سلام
1- در بخش آنتی ویروس تنها تفاوت برای من هوش مصنوعی بود که الان مثل شما روی High گذاشتم
البته کمی نگران هستم چون حتی وقتی روی Low بود فایل کرک شده IDM رو مخرب تشخیص میداد ولی قبلا با کاسپرسکی از این مشکلات نداشتم
حتی برای اطمینان فایل رو در virustotal تست کردم دیدم فقط کومودو و سیمانتک به این فایل مشکوک هستند
2-و اما اینکه کومودو همه ورودیها رو میبنده خیلی نمیتونه مطمئن باشه چون به هر حال همیشه پورتهایی باز هستند و یا در برابر حملات باز میشن
هیمنطور کار با نرم افزارهای مثل µTorrent آسیب پذیری سیستم رو بیشتر میکنه و اگر فایروال مجهز به آنتی هکر باشه بهتره
از این گذشته من متوجه نشدم کار Stealth Ports چطور هست

وقتی رو اون کلیک میکنم این گزینه ها میاد:
بعد فرقی نمیکنه با انتخاب هر دو گزینه صفحه بسته میشه و تمام:
حالا اثر Stealth Ports کجای نرم افزار ثبت میشه معلوم نیست چون هیچ تغییری ایجاد نشده
.gif)
(از B-2 Spirit هم stealth تره

)
3-از کمبودهای دیگه کومودو در بخش فایروال که یادم رفت در پست قبل اشاره کنم نداشتن Web Control یا چیزی شبیه اون هست (اگر وب کنترل در Outpost رو دیده باشید)
از بلاک کردن ip ، آدرسها و کلمات کلیدی خاص تا فایلهای فلش و اسکریپتها و تبلیغات و ...
البته بعضی از اینها رو میشه در مرورگر انجام داد، ولی وقتی از چند مرورگر استفاده میکنید با قرار دادن این قابلیتها در فایروال کار راحتتر و یا حتی مطمئنتر میشه.
با تشکر از راهنماییهای ارزشمند شما