تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 457 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    در قسمت قوانین hips در عکسهای زیر اون قسمتی که زده modify و عدد 2 جلوش هست چه چیزی رو نشون میده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و یک سئوال دیگه اینکه
    من در محیط کیوسک می خوام فایلی رو دانلود و در همان محیط نصب کنم اما این فایل میاد با idm در محیط ویندوز دانلود میشه و در کیوسک بهش دسترسی ندارم

الان از طریق share space نرم افزار foxit reader رو در کیوسک نصب کردم و خارج شدم و بعد دوباره به محیط کیوسک رفتم اما اثری از این برنامه نبود و بعد رو ی فایل pdf را که رو دسکتاپ مجازی داشتم کلیک کردم با برنامه foxit phantom باز شد( این برنامه در محیط ویندوز من نصب هست ) چرا به این صورت هست
    اصلا زمانی که در محیط کیوسک اون فلش زرد رنگ رو میزنیم و صفحه تغییر کرده و به صفحه برنامه های دسکتاپ ویندوزمون دسترسی داریم تفاوت در اجرای اون برنامه با زمانی که در محیط ویندوز اجراشون میکنیم چیه ؟ ایا فقط به صورت مجازی اجرا میشن و این تفاوت هست

من این پست از علی رو الان دوباره پیدا کردم ایا منظور اینه که بعد از نصب نرم افزار در کیوسک و خارج شدن از اون نرم افزار از کیوسک حذف میشه

در مورد کیوسک، میشه برنامه در این محیط نصب کرد، و برنامه نصب شده در محیط اصلی ویندوز نصب نـمی شود و فقط در کیوسک نصب میشه و قابل استفاده است. با پاکسازی کیوسک هم همه چیز حذف میشه. و کیوسک میشه عین اولش. من یک ویدئو تهیه کردم که میتونید ببینید. یک فایل PDF در سیستم اصلی دارم که چون نرم افزار پی-دی-اف خوان روی سیستم اصلی من نصب نیست، این فایل اجرا نمیشه. در کیوسک هم اجرا نمیشه، ولی بعد من برنامه FoxitReader را در کیوسک نصب میکنم و فایل در محیط کیوسک باز میشه، ولی همچنان در محیط اصلی باز نمیشه. همچنین توی ویدئو من برنامه TeamViewer را هم در کیوسک نصب میکنم و در سیستم اصلی نصب نمیشه....
    با تشکر
    Last edited by K1lou; 15-04-2013 at 13:03.

2. این کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا تو قسمت فایل های امن برای من هیچ فایل رو نشون نمیده در صورتی که مربع بقل فایل رو نشون میده؟من چندتا فایل رو به این قسمت معرفی کردم ولی نشون نمیده، تو چندین باری هم که ویندوز رو عوض کردم هر بار هم همین مشکل بوده و trusted file رو نشون نمیده، اینم عکسش:

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام

امکاناتی که آنتی ویروس در اختیارتون میزاره اینکه که هوش مصنوعی را روشن یا خاموش بکنید یا سطح حساسیتش را تغییر بدهید، پروفایلهای مختلف اسکن بسازید با تنظیمات متفاوت و بخش استثنائات و ...

کلا بخش آنتی ویروس در کلیه محصولات به نظر من تنظیمات خاصی نیاز نداره، و تنظمات این بخش را همه سر در میارن و نیازی به پست آموزشی نیست.

میشه گفت آپدیت را بزارید روی هر 1 ساعت (پیشفرض روی 6 ساعت قرار داره) کلود فعال باشه، و هوش مصنوعی را بزارید روی زیاد، یکسری آپشن برای پرفورمنس داره که فعالش بکنید بد نیست.

من خودم تنظیماتم اینجوریه:

در مورد فایروال و حملات خارجی ، یا در واقع باید بگیم حملات ورودی. پست دوم مطلب تنظیمات فایروال را بخونید. حمله خاصی مد نظرتون هست؟ (کومودو میاد همه ورودی ها را میبنده و خیال خودشو راحت میکنه، یا اگر بخواهد ارتباط ورودی داشته باشیم بازم پیغام مربوطه را از جانب فایروال داریم)

در مورد رنگ وقتی بخشهای مختلف فعال باشه و آپدیت انجام شده باشه و ... در واقع در حالت "امن" ویجت کومودو به رنگ سبز در میاد. ولی آیکون کومودو همیشه به رنگ قرمز هست. هر آنتی ویروسی یک رنگی داره، کسپر سبز، نورتون زرده ....کومودو هم رنگ قرمز را برگزیده. اینها مهم نیست...

در مورد فلش و قابلیت اتوران و ....=> بر فرض که یک فلش ویروسی را بزنید به سیستم و یک مخرب بخواد اتو ران بشه!( خودکار اجرا بشه) خب یا BB روشنه و میره توی سندباکس یا HIPS پیغام میده، ما هم فقط یک فلش زدیم به سیستم و هنوز کاری نکردیم، این فایل چیه میخواد اجرا بشه و بیاد تو سیستم؟ ویروس! مسدود میکنیم. ضمن اینکه آنتی ویروس هم روشنه، همه کارو هم که قرار نیست HIPS انجام بده. اون مثالی که شما فرمودی ماله زمانی و محصولاتی بود که آنتی ها روی دیتابیس خودشون تکیه میکردن، دیدن یک فلش ویرسی را میزنن به سیستم و آنتی ویروس مخرب را نمیشناسه، ولی مخرب با با قابلیت AR میاد تو سیستم.... اما کومودو همچین موردی اصلا براش مطرح نیست.

دقیقا مثل اینه که شما یه فایروال (اینبار از جنس آنتی ویروس و +Defense) بین سیستم و فلش روی پورت مربوطه قرار دادی. و یک حمله ورودی بخواد انجام بشه، اما راه بسته است.
    سلام
    در بخش آنتی ویروس تنها تفاوت برای من هوش مصنوعی بود که الان مثل شما روی High گذاشتم
    البته کمی نگران هستم چون حتی وقتی روی Low بود فایل کرک شده IDM رو مخرب تشخیص میداد ولی قبلا با کاسپرسکی از این مشکلات نداشتم
    حتی برای اطمینان فایل رو در virustotal تست کردم دیدم فقط کومودو و سیمانتک به این فایل مشکوک هستند

و اما اینکه کومودو همه ورودیها رو میبنده خیلی نمیتونه مطمئن باشه چون به هر حال همیشه پورتهایی باز هستند و یا در برابر حملات باز میشن
    هیمنطور کار با نرم افزارهای مثل µTorrent آسیب پذیری سیستم رو بیشتر میکنه و اگر فایروال مجهز به آنتی هکر باشه بهتره
    از این گذشته من متوجه نشدم کار Stealth Ports چطور هست
    وقتی رو اون کلیک میکنم این گزینه ها میاد:

بعد فرقی نمیکنه با انتخاب هر دو گزینه صفحه بسته میشه و تمام:

حالا اثر Stealth Ports کجای نرم افزار ثبت میشه معلوم نیست چون هیچ تغییری ایجاد نشده (از B-2 Spirit هم stealth تره )

از کمبودهای دیگه کومودو در بخش فایروال که یادم رفت در پست قبل اشاره کنم نداشتن Web Control یا چیزی شبیه اون هست (اگر وب کنترل در Outpost رو دیده باشید)
    از بلاک کردن ip ، آدرسها و کلمات کلیدی خاص تا فایلهای فلش و اسکریپتها و تبلیغات و ...
    البته بعضی از اینها رو میشه در مرورگر انجام داد، ولی وقتی از چند مرورگر استفاده میکنید با قرار دادن این قابلیتها در فایروال کار راحتتر و یا حتی مطمئنتر میشه.

با تشکر از راهنماییهای ارزشمند شما

5. 3 کاربر از ZeroNetizen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام این چیه ؟

Comodo Endpoint Security Manager 3

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    1- در بخش آنتی ویروس تنها تفاوت برای من هوش مصنوعی بود که الان مثل شما روی High گذاشتم
    البته کمی نگران هستم چون حتی وقتی روی Low بود فایل کرک شده IDM رو مخرب تشخیص میداد ولی قبلا با کاسپرسکی از این مشکلات نداشتم
    حتی برای اطمینان فایل رو در virustotal تست کردم دیدم فقط کومودو و سیمانتک به این فایل مشکوک هستند

2-و اما اینکه کومودو همه ورودیها رو میبنده خیلی نمیتونه مطمئن باشه چون به هر حال همیشه پورتهایی باز هستند و یا در برابر حملات باز میشن
    هیمنطور کار با نرم افزارهای مثل µTorrent آسیب پذیری سیستم رو بیشتر میکنه و اگر فایروال مجهز به آنتی هکر باشه بهتره
    از این گذشته من متوجه نشدم کار Stealth Ports چطور هست
    وقتی رو اون کلیک میکنم این گزینه ها میاد:

بعد فرقی نمیکنه با انتخاب هر دو گزینه صفحه بسته میشه و تمام:

حالا اثر Stealth Ports کجای نرم افزار ثبت میشه معلوم نیست چون هیچ تغییری ایجاد نشده (از B-2 Spirit هم stealth تره )

3-از کمبودهای دیگه کومودو در بخش فایروال که یادم رفت در پست قبل اشاره کنم نداشتن Web Control یا چیزی شبیه اون هست (اگر وب کنترل در Outpost رو دیده باشید)
    از بلاک کردن ip ، آدرسها و کلمات کلیدی خاص تا فایلهای فلش و اسکریپتها و تبلیغات و ...
    البته بعضی از اینها رو میشه در مرورگر انجام داد، ولی وقتی از چند مرورگر استفاده میکنید با قرار دادن این قابلیتها در فایروال کار راحتتر و یا حتی مطمئنتر میشه.

با تشکر از راهنماییهای ارزشمند شما
    سلام

در مورد کرک ها باید عرض کنم که کومودو در کل کرک ها را سالم نمیدونه، مطلب یک از مطالب آموزشی را بخونید( در کل لطفا مطالب پست دوم را بخونید....) در مطلب یک در پست دوم به تفصیل توضح دادم که کومودو کرک ها را سالم نمیدونه، بنابراین برای این مورد فرقی نداره هوش مصنوعی روی کم باشه یا زیاد. در مورد اینکه با یک محصول خاصی این مشکل را نداشتید، هر محصولی یک دستور کاری داره، انتخاب با شماست. برای برای اینکه انتخاب بهتری داشته باشید، عرض کردم که کومودو کلا به کرک ها گیر میده.

اصلا بحث بسته بودن پورت نیست، شما بیا اصلا همه پورتها را باز کن، بحث نظارت/کنترل/مانیتورینگ هست، ضمن اینکه هر پورتی دو طرفه است، الان پورتهای شما برای ارتباطات خروجی بازه، آیا خطری شما را تهدید میکنه، خیر، چرا چون فایروال Outbound Traffic را کنترل میکنه، هر بسته.پکت ی نمیتونه خروج بکنه به صرف اینکه خروجی پورتها باز هستند، قبلش اجازه فایروال نیازه. در رابطه با باز بودن ورودی پورتها هم همین حالت متصور هست، من اصلا تمام پورتهام هم ورودی بازه و هم خروجی!! ایا باز بودن ورودی پورتها باعث ترس من میشه؟ عینا همین کنترل روی Inbound Traffic هم صورت میگیره، بنابراین من با هیچ ترسی ورودی تمام پورتها را باز گذاشتم، اما فایروال هم طوری تنظیم هست که پیغامهای Inbound Request را دریافت میکنم.

اینکه میگیم بیایید تمام پورتها را ببندید، میخواهیم کار را برای کاربر این فروم راحت بکنیم..... در ضمن توجه داشته باشید که موضوع حول تبادل ترافیک روی یک پورت نیست، بحث درخواست کننده و در واقع مبدا شروع این ارتباط هست که از سیستم من هست یا از خارج سیستم من<- با در نظر گرفتن این مورد ->بسته بودن پورتها در اولویت قرار نمیگره. در کومودو این ارتباط (منظور ارتباط ورودی است) به دوصورت تعریف میشه، اول اینکه آیا این ارتباط به طور کل با این آدرس و این پورت مشخص مجاز است یا مسدود، و در مرحله بعدی این ارتباط ورودی با چه پروسه/فایل/سرویسی مجاز یا مسدود هست. (واسه این میگم برنامه ها را قانون فقط خروجی بدین!) البته من فرض را بر این گذاشتم که تمام ورودی پورتها هم باز باشن.

یا به صورت دیگه شما میتونید ورودی را باز بزارید، ولی در مرحله دوم ارتباط ورودی را برای تمام پروسه ها مسدود کنید، یا بلعکس .... و یا هر دو؛

اما من اینجا هر دو روش را برای کاربران عرض کردم، همین گفتم ورودی را با فایروال کلا مسدود کنید و هم برنامه ها را بزارید روی فقط خروجی،

و مطلب آخر اینکه اینجا تاپیک مقایسه نیست، دو نرم افزار CIS و OP قابلیتهای خودشون را دارند، که البته قابلیتهای CIS منو به سمت خودش کشونده، قابلیتهایی که CIS را به یک بسته کامل امنیتی تبدیل کرده، ولی اوتپوست نتونسته پاشو از یک فایروال خالی فراتر بزاره. که حتی یک کاربر خانگی با فایروال ویندوز (که من قبولش دارم) همین امنیت را داره.

البته من اوتپوست را به عنوان یک فایروال خالی و عالی قبول دارم، نه بیشتر، اما CIS یک محصول با امکانات و ویژگیهای بسیار کاربردی تر و مهمتر و ضروری ترجهت امنیت است، تا مسدود کردن تبلیغات.

8. 9 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mhimhdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Tehran, Arak
    Last edited by mhimhdi; 16-04-2013 at 00:50.

10. 3 کاربر از mhimhdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mhimhdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Tehran, Arak

پيش فرض

در مورد تست انواع آنتی ویروس و فایروال

13. این کاربر از mhimhdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا تو قسمت فایل های امن برای من هیچ فایل رو نشون نمیده در صورتی که مربع بقل فایل رو نشون میده؟من چندتا فایل رو به این قسمت معرفی کردم ولی نشون نمیده، تو چندین باری هم که ویندوز رو عوض کردم هر بار هم همین مشکل بوده و trusted file رو نشون نمیده، اینم عکسش:

کسی نمیدونست مشکل از چیه؟

یه سوال دیگه هم داشتم، وقتی فایروال یه پیغام مبنی بر دسترسی یه فایل به اینترنت رو میده آِیا میشه جزییات این دسترسی رو از تو اخطار فهمید؟مثلا اینکه به چه سایتی میخواد وصل بشه؟یعنی به جای IP که تو اخطار نشون میده بتونیم آدرس وب سایت رو که فایل میخواد باهاش ارتباط برقرار کنه رو متوجه بشیم

15. این کاربر از fb.atheist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

کسی نمیدونست مشکل از چیه؟

یه سوال دیگه هم داشتم، وقتی فایروال یه پیغام مبنی بر دسترسی یه فایل به اینترنت رو میده آِیا میشه جزییات این دسترسی رو از تو اخطار فهمید؟مثلا اینکه به چه سایتی میخواد وصل بشه؟یعنی به جای IP که تو اخطار نشون میده بتونیم آدرس وب سایت رو که فایل میخواد باهاش ارتباط برقرار کنه رو متوجه بشیم
    از این سایت استفاده کنید who.is
    CIS که سرور DNS نیست برای شما IP ترجمه کنه.

17. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •