تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 117 از 328 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شانس اینجا شاید کاربرد داشته باشه ... پیدا کردن دختری زیبا و با اخلاق و سالم ... همون نگاه اول که میتونه فتح الباب روابط جدید باشه ... برخورد سرنوشت یاز ...
    متاسفانه الان دختر خوب شده مثل الماس ... همه رو سریع در میبرن ... شانس بیاری یکی هم به پست شما بخوره ...
    من میخوام یه پرنده بخرم! همچین دیدی نمیتونم داشته باشم نسبت بهش و تا اونی که میخوام رو پیدا نکنم نمیتونم انتخاب کنم
    واقعا برام قابل درک نیست چطور میشه به ادما همچین حسی داشت که اینطور با شانس گفت کی خوبه کی بد

با همین نگاه اون خوبای روز اول بعد 2سال تبدیل میشن عذاب الهی واسه هم

2. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

منم موافقم ، دخترا مجرد میمونن و پسرا هم بیشتر از اونا ....

پسرا مجرد میمونن چون اگه از نظر یه انسان بی قید و بند به جامعه نگاه کنی ، متاهل شدن کاملا اشتباهه و حتی به نظرم اگه بی قید

و بند هم نباشه ، مجرد موندن توی شرایط کنونی خیلی آرامش بیشتری نسبت متاهل بودن داره .(نظر قطعی نیست چون تجربه ازدواج نداشتم)

متاسفانه هدف زندگی یه درصدی از جامعه از کمال و آرامش برگشته به سمت لذت .
    قطعی بدانید .

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

بخوایم نخوایم قیافه خیلی شرطه ... قیافه و معیارهای تیپی-ظاهری ... فتح الباب روابط همینه ... وقتی به دلت نشست انگیزه شروع رابطه جدید در فرد ایجاد میشه و میره سراغ فاکتورهای دیگه و بسته به الویت ممکنه بین راه منصرف هم بشه ... و یا سبک سنگین کنه و تا اخرش بره ... بالاخره باید با طرف باشی تا ببینی یه کله هستین یانه و همینجور ادامه پیدا میکنه تا خانواده و تحقیقات و ... آخرش هم بادا بادا مبارک بادا دسته جمعی ...

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

مجرد موندن توی شرایط کنونی خیلی آرامش بیشتری نسبت متاهل بودن داره .(نظر قطعی نیست چون تجربه ازدواج نداشتم)
    به عنوان یک متاهل، خیر اینطوری نیست، آدم متاهل آرامش بیشتر داره ( مقایسه با دوران مجردی خودم ) و اینکه جفت دوران مشکلاتی دارند مهم اینه که چقدر شیرمرد باشی جفتشون رو درک کنی و مبارزه کنی همین
    اینکه شانس بیاری توی ازدواج، اینکه طرف قیافه داشته باشه اینا اصلا معیارهای خوبی نیست بعدا که وارد زندگی بشی میفهمی شریک زندگیت باید یک معیارهایی داشته باشه که این چیزها توش گم است
    شانس هم اعتقاد ندارم بستگی به این داره که به حوادث به چه دیدی بنگری همین
    اینطوری هرچیزی رو میتونی به خوش شانسی تبدیل کنی ولی اینکه بگی شانس ندارم هر بلایی سرت بیاد میگی شانس ندارم
    با این دید آدم جلو بره کلکش کندست
    تاهل و ازدواج فقط مدیریت میخواد، مالی، عاطفی و سایر موارد اگر مدیر خوبی نیستید ازدواج به درد شما نمیخوره

6. 3 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

متاسفانه هدف زندگی یه درصدی از جامعه از کمال و آرامش برگشته به سمت لذت .
    به نظر شما زندگی بدون لذت میتونه ارامشی درش وجود داشته باشه؟

از دید من زندگی بدون لذت اصلا نمیتونه هرگز ارامشی درش وجود داشته باشه چون این لذت و خوشی و شادی هست که انسان رو بسمت ارامش میبره وگرنه لذتی نباشه زندگی تبدیل به یه کار اجباری میشه که هیچ از دید من فقط یه عذاب خاموش هست که انسان گرفتارش شده ولی خودش رو گول میزنه با توهمات!

8. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

اینایی که میگن دختر خوب پیدا نمیشه مثل اینه که میگن کو کار!!! کار زیاده ولی باید توقعتو بیاری پایین

10. 6 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

اینایی که میگن دختر خوب پیدا نمیشه مثل اینه که میگن کو کار!!! کار زیاده ولی باید توقعتو بیاری پایین
    وحید جان شما مطمئنی برعکس نگفتی؟

این دخترا هستند که میگن پسرا همشون عین هم هستند ! اونا باید توقعاتشون رو از یه پسر بیارن پایین تا شوهر گیرشون بیاد !

12. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

اینقدر قضیه حساسه که باید تمام تلاش و همتت رو بکار بگیری و صبر پیشه کنی تا بهترین گزینه مطابق با شرایطط رو پیدا کنی اونم تو شرایط فرهنگی امروز جامعه ... حساس بودن قضیه همینقدر که صحبت یک عمره - یک عمر کنار هم بودن ...

14. 2 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

خیلی از مطالب در کلیت درسته ولی یه مشکل اساسی وجود داره
    اونم اینکه تعریف اردواج برای افراد خیلی مختلفه ولی کسی توجه نمیکنه و برای همه یه نسخه پیچیده میشه

اول باید دید تعریف ازدواج چیه و هدف از ازدواج چیه

خیلی فرق هست بین کسی که فقط میخواد تشکیل خانواده بده و سنت پیامبر! رو بجا بیاره تا کسی که میخواد میخواد یه رابطه احساسی و عاشقانه رو داشته باشه
    خب مشخصه کسی که فقط یه رابطه سنتی که برای دستور عرف و یا بقای نسل هست هیچ ارتباط عاطفی براش معنا نداره و نمیتونه ابراز احساسات کنه و فقط یه زندگی ماشینی و فرومالیته رو اداره میکنه
    خب همچین فردی هرگز نمیتونه با کسی ابراز احساسات و رابطه عاطفی نیاز داره یه زندگی درست داشته باشه

پس اول باید ببینیم تعریفمون از ازدواج چی هست وبعد فکر وارد کردن یه نفر توی زندگیمون بکنیم
    میشه شما منبعی بیارین که گفته باشه براساس دستور عرف و و بقای نسل و سنت پیامبر تشکیل خونواده بدین و هیچ ابراز علاقه ای بهم نکنیدهیچ ارتباط عاطفی و هیچ رابطه احساسی و عاشقانه ای نداشته باشین؟
    وقتی قوانین یه جامعه بپذیری باید ازش اطلاعات کنی تو نپذیرفتنشم مختاری اصلا نپذیر کسی مجبورت نکرده .
    شما سنتهای قومی با سنت پیامبر اشتباه گرفتی .
    روحیات و اخلاق انسانه که باعث میشه ابراز احساسات کنه .یکی مثل حیون رفتار میکنه یکی مثل انسان این دلیل نمیشه که شما این چیزها را به چیز دیگه ربط بدید

16. این کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

میشه شما منبعی بیارین که گفته باشه براساس دستور عرف و و بقای نسل و سنت پیامبر تشکیل خونواده بدین و هیچ ابراز علاقه ای بهم نکنیدهیچ ارتباط عاطفی و هیچ رابطه احساسی و عاشقانه ای نداشته باشین؟
    وقتی قوانین یه جامعه بپذیری باید ازش اطلاعات کنی تو نپذیرفتنشم مختاری اصلا نپذیر کسی مجبورت نکرده .
    شما سنتهای قومی با سنت پیامبر اشتباه گرفتی .
    روحیات و اخلاق انسانه که باعث میشه ابراز احساسات کنه .یکی مثل حیون رفتار میکنه یکی مثل انسان این دلیل نمیشه که شما این چیزها را به چیز دیگه ربط بدید
    اولا انسان هم فقط یک حیوان هست فقط برتریش داشتن مغز بزرگتر و داری فهم و شعوره و دیگه هیچ برتری به حیوانات نداره
    دوما شما با پیشفرض با حرف من برخورد نکنی میتونی بفهمی من چی گفتم
    من نگفتم سنت و پیغمبر گفته ازدواج کنین بدون ابراز علاقه و احساسات بلکه من گفتم خیلیها این تفکر رو دارن و اصولا ابراز احساسات رو یا بلد نیست یا عیب و خطا میدونن
    من با ادمایی برخورد کردم که تنها دلیل ازواجشون فقط و فقط و فقط بقای نسل و داشتن فرزند(اونم فقط پسر بوده) بوده
    با ادمایی برخورد کردم که خودشون میگن به زن ادم اصلا نباید بهش ابراز احساسات کرد و مرد فقط باید کار کنه خرج خونه رو بوده و زن هم توی خونه کار کنه و بچه بیاره

من دارم درباره اینها حرف میزنم نه چیزایی که شما با پیشفرض مسمومی که دارین برداشت کردین

من میگم هرکس تعریفش از ازدواجش رو مشخص کنه و بعد میشه گفت کی براش خوبه کی براش بده

منی که فقط بقای نسل برام مهمه باید برم بگردم دنبال کسی که فقط همین براش مهم باشه نه اینکه بعد 2سال از سردی همسرش خسته بشه و یا رو به خیانت بیاره یا سر ناسازگاری و طلاق بزاره
    یا کسی که دنبال یه همراه و رفیق سفر و کسی که همه جا همراهش باشه میگرده نره با یه دختر خوب ساکت و اروم و خجالتی اهل درس و مشق و سرد مزاج ازدواج کنه که بعدا حتما بر به مشکل میخوره
    یا کسی که هیچ درکی از زندگی مشترک و ازدواج نداره و فقط بخاطر عرف و فشار خانواده و سنت تن به ازدواج میده نه چیز دیگه

در حالی که هیچکدوم از این ادما بد نیستن ولی هرگز نمیتونن با هم خوشحال و خوشبخت باشن
    Last edited by havzhini; 01-09-2013 at 20:21.

18. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •