تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 405 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده حدود چندین صفحه از تاپیک رو خوندم و می خوام پکیج بزنم.
    ساکن شهر آران و بیدگل(5 کیلومتری کاشان) هستم.
    آب این منطقه سختی زیادی داره و از نظرات این تاپیک فهمیدم که اگه
    1)دو مبدله
    2)سختی گیر پلی فسفات
    3)درجه حرارت متوسط برای پکیج
    رعایت بشه سختی اب مشکلی پیدا نمی کنه!

ما قراره که پشت آشپزخانه یه مطبخ 5 متری بسازیم که اجاق گاز و پکیج و ... اونجا قرار بدیم که
    مشکل مصرف هوای اتاق و صدای فن و .... رو حل میکنه!

زیر بنای خونه ما حدود 140 متره که
    1)حال و پذیرایی 45 متری ==> 1 رادیاتور 20 پره
    2)اتاق خواب 11 متری ==> 10 پره
    3)اتاق خواب 12 متری ==> 10 پره
    4)اتاق خواب12 متری ==> 10 پره
    5)حمام ==> 4 پره
    کافیه!

رادیاتور ها هم ال پریمو بوتان باشه!

ولی هنوز نمی دونم که چه مدل پکیجی بگیرم؟؟؟
    (حدود2 الی 2.5 میلیون پکیج)
    {یک می گفت بوتان بزن خدماتش خوبه!
    شماها می گید که کیفیت زیر صفره!

}
    تا چه مدت استحمام برای گرمای خانه مشکل ایجاد نمی کند؟

آیا هزینه سرویس کردن و دفعات آن بالاست؟

آیا فشار آب گرم پایین است؟

ایا حمام رادیاتور می خواهد؟

آیا 1 رادیاتور 20 پره برای حال و پذیرایی کافی است یا 2 رادیاتور می خواهد؟

یکی از اتاق خواب ها روی اتاق دیگری است.آیا پمپ پکیج توانایی پمپ آبا به آن اتاق را دارد؟

آیا لوله ها خیلی می لرزند؟

آیا اگر برق یا آب یا گاز قطع شود ،خانه فورا سرد می شود؟

آیا پکیج 24 هزار برای این متراژ و آب و هوای کویری(زمستان های سرد) کافی است؟

آیا پکیج های فن دار خیلی اذیت میکنند؟

آیا پکیج های اروپایی الان موجوده و اگه باشه خدمات خوبی دارند؟

* * * مرداد 92 * * *
    Last edited by mjda1371; 17-08-2013 at 10:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام آقای Palmo
    میخواستم در مورد کیفیت پکیج های ایرفل بپرسم. جدای از خدمات پس از فروشش، آیا کیفیت خوبی داره و با پکیجی مثل فرولی میتونه رقابت کنه یا نه؟ راستش من بین ایرفل و فرولی موندم و نمیدونم چی بخرم. فروشنده ایرفل می گفت که خودشون از ترکیه وارد میکنن و کلی قطعات هم چند سال پیش وارد کردن ولی هنوز خرابی نداشته. از طرفی نسبت به خدمات پس از فروش فرولی توی شهر قم هم اطلاعات ندارم. فقط یک جا رو پیدا کردم که فرولی داشت و میگفت نمایندگی هستیم و خدماتش رو هم میدیم.
    یک سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه جلوی رادیاتورها پرده میخوره، این مورد که برای گرم کردن خونه مشکلی ایجاد نمیکنه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    را يه مطالعه داشته باشين ،ايرفل و بايماك تقريبا از يك سبك طراحي و توليد و قطعات پيروي ميكنن اينو تو بازديدي كه چند سال پيش از بايماك در تركيه داشتم متوجه شدم از نظر تكنولوژي قطعات و بهبود روي قطعات اصلا به خوبي فورلي نيست هرچند هر دو تركيه اي هستند، ايرفل توي واردات جدي نيست و هر زمان شايد ديگه ادامه نده لذا تمركزشش رو گذاشته توي آذربايجان شرقي و تبريز و فاقد سازمان خدمات پس از فروش هست ، فرولي توي قم يه نمايندگي داره ولي زياد فعال نيست،اگه خدمات براتون مهمه توصيه نميكنم،توي شهر شما تاچي،بوتان،ايساتيس و ايران رادياتور بسيار عالي كار ميكنن و خدماتشون انصافا خوبه ،
    براي اينكه رادياتور به خوبي بتونه حرارت رو به محيط پيرامونش بده نياز به تهويه مناسب براي انتقال بار حرارتيش داره،اگه بخوبي اين مهم اتفاق نيفته تعدد روشن خاموش شدن هاي پكيج شما رو افزايش ميده در حقيقت علت اين أمر كاهش دلتا تي دمائ رفت و برگشت به زير بيست درجه هست ، توصيه ميكنم وضع پرده پيرامونش بهبود پيدا كنه،

4. این کاربر از Palmo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

این طرحه تعویض جریانش چیه؟کمک کنید لطفاً

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

میتونید با شرکتهای که این طرح را دارند تماس بگیرید ، اونها دستگاه شما را با یک مبلغی میخرن ، بعد یک دستگاه جدید که تولیدات شرکت خودشونه را به شما میدن . مثلا توی سایت شرکت ایرتمپ این موضوع را کاملاً شفاف به صورت زیر توضیح داده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - امور مشتریان- طرح تعویض پکیج های فرسوده
    با توجه به هدف ارائه خدمات برتر به مصرف کنندگان محصولات فرولی، شرکت ایرتمپ برای اولین بار اقدام به اجرای طرح جایگزینی پکیج های قدیمی فرولی با مدلهای جدید و ارائه گارانتی سه سال نموده است.
    شرایط ثبت نام: تماس با مرکز خدمات پس از فروش فرولی (61056-021) و اعلام شماره سریال دستگاه مربوطه.
    اعزام کارشناس فنی از طرف شرکت جهت بازدید دستگاه فرسوده و همچنین کارشناسی جهت نصب دستگاه جدید به صورت رایگان.
    اعلام شرایط خرید دستگاه فرسوده از طرف شرکت و تعویض آن با مدل جدید .
    نصب و آموزش دستگاه جدید به صورت رایگان

این طرحه تعویض جریانش چیه؟کمک کنید لطفاً
    Last edited by tamirkar1; 17-08-2013 at 22:26.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز تمام این حرفهای که توی تایپیک زده شده نظرات شخصی دوستانه.و خیلی از حرف هاشون هم درسته.
    مثلا این که وایلانت و بوش (آلمان ) جزء بهترین پکیج های دنیا هستند شکی در این نیست، ولی متاسفانه الان داره در ترکیه ساخته میشه توی ایران خدمات خیلی خیلی ضعفی داره.آریستون شرکت بزرگیه و پکیج های خیلی زیادی داره ولی جزء بهترین های دنیا نیست.و قیمتش هم خیلی بالاست.اکثر سرویس کارهای اریستون هم ازش راضی نیستند و نصب پکیج ایساتیس ( پکیج آریستون وایساتیس توسط گروه ایساتیس یزد تو ایران توضیع میشه) را به آریستون ترجیح میدن. بوتان پکیجی که قیمت مناسبی داره و خدمات نسبتاً خوبی هم میده ولی یک سری قطعاتش واقعاً مشکل داره مثل برد های پکیج بوتان که خیلی زود خراب میشه.فرولی پکیج خیلی خوبیه و خدمات خیلی خوبی هم داره و از جدیدترین و پیشرفته ترین سیستم های نوین در پکیج هاشون استفاده میکنن که فقط به صورت انحصاری مربوط به شرکت ایتالیایی فرولیه ، و کسی که قطعات داخلی این پکیج را دیده باشه متوجه میشه که با چه پکیج هوشمند و قدرتمندی سرکار داره.ویسمن پکیج بسیار بسار خوبیه و قیمت خیلی بالائی هم داره و توی ایران خدماتش هم ضعیفه. وستن جزء پکیج های زیر گروه باکسی هست که متاسفانه اصلاً خدمات نداره نمونه اش تو همین صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بخاطر خدمات ضعیف این شرکت تصمیم داره پکیجش را کامل عوض کنه. دمراد پکیج ترکیه ای که استقبال زیادی ازش نشده و اطلاعات زیادی ازش ندارم.
    تصمیم نهایی با شماست . چون سراغ فروشنده ها که بری با هر ترفندی شده قصد دارن جنس موجود در مغازه شونو به شما بفروشن و اصلا هم براشون مهم نیست که فردا چی میشه و وقتی مشکلی هم پیش بیاد خیلی راحت میگن من کاره ای نیستم و اون وقته که میفهمید چه کلاهی سرتون رفته.

دوست عزیز ممنون از پاسخت البته من گزینه تشکر رو پیدا نکردم که براتون بزنم

اما یه سوال دیگه حالا با شرایطی که تو ایران هست که قیمت مناسب میخوان کیفیت خوب میخوان و پشتیبانی خوب با توجه به مدلهایی که تو ایران هست پیشنهاد شما که اهل فن هستید چیه بالاخره منی که سر رشته ندارم به قول شما فروشنده ها مخمو میخورن
    اما با توجه به چیزهایی که گفته شد من به آریستون بوتان و ایساتیس رسدم اما نظر شما دوستان فنی برام خیلی مهمه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

.مجبور شدم خودم رفتم دستگاه را با فشار سنج دیجیتال که داشتم تنظیم کردم و تحویل مشتری دادم.
    سلام من به دستگاه فشار سنج دیجیتال نیاز دارم اگه امکان داره یه مارک خوب بهم معرفی کنید و اینکه کجا میتونم تهیه کنم
    تشکر...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام و تشکر
    پکیج ایساتیس تک مبدله دارم .
    آیا در تابستان شیرهای رفت و برگشت رادیاتور باید باز باشن یا بسته باشه بهتره ؟
    در ضمن مدتیه که وقتی شیر دوش حمام رو باز میکنم درجه حرارت آب رو که مثلا رو 38 تنظیم کردم و روزهای اول نهایتا با 2 اختلاف رو 40 می ایستاد الان رو هر درجه ای میذارم رو 50 یا 51 وای میسته و اگه شیر ور به سمت آب سرد ببرم تا مثلا ولرم شه شعله خاموش میشه و آب سرد میشه .
    به نظرتون مشکل از کجاست ؟
    یه مشکله دیگه ایم که دارم وقتی آب سردو با فشار بالا باز میکنمو می بندم فن دستگاه روشن میشه و چند دقیقه کار میکنه و تو این جند دقیقه انگار دستگاه خواب باشه و کار دیگه ای نمی کنه مخصوصا تو زمستونا که باید رو رادیاتورا سوئیچ کنه .
    لطفا راهنمایی کنید با تشکر .

داره خودمونی میشه umsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    من از شرکت فرولی در مورد نمایندگی های قم سوال کردم و دو تا شماره از دو نمایندگی اونا توی قم گرفتم. امروز یا فردا میخوام یه سر به نمایندگی هاشون بزنم و از خدمات پس از فروشش یک پرس و جو کنم. میخوام تصمیمم رو در مورد خرید پکیج فرولی قطعی کنم.
    شما نظرتون چیه؟
    چطور میشه از خدمات پس از فروشش اطمینان حاصل کرد؟
    ممنون و متشکر از پاسخ هایی که میدید...

داره خودمونی میشه umsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

زاستی رادیاتور حوله ای برای داخل حمام چی بگیرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •