تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 328 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

در مورد راموس من واقعا نمیدونم چی بگم. اینقدر پررو هست این بشر که هر بار گند میزنه تو مصاحبه بعد از بازی جوری حرف میزنه انگار از همه طلبکاره. امسال در حد یه مدافع درجه 3 هم ظاهر نشده و الان بدون هیچ شکی بدترین مدافع تیم هست. اگه یکی مثل آلبیول اینقدر سوتی داده بود الان آبروش رو برده بودیم ولی آقای راموس چون اسمش راموسه هرکاری بخواد میکنه و کسی صداش درنمیاد. امیدوارم مورینیو یه برخورد سخت باهاش بکنه و واسه چند بازی هم که شده بزارتش رو نیمکت.

کارت زرد دوم یه ذره سخت گیرانه بود --- داور میتونست یه ذره ملایم تر برخورد کنه --البته خطای هند صد در صد عمدی نبود

تو خط دفاع واران بازم عالی بازی کرد و اسین هم تو خط هافبک نمایش خوبی داشت.
    بعد بازی با برسلونا که واران گل زد تا الان خیلی خوب داره بازی میکنه -- اگه همینجوری پیشبره خیلی عالیه

--------------------------

دوستان یه سوال فنی

مارسلو کجاست ؟؟ خبری ازش نیست !!
    دلم واسش تنگ شده
    عجب مدافعی رو از دست دادیم فکر کنم تا فصل بعد آماده بازی میشه
    Last edited by wooooow; 18-02-2013 at 12:00.

2. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این کارت دوم داور اشتباه محض بود اینم عکسش خودتون قضاوت کنید

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پيشنهاد حضوربه رونالدو دردوي صد متر

يوهان بليك قهرمان دوي 100 متر جهان در سال 2011 به كريستيانو رونالدو پيشنهاد داد تا در دوي 100 متر شركت كنند البته اين پيشنهاد را از طريق رسانه ها مطرح كرده است.
    به گزارش خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران، كريستيانو رونالدو ستاره تيم رئال مادريد آن قدر سرعتي بازي مي كند كه يوهان بليك قهرمان دوي سرعت 100 متر جهان و قهرمان ماده چهار در100متر المپيك لندن دوست دارد او را در مسابقه دوي صد متر ببيند.
    بليك گفته است رونالدو در دوي 100متر بسيار جالب خواهد بود . او يكي از سريع ترين بازيكنان جهان است و دوست دارم با او يك مسابقه داشته باشم، رونالدو اگر در دوي صد متر شركت كند سريع تر از چيزي خواهد دويد كه تصورش رامي شود كرد.
    استقلالی

5. 5 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نیمه اول

راموس الکی اخراج شد .
    موراتا هم خوب بازی کرد -- وقتی تعویض شد دلم واسش سوخت

گزارشگر بازی هم که فقط چرت و پرت میگفت
    اول بازی : بازی کنی که خودش همه رو مصدوم میکنه الان خودش احساس ناراحتی میکنه (( منظورش راموس بود ))
    چقدر شبیه خیابانی گزارش میکنه

------------

نیمه دوم هم اتفاق خاصی نیفتاد جز اعتراض مورینیو
    تو همون صحنه داور باید کارت زرد رو میداد که مورینیو اعتراض کرد -- در حالی که خطای هند راموس رو سریع کارت زرد داد
    یه چند دقیقه از ایران دیدم بعد انقدر عصبی کننده بود این گزارشگر که زدم از NTV دیدم ! چه کاریه !

به شخصه اعتقاد دارم هر بازیکنی بخواد جلو مربی پر رو بازی در بیاره ، مربی باید حالشو بگیره ! حتی اگه راموس باشه...

راموس مدافع خیلی خیلی خوبیه...ولی گاهی وقتها بازی رو خیلی آسون میگیره...خیلی مغرور و بچه گانه بازی می کنه...

7. 6 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

یه چند دقیقه از ایران دیدم بعد انقدر عصبی کننده بود این گزارشگر که زدم از NTV دیدم ! چه کاریه !

به شخصه اعتقاد دارم هر بازیکنی بخواد جلو مربی پر رو بازی در بیاره ، مربی باید حالشو بگیره ! حتی اگه راموس باشه...

راموس مدافع خیلی خیلی خوبیه...ولی گاهی وقتها بازی رو خیلی آسون میگیره...خیلی مغرور و بچه گانه بازی می کنه...
    دوست عزیز حرفاتو قبلو دارم
    بحث من سر راموس نیست که چرا اینکارو کرد .

