منم میخواستم سفارش بدم ولی قیمتش باارسال زیاد در میاد حدود 8 تومن شما هم که گفتین کیفیت پایینه منصرف شدم حالا چطوری باید بااین کارت تخفیف بگیریم؟
منم میخواستم سفارش بدم ولی قیمتش باارسال زیاد در میاد حدود 8 تومن شما هم که گفتین کیفیت پایینه منصرف شدم حالا چطوری باید بااین کارت تخفیف بگیریم؟
خوب من خودم این بازی را رکورد کرده بودم از جام جم ! فک نمیکردم چیزی که توی سایت بزارن یه همچین کیفیتی باشه ! شما تا خرید نکنی که تخفیف نمیگیری عمو ! اگه هم خریدتون بالا نباشه به چشم نمیاد تخفیف . من تقویم تیم رو که مربوط به سال 76 هست رو دارم . عکسهای تقویم امسال از همون تقویم کپی شده ! حتی اون تقویم جامع تر بود .
..............
امروز سرمربی و یکی از بازیکنایی که تیمشون حال اساسی برد از داوری ! بدجوری از داوری نالیدن ! واینکه یه داور چه طور میتونه ادامه روند مهربون بودن با یه تیم رو ادامه بده ! یه ندیدن همه جانبه از کارشناسا !!!محتوای مخفی: عجب !
Last edited by MoJtaBa.R; 08-02-2013 at 23:25.
بازی مهمی داریم . اگه بخوایم وارد حاشیه نشیم باید ببریم . نفت تهران از هفته بیستم به اینور دو تساوی و یه باخت و دو برد گرفته . برداش مقابل ملوان و نفت آبادان بوده و بردن این تیم دور از دسترس نیست . با توجه به خستگی پولادی و حرف یحیی انگاری فشنگچی و پروویچ رو فردا توی ترکیب داشته باشیم . فعلا هم که جادوگر داره سبک کار میکنه تا بعد عید به تیم برسه ! با این پزشک تیم یکم باید محتاط تر باشه برا بازی کردن ! یه وقتایی پیشگویی ها و حرفاش درست از آب در نیومده
................................
رضايي: حس ميکنم مقابل نفت روز خوبي داريم
مهاجم تيم ملي فوتبال کشورمان گفت: به دنبال خودشيريني نيستم اما در هر حالت به تيم ملي و پرسپوليس کمک ميکنم.
غلامرضا رضايي در گفتوگو با فارس، در خصوص بازي تيم ملي فوتبال کشورمان مقابل لبنان اظهار داشت: خوشبختانه تيم ملي قبل از بازي مقابل لبنان با برنامههاي تاکتيکي و تکنيکي که انجام داد در بهترين شرايط ممکن به مصاف لبنان رفت.
وي افزود: خوشبختانه در بازي با لبنان همه بازيکنان آماده بودند و با برنامه کادر فني بچههايي که به ميدان رفتند موفق شدند تا دست پر زمين را ترک کنيم.
رضايي ادامه داد: شرايط حال حاضر تيم ملي به نظر من فوقالعاده خوب است. بايد يک باخت پرگل را به لبنان تحميل ميکرديم تا آن نتيجه اتفاقي براي هميشه از ذهنها پاک شود. در بازي ديديد لبنانيها حرفي براي گفتن نداشتند و فقط براي يک مساوي آمده بودند اما متوجه شدند که در خانه خود بردشان مقابل ايران خيلي اتفاقي بود.
مهاجم تيم ملي فوتبال کشورمان درباره بازي نکردن در ترکيب تيم ملي گفت: من هميشه آرزويم سربلندي تيم ملي است مطمئن باشيد دنبال حرف هاي تکراري و خودشيريني نيستم اما هر وقت در زمين بازي بودم مثل حضورم در پرسپوليس تا آنجايي که نفس داشته باشم ميدوم، گل ميزنم يا گل ميسازم اگر هم نيمکتنشين بودم سعي ميکنم براي تيمم روي نيمکت مؤثر باشم.
وي افزود: مهمترين مسئله در وضعيت حال حاضر تيم ملي ايران دقيقاً همدلي، رفاقت و از خودگذشتگي بود. در درجه اول اين سه فاکتور را رعايت کرديم و نتيجهاش هم يک پيروزي دلچسب بود که فاصله فوتبال ايران و لبنان را نشان داد.
