تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 146 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

داره خودمونی میشه asauniverse's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    milky way

پيش فرض

هههه یه ماشین میبریم پشت بام دانشگاه برای منبع تغذیه !
    اگه اینجوری باشه که همون ١.٢٥" اینچ بهتره .
    هم خط کننده هم میگیریم .
    اضافه کنم که اگه با یه چشمی خوب بشه همچین رصدی مثل این ویدیو از مشتری داشت با c11 واقعا محشره !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا نوبت اینه که در مورد پیشنهاد دومم اون هم ساخت رصدخانه بود روی پشت بام کمپ جدید دانشگاه نظر شما رو بپرسم
    اینجاهیچ کسی نیست که اصلا بدونه رصدخانه چییه تا بسازدش ، شاید بتونیم یه گنبد درست کنیم که قابلیت چرخش داشته باشه و یه طرفش هم باز بشه (یه چیزهایی تو مایه رصدخانه ) ، به نظر شما می ارزه یه همچین کاری کرد ؟ یا اینکه پیشنهاد بدم که یه اتاق بسازن روی پشت بام دانشگاه که فقط بشه تلسکوپ رو توش نگه داشت ؟ (آخه نمیشه که شش هفت طبقه این تلسکوپ رو هر شب جابجا کرد ! )
    Last edited by asauniverse; 23-12-2012 at 03:05.

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    هیچ وقت همچین تصویری نمیبینی با این کیفیت. توی عکاسی نجومی میشه جزییات خیره کننده ای رو ثبت کردو اما رصد با چشم نمیتونه تا این حد جزییات رو نشون بده.
    این عکس نمونه خوبیه از اونچه با چشم میبینید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درباره رصد خونه. دسترسی دارین از ایران این کتاب رو تهیه کنید ؟ طراحی و ساخت رصد خانه های کوچک. بار این کتاب و ترکیب جوشکاری و نجاری میشه رصد خونه خوبی ساخت کاربردی و ارزون.
    مزیت اصلی رصد خونه برای شما اینه که اگه تلسکوپ استقرار ثابت داشته باشه دیگه لازم نیست هر دفعه از نو الاینش کنید. همیشه اماده رصد میمونه.

3. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    milky way

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون آقا بابک ، دستت درد نکنه

5. این کاربر از asauniverse بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    milky way

پيش فرض

دوباره سلام
    چه کارهای جدی بغیر از رصد رو میشه با celestron C11-sgt انجام داد ، مثلا یه چیزی در حد یه کار تحقیقاتی ، مثلا ثبت دیتا در حد یه پژوهش برای کارشناسی ارشد یا دکترا ، هرچقدر هم زمان بخواد مشکلی نیست میدونم که این تلسکوپ کوچکییه و نمیشه همچین کارهایی رو باهاش انجام داد ، اما با در نظر گرفتن اینکه این پیشرفته ترین لوازم موجود باشه ، چی میشه کرد ؟ به چه لوازم دیگه ای احتیاج خواهیم داشت غیر از خود تلسکوپ ؟ هر کاری که به ذهنتون میرسه و میشه باهاش انجام داد و اسمش رو گذاشت کار تحقیقاتی بگید ، اگه طولانی میشه و نمیشه اینجا گفت لینک بدید یه مقاله یا هرچیزی (انگلیسی یا فارسی) .
    با تشکر دوباره

داره خودمونی میشه ppeyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخاستم تلسکوپ بازتابی CRN 76 700C ( کامار ) رو بخرم
    نظرتون در موردش چیه ؟ آیا میشه با این تلسکوپ اجرام مسیه یا NGC رو رصد کرد ؟
    ممنون میشم دوستان با تجریه پاسخ بدن

--------------

در مورد اینیکی هم اگه تجربه ای دارید بگید

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    من با کامار کار کردم. از تلسکوپ های ارزونش تا ماکستوف 150 رو مقر استوایی مثلا حرفه ای.
    پولتون رو بریزین دور به صرفه تره. کامار مارک درجه 3 چینیه و در واقع هیچ وقت نمیتونید باهاش یه رصد راحت و بی دردسر داشته باشید. تلسکوپ اولی که معرفی کردید حد اکثر میتونید ماه رو باهاش ببینید و بس.
    در واقع این کامار و امثالهم ( هامان ، تله ساینس و ... ) که با همین طرح و شکل در عموم اسباب بازی فروشی ها و کتاب فروشی های ایران عرضه میشن یک عامل فراری دادن مردم نسبت به نجومه. کلی پول میدن تلسکوپ رو میخرن بعد هیچ کاری نمیشه باهاش کرد.

شما حد بودجه ات رو مشخص کنی دست ما رو باز تر میکنی برای پیشنهاد

9. 3 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ppeyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من با کامار کار کردم. از تلسکوپ های ارزونش تا ماکستوف 150 رو مقر استوایی مثلا حرفه ای.
    پولتون رو بریزین دور به صرفه تره. کامار مارک درجه 3 چینیه و در واقع هیچ وقت نمیتونید باهاش یه رصد راحت و بی دردسر داشته باشید. تلسکوپ اولی که معرفی کردید حد اکثر میتونید ماه رو باهاش ببینید و بس.
    در واقع این کامار و امثالهم ( هامان ، تله ساینس و ... ) که با همین طرح و شکل در عموم اسباب بازی فروشی ها و کتاب فروشی های ایران عرضه میشن یک عامل فراری دادن مردم نسبت به نجومه. کلی پول میدن تلسکوپ رو میخرن بعد هیچ کاری نمیشه باهاش کرد.

شما حد بودجه ات رو مشخص کنی دست ما رو باز تر میکنی برای پیشنهاد
    ممنون از پاسختون
    حقیقتش بقیه مارکها با توجه به مشخصات فنیشون خیلی گرون هستند. من نهایتا میتونم تا 500 تومن هزینه کنم
    پیشنها شما با توجه با این بودجه چی هست؟

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

500 تومن رقم خوبیه.
    قبل از پیشنهاد ها رو قیمتت اگه بودجهت به این حدود برسه این بهترین گزینه است :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه دابسونی 6 اینچ عالیه این تلسکوپ

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4.5 اینچ نیوتونی استوایی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکستی 9 سانت سمت‌ارتفاعی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همون بالایی یک سانت کوچکتر

این مسیر رو میشه تا حداقل 150 تومن جلو رفت. 150 تومن کمترین قیمته یه تلسکوپ قابل قبوله ( که من تستش کردم) .

12. 7 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hasanpsk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کویر

پيش فرض

باسلام
    یه تلسكوپ تال روسي با مشخصات زير گرفتم:

بازتابي نیوتونی با قطر آینه ایمعادل 4،7 اینچ . دارای سه پايه ای با استقرار استوائی، دو عدد چشمي 10 و 25 میلیمتر و یک عدد لنز بارلو . سایر وسایل جانبی این تلسکوپ عبارتند از جوینده، مبدل دوربین عکسبرداری مخصوص دوربینهای 35mm SLR و صفحه رصد خورشید .
    سئوالم اینه که موقع رصد چشمام اذیته چطور میشه مبدلی چیزی نصب کرد بهترو با کیفیت بیشتر ببینم. ماه رو خیلی خوب میبینم واسه بقیه مشکل دارم.

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام تلسکوپ خوبی گزفتین
    موقع رصد چشمام اذیته

ماه رو خیلی خوب میبینم واسه بقیه مشکل دارم.
    این دو جمله که توش دارین مشکلتون رو میگید گویا نیستن. واضحتر بگین مشکلتون رو.

15. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •