حیف شد که داره خداحافظی میکنه ... من دوستش داشتم ...
حالا چند سالی سرمربی منچستر بود ؟
حیف شد که داره خداحافظی میکنه ... من دوستش داشتم ...
حالا چند سالی سرمربی منچستر بود ؟
26-27حالا چند سالی سرمربی منچستر بود ؟
راستی دوستان بازی فردا پخش مستقیم میشه؟
یعنی میشه تو ایران هم همچین اتفاقی بیفته؟
یک مربی اینقدر ثبات داشته باشه ...
جایی هست که بشه تعداد مقام های الکس رو پیدا کرد؟
کامیونیتی شیلد بعدی هم یحتمل مال خودمونه با قهرمانی ویگان در اف ای کاپ./
+
علیرضا جان شبکه های وطنی که گویا نمیپخشن (تو ورزش سه نزده بود) در کل واسه من خیالی نیس... فول مچ دانلود می کنم... به ریش صدا سیما میخندم!
+
بله، ویکیپدیا:جایی هست که بشه تعداد مقام های الکس رو پیدا کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by pcforlife; 11-05-2013 at 21:50.
منم که همین الان دو گیگ حجم خریدم که بشینم بازی رو با برنامه Sopcast با کیفیت بالا ببینم.
راستی قدر دانی از سرالکس آخر بازی هست؟چون که من نیمه دوم میرسم ببینم.؟؟؟؟خواهشا جواب بدین....
راستی سیتی .........
فردا چه خبر خواهد بود
Arrive at OT early on Sunday
Fans are encouraged to be in their seats in good time before United's Barclays Premier League clash with Swansea on Sunday - a day which promises to be a hugely emotional one for everyone connected to the club.
Not only will the Reds be presented with the Barclays Premier League trophy, it will be Sir Alex Ferguson's final game at Old Trafford as United manager.
Before the game, as the players come out of the tunnel, the lower tier of the Sir Alex Ferguson Stand and parts of the lower Stretford End and East Stand will join together to create a special 'Champions 2013' mosaic (see photo above).
At the end of the match, a special stage will be constructed for the trophy presentation, before Sir Alex addresses the Old Trafford faithful for the final time.
There will be plenty going on before the game so make sure you get in your seat early.
Last edited by rz21; 11-05-2013 at 22:33.
ویگان قهرمان، برای رسیدن به این عنوان، اورتون مویز رو سه بر صفر شکست داده بود.
این اولین جام باشگاه ویگان بود. اولین جام باشگاه ویگان از زمان خلقت بشر تاکنون. چه لحظه ای!
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
ای کاش گیگز رو هم با خودت می بردی.
![]()
Last edited by Yi Yi; 12-05-2013 at 14:21.
خدایی اینا دیگه گندش در آوردن بازی لیورپول -فولهام که نمیدونم چیش مهمه رو شبکه ورزش گذاشته پخش مستقیمبعد بازی منچستر یونایتد-سوانسی که اخرین بازی هستش که سر آلکس فرگوسن توی اولدترافورد روی نیکمت منچستریونایتد میشینه پخش نمیکنن
![]()
کدوم کانال میده ؟ متاسفانه نیستم و میخوام ضبط کنم نمیدونم فقط کدوم میده !
اسکولزی هم قراره خداحافظی کنهیاد گلهای سرنوشت ساز و زیباش به بارسا، سیتی و لیورپول و... بخیر...
چه روزهای سخت آخر فصلی رو باید هوادارا تحمل کنن... اما عوضش بالا بردن جام توسط تمامی اعضای تیم، کام مون رو شیرین می کنه...
باید خسته نباشید گفت به این اسطوره باشگاه که حضور دوبارش در فصل پیش از نیم فصل دوم تا همین امروز، خیلی خیلی کمک کرد به یونایتد.
همیشه در خاطرمون هست که: Paul Scholes, He Scores Goals
ضمن اینکه تو این بازی اسکولز هم احتمال داره که بازی کنه.
+
والنسیا هم گفته که به خاطر فرگی حتما بازی مقابل سوانسی رو یونایتد میبره + صحبت هاش تو لینک پایین جالبه در مورد برخورد هاش با سر الکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 19 و 30
منچستر یونایتد - سوانسی
6’Eren (den) / HD
AD Sports HD3
AD Sports HD5
C+ Sport (france) / HD
C+ Sport (poland) / HD
Canal+ 1 (esp) / HD
Diema
Digi Sport (cze/svk)
Digi Sport 1 (hun) / HD
Digi Sport 3 (rom)
GMG Football
Idman TV
Jolly HD
LIG TV3 / HD
Nova Sports 2 (hellas) / HD
Setanta Sports Eurasia / HD
Sky Calcio 6 / HD
Sky Sport 2 (germany)
Sky Sport Extra HD (germany)
Sky Sports 1 (uk) / 1HD
Sky Super Calcio / HD
Sport 1 (russia) / HD
Sport 1 Voetbal
Sport TV1 / HD
SportKlub (croatia)
SuperSport 10 (africa)
SuperSport 3 (za)
SuperSport 3HD (za)
SuperSport MaXimo
Tring Sport 1 / Jolly HD
Viasat Football (swe) / HD
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)