تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 1421 اولاول ... 17671071131141151161171181191201211271672176171117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

2. 2 کاربر از kaivankardel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اینم تست الان:

4. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

سلامبه سایت خوش امدین.اون 128 یا 256 و... که میگن با هم فرقی نداره، درسته. چون اینا فقط اسم سرویس هستن، اصلا منظور سرعت نیست. مثلا می تونستن بگن سرویس a , b ,.. سرعت همه سرویس ها 4Mpbs هست. حالا شاید استثنا هم باشه.تنها تفاوت سرویس ها ترافیک مجاز مصرفی هست، همین.امیدوارم متوجه شده باشین.
    مرسی با این اوصاف اگه من 128 هم بگیرم سرعتی که همین بچه ها میگن رو دارم درسته؟این سوالو پرسیدم چون خودم از اینترنت لاکپشتی gprs شبانه همراه اول و گه گوداری هم ایرانسل استفاده میکردم یه چیز دیگه که باعث شد شک کنم به گفته دوستمون اینه که یکی از پسرخاله هام تو کرج از مخابرات سرویس 128 نامحدود گرفته تقریبا 10 هزار تومن اون وقتی که دانلود میکنه یک روز طول میکشه 1 گیگ دانلود کنه سرعت دانلودشم 18 مگابایته.بازم شرمنده اگه سوالم باعث ناراحتی دوستان شده دوستان بهم کمک کنیین که منم به جمع شما بپیوندم و از این سرعت استفاده کنم دوستان اگه میشه به سوالم جواب بدین ممنون میشم چون سوال خیلی زیادهیک سول:مخابرات سایتی بشه از توش این اطلاعات در مورد مقدار ترافیک و قیمت و...رو بهم بدین ممنون میشمبازم شرمنده

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    در صفحه 113 توضیحات کامل دادم از بهترین سرور ها هم دانلود کردم با این که دان استریم رو 4 مگ بسته شده از 250 کیلو بایت بالاتر نمیره
    در ضمن رشته ام کامپیوتر نرم افزار هست اینقدر رو میدونم
    شما میتونید چند تا عکس از صفحه دان استریم و موقع دانلود بزارید
    ممنون میشم
    عجیبه
    احتمال داره برای شما یه محدودیت گذاشته باشن. شما سعی کنین بایه سیستم دیگه هم امتحان کنین.
    اما اینو یادتون نره که سرعت 250 هم عالیه

این عکس داون استریم

عکس سرعت دانلود رو هم بعدا میزارم، چون خطم نویز داره الان سرعتش کمه.

مرسی با این اوصاف اگه من 128 هم بگیرم سرعتی که همین بچه ها میگن رو دارم درسته؟این سوالو پرسیدم چون خودم از اینترنت لاکپشتی gprs شبانه همراه اول و گه گوداری هم ایرانسل استفاده میکردم یه چیز دیگه که باعث شد شک کنم به گفته دوستمون اینه که یکی از پسرخاله هام تو کرج از مخابرات سرویس 128 نامحدود گرفته تقریبا 10 هزار تومن اون وقتی که دانلود میکنه یک روز طول میکشه 1 گیگ دانلود کنه سرعت دانلودشم 18 مگابایته.بازم شرمنده اگه سوالم باعث ناراحتی دوستان شده دوستان بهم کمک کنیین که منم به جمع شما بپیوندم و از این سرعت استفاده کنم دوستان اگه میشه به سوالم جواب بدین ممنون میشم چون سوال خیلی زیادهیک سول:مخابرات سایتی بشه از توش این اطلاعات در مورد مقدار ترافیک و قیمت و...رو بهم بدین ممنون میشمبازم شرمنده
    درسته

چه ناراحتی ای! اینجا جای سوال کردنه، پس هرچی داری بپرس.
    فکر نکنم چنین سایتی وجود داشته باشه.

این عکس رو تو همین تاپیک دیده بودم:

7. 3 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

با سلام دوستان من قبل ازین که بیام تو این سایت میخواستم adsl مخابرات بگیرم اومدم تو این سایت که همه جوانبو بررسی کنم که خداییش 88 صفحه این تایپیکو خوندم بیشتر نا امید شدم موضوع نا امید کننده اینه که اینجا گفتید(البته تو 88 پست اول) که ترافیک رو کم کردن یعنی به جای چهار گیگ شده دو گیگ و موضوع دیگه خیلی منو شوکه کرد اینه من بچه قائم شهرم و یکی از دوستان گفته بود که اگه بخوای بری ثبت نام واسه مخابرات حتما باید 6 ماهه یا 1 ساله ببندیاین موضوع تا چه حد درسته؟؟؟اصلا اوضاع مخابرات الان چه طوره؟میشه روش حساب باز کرد یه شرح واقع سریع به ما میدیدن که الان چه طوره؟با نکاتی که در مورد کم شدن ترافیک شنیدم باید بهتون بگم آقا افشین این عکسی که گذاشتی تا چه حد الان اعتبار داره مگه 2 گیگ نشده؟یه شفاف سازی کنید ممنو میشم چون واقعا گیج گیج شدم

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

با سلام دوستان من قبل ازین که بیام تو این سایت میخواستم adsl مخابرات بگیرم اومدم تو این سایت که همه جوانبو بررسی کنم که خداییش 88 صفحه این تایپیکو خوندم بیشتر نا امید شدم موضوع نا امید کننده اینه که اینجا گفتید(البته تو 88 پست اول) که ترافیک رو کم کردن یعنی به جای چهار گیگ شده دو گیگ و موضوع دیگه خیلی منو شوکه کرد اینه من بچه قائم شهرم و یکی از دوستان گفته بود که اگه بخوای بری ثبت نام واسه مخابرات حتما باید 6 ماهه یا 1 ساله ببندیاین موضوع تا چه حد درسته؟؟؟اصلا اوضاع مخابرات الان چه طوره؟میشه روش حساب باز کرد یه شرح واقع سریع به ما میدیدن که الان چه طوره؟با نکاتی که در مورد کم شدن ترافیک شنیدم باید بهتون بگم آقا افشین این عکسی که گذاشتی تا چه حد الان اعتبار داره مگه 2 گیگ نشده؟یه شفاف سازی کنید ممنو میشم چون واقعا گیج گیج شدم

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

تعرفه اینترنت ADSL محدود :

تعرفه اینترنت ADSL نا محدود :

تعرفه اینترانت :

الان این تعرفه هاشه؟یکی مارو از این سردر گمی بیرون بیاره این عکسها واسه 25 بهمن 1390 بوده ولی موضوع بحث واسه 25 مرداد 1391 تو صفحه 69 
    Last edited by majideblis; 27-09-2012 at 00:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

الان این تعرفه هاشه؟یکی مارو از این سردر گمی بیرون بیاره این عکسها واسه 25 بهمن 1390 بوده ولی موضوع بحث واسه 25 مرداد 1391 تو صفحه 69
    دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم مخابرات 2 تعرفه داره.برای مثال 512 با 16 گیگ ترافیک 20 تومان برای تعرفه قدیم همونی که دوستمون گذاشت و تعرفه جدید 512 با 2 گیگ فکر کنم نزدیک 13 تومان .که اگه اشتباه نکنم هر دو شبانش رایگانه.تعرفع قدبمو میدونم تمام سرعتاش رو 4 مگ بسته شده ولی برای تعرفه جدید چون همه سرویسا ترافیک یکسانی دارن قاعدتا باید سرعتا فرق کنه.بهت پیشنهاد میکنم تو نت سرچ نکن چون من قبل تو یک هفته تو نت سرچ کردم چیزی پیدا نکردم .تو نت بیشترین اطلاعاتو از همین انجمن پیدا کردم.بهترین کار اینه که بری مرکز مخابراتی که قراره بهت adsl بده .هرچند کارمندای مخابراتم خیلی اطلاعات ندارن ولی تعرفه ها رو میتونن بهت بگن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

آقا این مخابراتم بلک لیست داره ؟؟سرعت شبانم شده 20 کیلو بایت!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseynn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    motelghoo

پيش فرض

آقایون اگه می خواین بیاین مخابرات باید بگین کدوم سرویس و میخواین(نامحدود) 512 که من دارم 16 گیگ ترافیک داره و شر نیست و سرعت شبانش هم مثله روزانشه.
    من هم 2 ماه پییش شک داشتم بیام مخابرات. گفتم شبی 1 گیگ دانلود دارم بسه(موج گویا با 3 گیگ ترافیک و 200 ماکس سرعت)
    ولی دیدم سرعتش کم شد و بهشون گفتم سرعت اومد رو 100 . اونا هم گفتن خوبه که. 512 داری , سرعتت باید 64 باشه.
    من هم گفتم گور باباتون.
    اومدم مخابرات و خیلی خوشحال هستم از تصمیمم.

14. این کاربر از hoseynn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •