من هم تا حالا همچین چیزی نشنیدم ولی احتمالش برای هرکسی هست این یه چیز عادیه که باطری باد کنه و خراب بشه .
من هم تا حالا همچین چیزی نشنیدم ولی احتمالش برای هرکسی هست این یه چیز عادیه که باطری باد کنه و خراب بشه .
باطری های سری BD تو همون کارخونه مشکل دار تولید شدن منم ۲سال و نیمه اس۱ دارم باطریش هنوز عالی کار میکنه اما این اس۴ بعد از ۲ماه پکید!
درود....
این مدل هم دور گوشی رنگ فلز مانند هستا مثل ace بعد بک مدت از بین میره ؟ کسی که داشت از کیف استفاده میکرد رنگش بریده بود.
خودم از کیفیت سونی خوشم میاد ولی اینجا همه میگن کیفیت صفحش بده
مثل اینکه تو کاربرد هم سامسونگ بهتره سری جدیدا مشکل باتری برطرف شده ؟ گارانتی دار گرفتید؟
یک سوال دیگه تو اروبا این مدل برفروش شده ؟
امریکا که ابل باید برفروش باشه سونی هیچ جایی نداره تو اروبا جز خوبا نیس ؟
صفحه سونی یعنی خیلی بده ؟ اینجا یکی میاد میگه تو شوروم کار کردم خوب بود یکی میاد میگه بده کدوم سایت خارجی خوب بررسی میکنه معرفی کنید
ممنون
جدی ؟ :O
اینجوری که خیلی خوبه
میخواستم بدونم مدل دو سیمکارتش 9502 تو ایران هست؟ اگه باشه رسمی وارد شده یا قاچاق؟
آپدیت جداگونه میخواد یا همون آپدیت 9500 براش میاد؟ اگه جدا براش میاد آپدیت خاورمیانه هم براش میاد؟
ممنون میشم جواب بدید
مرسی دادا
منتظرم قیمتا تا اونجایی که میتونه بیاد پایین بعد بخرم
سلام...
مدل دو سیم کارتش فعلا فک نمیکنم اومده باشه تو سایتها و MOBILE.IR که خبری ازش نیست اگرم بیاد غیر رسمی و بدون گارانتی هست...
آپدیتشم اگه بیاد بعد مدتی خاورمیانه میاد یا فوقش روش میشه راحت فارسی رو اضافه کرد...
من دیروز رفتم همراه سرویس باطری S4 گرفتم ۷۷تومن ساخت مالزی/ویتنام فعلا که داره عالی کار میکنه آنتن nfc هم درسته.
سلام.
مگر قرار نبود باطری رو رایگان عوض کنن؟!!!![]()
سلام
گفت چون گارانتی ما نیس باید گوشی ۳روز اینجا بمونه ما از سامسونگ استعلام بگیریم اگه تایید شد رایگان عوض میکنیم! از طرفی موجودی باطریهاشون هم رو به اتمام بود و منم نمیتونستم گوشیو چند روز بزارم اونجا به امون خدا، این شد که باطریو خریدم ۵دقیقه ای کارمو راه انداختن!)
من دیگه داره حالم از این گوشی بهم می خوره؛هر روز یه مشکل...باطریش باد کرد دوباره 1 هفته بی گوشی شدم...(حداقل)
می گم الان اینو چند می تونم بفروشم؛خبر داره کسی؟
لامصب بدجور این مشکل باطری همه گیر شده برا دوستمم باد کرد و سری BD هم بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)