بحث من سر داوره که چرا اینقدر سخت گیرانه برخورد کرد
    معمولا اکثر داورا به بازیکنی که کارت زرد داره چند بار هشدار میدن بعد از کارت دوم استفاده میکنن -- ولی مثل اینکه اینجا داور از قبل آماده بود که کارت زرد دوم رو بده

9. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی

مارسلو کجاست ؟؟ خبری ازش نیست !!
    دلم واسش تنگ شده
    عجب مدافعی رو از دست دادیم فکر کنم تا فصل بعد آماده بازی میشه
    گویا مارسلو یکم اضافه وزن داره. بعد از اون مصدومیت طولانی مدت، دور از انتظار هم نیست.

11. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

گویا مارسلو یکم اضافه وزن داره. بعد از اون مصدومیت طولانی مدت، دور از انتظار هم نیست.
    همین الام خبرشو ورش 3 زد

================================================

مورينيو همچنان از اضافه وزن مارسلو ناراضي است

سرمربي پرتغالي رئال مادريد از دير رسيدن مارسلو به آمادگي مطلوب ناراضي است.

ژوزه مورينيو براي جريمه کردن کوئنترائو به دليل دير رسيدن در جلسه تمريني در روز سال نو ترديد نکرد و به نظر مي‌رسد که براي تنبيه مارسلو به دليل دير به دست آوردن آمادگي‌اش براي بازگشت به بازي نيز ترديدي نداشته باشد. بازيکن برزيلي براي دومين بازي متوالي از ترکيب تيم کنار گذاشته شد زيرا هنوز نتوانسته مشکل اضافه وزن خود را برطرف کند.

سرمربي رئال مادريد معتقد است اين شرايط جدي است. مارسلو 14 اکتبر در جريان تمرين تيم ملي برزيل از ناحيه پاي راست دچار شکستگي شد. يک هفته بعد دکتر فان ديک در هلند عمل جراحي را بر روي پاي او انجام داد و 90 روز بعد در 12 ژانويه به ترکيب تيم براي بازي مقابل اوساسونا فراخوانده شد.

35 روز پيش کادر پزشکي تيم وضعيت سلامتي او را بدون مشکل اعلام کردند؛ اما اين بازيکن هنوز براي رسيدن به وضعيت مطلوب تلاش مي‌کند. اولين اقدام مورينيو براي بازگرداندن وي به بازي در مسابقه رئال – والنسيا در رقابت‌هاي کوپا دل‌ري در تاريخ 15 ژانويه بود، اما نتيجه نداد و او پس از 45 دقيقه از زمين مسابقه خارج شد. سپس در دو بازي (مقابل والنسيا) از ترکيب دور ماند.

مارسلو در بازي مقابل ختافه و بارسلونا روي نيمکت نشست و در سوم فوريه 26 دقيقه مقابل گرانادا بازي کرد. مورينيو وقتي عملکرد وي را در اين مسابقه ديد او را از بازي مقابل سويا، منچستر و شب گذشته مقابل رايو بيرون گذاشت.

ژابي آلونسو در طرف مقابل مارسلو قرار دارد. اين بازيکن براي اينکه کمي استراحت کند، از ترکيب بيرون گذاشته شد؛ اما در تمرينات شرکت کرد تا درمان بر روي کشيدگي کشاله ران پايش انجام شود و در کنار هم‌تيمي‌هايش تمرين کند. مورينيو او را به عنوان يک نمونه درخشان مثال مي‌زند.

13. 3 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستان اون قسمت که رونالدو توپ جلو پاش بود و هی میخواست دریبل بزنه و بازیکن حریف هی گمراه میشدو اگه پیدا کردین بزارین خیلی خنده دار بود(نیمه ی اول و قسمت سمت چپ محوطه جریمه ی والکانو)

اون قهقهه های مورینیو رو هم اگه میشه پیدا کنین دوستان خیلی جالب میخندید تو اون 3 بازی اخیر!
    این شبکه 3 هم که هر چی مدیر عامل باشگاه والکانو فحش میدادو پخش میکرد خیلی حال کردم!
    اون قسمتم که داور اومد مورینیو رو اخراج کنه مورینیو هی هی داشت میگفت مثل خودت مثل خودت !
    جریانش چی بود؟ داورو نشون نداد که چی گفت بهش!

16. 5 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

18. 4 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •