Eblis 2011 جان نترس اونی که باید استرس داشته باشه میلانیان نه ما!!!
برد از آن ماست!
Eblis 2011 جان نترس اونی که باید استرس داشته باشه میلانیان نه ما!!!
برد از آن ماست!
من میترسم نیمه اول نتونیم گل بزنیم . آخه اگه به نیمه 2 بکشه بازیکنان هم هول میشن و سوتی میدن زیاد .خدا از دهنت بشنوه رانر جان
![]()
اینا از جذابیت فوتباله ولی من همیشه به لباس اول و مخصوصا بازیای توی کمپ نو ایمان دارم!
من خودم گاهی اوقات وقتی دارم بازیای بارسارو میبینم از خودم می پرسم چرا اینقدر کم حمله میکنن و بیشتر مالکیت توپ رو دارن ولی آخرش که با پیروزی میان بیرون میفهمم که علاوه بر پیروزی بازی زیبا هم مهم هست!!
واینکه اون بازیکنا بیشتر از همه ی ما استرس دارن و میدونن چیکار میکنن تا ما که بیایم اینجا بشینیم و برا خودمون تحلیل بدیم!
ولی اصلا نگران نیستم!!!!
نیمه اول اگه گل بزنیم بی برو برگرد میبریم تو این قضیه بات موافقم که نباید به نیمه دوم بکشونیم بازیو!من میترسم نیمه اول نتونیم گل بزنیم . آخه اگه به نیمه 2 بکشه بازیکنان هم هول میشن و سوتی میدن زیاد .خدا از دهنت بشنوه رانر جان
![]()
ولی در حال حاضر بازی بعدی و بازی با رئال رو پیش رو داریم!!!
احساس میکنم روحیه طرفدارای بارسا اومده پایین برا همین چندتا کلیپ می خوام بذارم که ببینید و روحیه بگیرین:
کلیپ اول رو پیشنهاد میکنم اصلا از دست ندید وببینید واقعا زیباست با موسیقی متن زیبا و صحنه هایی که واقعا خاطرات گذشترو براتون زنده میکنه البته خاطرات بازیهای بارسارو!!!
FC Barcelona The Guardiola System 2008 2012 HD
77Mb - 10:08 - 480p flv
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلیپ بعدی از بهترینای جهانه مسی - اینیستا - ژاوی
Messi Iniesta and Xavi Football From Another Planet HD
33Mb - 4:12 - 480p flv
این کلیپم حریفای بارسا بگیرن تا بدونن کمپ نو که میگن چه خبره!!
Ole le ola la ser del Barca es lo millor que hi ha
3.3Mb - 00:22 - 480p flv
این کلیپم یه شعر هست برای بارسا که بد نیست ببینین:
Ole,ole,ola,ola ser del Barça és el millor que hi ha
13.7Mb - 02:04 - 480p flv
نظرم بدین!!!![]()
Last edited by runner; 21-02-2013 at 20:09.
اینا از جذابیت فوتباله ولی من همیشه به لباس اول و مخصوصا بازیای توی کمپ نو ایمان دارم!اخ گفتی
وقتی بارسا لباس اولشو پوشیده انگار دارم تکرار یه بازی رو که مثلا 5.0 بردیم نگاه میکنم
ولی اصلا نگران نیستم!!!!
واقعا خوشبحالت
بجاش من از همین الان استرس دارم چه برسه دو هفته دیگه
در ضمن خظاب به مهدی که استرس داره مثل خودم
یه چی بگم همتون امیدوار شین
من فکر نمیکنم دو گل زدن به میلانی که با روز های اوجش فاصله داره توی نیو کمپ سخت تر از زدن یک گل به منچستری باشه که کاملا تو اوجه و تو اولدترافورد بازی داره
رونالدو گل به خودی هم میزنه اما یه بازیه و خوب میشه اما مسی که یه بازی خوب بازی نکنه دورش تموم شده
یه چی هم برا دوستایی بگم که مثلا مثل بابای خودم میگن نیو کمپ دیگه ترس نداره و رئال توش خوب بازی میکنه بگم
داستان رئال خیلی فرق داره با میلان
رئال خیلی تو نیو کمپ بازی کرده وعادت کرده تا میلانی که سال به سال چشمش به بارسا نمی افته
خلاصه درسته استرس دارم ولی ته دلم روشنه![]()
حالا شمام دوتا چیز اضافه کنین تاپیک روحیه بگیره
اها یه چیز دیگه
تکلیف رئال قبل ما روشن میشه اگه صعود کنه بارسام از حرص رئالم شده میبره تا کم نیاورده باشهاگرم رئال حذف شه بارسا بازم از حرص اونا میبره
بابا بحث نکنین میبریم دیگهاء
ما جای میلانی ها از تماشاگرا خجالت کشیدیم و حمله کردیم
یادم نبود فکر می کردم رئال بعد ما بازی داره، نایس
گرچه من نیم ساعت آخر بازی منچستر تکلیفم با خودم معلوم شد و دلم میخواست رئال 2-1 ببره
شما دیگه خیلی بی انصافید
یه گل می زدیم که ما مدعی صعود بودیم![]()
آقا اشکم رو درآووردی
واقعا روحیه ی خوبی بهم داد کلیپ اول ازت خیلی ممنونم که تموم خاطرات این 4-5 سال رو زنده کردید.
یه تشکر کمته دوست من....
فقط خدا کنه که میلان رو به بازی کثیف و دفاع اتوبوسی مثل تیم چلسی و اینتر نیاره..............
و مردونه بازی کنن.
همه می دونیم که داریم دوباره به داوری می بازیم...اون گل اگر گرفته نمی شد وضعیت خیلی فرق می کرد.
به هر حال منتظر 22 اسفند می مونیم.
موفق باشید.
من هم از طرف جماعت میلانی از شما خواهشمندم یک بار دیگه بازی رو نگاه کنین و به من بگین پاسکاری عرضی در حال حاضر به معنای حمله کردنه ؟!ما جای میلانی ها از تماشاگرا خجالت کشیدیم و حمله کردیم
یادم نبود فکر می کردم رئال بعد ما بازی داره، نایس
گرچه من نیم ساعت آخر بازی منچستر تکلیفم با خودم معلوم شد و دلم میخواست رئال 2-1 ببره
شما دیگه خیلی بی انصافید
یه گل می زدیم که ما مدعی صعود بودیم
و از همه مهمتر به موقعیت های خلق شده روی دروازه دو تیم یک نگاه گذرا داشته باشین و ببینید که چه تیمی واقعا موقعیت خلق کرده .
دوستان اینجا خیلی راحت واژه ها رو نسبت به تیم های دیگه خرج میکنن .فقط خدا کنه که میلان رو به بازی کثیف و دفاع اتوبوسی مثل تیم چلسی و اینتر نیاره..............
و مردونه بازی کنن.
همه می دونیم که داریم دوباره به داوری می بازیم...اون گل اگر گرفته نمی شد وضعیت خیلی فرق می کرد.
به هر حال منتظر 22 اسفند می مونیم.
موفق باشید.
جهت اطلاع بگم که دفاع کردن و حفاظت از نتیجه در هر صورتی چیز کثیفی به شمار نمیاد .
و اگر بارسا در حمله خوبه از اون طرف میلان در دفاع هنر خودش رو نشون داد .
اون تیمی که هنرش بیشتر از بقیه باشه برنده نتیجه میشه و میلان هم در بازی دیشب این رو بخوبی نشون داد .
بارسا رو به عنوان تیم تکنیکی و هجومی میشناسن و بعضی درست یا غلط اون رو بهترین تیم جهان میدونن . پس از بهترین تیم جهان انتظار میره که بتونه سد دفاعی میلان رو بشکنه .
اگر باسا نمیتونه همچین کاری بکنه مطمئن باشین ایراد از میلان نیست و بهتره در تیم خودتون و در بین بازیکنانتون دنبال مشکل بگردین .
و این رو هم یاد بگیرین که هر تاکتیکی یک ضد تاکتیک داره و ایتالیا یکی از تاکتیکی ترین لیگهاست و به این مورد خیلی بها داد میشه .
در مورد مشکلات داوری هم که صحبت نشه خیلی بهتره ... !
دیدار ما بعد از بازی برگشت مقابل بارسا در نیوکمپ .
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)