رضايي ادامه داد: مردم هم براي ما سنگ تمام گذاشتند و نبايد چشممان را بر روي حمايت بيدريغ آنها ببنديم. خيلي خوشحالم که مردم پس از سوت پايان بازي به جشن و شادي در آزادي پرداختند و فکر کنم همين موضوع يک دنيا براي بازيکنان و کادر فني تيم ملي ارزش داشت. با اين برد قطعا ميتوانيم در آينده حرفهاي زيادي براي گفتن داشته باشيم.
رضايي تأکيد کرد: مطمئن باشيد از امروز تمام زحمت خودم را ميکشم تا باز هم براي موفقيت پرسپوليس به ميدان بروم.
رضايي در خصوص حضور تيم ملي ايران در جامجهاني برزيل گفت: کار ما براي رفتن به جامجهاني سخت است اما يکدلي و اتحاد براي رفتن به جامجهاني اگر باشد همه کارهاي غيرممکن، ممکن ميشود و ما ميتوانيم با توجه به اينکه مرد روزهاي سخت هستيم به جامجهاني برويم. من فکر نميکنم چيزي در فوتبال باشد که نتوان به آن رسيد پس با همين اميد ميجنگيم و به هدف خود ميرسيم.
وي تأکيد کرد: در نيمفصل دوم پرسپوليس 2 مساوي کرده اما انگيزه و يکدلي عجيبي در تيم ميبينم و اين براي قهرماني ما در جام حذفي به پرسپوليس کمک ميکند.
مهاجم قرمزپوشان درباره حمايتهاي گلمحمدي گفت: بدون هيچ حرف و حديثي بايد قبول کنيم با آمدن يحيي، پرسپوليس متفاوت شده و خودتان بهترين قاضي درباره اين موضوع هستيد. من هم هميشه افتخار ميکنم وقتي از زمين بيرون ميآيم کادر فني و هواداران از من راضي باشند.
رضايي در پايان نيز در خصوص بازي مقابل نفت گفت: درست است بازي قبلي را با اختلاف خوبي نفت را شکست داديم اما اين تيم با ابراهيمزاده نشان داده که تيمي بسيار خطرناک و غيرقابل پيشبيني است، پرسپوليس هم ميخواهد از جدول ليگ برتر بالا بيايد و با روحيه وارد جام حذفي شود. مطمئن باشيد براي برد به ميدان ميرويم و با توجه به شرايط خوب مليپوشان نيز حس ميکنم روز خوبي در انتظار ما است مثل همه بازيهاي نيمفصل دوم.
...........................
8 بازيکن پرسپوليس از ليست خط خوردند
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از تمرين امروز نام 8 بازيکن از جمله مهدويکيا و کلاهکج را از ليست خود خط زد.
به گزارش فارس، يحيي گلمحمدي پس از تمرين امروز 18 بازيکن خود را براي ديدار مقابل نفت مشخص کرد که در اين ميان نام بازيکناني مانند کريمي، معدنچي،مهدويکيا، کلاهکج، عابدزاده، سيفاللهي، اسماعيلزاده و احمدزاده وجود ندارد.
گفتني است 18 بازيکن پرسپوليس براي ديدار مقابل نفت شامل نيلسون، محمدي، نورمحمدي، حسيني، بنگر، ماهيني، فولادي، رضايي، فشنگچي، پروويچ، ولادتکو، نوري، رضايي، نوروزي، خانزاده، قاضي، نقيزاده و انصاريفرد هستند.
تيم فوتبال پرسپوليس در چارچوب هفته بيست و چهارم ليگ برتر فردا در ورزشگاه آزادي ميزبان نفت تهران است.
چرا بعضی بازیکنا مثل مهدوی کیا نیستن؟
مصدوم یا محرومن؟
من واقعا نمیفهمم چرا مربیا به یه بازیکن گیر میدن و در بدترین شرایط هم تعویضش نمیکنن! نمیدونم پتروویچ دیگه چقدر باید بد باشه که تعویض شه!!
این مدت هم تیم معلوم نبود چیکار کرده که بازیکنا حال دویدن نداشتن
هرکی هم به تیم ملی دعوت شده بود رو بازی نداد گل محمدی
2-3 هفته است تیم داره محتاط بازی میکنه. امیدوارم ادامه دار نباشه که فایده نداره
بازیکنا یکم تمرین سانتر کردن بکنن بد نیست. همه سانترها تو در و دیواره!
ولی انصافا عجب گلی زد این ولادکو. بسی حال کردیم![]()
اینکه چرا یحیی امروز با این ترکیب بازی کرد برای من واقعا قابل درک نیست؟
یکی از بدترین بازیهای این فصل تیم بود و دلایلشم اصلا پیچیده نیست دست بردن توی ترکیبی که به هماهنگی رسیده کار اشتباهیه
ناهماهنگی=بازی بد تمام بازیکنا
چیزی به اسم مرکز میدون نداشتیم اولین دلیلش بازی بد حقیقی بود
حقیقی چرا بد بازی کرد؟
چون تنها کسی که توی میدون قرار بود توپ گیری کنه حقیقی بود همه منتظر توپ بودن تنها بازیکنی که میتونست کمکش پروویچ بود که اینقدر امروز لب خط و دور از حقیقی بازی کرد(به جز زمانی که نوریرفت بیرون) که تمام فشار مرکز میدون عملا روی دوش حقیقی بود
اواخر بازی کاملا از نظر بدنی تخلیه شده بود
در واقع در بازیهای قبل اطراف حقیقی سه تا توپ گیر داشتیم
پولادی سمت چپش حسینی پشت سرش و ماهینی سمت راستش
امروز از سمت دفاع اصلا توپی به حقیقی نرسید
وقتی توپی به حقیقی نرسه عملا نوری رو هم از بازی خارج کردیم به همین خاطر بود که یکی از کم موقعیت ترین بازیهای پرسپولیس رو دیدیم
یکی از دلایلی که نوری در بازیهای اخیر متحول شده بود حضور همزمان پرووچ و پولادی توی زمین بود که باعث میشد توپهای زیادی به نوری برسه
اما امروز عملا این فضا و امکان رو از نوری گرفتیم
وقتی پولادی به بازی اومد ما وسط زمین رو گرفتیم اما عجیب این بود که نوری رفت بیرون چون دقیقا بعد از اون دیگه کسی نبود که بازیسازی کنه
کلا بد بودیم خیلی بد و 90 درصدش به خاطر ترکیب به نظر من غیر منطقی یحیی بود
رضایی ماهینی حتی پولادی و حسینی روز چهارشنبه اصلا بهشون فشاری نیومد که بخوان استراحت کنن
امیدوارم حالا که لیگ از دست رفته این بازیها تجربه ای بشه برای جام حذفی و البته امیدوارم اگر کسی نقدی به یحیی داره کنترلش کنه تا برای تیم حاشیه ایجاد نشه
من بدون تعصب واقعا امروز احساس کردم نوری روحیه نداره
و من یکی بهش حق میدم اگر اینجوری باشه
اینهمه خوب بازی کنی ستاره دربی باشی اما برای بازی با لبنان ضعیف شده که بهترین فرصت برای درخششه دعوت نشی
امیدوارم خیلی زود دوباره خودشو پیدا کنه
بازی خوبیو شاهد نبودیم.
سه تا نکته خیلی مشهود بود:بازی بی هدف و تاکتیک،ترکیب غلط،افت محسوس بازیکنا.
چنتا بازیکن اصلی رو نذاشته بود تو ترکیب که میگیم سدجلال و پولادی تو تیم ملی بودن بدنشون افت کرده،ولی علت نبود ماهینی و غلامرضا رو که از بازیکنایی بودن که مثمر ثمر بازی میکردنو نتونستم بفهمم
ترکیبو که تازه داشت جا می افتاد عوض کرد و به 4-4-2 تغییر داد و همزمان از کریمو قاضی با خصوصیات یکسان استفاده کردیم به امید بازی مستقیم که متاسفانه حتی یک سانتر صحیح هم از بازیکنای کنار ندیدیم
نفر به نفر هم بخوایم بررسی کنیم میبینیم که باز نیلسون ستاره تیم بود و علیرغم اینکه یه گل خورد (نوار کلین شیتا پاره شد) ولی اصلا رو گل مقصر نبود حتی دقیقه 94 تک به تکو گرفت تا از باخت تو خونه نجاتمون بده.بنگر رو گل مقصر بود و درگیر نشد ولی ادامه بازی خوب کار کرد(نبود سدجلال قشنگ مشخص بود
).نورمحمدی خوب کار کرد.خانزاده خوب نبود نه میتونست از یار مستقیمش عبور کنه نه یه سانتر درست حسابی کرد (ولی خب جوونه هنوز خیلی جای پیشرفت داره).و اما فشنگچیییییییی
واقعا هنوز نفهمیدم فلسفه حضور این بازیکن تو ترکیب چیه
والا هر وقت تو ترکیبه اعصاب برا من نمیذاره.خود یحیی بره تو زمین بهتر از اون بازی میکنه
.
از پروویچ انتظار نداشتم انقد بد بازی کنه.تو بازیای قبلی خیلی خوب و در خدمت تیم بود ولی امروز هیچ کار نکرد همه سانتراشم از خط عرضی خارج میشد.
از نوری هم جز توپ لو دادن چیزی ندیدیم.ولادکو هم هنوز با بچه ها هماهنگ نشده بود با یه بازی نمیشه نظر داد ولی خب گل زد دیگه
حقیقی متوسط بود هنوز خیلی خیلی با حقیقی فجر فاصله داره.دوتا مهاجم بنده خداها هم توپی بهشون نرسید تا ببینیم چکار میکنن.ولی از یه اخلاق کریم بدم میاد که دیدم به قاضی هم سرایت کرده این که وقتی توپو از دست میدن میشینن زمین به امید خطا متعجب داورو نگاه میکننخب اگه خطا باشه سوت میزنه دیگه تو توپو از دست دادی برو بجنگ دوباره بدستش بیار،رو زمین بشینی که فایده نداره!
یحیی جان غلامرضا سمت راست جواب میده چرا میذاریش سمت چپ؟!نوروزی هم باید زودتر میومد؛وقتی دوتا مهاجم سر زن تو زمینه و یه سانتر درست بلد نیستیم بکنیم باید زودتر تعویضشون کنیم بازیو بیاریم رو زمین دیگه.
پولادی رو باید یا جای پروویچ میاورد یا فشنگچی،نوری با وجود اینکه خوب نبود ولی بازم نوریه!ممکنه تو کل بازی یه پاس فوق العاده بده!
نکته آخر اینکه اون کاشته آخرو آخه چرا دادن نوروزی بزنه؟؟!! آخه تو از کی تا حالا کاشته زن شدی؟![]()
از اول فصل هم رو این عقیده بودم و هستم که تنها مربی که میتونه پرسپولیسو از این وضعیت نجات بده علی داییه.بعد از اون هم علی پروین.هیچ اعتقادی از نظر فنی بهشون ندارم ولی اینم باور کنید برای مربیگری تو ایران هیچ احتیاجی نیست دانش فنی بالایی داشته باشی فقط کافیه بازیکنا ازت حساب ببرن،ایضا داورها،و بتونی حاشیه ها رو جمع کنی.در حالی که یحیی گل محمدی فاقد تمام این فاکتورهاست.
متاسفانه امتیاز های حساس بازیهای خانگی داریم مفت و مسلم از دست میدیم دیگه هم خبری از بازیهای هجومی تیم که یحیی گل محمدی نویدش میداد نیست و خیلی محتاط بازی میکنیم انگار نه انگار که میزبان هستیم اون از بازی قبلیمون با فولاد اینم از نفت تهران که بهترین بازیکن تیممون تو این 2بازی نیلسون بود نمیدونم دلیل خط خوردن مهدوی کیا از لیست 18 نفره تیم چی بود روزنامه پیروزی که زده بود نبودنش در این بازی به خاطر مصدویت از ناحیه کمرش بوده که امیدوارم این خبر صحت داشته باشه و به دلایل دیگه از ترکیب تیم کنارش نگذاشته باشن کلن مهدوی کیا از تیم بزاری کنار یک بازیکن تو تیم پیدا نمیشه یک سانتر درست حسابی برای قاضی و انصاری فرد بفرسته همه سانتراشون مستقیمن خارج زمینهامیدوارم بتونیم توی جام حذفی آبروداری کنیم
Last edited by clau; 10-02-2013 at 05:23.
رونمایی از مجسمه علی کریمی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)