هر ماه باید شارژ کرد؟
الان من ۲گیگ از حجم ام باقی مونده ولی پیغام میده باید شارژ کنید
مدل ِ حجمی نداره؟
هر ماه باید شارژ کرد؟
الان من ۲گیگ از حجم ام باقی مونده ولی پیغام میده باید شارژ کنید
مدل ِ حجمی نداره؟
سلام
بالا پست داده بودم که وضعیت اینترنت رایتلم واقعا ناجوره
منتها مودم منD-Link DWM-156 هست ولی وقتی سیمکارتم رو توی موبایلم میذارم(n95)سرعتم خیلی خوب میشه!!!!!
نمی دونم از ویندوزمه یا از مودممه و یا .... ویندوزم 8.1 هست و روی مودم نوشته با ویندوز 8 سازگاره و ظاهرا هم سازگاره!
چیزی به نظر کسی نمی رسه؟
سلام.
بله شما باید هر ماه شارژ کنید.یا اینکه چند ماهه مثلا" 6 ماهه بگیرید.در این صورت حجمتون ماه به ماه نمیسوزه.در حالت کلی شما چه حجمتون تموم بشه چه مدت زمانتون باید شارژ کنید مگر اینکه سیم کارت دیتا داشته باشید که با اتمام حجم اگر مدت زمان داشته باشید میتونید حجم اضافه بخرید.![]()
دوستان قیمت رایتل دایمی و اعتباری چنده؟
فقط لطفا ادرس وب سایتشو ندیدن
آقا خودم فهمیدم
جوابشو میگم هر کس خواست استفاده کنه
مشکل من این بود که profile نساخته بودم
حالا درست شده
پروفایلو میشه هم import کرد و هم دستی ساخت
آخیش سرعتم فوق العاده شده( نسبت به قبل از این البته) البته من ندید بدید نبودم خونمون 2 مگ داشتم
ولی الان همین که وب پیج رو خوب لود میکنه خودش خیلیه برام
خدا رو شکر
Last edited by gprsm; 18-12-2013 at 22:03.
سلام
دوست عزیز وقتی پوشش منطقه سبزه یعنی راه اندازی اولیه واسه همین سرعت کمه وقتی پوشش تجاری (یعنی رنگ بنفش)بشه سرعت هم بهتر میشه
سايت رايتل براي شما باز ميشه ؟
برای من باز میشه
اول مودمو به پورت usb وصل کنید
بعد به قسمت device manager برید و در قسمت modem ، مودمتون رو انتخاب کنید (مثلا D-link hspa...) و راست کلیک و properties
در تب power management تیک گزینه اول (اگه درست خاطرم مونده باشه عبارت allow the computer to power off this device for power saving هست) رو بردارید و تمام
به properties کانکشن اینترنت هم یه نگاهی کنید و عبارت idle time before haging up رو never قرار بدید ( معمولا همینطور هست)
مشکل حل میشه. البته تا اینجا سیستم شما اقدام به قطع کردن ارتباط نمی کنه. ممکنه خود رایتل بعد از یه مدت این کارو انجام بده که در این صورت شما باید درخواست های اصطلاحا keep alive ارسال کنید
این درخواست ها ترافیک خاصی ندارن (مثلا 5-4 بایت در هر چند دقیقه). برنامه هایی برای این منظور وجود داره
Last edited by IVAN; 19-12-2013 at 13:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)