تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 293 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 2930

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] عکسهایی که گرفتیم (پست اول مطالعه شود)

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    ممنون به خاطر حضورتون توی انجمن عکاسی و عکس زیباتون

نقدی که من می تونم انجام بدم اینه:
    ببینید هر چی شاتر بیشتر باز بمونه، عکس طبیعی تری رو می شه گرفت. مخصوصا توی سرعت (که اینجا سرعت آب منظورمه) . شما چون سرعت شاتر رو دستی تنظیم نکردین و احتمالا از تنظیمات اتومات استفاده کردین عکستون با سرعت شاتر بالا گرفته شده و آب حالت طبیعی خودشو از دست داده.
    همچنین باید بگم که چون سرعت شاتر را باید ببرین بالا، لرزش دست خیلی مهمه و خودشو نشون می ده پس حتما از سه پایه استفاه کنید تا بهترین نتیجه رو بگیرید.

نقد دومی که می تونم روی عکستون بکنم اینه که یکم توی فتوشاپ باید روی عکس کار می شد. این عکس از نظر نور مشکل داره. مثلا اون درختچه سمت راست نور بهش خورده ولی آبشار در تاریکی هستش.
    من سعی کردم توی فتوشاپ یکم بهش رنگ و نور بدم:

سارا خانوم همیشه مواقعی پیش میاد که با انتقاد های تند و تیزی مواجه میشید یا شدید و یا خواهید شد.در این مواقع باید آرامشتون رو حفظ کرده و به ماهیت نوشته توجه کنید چون هر چند تند و تیزه اما در پس آن آموزه هایی نهفته که به دردمون میخوره
    پس:

این نوشته ی شما رو اکیدا نمیشه به عنوان نقد پذیزفت.در حد یه پیشنهاد اون هم از نوع کاملا مبتدی و بر پایه ی اطلاعات نادرست و ناقص!
    مثلا شاتر باز تر بشه یعی چی؟؟؟
    حالا فرض بر اینکه منظورتون سرعت بالای شاتره.خب ثبت عکس تو سرعت های مخلف به نوع سوژه و به دلخواه عکاس انجام میگیره . تو این ثبت تصمیم گرفتن جریان آب رو هنری جلوه بدن واسه همین سرعت شاتر رو کم کردن!!!! نه زیاد

در ضمن هر چه سرعت شاتر بالا میره ، اتفاقات رو سریعتر ثبت میکنه پس در سرعت های بالا هیچ نیازی به ترایپاد یا سه پایه نیست!
    در ضمن برای تصحیح نور از فتوشاپ و یک عکس خام استفاده نمیکنن.بلکه از یه منظره دو سه تا عکس با نور متفاوت میگیرن و تو فتوشاپ یا نرم افزارای دیگه اونا رو با هم متناسب میکنن

لطفا مطالعاتتون رو بیشتر کنید و از انتقاد های خشن بنده ی سرتا پا عیب ، دلخور نشوید

2. 7 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

سلام بر دوستان
    میبینم سطح اینجا هم مثل برنامه دکترکپی بالاست خدا را شکر
    در مورد نقد از عکس ها هم یک نوشته بلند بالا دارم که بعدا میریزم رو میز اگه خدا خواست

اینم برای شاد کردن دل دوستان
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عکسم دیده میشه؟

4. 13 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سارا خانوم همیشه مواقعی پیش میاد که با انتقاد های تند و تیزی مواجه میشید یا شدید و یا خواهید شد.در این مواقع باید آرامشتون رو حفظ کرده و به ماهیت نوشته توجه کنید چون هر چند تند و تیزه اما در پس آن آموزه هایی نهفته که به دردمون میخوره
    پس:

این نوشته ی شما رو اکیدا نمیشه به عنوان نقد پذیزفت.در حد یه پیشنهاد اون هم از نوع کاملا مبتدی و بر پایه ی اطلاعات نادرست و ناقص!
    حالا فرض بر اینکه منظورتون سرعت بالای شاتره.خب ثبت عکس تو سرعت های مخلف به نوع سوژه و به دلخواه عکاس انجام میگیره . تو این ثبت تصمیم گرفتن جریان آب رو هنری جلوه بدن واسه همین سرعت شاتر رو کم کردن!!!! نه زیاد

در ضمن هر چه سرعت شاتر بالا میره ، اتفاقات رو سریعتر ثبت میکنه پس در سرعت های بالا هیچ نیازی به ترایپاد یا سه پایه نیست!
    در ضمن برای تصحیح نور از فتوشاپ و یک عکس خام استفاده نمیکنن.بلکه از یه منظره دو سه تا عکس با نور متفاوت میگیرن و تو فتوشاپ یا نرم افزارای دیگه اونا رو با هم متناسب میکنن

لطفا مطالعاتتون رو بیشتر کنید و از انتقاد های خشن بنده ی سرتا پا عیب ، دلخور نشوید

منظورم این بود که سرعت شاتر ایشون زیاد بوده که ظاهراً برعکس گفتم. ولی گمون نکنم که اینجا کسی با کسی دعوا داشته باشه

چرا اتفاقا خیلی ناراحت شدم از این نحوه ی برخورد ناظر انجمن با به قول خودتون فرد مبتدی . راه های بهتری هم برای آموزش هست و من مخالف این هستم که به شخصیتم توهین بشه که بخوام چیزی یاد بگیرم!!!

سعی می کنم حضورم کمتر باشه تا مطالعه های پیاپی متخصصان باعث پیشرفت انجمن بشه . خیلی ناراحتم که کاربر فعال انجمن عکاسی هستم ولی به قول شما چیزی بارم نیست. تقاضا می کنم به حالت عادی برگردم

یا حق

6. 2 کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

پس:

بانظرتون موافقم اما گاهی اوقات ممکنه حالا اختلاف سلیقه وجود داشته باشه

من توصیه میکنم به دوستان خونسرد باشن و در مقابل حرف حقی

که با دلیل بیان میشه منطقی برخورد کنن قصد و غرضی در کار نیست

فقط دور هم میخوایم یک چیزی یاد بگیریم و شاید کمی اطلاعاتمون بالا بره

8. 5 کاربر از mahpesar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    ممنون به خاطر حضورتون توی انجمن عکاسی و عکس زیباتون

نقدی که من می تونم انجام بدم اینه:
    ببینید هر چی شاتر بیشتر باز بمونه، عکس طبیعی تری رو می شه گرفت. مخصوصا توی سرعت (که اینجا سرعت آب منظورمه) . شما چون سرعت شاتر رو دستی تنظیم نکردین و احتمالا از تنظیمات اتومات استفاده کردین عکستون با سرعت شاتر بالا گرفته شده و آب حالت طبیعی خودشو از دست داده.
    همچنین باید بگم که چون سرعت شاتر را باید ببرین بالا، لرزش دست خیلی مهمه و خودشو نشون می ده پس حتما از سه پایه استفاه کنید تا بهترین نتیجه رو بگیرید.

نقد دومی که می تونم روی عکستون بکنم اینه که یکم توی فتوشاپ باید روی عکس کار می شد. این عکس از نظر نور مشکل داره. مثلا اون درختچه سمت راست نور بهش خورده ولی آبشار در تاریکی هستش.
    من سعی کردم توی فتوشاپ یکم بهش رنگ و نور بدم:

سلام
    دوست عزیز , نقد شما اگه در مورد سرعت و دیافراگم باشه دوستان اطلاعات لازم رو گفتن کافیه تجربش کنید در ضمن عکس اگزیف داره در مورد نور عکس ارزشهای یکسان نمیتونه زیبا باشه .

10. 5 کاربر از hosseinkia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بانظرتون موافقم اما گاهی اوقات ممکنه حالا اختلاف سلیقه وجود داشته باشه

من توصیه میکنم به دوستان خونسرد باشن و در مقابل حرف حقی

که با دلیل بیان میشه منطقی برخورد کنن قصد و غرضی در کار نیست

فقط دور هم میخوایم یک چیزی یاد بگیریم و شاید کمی اطلاعاتمون بالا بره
    ممنون از همراهی دوستان

خواهشا دیگه راجع به این موضوع بحث نکنیم. چون نظم تایپیک بهم میخوره

سلام
    دوست عزیز , نقد شما اگه در مورد سرعت و دیافراگم باشه دوستان اطلاعات لازم رو گفتن کافیه تجربش کنید در ضمن عکس اگزیف داره در مورد نور عکس ارزشهای یکسان نمیتونه زیبا باشه .

بله حق با شماست

12. 4 کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان هدف از نقد چیه؟ یک نقد خوب چه نقدیه؟
    اینکه درباره یک موضوع تمام ایرادات رو ردیف کنیم و خیلی خشک و بی روح اونها رو بیان کنیم میشه یک نقد خوب؟
    اگر در همچین نقدی هدفمون این باشه که فرد مقابلمون رو متوجه اشتباهش کنیم، خب معلومه که نتیجه کاملا برعکسی حاصل میشه. وقتی طرف با انبوهی ایراد مورد حجمه قرار میگیره مسلمه که در مقابلش جبهه گیری میکنه و بحث به ناکجا آباد کشیده میشه.
    این دلیل نمیشه که چون داریم درست میگیم پس هر جور که مطرح کنیم طرف مقابل قبول کنه و اگه قبول نکرد بگیم عجب آدم بی منطقی! اگه می خوایم نقدمون تاثیر داشته باشه باید در کنار خوبی ها، بدی ها رو بگیم. خیلی دوستانه، صمیمی، بامحبت، خودمونی، ساده، راحت، دلنشین، متین، باوقار، ........

خب برای اینکه قوانین رو هم دور زده باشیم و دچار اسپم زدگی نشیم این عکس اللحساب خدمت دوستان:

غروب پاییزی (خوشمزه شده نه؟)

هرگونه نقد و انتقاد تندوتیز و سرکه نمکی هم با آغوش باز پذیرفته میشه ()

14. 8 کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

میبینم سطح اینجا هم مثل برنامه دکترکپی بالاست خدا را شکر
    اقا این دکتر کپی کیه؟ زیاد اسمش رو می‌شنوم ولی نمی‌دونم یعنی چی!! این الان یعنی بد یا یعنی خوب؟؟؟

در مورد نقد از عکس ها هم یک نوشته بلند بالا دارم که بعدا میریزم رو میز اگه خدا خواست
    اگر یک توضیحی بدید که چطوری صورت بچه رو کاملا روشن کردین هم ممنون میشم...!! چون گردن قدری تاریک تر از صورته! و روی لپ‌ها روشن تر از باقی صورت! ولی هیچ سایه‌ای در کار نیست....!!
    اگر فلاش بود، کلا همه چی همرنگ و به یک اندازه روشن بود!! (حالا نه اینکه گفته باشم فلاش استفاده نکردین!!) ایا لپ‌های بچه رو روشن کردین فقط؟ چون در اون صورت، چرا کل صورت رو روشن نکردین(همراه با گردن!) و اگر نه، پس اگر امکان داره تکینک رو توضیح بدین که به چه صورت بوده!!...

البته خانم سارا گفتن که بحث رو دنبال نکنیم، ولی خواستم بگم که دوست عزیز، تا همین دیروز من هم بر اساس مطالعات خودم و دانش خودم میگفتم که عدد اف نامبر بزرگ‌تر یعنی دهانه‌ی بزرگ‌تر ولی دوستان اصلاح کردن این مسسله رو که به این صورت نیست و برعکسه و هرچی عدد کوچیک‌تر بشه دهانه بزرگ‌تره... ( من بر مبنای 1 بر روی عدد رو میگفتم و دوستان اون 1 رو حذف میکردن...) تازه اگر به شما یه بار این مسئله گفته شد، به من سه بار گفته شد تا حلش کردم!

16. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Amin-ONE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

فکر میکنم چند وقت پیش صحبتی بین دوستان شد در رابطهبا حد مرز ادیت در عکاسی دیجیتال و من فقط ناظر بودم البته یادم نیست اینجا بود یا نه ولی می خوام الان از همه دوستان نظرشون رو بنویسن
    کجا با ادیت زیاد موافقید و تا چه حد؟
    برای مثال با این تصویر که تبدیل به یه کار سورئال شده موافقید؟

18. 8 کاربر از Amin-ONE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فکر میکنم چند وقت پیش صحبتی بین دوستان شد در رابطهبا حد مرز ادیت در عکاسی دیجیتال و من فقط ناظر بودم البته یادم نیست اینجا بود یا نه ولی می خوام الان از همه دوستان نظرشون رو بنویسن
    کجا با ادیت زیاد موافقید و تا چه حد؟
    برای مثال با این تصویر که تبدیل به یه کار سورئال شده موافقید؟

چندمرحله حرفه ای برای ادیت عکس ها وجود داره که هر دو هم نیاز به تجربه کاری بالا داره و تدریجی حاصل میشه
    1- آیا هر عکسی رو باید ادیت کرد
    2- هدف اول از ادیت هر عکس بسته به ژانر
    3- آیا تنها راه برای اینکه ادیت ما موفق بوده فقط نمایش عکس هستش
    و ....
    در مورد سه سوال بالا فکر کنید و هم چنین بحث نمایید تا ادامه سوالات رو بنویسم
    مرسی

20. 7 کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •