تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 468 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    کاسپر یپغام داده یه network attack رو بلاک کرده ولی آی پی رو نه.
    چطوری اون آی پی رو بلاک کنم؟
    میشه؟

network attack intrusion.win.MSSQL.worm.helkern
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام رفقا
    آقایان بزرگوار من چجوری توی کسپر دسترسی برنامه ها رو به نت قطع کنم مثلا نمیخوام نرم افزار ورد یا وینرار به صورت پنهانی به نت وصل شن.مثل راهی که برنامه ها رو توی فایروال ویندوز قرار میدادی.چجوری بلوکشون کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

پيش فرض

سلام رفقا
    آقایان بزرگوار من چجوری توی کسپر دسترسی برنامه ها رو به نت قطع کنم مثلا نمیخوام نرم افزار ورد یا وینرار به صورت پنهانی به نت وصل شن.مثل راهی که برنامه ها رو توی فایروال ویندوز قرار میدادی.چجوری بلوکشون کنم؟
    سلام رفيق.
    در اين پست:
    و اين: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توضيح داده شده.

5. 4 کاربر از polestar98g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

مطمین شوید که از نسخه بتای کسپر استفاده نمیکنید
    اخرین نسخه رو میتونید از این لینک دریافت کنید

با دروود بر شما
    من اون مورد رو برطرفک رم اما مشکل بسیار بدی دارم با برنامه ویژه به روز رسانی کسپر(kasper update utility) و اون هم این هست که این برنامه بسیار بسیار زمان میبره تا اینکه فایل های به روز رسانی رو دریافت کنه،و اینکه پس از اینکه پیام پیروزمند بودن به روز رسانی(successful) رو نمایش میده،باز هم کسپر توانایی به روز رسانی خود رو از روی فایل های دریافتی این برنامه نداره!پیام خطای :
    Update files are corrupted E:/softwere/KIS Updates/123/index/u0607g.xml 11/10/2012 0951 ق.ظ رو میده که این رو هیچ کاری نتونستم بکنم!ضمن اینکه آخرین نسخه این برنامه رو از سایت خود کسپرسکی دریافت کرده ام!

7. این کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

با دروود بر شما
    من اون مورد رو برطرفک رم اما مشکل بسیار بدی دارم با برنامه ویژه به روز رسانی کسپر(kasper update utility) و اون هم این هست که این برنامه بسیار بسیار زمان میبره تا اینکه فایل های به روز رسانی رو دریافت کنه،و اینکه پس از اینکه پیام پیروزمند بودن به روز رسانی(successful) رو نمایش میده،باز هم کسپر توانایی به روز رسانی خود رو از روی فایل های دریافتی این برنامه نداره!پیام خطای :
    Update files are corrupted E:/softwere/KIS Updates/123/index/u0607g.xml 11/10/2012 0951 ق.ظ رو میده که این رو هیچ کاری نتونستم بکنم!ضمن اینکه آخرین نسخه این برنامه رو از سایت خود کسپرسکی دریافت کرده ام!

سلام

با اجازه علی جان

شما کارهای زیر رو انجام بدید

طبق عکس به مسیر داده شده برید و آدرس محل ذخیره شده ی آپدیتها رو به نرم افزار بدید و تیک سایت کاسپر رو بردارید

تا کاسپر هنگام بروز رسانی از اونها استفاده کنه ، در واقع کاسپر از این به بعد آپدیتها رو از سیستم میگیره

اگه مشکلی بود باز هم در خدمت هستم

9. 3 کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

با اجازه علی جان

شما کارهای زیر رو انجام بدید

طبق عکس به مسیر داده شده برید و آدرس محل ذخیره شده ی آپدیتها رو به نرم افزار بدید و تیک سایت کاسپر رو بردارید

تا کاسپر هنگام بروز رسانی از اونها استفاده کنه ، در واقع کاسپر از این به بعد آپدیتها رو از سیستم میگیره

اگه مشکلی بود باز هم در خدمت هستم

دروود بر شما
    دوست گرامی مثل اینکه شما متوجه پرسش بنده نشدید!مشکل من با این نیست که بلد نیستم کسپر رو از روی لوکال به روز رسانی کنم،دشواری بر سر این است که فایل هایی که بوسیله برنامه به روز رسان کسپر می گیرم و می خوام کسپر رو به روز کنم ایراد داارند گویا و کسپر نمی تونه از اونها استفاده کنه

11. این کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

پس بنده رو میبخشید

13. این کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

دوستان راهی هستش که کسپر کامل کرک بشه یا مثلا 3 ماهه بشه ؟ من ماهی 1 بار پاک میکنم دوباره نصب میکنم یه راهنمائی بفرمائید .

مخلصیم .

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام . دوستان راهی هستش که کسپر کامل کرک بشه یا مثلا 3 ماهه بشه ؟ من ماهی 1 بار پاک میکنم دوباره نصب میکنم یه راهنمائی بفرمائید . مخلصیم .
    کسپر رو هیچ وقت کرک نکنید خراب میشه.فرقی نمیکنه شما اگه کلید 10 ماهه هم بهش بدید اگه چند دفعه آپدیت کنید کلیدش بلوک میشه.من خودم یه کلید 310 روز واسه kis 2013 داشتم 4 دفعه آپدیتش کردم کلیدش بلوک شد بعد اینکه نیازی به پاک کردن کسپر ندارید هر وقت کلید شما expire یا بلوک شد کافیه یه کلید جدید پیدا کنید و باهاش کسپر رو اکتیو کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام به همه
    من برای اولین باره که از اینترنت سکیوریتی استفاده میکنم . کامل برنامه رو نصب کردم کلید سی روزه گرفتم و آپدیت کردم ولی بعد از اینکه کامپیوترو خاموش کردم تو استارت های بعدی برنامه اصلا همگام با ویندوز بالا نمیاد حتی وقتی رو گجت یا آیکونش کلیک میکنم فقط صفحه کوچیک لودینگ میاد و اصلا برنامه بالا نمیاد. تو safe mode هم امتحان کردم ولی بازم بالا نیومد ، لطفا راهنمایی کنیــــن
    Last edited by abbass92; 11-11-2012 at 01:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •