تاريخ گوشيت تنظيم نيست درست تنظيم کن بعدش يه ريست
تاريخ گوشيت تنظيم نيست درست تنظيم کن بعدش يه ريست
سلام دوست عزیز.اقا قسمت اس ام اس های من قرو قاطی شده
وقتی یه مسیج جدید میاد میره وسط اونایی که تو لیست بودن
قبلا اولش نگه میداشت ولی نمیدونم چیکارش کردم این طوری شده
راهنمایی کنید
من خودم با این مشکل قبلا مواجه شده بودم . برای این به این وضع در اومده بود که اومده بودم تاریخ شمسی رو با سال میلادی قاطی کرده بودم . همون طور که دوستمون گفتند تاریخ رو دقیق تنظیم کن درست می شه.
سلام
آقا میشه که وقتی داری رادیو گوش میدی صداشو ضبط کنی؟اگه نرم افزاری هست اسمشو بنویسین.ممنونم
لطفا اگه ميشه لينك درايور دوربيني كه كيفيت فيلمو افزايش ميده بزاريد ممنون
سلام كسي ميدنه اين باطري هاي اصل كه فلزي هستن تو مقدار شارژ با اين پلاستيكي ها چه فرقي ميكنه
در مورد قيمت هم ميدونين بگين ممنون
اقا ممنونم از راهنماییتون مشکل حل شد
یه سوال دیگه داشتم
ایا فرستادن بلوتوث زیاد با گوشی مشکلی در گوشی به وجود میاره ؟
مثلا قطعی از گوشی خراب بشه ؟
چون یه همچین چیزی شنیده بودم
اقا جون تو فقط به گوشيت ضربه وارد نشه يا از دستت نيوفته بعدش هر بلايي سرش بيياري هيچي نميشه به خصوص سوني اريكسون
حالا شايد حرف تو تو نوكيا اتفاق بيوفته
1- نه
2- نه![]()
با سلام
مدتيه وقتي گوشي رو به كابل USB وصل مي كنم علامت Charging روي گوشي ظاهر ميشه اما اصلاً شارژ نميشه. (درايور گوشي رو هم روي ويندوز نصب نكردم). علت شارژ نشدن چيه؟ آيا كابل خرابه يا مشكل نرم افزاريه يا چي؟
با تشكر
salam doostan bebakhshin ke fingilish type mikonam _man ham ba inke drivere goshiro nasb kardam roye pc ama vaghty cable usb ro vasl mikonam alamate sharg miad ama sharg nemikoneh
2_moshkele digamam ine ke vaghty goshiro khamosh mikonam ta ba narmafzare (far maneger) dokme C ro begiram va be goshi vasl sham goshi khodkar roshan mishe va ( far maneger ham eror cable usb mide mishe komakam konin mamnon misham.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)