سلام دوستان
سلام دوستان
سلام دوستان
بنده حدود چندین صفحه از تاپیک رو خوندم و می خوام پکیج بزنم.
ساکن شهر آران و بیدگل(5 کیلومتری کاشان) هستم.
آب این منطقه سختی زیادی داره و از نظرات این تاپیک فهمیدم که اگه
1)دو مبدله
2)سختی گیر پلی فسفات
3)درجه حرارت متوسط برای پکیج
رعایت بشه سختی اب مشکلی پیدا نمی کنه!
ما قراره که پشت آشپزخانه یه مطبخ 5 متری بسازیم که اجاق گاز و پکیج و ... اونجا قرار بدیم که
مشکل مصرف هوای اتاق و صدای فن و .... رو حل میکنه!
زیر بنای خونه ما حدود 140 متره که
1)حال و پذیرایی 45 متری ==> 1 رادیاتور 20 پره
2)اتاق خواب 11 متری ==> 10 پره
3)اتاق خواب 12 متری ==> 10 پره
4)اتاق خواب12 متری ==> 10 پره
5)حمام ==> 4 پره
کافیه!
رادیاتور ها هم ال پریمو بوتان باشه!
ولی هنوز نمی دونم که چه مدل پکیجی بگیرم؟؟؟
(حدود2 الی 2.5 میلیون پکیج)
{یک می گفت بوتان بزن خدماتش خوبه!
شماها می گید که کیفیت زیر صفره!
}
تا چه مدت استحمام برای گرمای خانه مشکل ایجاد نمی کند؟
آیا هزینه سرویس کردن و دفعات آن بالاست؟
آیا فشار آب گرم پایین است؟
ایا حمام رادیاتور می خواهد؟
آیا 1 رادیاتور 20 پره برای حال و پذیرایی کافی است یا 2 رادیاتور می خواهد؟
یکی از اتاق خواب ها روی اتاق دیگری است.آیا پمپ پکیج توانایی پمپ آبا به آن اتاق را دارد؟
آیا لوله ها خیلی می لرزند؟
آیا اگر برق یا آب یا گاز قطع شود ،خانه فورا سرد می شود؟
آیا پکیج 24 هزار برای این متراژ و آب و هوای کویری(زمستان های سرد) کافی است؟
آیا پکیج های فن دار خیلی اذیت میکنند؟
آیا پکیج های اروپایی الان موجوده و اگه باشه خدمات خوبی دارند؟
* * * مرداد 92 * * *
Last edited by mjda1371; 17-08-2013 at 10:25.
سلام پيشنهاد ميكنم فروم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
را يه مطالعه داشته باشين ،ايرفل و بايماك تقريبا از يك سبك طراحي و توليد و قطعات پيروي ميكنن اينو تو بازديدي كه چند سال پيش از بايماك در تركيه داشتم متوجه شدم از نظر تكنولوژي قطعات و بهبود روي قطعات اصلا به خوبي فورلي نيست هرچند هر دو تركيه اي هستند، ايرفل توي واردات جدي نيست و هر زمان شايد ديگه ادامه نده لذا تمركزشش رو گذاشته توي آذربايجان شرقي و تبريز و فاقد سازمان خدمات پس از فروش هست ، فرولي توي قم يه نمايندگي داره ولي زياد فعال نيست،اگه خدمات براتون مهمه توصيه نميكنم،توي شهر شما تاچي،بوتان،ايساتيس و ايران رادياتور بسيار عالي كار ميكنن و خدماتشون انصافا خوبه ،
براي اينكه رادياتور به خوبي بتونه حرارت رو به محيط پيرامونش بده نياز به تهويه مناسب براي انتقال بار حرارتيش داره،اگه بخوبي اين مهم اتفاق نيفته تعدد روشن خاموش شدن هاي پكيج شما رو افزايش ميده در حقيقت علت اين أمر كاهش دلتا تي دمائ رفت و برگشت به زير بيست درجه هست ، توصيه ميكنم وضع پرده پيرامونش بهبود پيدا كنه،
این طرحه تعویض جریانش چیه؟کمک کنید لطفاً
میتونید با شرکتهای که این طرح را دارند تماس بگیرید ، اونها دستگاه شما را با یک مبلغی میخرن ، بعد یک دستگاه جدید که تولیدات شرکت خودشونه را به شما میدن . مثلا توی سایت شرکت ایرتمپ این موضوع را کاملاً شفاف به صورت زیر توضیح داده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - امور مشتریان- طرح تعویض پکیج های فرسوده
با توجه به هدف ارائه خدمات برتر به مصرف کنندگان محصولات فرولی، شرکت ایرتمپ برای اولین بار اقدام به اجرای طرح جایگزینی پکیج های قدیمی فرولی با مدلهای جدید و ارائه گارانتی سه سال نموده است.
