تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 293 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شب جادویی پدرو در ورزشگاه وایه کاس

دیشب بارسلونا موفق شد تا در خانه رایو وایه کانو به برد 0-4 برسد
    سایت گل - بارسلونا دیشب و به لطف هت تریک پدرو رودریگس با نتیجه 0-4 از سد رایو وایه کانو عبور کرد.دراینجا می توانید تصاویر منتخبی از این بازی را ملاحظه کنید:
      محتوای مخفی: عکس ها 

این لحظه به ثمر رسیدن گل اول بازی بود

آندونی سوبی سارتا مدیر ورزشی بارسلونا در جایگاه مخصوص ورزشگاه

اعلام یک ضربه پنالتی به نفع رایو وایه کانو وقتی بارسا 0-1 پیش بود

والدس و مهار ضربه پنالتی بازیکن شماره 10 تیم میزبان

پدرو گل دوم بارسلونا را این گونه به ثمر ررساند

این هم لحظه به ثمر رسیدن گل سوم پدرو

و در نهایت فابرگاس زننده چهارمین گل بارسا دراین بازی بود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

تبریک تبریک تبریک ...

تبریک به همه دوستان بارسایی ...
    انشاء اله که ادامه داره تا فتح لالیگا و CL ...

پدرو ثابت کرد که شایستگی فیکس بازی کردن و داره و امیدوارم از بازی های بعدی فیکس باشه هرچند ترافیک خط حمله زیاده ...

والدز هم عجب دروازه بانی شده ... کاملا مشخصه میخواد ثابت کنه خیلی چیزا رو ...

--------------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by M A S 0 U D; 22-09-2013 at 16:40.

4. 9 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

والدز 2010 هم از کاسیاس بهتر بود ولی دل بوسکه گذاشتش دروازه بان سوم - حق داره ناراحت باشه و بخواد بره - فکر کن همچین فرم استثنایی داشته باشی ولی ازت استفاده نشه - تازه مقصر هم بشی

----------------------------------------------------------------------------------------------------

مارتینو: نمی دانم والدس بهترین دروازه بان اسپانیاست یا نه

این دروازه بان باتجربه در دیدار شب گذشته بارسا مقابل رایو وایکانو یک پنالتی را مهار کرد تا تیمش به پیروزی 4-0 برسد

سایت گل- جراردو مارتینو، سرمربی بارسا، از اظهار نظر در این مورد که آیا ویکتور والدس بهترین دروازه بان اسپانیاست، خودداری کرد.

این دروازه بان باتجربه در دیدار شب گذشته بارسا مقابل رایو وایکانو یک پنالتی را مهار کرد تا تیمش به پیروزی 4-0 برسد. او در دیدار قبلی بارسا مقابل آژاکس هم یک پنالتی را مهار کرده بود.

مارتینو به خبرنگاران گفت:" فکر نمی کنم این وظیفه من باشد که بگویم والدس بهترین دروازه بان بارساست یا نه.

او در فرم فوق العاده ای است. او یکی از سه دروازه بان برتر اسپانیاست و تنها کاری که من می توانم انجام بدهم، ایناست که از وجود او در تیمم لذت ببرم.

او سه چهار واکنش کلیدی داشت اما ما شانسی برای تمدید قرارداد او نداریم.

من از نمایش تیم در نیمه دوم راضی هستم. به جز موقعیت های رایو در پایان بازی، ما هیچ مشکلی در خط دفاعی نداشتیم.

مانند دیدار مقابل آژاکس، عملکرد ما بهبود پیدا کرد. تیم توانایی گلزنی بالایی دارد و اگر ما بتوانیم دروازه مان را بسته نگه داریم، همیشه شانس پیروزی خواهیم داشت."

----------------------------------------------------------------------------------------------------

جالب تر از پنالتی موقعیت هایی بود که گرفت - اون ضربه سر چکشی باور نکردنی بود - اونم چه زمانی - این ضربه ما رو یک هیچ عقب مینداخت و پنالتی میتونست مساوی کنه - با انگیزه و جو رایو وایکانو حساب کنید بازی چی میشد

رایو والکانو ۰-۴ بارسلونا

6. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

فابرگاس: سیستم چرخشی مارتینو را دوست ندارم

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    سایت گل- سسک فبرگاس، هافبک بارسا، اعلام کرد که بازیکنان این تیم سیستم چرخشی جراردو مارتینو را دوست ندارند اما تاکید کرد که فایده این سیستم را در نیم فصل دوم خواهند دید.

این ملی پوش اسپانیایی که در پیروزی 4-0 شب گذشته بارسا مقابل رایو وایکانو، گل آخر تیمش را به ثمر رساند، اعلام کرد که می تواند به سیستم چرخشی سرمربی جدید تیمش عادت کند.

او به خبرنگاران گفت:" به نظر می رسد او این شیوه را برای همه اجرا می کند؛ حتی بازیکنان مهم تیسم.

ما این سیستم چرخشی را دوست نداریم؛ کسانی که می خواهند در هر دیدار حضور داشته باشند اما این شیوه هوشمندانه ای است و فکر می کنم در پایان فصل به سود ما خواهد بود."

بارسا شب گذشته برای اولین بار در 317 بازی اخیر، از نظر مالکیت توپ پایین تر از حریف بود اما فابرگاس معتقد است که از نظر تاکتیکی شیوه مناسبی را به اجرا گذاشتند.

" ما واقعا راضی هستیم. این دیدارها خیلی دشوارند. آنها از هیچ چیزی نمی ترسیدند. آنها از جلو زمین به ما فشار می آوردند و بازی خوبی به نمایش گذاشتند.

در نیمه دوم، آنها خسته شده لودند و کمتر می توانستند از این شیوه استفاده کنند. با این وجود پیروزی در خانه رایو وایکانو همیشه برای ما دشوار بود. شکست دادن آنها در خانه شان راحت نیست.

فوتبال همین است. در بازی های مختلف در موقعیت های مختلفی قرار می گیرید. گاهی اوقات هم مثل این دیدار در یک زمین کوچک، مقابل یک حریف سرسخت که شما را پرس می کند. این چیزی است که ما با سر مربی روی آن کار می کنیم."

8. 7 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

والدز 2010 هم از کاسیاس بهتر بود ولی دل بوسکه گذاشتش دروازه بان سوم - حق داره ناراحت باشه و بخواد بره - فکر کن همچین فرم استثنایی داشته باشی ولی ازت استفاده نشه - تازه مقصر هم بشی
    تا جایی که من میدونم کاسیاس 5 ساله متوالی بهترین دروازبان جهانه
    خیلی راحت میشه حساب کرد که 2010 هم جزء همون 5 ساله
    پس هیچوقت کسی که جزء لیست بهترین دروازبانان هم نبوده از کسی که بهترین دروازبان جهانه، بهتر نیست
    تازه همون سال هم کاسیاس بهترین شد تو جام جهانی
    اما این فصل ، این فصل که کاسیاس اصلا بازی نکرده که بشه مقایسه کرد با والدز
    در عین حال لوپز هم عالی بوده
    __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ___________________________________

والدس: سعی می کنیم به سبک بازی بارسا وفادار بمانیم

بارسا شب گذشته موفق شد 4-0 رایو وایکانو را شکست دهد تا رکورد 100 درصد پیروزی هایش در رقابت های این فصل لالیگا را حفظ کند
    سایت گل- ویکتور والدس، دروازه بان بارسا، تاکید کرد که این تیم سبک بازی اش را حفظ خواهد کرد؛ هرچند تایید کرد که بازی تیم تحت تاثیر حضور حضور جراردو مارتینو قرار گرفته است.
    بارسا شب گذشته موفق شد 4-0 رایو وایکانو را شکست دهد تا رکورد 100 درصد پیروزی هایش در رقابت های این فصل لالیگا را حفظ کند اما برای اولین بار از سال 2008، در یک دیدار رسمی، در مالکیت توپ ضعیف تر از حریف کار کردند.
    مارتینو بعد از بازی دیشب تایید کرد که به دلیل کوچک بودن زمین ورزشگاه وایکاس، بیش از توپ های بلند استفاده کردند و والدس هم تایید کرد که زیر نظر مربی جدید، باید به تاکتیک های تازه عادت کنند.
    او به خبرنگاران گفت:" در این مورد خیلی صحبت شده است. ما تلاش می کنیم به سبک بازی مان وفادار باشیم اما ما مربی جدیدی داریم و او هم ایده های خودش را دارد."
    والدس در دیدار شب گذشته یک پنالتی را مهار کرد تا در یک هفته دو بار در مقابل ضربات پنالتی حریفان، دروازه اش را بسته نگه دارد.
    " خوشبختانه در ضربه پنالتی توپ به وسط دروازه آمد و من توانستم آن را مهار کنم.
    از شرایط راضی هستم اما مهمترین مسئله، این است که توانستیم به پیروزی برسیم. مهم است که به پیروزی های تان ادامه بدهید و شاداب باقی بمانید."

10. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

تا جایی که من میدونم کاسیاس 5 ساله متوالی بهترین دروازبان جهانه
    خیلی راحت میشه حساب کرد که 2010 هم جزء همون 5 ساله
    پس هیچوقت کسی که جزء لیست بهترین دروازبانان هم نبوده از کسی که بهترین دروازبان جهانه، بهتر نیست
    تازه همون سال هم کاسیاس بهترین شد تو جام جهانی
    اما این فصل ، این فصل که کاسیاس اصلا بازی نکرده که بشه مقایسه کرد با والدز
    در عین حال لوپز هم عالی بوده
    این چند فصل اخیر خط دفاعی خیلی بهتری جلوی کاسیاس بازی کرده تا والدز
    کاسیاس رو توپ هایی که فقط خودش بوده و خودش خیلی بهتر از والدز نبوده
    والدز گاهی وقتا تک به تک هایی گرفته که هیچکس انتظارشو نداشته در حالی که کاسایس تک به تک هارو یا چیپ میخوره یا لایی
    کاسیاسم
    به ایستگاهی که نه نمیگه ( مخصوصا ایستگاهی های یک نفر) پنالتی گیر جالبی هم که نیست پس چرا والدز بهتر نیست ؟
    جدیدا هم مطمئن باشین اگه بازی میکرد دو تا پنالتی توی دو بازی نمیگرفت و سیو هایی در این حد نداشت
    از نطر خود من که کاسیاس یه دروازه بان کامل نیست
    توی بازی هایی مثل یورو که کار کشید به ضربات پنالتی طرفدارای اسپانیا جون به لب میشدن تا ببینن چی میشه
    دروازه بان کامل میخواین نویر و والدز حال حاضر
    البته بازی های لوپز رو کامل ندیدم فقط سیو های خوبشو دیدم پنالتی گرفتن یا ضربه ازاد و .. رو نظری ندارم
    Last edited by Hatek; 23-09-2013 at 00:29.

12. 7 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

از نطر خود من که کاسیاس یه دروازه بان کامل نیست
    فعلا که یه 5 سالی هست نظر کارشناسان و رای دهندگان یه چیز دیگه هست
    درسته والدز در خیلی موارد دروازه بان خوبیه ولی نباد از سوتی هایی که بعضی مواقع میده قافل بود (( فکر کنم بازی جلوی رئال رو یادتون باشه فکر کرد مهاجم هست و تا خواست حرکت کنه دی ماریا توپ رو گرفت و گل کرد ))

در اینکه والدز دروازه بان خوبی هست شکی نیست
    ولی تو 5 سال گذشته که گویا کاسیاس بهتر بوده

امسال فکر کنم اگه کاسیاس همینطور ادامه بده و بازی نکنه والدز بشه بهترین دروازه بان

14. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

فعلا که یه 5 سالی هست نظر کارشناسان و رای دهندگان یه چیز دیگه هست
    البته من کارشناسی نکردم فقط نظر خودمو گفتم
    هرچند اگه نظر کارشناسی مورد قبوله باید در همه موارد قبول باشه نه فقط برای دستکش طلا ( برای توپ طلا نظرات بی ارزش بشه )

16. 3 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یه چیز دیگه بگم اینکه
    هر بازیکن و دروازبانی یه دوره اوج و یه دوره ی افت داره
    که الان دوره ی افت کاسیاس ( بخاطر مصدومیت و بازی نکردنش بوده ) هست
    و دوره ی اوج والدز هست ( که خوش به حالش )
    Last edited by Abdolreza2012; 23-09-2013 at 11:25.

18. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

اینیستا هم چنان قرارداد خود را تمدید نکرده؛ غول های اروپایی به دنبال خرید او

طرفداری- باشگاه های بزرگ اروپا به دقت روند مذاکرات اینیستا و بارسلون را زیر نظر دارند تا در صورت عدم توافق او را به تیم خود ملحق کنند!

به گزارش soccernews، با وجود اضافه شدن هافبک بلژیکی، مروان فلینی به منچستر یونایتد، به نظر می رسد دیوید مویس هم چنان دنبال گزینه های دیگر است.

در طول تابستان آن ها به دنبال سسک فابرگاس بودند اما در این پروژه شکست خوردند و حال گفته می شود دیگر بازیکن ملی پوس اسپانیا ممکن است به یونایتد ملحق شود.

با این حال آن ها در این راه رقیب سرسختی دارند به نام سیتی و البته خود باشگاه بارسلون که بعید است اجازه دهد اینیستا قرارداد خود را تمدید نکند و برود.

بعد از اینکه سران منچسترسیتی، 2 مدیر سابق بارسلونا، فران سوریانو و بگیریستان را به خدمت گرفتند، بارها برای جذب این بازیکن 29 ساله نزدیک شدند.

تیم هایی مانند پاریسن ژرمن، آرسنال، چلسی و بایرن مونیخ به دقت روند مذاکرات این بازیکن را زیر نظر گرفته اند تا در صورت عدم تمدید قرارداد او را به تیم خود اضافه نمایند.
    Last edited by nw_nk; 23-09-2013 at 20:59. دليل: حذف خبر با لحن نامناسب درباره حریف - دزدی

20. 4 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •