مشکل من با نصب دستی social club به حجم 16 مگ که داخل dvd بود و ریختن دوباره پوشه اکی شد مرسی![]()
مشکل من با نصب دستی social club به حجم 16 مگ که داخل dvd بود و ریختن دوباره پوشه اکی شد مرسی![]()
خوشحالم که مشکلت حل شد.
اون آپدیت 78 رو هم خودم گذاشته بودم. تو چند پست قبل هم منبعش رو گذاشتم برات تا ببینی هیچ پسووردی گذاشته نشده تا من هم بذارمش.
مرسی
ولی متاسفانه پسوورد داره .. خودتون دانلود کنید متوجه میشید D:
دوستان نسخه بازی من 1بار میتونم بازی کنم سر لود فیلمای اول باز ی تو مهمونی گیر میکنه میام از بازی بیرون دوباره اجراش میکنم اینترو که میزنم سر لود عکسا گیر میکنه کسی علتشو میدونه؟
من چند وقت اینترنت برای دانلود نداشتم و حالا سر به اسنجا زدم نمیدونم این همه پدیت باید نصب کنم هر 12 تا رو من بازی را نصب کردم ارور no coonectin میده باید کدوم کرک بریزم
سلام آقا من max payne 3 رو تازگی از یکی گرفتم وقتی dvd رو می ذارم و رو setup.exe کلیک میکنم آیکون نصب بازی تو Taskbar مییاد ولی هیچ اتفاقی نمی افته فک میکنم مشکل از setup.exe باشه اگر کسی این بازی رو داره اگه لطف کنه و setup.exe خودشو که 700 یا 800 کیلوبایت بییشتر نیست جایی واسه من آپلود کنه که من اونو دانلود کنم ممنون میشم
مشکلت با اون را بعیده حل بشه
اول بازی رو از دی وی دی ها کپی کن توی سیستمت و بعد ستاپ رو بزن کمی هم صبر کن ببین جواب میده یا نه
من اینکاری که شما میگی رو انجام دادم ولی بازم جواب نداد
حالا راحل دیگه ای نداره؟
دوستان خوشبختانه پیگیری های من به سرانجام رسید و راکستار آپدیت 1.0.0.81 رو منتشر کرد که مشکل اجرای بازی در ویندوز 8 رو حل کرده. البته هنوز کرکی براش نیومده و با کرک های قبلی تتا وارد بازی میشه اما مشکل داره.
کرک های ریلودد هم که کلا تو ویندوز 8 مشکل داره.
اگر سیستمتون ضعیفه بازی رو روی یک سیستم قوی تر تست کنید
اگر سیستم خودتون قوی هستش یا روی سیستم قوی تر هم مشکل داشت حتما دی وی دی ها خرابه
ویرایش:
هر آپدیتی رو نصب کنید حتما کرک همراهش هستمن چند وقت اینترنت برای دانلود نداشتم و حالا سر به اسنجا زدم نمیدونم این همه پدیت باید نصب کنم هر 12 تا رو من بازی را نصب کردم ارور no coonectin میده باید کدوم کرک بریزم
1.22 و 1.28 رو اگر نصب کنید مشکلات اجرا حل میشه و آپدیت به بالاتر هم اختیاریه
Last edited by Meysam Raz; 16-11-2012 at 16:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)