آخه یعنی چی چمنش درست شده ؟
مگه چمن دمو خرابه ؟
من هنوز نسخه اصلی رو نگرفتم ولی مطمئن باش چمنش همونه
آخه یعنی چی چمنش درست شده ؟
مگه چمن دمو خرابه ؟
من هنوز نسخه اصلی رو نگرفتم ولی مطمئن باش چمنش همونه
بله چمنش نسبت به فیفا13 افت داشت و اصلا چیزی به اسم نورپردازی توش نبود!امیدوارم نسخه اصلی مث اون نباشه
نسخه دمو برای تست گیم پلی هست. از 1.5 گیگ چه انتظاراتی داری !!!!
p30day هم نسخه clone dvd رو با حجم 6.5 گیگ گذاشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فعلا کرک نذاشته.
الان تنها نسخه ای که پیدا میشه همین نسخه و برای 3dm هستش.این گروه 3dm معتبرند؟
یعنی دانلود کنیم و منتظر کرک ریلودد باشیم؟
3dm رو کسی دانلود کرده ؟ من واسه دانلود گذاشنم الان ولی 2-3 روز طول میکشه فکر کنم
این سایت که گذاشتید معتبره ؟
کسی دانلود کرد خبر بده لطفاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان همین نسخه رو دانلود کنیم یا نه نسخه ی اصلی (نسخه ی بهتر)در راهه ؟
--------------------------
ویرایش : توجه: ULTIMATE EDITION-FULL UNLOCK 3DM نسخه کامل بازی می باشد اما دارای فایل نصب نیست و برای اجرای آن کافی است کرک را در پوشه بازی کپی کنید و آن را اجرا کنید.
Last edited by TimeWarp; 22-09-2013 at 01:59.
سلام؛
من از اینجا دانلود کردم. منتظرم کرک معتبر بیاد...
این همون نسخه ی است که در سایت های ایرانی برای دانلود قرار داده شده .
هیچ مشکلی هم نداره و فقط یک فرق با نسخه های دیگه داره و اونم اینه که نیازی به نصب نداره .
من سال پیش همچین نسخه ای رو برای فیفا 13 دانلود کردم و هیچ مشکل یا اتفاق خاصی هم پیش نیومد و خیلی راحت و بدون دردسر اجرا شد و یک سال از اون لذت بردم .
الان هم دارم همین نسخه رو دانلود میکنم البته برای فیفا 14 .
سلام؛
FIFA 14 Ultimate Team – 1 FUT gold pack per week, for 24 weeks
EA Sports Football Club Catalogue Bundle -A variety of unique catalogue items.
Improve your Ultimate Team and experience the excitement of opening your weekly gold packs. Each pack is a mix of 12 items, including players, contracts, stadiums, managers, staff, fitness, healing, balls, kits, and badges. Gold Packs consist of players rated 75+ in-game, and include one rare item. Rare items include enhanced player attributes, longer contracts, and the most coveted players.
As part of the EASFC Bundle, you will also receive –
The adidas® Bundle – Includes 2 pairs of boots, 2 balls, and the adidas® All-Star Team. This elite team consists of Leo Messi and 29 of the brand’s top players and most coveted footballers in the world.
Pro Boosters – Receive 5 different Pro Boosts to improve your Online Pro.
Celebrations – access 3 locked goal celebrations immediately.
Historic Club Kits – Unlock a wide selection of historic club kits featuring major clubs from across the globe.
دوستان يه سوال تو فيفا ١٣ قسمت مسترليگ كه بازي ميكردم از يه تاريخ مشخصي بازي ميپريد بيرون كركم هم واسه skid بود ميخوام بدونم مشكل خود فيفا بوده يا كرك من؟واسه ١٤ هم همينجوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)