سلام به همه
بچه ها چندروزی هست بلوتوس از راست کلیکم رفته (send to) و دیگه هیچ فایلی رو نمیتونم از طریق لپ تاپ رو گوشیم بفرستم، البته اینو بگم که قبلا بود و درایور بلوتوث هم نصبه !
اگه کسی راه حلی بلده لطفا کمک کنه![]()
سلام به همه
بچه ها چندروزی هست بلوتوس از راست کلیکم رفته (send to) و دیگه هیچ فایلی رو نمیتونم از طریق لپ تاپ رو گوشیم بفرستم، البته اینو بگم که قبلا بود و درایور بلوتوث هم نصبه !
اگه کسی راه حلی بلده لطفا کمک کنه![]()
شما این کارو می کنی؟
![]()
گارانتیش مال کدوم شرکت هست؟ببرش زود گارانتی
سلام بله ولی کیفیتش موقع اجرا بازی با گرافیک خود اینتل هیچ فرقی نداره
در صورت نصب بودن کامل هر دو درایو کارت گرافیکی و ok بودن رزولیشن و تنظیمات چه در بازی چه در ویندوز و ....
روی 8 64 هم تست کنید اگر مشکل پا بر جا بود به گارانتی نشون بدید
ای لعنت به این لنوو که شده مثل ایران خودرو و سایپا که دو تا جنس از یه مدلشون با هم فرق دارن. واسه من نه سر 58 گیر میکنه. نه تا 50 میره که دوباره به 60 % برسه. به در حالت Optimized Battery Healthیا همون protection mode وقتی به شارژر وصل میکنی یه کلام 60% نه بالاتر نه پایینتر. البته ویندوز من سون 32 بیته.![]()
سلام دوستان یه کمک در حد تیم ملی میخوام
روی z500ویندوز8 دارم میخوام کنارش ویندوز 7 32 بیتی نصب کنم اصلا نمیدونم باید چکار کنم
چه ویندوزی داری استفاده میکنی؟ چند بیت هستش
یه ویندوز 8 64bit شرکتی خوب بخر و روش نصب کن و تمام درایور ها رو هم تمام کمال نصب کن (هر چی که توی DVD درایور بود رو نصب کن )
انشاالله مشکلت حل میشه
یه موضوعی رو میخواستم خدمت تمام دوستان عرض کنم
البته دوستانی در این تاپیک هستن که از لحاظ کامپیوتری استاد بنده هستن. اما دوستانی هستن که اطلاعات کامپیوتری کمی دارن؟
ویندوز مورد نیاز شما چیه؟
32 بیت یا 64 بیت؟
در معماری 32 بیت شما حجم کمتری را میتوانید نسبت به 64 بیت آدرسدهی کنید. این باعث میشود که بتوانید تا حد کمتری پردازش اطلاعات را انجام بدهید.
شما در یک سیستم آدرس دهی 32 بیتی فقط میتوانید 4 گیگابایت رم را استفاده کنید. البته این مقدار هیچ وقت به 4گیگابایت هم نمیرسه(در ویندوز XP خودم امتحان کردم با لپتاپی که 4 گیگ رم داشت فقط 2.2 گیگابایت رو مورد استفاده قرار میداد)
پس پیشنهاد بنده بشما یک ویندوز 8 64 بیت هست که بتوانید از تمام ظرفیت lenovo z500 استفاده کنید
اساتید گرام اگه مورد نادرستی رو بیان کردم یا کم و کاستی داره لطفا تکمیل کنید تا دوستان استفاده کنن.
خب عزیز من رفتی روی لپ تاپی که دیفالت همه تنظیماتش و درایوراش ویندوز 8 هست و با این ویندوز بهینه شده ویندوز 7 ریختی اونم 32 بیت!!! من واقعا نمیدونم چرا بعضی از بچه ها با 8 مشکل دارن؟؟!
به همه کسانی که روی لپ تاپشون 8 نیست قویا پیشنهاد میکنم 8 بریزن و حالش رو ببرن!تنظیمات بهتر وراحت تر، پرفورمنس بهتر، سرعت بیشتر، محیط جذاب تر و ... همه از امکانات 8 هست که به سادگی نمیشه از کنارشون رد شد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)