تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 137 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 1365

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Max Payne 3

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مشکل من با نصب دستی social club به حجم 16 مگ که داخل dvd بود و ریختن دوباره پوشه اکی شد مرسی

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

کپی کردم پروفایل رو اما داخل بازی اصلا دکمه HOME هیچ کاری نمیکنه ! فقط LOADING ادامه داره .. حتی چند روز پیش یه شب تا صبح هم گذاشتم رو لودینگ هیچی نشد
    در مورد آیپدیت هم آخرین ورژن که 78 هست رو از همین انجمن دانلود کردم با حجم حدود 1 گیگ اما فایل رمز داره ! و دوستی هم که قرار داده انگار ندیده قرار داده چون اصلا جوابی نمیدن !!

توی استارت منو اصلا ROCK STAR SOCIAL CLUB نصب نیست ! جدا دانلود کنم؟ اگر آره لینک دارید؟ ممنون
    خوشحالم که مشکلت حل شد.
    اون آپدیت 78 رو هم خودم گذاشته بودم. تو چند پست قبل هم منبعش رو گذاشتم برات تا ببینی هیچ پسووردی گذاشته نشده تا من هم بذارمش.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مرسی

ولی متاسفانه پسوورد داره .. خودتون دانلود کنید متوجه میشید D:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان نسخه بازی من 1بار میتونم بازی کنم سر لود فیلمای اول باز ی تو مهمونی گیر میکنه میام از بازی بیرون دوباره اجراش میکنم اینترو که میزنم سر لود عکسا گیر میکنه کسی علتشو میدونه؟

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من چند وقت اینترنت برای دانلود نداشتم و حالا سر به اسنجا زدم نمیدونم این همه پدیت باید نصب کنم هر 12 تا رو من بازی را نصب کردم ارور no coonectin میده باید کدوم کرک بریزم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام آقا من max payne 3 رو تازگی از یکی گرفتم وقتی dvd رو می ذارم و رو setup.exe کلیک میکنم آیکون نصب بازی تو Taskbar مییاد ولی هیچ اتفاقی نمی افته فک میکنم مشکل از setup.exe باشه اگر کسی این بازی رو داره اگه لطف کنه و setup.exe خودشو که 700 یا 800 کیلوبایت بییشتر نیست جایی واسه من آپلود کنه که من اونو دانلود کنم ممنون میشم

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

سلام آقا من max payne 3 رو تازگی از یکی گرفتم وقتی dvd رو می ذارم و رو setup.exe کلیک میکنم آیکون نصب بازی تو Taskbar مییاد ولی هیچ اتفاقی نمی افته فک میکنم مشکل از setup.exe باشه اگر کسی این بازی رو داره اگه لطف کنه و setup.exe خودشو که 700 یا 800 کیلوبایت بییشتر نیست جایی واسه من آپلود کنه که من اونو دانلود کنم ممنون میشم
    مشکلت با اون را بعیده حل بشه
    اول بازی رو از دی وی دی ها کپی کن توی سیستمت و بعد ستاپ رو بزن کمی هم صبر کن ببین جواب میده یا نه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مشکلت با اون را بعیده حل بشه
    اول بازی رو از دی وی دی ها کپی کن توی سیستمت و بعد ستاپ رو بزن کمی هم صبر کن ببین جواب میده یا نه
    من اینکاری که شما میگی رو انجام دادم ولی بازم جواب نداد
    حالا راحل دیگه ای نداره؟

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان خوشبختانه پیگیری های من به سرانجام رسید و راکستار آپدیت 1.0.0.81 رو منتشر کرد که مشکل اجرای بازی در ویندوز 8 رو حل کرده. البته هنوز کرکی براش نیومده و با کرک های قبلی تتا وارد بازی میشه اما مشکل داره.
    کرک های ریلودد هم که کلا تو ویندوز 8 مشکل داره.

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

من اینکاری که شما میگی رو انجام دادم ولی بازم جواب نداد
    حالا راحل دیگه ای نداره؟
    اگر سیستمتون ضعیفه بازی رو روی یک سیستم قوی تر تست کنید
    اگر سیستم خودتون قوی هستش یا روی سیستم قوی تر هم مشکل داشت حتما دی وی دی ها خرابه
    ویرایش:
    من چند وقت اینترنت برای دانلود نداشتم و حالا سر به اسنجا زدم نمیدونم این همه پدیت باید نصب کنم هر 12 تا رو من بازی را نصب کردم ارور no coonectin میده باید کدوم کرک بریزم
    هر آپدیتی رو نصب کنید حتما کرک همراهش هست
    1.22 و 1.28 رو اگر نصب کنید مشکلات اجرا حل میشه و آپدیت به بالاتر هم اختیاریه
    Last edited by Meysam Raz; 16-11-2012 at 16:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •