تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 269 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بنظرم ترکیب زیر هم میتونه جوابگو باشه:
    رحمتی

بیگ‌زاه ... صادقی ... عمران زاده ... منتظری

ساموئل

اکبرپور ... جمشیدیان ... حیدری

قاضی ... برهانی

البته من خودم جای قلعه‌نویی بودم دلمو میزدم به دریا و با ترکیبی که موفق‌تر بودم کار می‌کردم:

رحمتی

صادقی ... عمران‌زاده ... منتظری

بیگ‌زاده ... ساموئل ... نوری ... حیدری

جمشیدیان

قاضی ... برهانی

از دقیقه یک بازی باید خیمه بزنیم رو دروازه حریف و حتی اگه دو سه تا هم جلو افتادیم باید فقط حمله کنیم. البته حمله با برنامه‌ریزی. سئول نشون داده تیم خوبیه و رو ضد حملات با برنامست نباید با اینکه میدونیم رو اینکه پر قدرتند دوباره از همین نقطه گل بخوریم!

2. 8 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دوستان یه چی بگم نگید دیوونه شدم خل شدم عقلم کمه ... اما اگه مساوی یک بر یک میکردیم شک نکنید حذف میشدیم... میومدیم اینجا صفر بر صفر بازی رو در بیاریم ... دقیقه 90 گل میخوردیم و حذف میشدیم ... این نتیجه باعث میشه از اول هجومی کار کنیم ... ما

میتونیم بچه ها ... 5 بر صفر که نباختیم ... 2 بر صفر باختیم ... گنده تر از سئول رو اینجا له کردیم ... فقط باید گل اول رو زوتتر بزنیم ... تشویق هر استقلالی تیری هست به قلب کره ای ها .. ایشالله چهارشنبه 100 هزار تیر به قلب کره ای ها ... استقلال عاشقتم ... از 4

سالگی دوست دارم ... خونم آبیه ... ما هوادارن واست سنگ تموم میزاریم امیدوارم تو هم ما عاشقنتو نا امید نفرستی خونه

------------------

دوستان این داور عربستانیه غش نکنه طرف سئول ....

4. 14 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با اینکه هنوز امید داریم ..
    اما دوست دارم برای اولین بار دق و دلیمو خالی کنم و بگم لعنت به تو مجتبی جباری که هر چی میکشیم به خاطر تویه ... به شخصه حتی اگر مجتبی هم برگرده دیگه نمیبخشمش و به عنوان یه غریبه بهش نگاه میکنم .. نگاه کنید با اون کارهاش چه ضرری به تیم زد ! باعث شد بازیکنی ناهماهنگ با تیم به نام جمشیدیان رو به خدمت بگیریم که اول بسم الله مصدوم شد و تیم در بازیهای حذفی کارش انقدر گره بخوره ..
    من باخت استقلال و عدم صعود به فینال رو علاوه بر اشتباهات دفاعمون بیشتر رو دوش مجتبی جباری میندازم که این همه عشق و علاقه رو ندید و هم خودش و هم استقلال رو به چالش کشوند

6. 8 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اگه جای قلعه نویی بودم با این ترکیب تو زمین میرفتم:

------------------------رحمتی------------------------
    بیگ زاده---------صادقی-----منتظری---------حیدری
    ------------------------ساموئل-----------------------
    نوری-----------------جمشیدیان----------------لاوره
    --------------------قاضی----برهانی-----------------

هرچند خیلی با شناختی که از قلعه نوعی دارم به این ترکیب زیاد امیدوار نیستم

8. 6 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

تحليل سايت اسپانيايي از بازي استقلال

يک سايت اسپانيايي نوشت اف.سي‌سئول با غلبه بر استقلال ايران در پي اثبات و تحقق حضور دائمي تيم‌هاي کره‌اي در فينال ليگ قهرمانان آسياست.

سايت اخبار اسپانيا در گزارشي مبسوط به وضعيت دو ديدار رفت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان قاره کهن که چهارشنبه انجام شد، پرداخته است. گزارشگر اين سايت ابتدا مقاله مبسوط خود را با ذکر اطلاعاتي مفصل در مورد تيم‌هاي گوانگژو چين و کاشيوا ژاپن شروع کرده است اما در بخش ديگري از اين گزارش، به وضعيت‌ اف.سي‌سئول پس از برد 2 بر صفر در ورزشگاه جام جهاني سئول مقابل تيم تحت امر امير قلعه‌نويي پرداخته است.

*حضور هميشگي کره‌اي‌‌ها، قانون نانوشته فوتبال آسيا !

در اولين بخش در مورد بازي‌ منجر به شکست آبي‌پوشان در پايتخت کره، عنوان شد: کساني که فوتبال آسيا و کلا ليگ قهرمانان اين قاره را پيگيري مي‌کنند، به اين نکته و قانون نانوشته واقف هستند که گويا همه ساله‌ بايد يک تيم کره‌اي در فينال بازي‌ها حاضر باشد. در چهار سال گذشته پوهانگ استيلرز، سئونگام، اولسان و چونبوک به فينال بازي‌ها رسيدند، به نظر مي‌رسد اين قانون نانوشته را اکنون سئولي‌ها مي‌خواهند استمرار ببخشند. ظاهرا با کسب برد 2 بر صفر خانگي مقابل استقلال، گامي بزرگ درجهت تحقق حضور در فينال و تحقق قانون مذکور برآيند.

*تقابل فوتبال ايران و کره هميشه بحث‌انگيز است

به اعتقاد کارشناس اين سايت تلاقي فوتبال ايران و کره، چه در سطح ملي و چه در سطح باشگاهي هميشه بحث‌انگيز و پرتوجه است. به همين خاطر نکته ديگري که وي در گزارش خود به آن اشاره مي‌کند، همين است:

رويارويي‌هاي فوتبال کره و ايران هميشه حساس است. گاهي هم فراتر از حساسيت بوده که کسب موفقيت، نه فقط فوتبال ملي را بلکه حتي در سطح قاره‌اي نيز تاثير شگرفي داشته است. از اين جهت امير قلعه‌نويي، سرمربي استقلال کوشيده با هدايت تيم ايراني، از امتياز برخوردار شود.

*هم استقلال آلترناتيو گلزني داشت، هم سئول!

نکته سومي که در اين گزارش توسط نويسنده سايت مذکور مطرح مي‌شود، بحث تقابل‌هاي دو تيم باشگاهي در دو نيمه اول و دوم است. وي نوشته است:

در نيمه اول دو تيم ميزبان و ميهمان آلترناتيوهاي زيادي براي گلزني داشتند. اما آنکه از اين فرصت استفاده کرد، اف.سي‌سئول بود که با استفاده ضربه داميانوويچ، عکس‌العمل خوب سيدمهدي رحمتي را بي‌اثر کرد. گلي که اين بازيکن مونته‌نگرويي با استفاده کامل از تجربه‌اش توپ را به جايي از دروازه استقلال فرستاد که باعث برتري تيمش شد و شوکي را وارد کرد.

*گل دوم سئول جريمه‌اي بيش از حد براي استقلال بود

گزارشگر اسپانيايي که ظاهرا در ورزشگاه حضور داشته، لحظات بازي را به دقت مورد ارزيابي و تحليل قرارداده است.

وي در بخش ديگري از گزارش خود عنوان مي کند استقلالي‌ها در آغاز نيمه دوم تلاش براي جبران گل خورده داشتند. او نوشت: گل هان‌کو در آغاز نيمه دوم، سئول را بازهم پيش انداخت. گل او جريمه‌اي بيش از حد براي تيم استقلال بود. حالا تيم ايراني مجبور است از تمامي امکاناتي که بازي در ورزشگاه آزادي به وي مي‌دهد بهره گيرد تا در بازي برگشت تغيير نتيجه دهد.

*درخشش گوانگژو و نقش کاملا مثبت مارچلو ليپي

سايت مذکور همچنين نگاهي دقيق به بازي تيم‌هاي گوانگژو چين و کاشيوا ريسول ژاپن انداخته و عنوان مي کند کسب برد خيره کننده 4 بر يک تيم چيني، ابتدا مرهون برنامه ريزي دقيق باشگاه چيني و ساختار سازي دقيق آن براي آينده و نيز حضور پرتاثير مربي بزرگي همچون مارچلو ليپي ايتاليايي بوده است. مربي که با حضورش روند پيشرفت تيم چيني را تسريع کرده و باعث پيشرفت خيره کننده آن شده است.

به گزارش فارس

10. 8 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دیوار زرد "Die Gelbe Wand" و جهنم آزادی

اینجا ورزشگاه وست فالن شهر دورتموند هست و این قسمتش معروف هست به دیوار زرد هواداران دورتموند تو این قسمت ورزشگاه از دقیقه 0 تا دقیقه 90 بدون توجه به نتیجه بازی یک صدا و هماهنگ تیمشون رو تشویق میکنن بوده بازیهایی که حتی 2-0 عقب بودن و جوری تشویق کردن که بازی برگشته و تیمشون برنده شده

اشتفان افنبرگ هافبک برجسته سابق بایرن مونیخ یه جمله معروف داره در مورد دیوار زرد اون میگه "وقتی در وستفالن هستید و روبروی دیوار زرد می ایستید شما یک گل خورده اید"

حالا قصدم از این مثال این بود

روز چهارشنبه که میریم ورزشگاه اصلا توجهمون نه به زمان بازی باشه نه به نتیجه فقط و فقط تشویق از دقیقه 0 تا 90 تشویق کردن و ایجاد جو سنگین روانی برای اف سی سئول ما رو همون دقیقه اول بازی یک گل جلو میندازه هوادار روز چهارشنبه باید بمب انرژی و انگیزه باشن واسه تیم و بازیکنها همه استقلالیها باید کمک کنیم تا یه جهنم واقعی رو تیم اف سی سئول تجربه بکنه

FB
    موهای بدن آدم سیخ میشه زنده این صحنه رو ببینه

واقعا حرف نداره

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه نکته جالب و مهم
    قانون جدید : در صورت برد 1-0 و 2-1 که حذف میشیم ولی 90 دقیقه 2-0 ببریم میریم وقت اضافه و قانون گل زده تو خونه حریف تا پایان 2 تا 90 دقیقه رفت و برگشت معتبره، یعنی درصورتی که بازی وقت اضافه بکشه اگر تو وقت اضافه گل هم بخوریم مشکلی نیست و اون گل 2 گل حساب نمیشه، یعنی وقت تلف شده 3-1 هم تو وقت اضافه حذف نمیشیم و بازی میکشه به ضربات پنالتی و این مزیت تیمیه که تو بازی برگشت میزبانه
    ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

ما با تلاش خودمون تا اينجا بالا اومديم و يك دهم امكانات سئول رو هم نداشتيم.
    واقعيت اينه كه تيمي كه ميخواد به فينال آسيا صعود كنه،(استقلال) داره از هوادارش كمك نقدي جمع ميكنه و اين عمق فاجعه رو نشون ميده!! خودمون بهتر از همه ميدونيم با چه وضعيتي به اينجا رسيديم.
    يه بازي هم كه شده ، حرفه اي تيم رو تشويق كنيم نه احساسي.
    هر اتفاقي ممكنه بيافته ،ممكنه نيمه اول به گل نرسيم يا حتي گل بخوريم.

تماشاچي استقلال بايد فرهنگشو به تمام فوتبال آسيا نشون بده.

4شنبه بريم فقط واسه تشويق . وظيفه ما تشويق 90 دقيقه اي تيمه .
    صعود كرديم مزد زحمتمون رو گرفتيم، حذف شديم هم باز جاي تشكر داره از اعضاي تيم كه هيچ پولي تا حالا نگرفتن.

ما باز هم چوب ندانم كاري خودمون رو خورديم. اينجاست كه همه حسرت دعواي بچگانه فتح اله زاده- جباري رو ميخورن.
    چه سودي داشت اين لجبازي و دعوا ؟؟؟؟؟؟ ( آقاي فتح اله زاده ، هوادار استقلال جواب ميخواد )
    رفتنش به خودش و استقلال ضربه اي زد كه حالا حالاها قابل جبران نيست. حيــــــــــــــــــــف
    Last edited by federrer; 27-09-2013 at 20:36.

15. 12 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند کیلوبایتی رو ببینید، جهنم به معنای واقعی کلمه، چهارشنبه اگه برد میخوایم ورزشگاه باید اینطوری باشه

17. 5 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •