با این تعریف و تمجید ها که از گرافیک شده روی XBOX احتمالآ نسخه ی PS3 باید یه نمه بهتر باشه
ولی ما که راضی نیستیم الان دارین بازی می کنین...باید تا پس فردا صبر کنیم..
حجم بازی برای PS3 چقدره؟
با این تعریف و تمجید ها که از گرافیک شده روی XBOX احتمالآ نسخه ی PS3 باید یه نمه بهتر باشه
ولی ما که راضی نیستیم الان دارین بازی می کنین...باید تا پس فردا صبر کنیم..
حجم بازی برای PS3 چقدره؟
من امروز عصر بازیو گرفتم تا الان وقت نکردم بیام نت
اقا در یک کلام فوق العاده است... همین
همه چیش توپه. واقعا با این همه وسعت این گرافیک بعیده اما راک استار انجامش داده.
هنوز ترور نشدم اما خیلی از مایکل خوشم اومده.
من خیلی توی شهر گشت زدم یکجا توی مرحله بودم که چندتا دچرخه سوار دیدم ولی هنوز خودم موفق نشدم سوار شدم. بیشتر کجا میتونی پیدا کنی؟
داستان تا اینجا خیلی معتاد کننده بوده. هی آدم دوست داره بره ببینه چی میشه
فقط یک مشکل دارم اونم اینه که خیلی loading اولش طول میکشه یاد شاهکارهای ناتی داگ میندازه ادم رو
استادمون درست میگه درجه سنی بازی +25 از فحش و این جور چیزا بگیرید تا عکسای بازی
این بازی همه چی تمومه.. من برم بازی کنم فردا مفصل براتون مینویسم
حجمش تو مایه های 16گیگه
دوستان کنسول باز امیدوارم که رسما کوفتتون بشه
ما از اون اول با این بازی مشکل داشتیم.اون از زمانی که GTA III اومد و ما کارت گرافیکمون 32 بود.
الآنم که باید یک سال صبر کنیم و داغش به دلمون بمونه
امیدوارم بهتون خوش بگذره ولی اون موقع که دارین از بازی لذت می برین یاد کسانی بیفتید که معلوم نیست بازی براشون ریلیز بشه یا نه![]()
این تاپیک رشد قارچ گونه دارهببخشید سوال تکراری میپرسم .. سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی چیه ؟ و اینکه نسخه های قبلی این بازی بدرد بخور هست بخرم ؟
![]()
اقا اون سگه عجب داستانی داشت، یعنی از درون ترکیدم![]()
اولش پیش خودم گفتم افرین سگ خوب، چه سگ باهوشی، چه سگ با مرامی بعد که صحنرو دیدم :|
دیالوگ ها از هر جمله ای که توش 10 کلمه باشه 7 تاش رکیک اندر رکیک، اصلا به همدیگه فرصت نفس کشیدن هم نمیدن از تمامی اعضای خانواده طرف برای هر چه بهتر تاثیر گذاشتن جملشون استفاده می کنن![]()
در مورد بازی بگم که تا الان تمامی مورادی که دیدم نسبت به IV بهبود پیدا کرده، اون تم تاریک خاصی که IV داشت این نداره، هندلینگ ماشین ها خیلی بهتر شده، شوتینگ بازی یک سیستم کامل شده مکس پین 3 هستش، محیط بازی خیلی خیلی بزرگ هستش.
سیستم مورد نیاز: یه رفیق با مرام که برحسب اتفاق یه کـنـسـول داشته باشه!
سری GTA عصای موسای دنیای گیمه!
همه رو بشین بازی کن!
کاملا ملتفت شدم !![]()
Last edited by pc-game; 16-09-2013 at 00:53.
سلام دوستان من فلش 16 گیگ دارم ولی نمیتونم هر دو دیسک رو نصب کنم ؟؟؟؟راه حلی هست میگه فلشت جا نداره!1111111111
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دیگه نمیشه.سلام دوستان من فلش 16 گیگ دارم ولی نمیتونم هر دو دیسک رو نصب کنم ؟؟؟؟راه حلی هست میگه فلشت جا نداره!1111111111
فضای مورد یناز برای نصب هر 2 دیسک حدود 15.5 گیگ هست....
+
حامد سازنده ها کلا جزییات رو خیلی خیلی قشنگ به تصویر در آوردناقا اون سگه عجب داستانی داشت، یعنی از درون ترکیدم![]()
اولش پیش خودم گفتم افرین سگ خوب، چه سگ باهوشی، چه سگ با مرامی بعد که صحنرو دیدم :|![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)