شرایط ثبت نام: تماس با مرکز خدمات پس از فروش فرولی (61056-021) و اعلام شماره سریال دستگاه مربوطه.
اعزام کارشناس فنی از طرف شرکت جهت بازدید دستگاه فرسوده و همچنین کارشناسی جهت نصب دستگاه جدید به صورت رایگان.
اعلام شرایط خرید دستگاه فرسوده از طرف شرکت و تعویض آن با مدل جدید .
نصب و آموزش دستگاه جدید به صورت رایگان
Last edited by tamirkar1; 17-08-2013 at 22:26.
دوست عزیز ممنون از پاسخت البته من گزینه تشکر رو پیدا نکردم که براتون بزنم
اما یه سوال دیگه حالا با شرایطی که تو ایران هست که قیمت مناسب میخوان کیفیت خوب میخوان و پشتیبانی خوب با توجه به مدلهایی که تو ایران هست پیشنهاد شما که اهل فن هستید چیه بالاخره منی که سر رشته ندارم به قول شما فروشنده ها مخمو میخورن
اما با توجه به چیزهایی که گفته شد من به آریستون بوتان و ایساتیس رسدم اما نظر شما دوستان فنی برام خیلی مهمه
سلام من به دستگاه فشار سنج دیجیتال نیاز دارم اگه امکان داره یه مارک خوب بهم معرفی کنید و اینکه کجا میتونم تهیه کنم
تشکر...
با سلام و تشکر
پکیج ایساتیس تک مبدله دارم .
آیا در تابستان شیرهای رفت و برگشت رادیاتور باید باز باشن یا بسته باشه بهتره ؟
در ضمن مدتیه که وقتی شیر دوش حمام رو باز میکنم درجه حرارت آب رو که مثلا رو 38 تنظیم کردم و روزهای اول نهایتا با 2 اختلاف رو 40 می ایستاد الان رو هر درجه ای میذارم رو 50 یا 51 وای میسته و اگه شیر ور به سمت آب سرد ببرم تا مثلا ولرم شه شعله خاموش میشه و آب سرد میشه .
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
یه مشکله دیگه ایم که دارم وقتی آب سردو با فشار بالا باز میکنمو می بندم فن دستگاه روشن میشه و چند دقیقه کار میکنه و تو این جند دقیقه انگار دستگاه خواب باشه و کار دیگه ای نمی کنه مخصوصا تو زمستونا که باید رو رادیاتورا سوئیچ کنه .
لطفا راهنمایی کنید با تشکر .
سلام
من از شرکت فرولی در مورد نمایندگی های قم سوال کردم و دو تا شماره از دو نمایندگی اونا توی قم گرفتم. امروز یا فردا میخوام یه سر به نمایندگی هاشون بزنم و از خدمات پس از فروشش یک پرس و جو کنم. میخوام تصمیمم رو در مورد خرید پکیج فرولی قطعی کنم.
شما نظرتون چیه؟
چطور میشه از خدمات پس از فروشش اطمینان حاصل کرد؟
ممنون و متشکر از پاسخ هایی که میدید...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)