تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 130 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 1291

نام تاپيک: تاپیک بازی کم حجم teeworlds با سرور قدرمتمند ایرانی

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

میگم اینقدره ریدی رودهات بیرون نریزه دوم سرورها تازه هست هنوز روشون کار باید انجام دهیم سوم ما به کسی چیزی نمیدیم اخر شب باشه میدیم ساعت 12 به بعد چهارم دیونه نیستیم بدیم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این لینک میتونن بخرین بعد بیاید به تیم اسپیک 185.55.224.249 بگین براتون ران کنیم خودتون توش راحت باشید ما ادمین ها (صاحب سرور ها توی این سرورها نمیایم) در کل خودت ریدی
    کلا سروری که ادمین و ممبر داره یک ریالم ارزش نداره می گی چرا بیا اینم دلیلش ... حالا بیا بگو نریدین به بازی چند سال خود بچه های قدیمی تی باز سرور زدند این ریدمان و خرتوخری ها نبود ... جهت اثبات گفته هام و نقض حرفات که گفتی ساعت 12 به بعد و ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سرور نیست که خر تو خره ... سرور نباشه بهتر از اینه که این طور سرور باشه ...
    قوانین:
    اگر دیده شود که به هر ترتیبی از رنک ها برای به هم ریختن سرور سوء استفاده شود و یا رنک های خریداری شده به دست بقیه هم بیفتد سریعا رنک از شخص متخلف گرفته شده
    مردم از خنده از اولین روز سرور ممبر ها و ادمین ها و یا به قول خودتون رنک ها سرور را به هم ریختن تا حالا هم اقدامی نشده

2. 3 کاربر از vitamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shahabaliboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کلا سروری که ادمین و ممبر داره یک ریالم ارزش نداره می گی چرا بیا اینم دلیلش ... حالا بیا بگو نریدین به بازی چند سال خود بچه های قدیمی تی باز سرور زدند این ریدمان و خرتوخری ها نبود ... جهت اثبات گفته هام و نقض حرفات که گفتی ساعت 12 به بعد و ...
    سرور نیست که خر تو خره ... سرور نباشه بهتر از اینه که این طور سرور باشه ...

مردم از خنده از اولین روز سرور ممبر ها و ادمین ها و یا به قول خودتون رنک ها سرور را به هم ریختن تا حالا هم اقدامی نشده
    تا 5 تیر صبر کن خودم میام سرور میزنم
    الان چند تا تحویله خفن دارم ، اصلا وقت بازی نیست .

4. 3 کاربر از shahabaliboys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

اول شما اگه حالا سرور رو چک کنی میبینی دیگه از این نوع مشکلات نداریم. دوم من نه خودم اینکاره بودم نه دوستام برای سرور زدن هیچ کسیم نمیتونه بگه من بار اول درست سرور ران کردم خودم هرچقدرم که از کسی یاد گرفته باشه برای اطلاع میگم اینکارها رو هم ما خودمون یاد گرفتیم اموزش ندیدم در موردش ارههههههه قبولم دارم سرورها مون مشکل داره هنوز البته کمی مشکل داره که اونم رفع مشه شماها هم اگه بلدید سرور بزنید بهتر از ما بفرمایید بزنید ببینم خودتون چکار میکنید

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اول شما اگه حالا سرور رو چک کنی میبینی دیگه از این نوع مشکلات نداریم. دوم من نه خودم اینکاره بودم نه دوستام برای سرور زدن هیچ کسیم نمیتونه بگه من بار اول درست سرور ران کردم خودم هرچقدرم که از کسی یاد گرفته باشه برای اطلاع میگم اینکارها رو هم ما خودمون یاد گرفتیم اموزش ندیدم در موردش ارههههههه قبولم دارم سرورها مون مشکل داره هنوز البته کمی مشکل داره که اونم رفع مشه شماها هم اگه بلدید سرور بزنید بهتر از ما بفرمایید بزنید ببینم خودتون چکار میکنید
    قبل شما این بازی برا ایرانی ها 5 سال هستش سرور داره ها !!! خود بچه های تی باز سرور زدند خود شهاب و poseidon و ali و parham و hermes , اینجانب و ... تو این 5 سال هیچ کی به فکر member زدن و ... نبود !
    سروربلاکی که heavy hammer داره اصلا فایده نداره همین

7. این کاربر از vitamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

سرور های TeeCraft بزودی.

ادمین نداریم
    ممبر نداریم
    کلا" هیچی نداریم

9. 2 کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

باشه شما بزنید ما هم میزنیم ببینم کی بیشتر مشتری داره سروراتون رو دستتون باد کرد خریداریم اره

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهتره جو کمی دوستانه باشه. دوستان قدیمی اینجا همیشه حرمت هم دیگرو دارن. خوب این بازی رایگانه و هزینه سرورش هم خیلی بشه ماهیانه 20 تومن که برا 4-5 سرور . دور از عقل و منطق هست کسی بیاد این بازی رو ممبر و چیزای دیگشو بفروشه و درامدزایی کنه . و سرور از 5 سال پیش بوده اسم سرور هم majical بوده و بعد اون persian شده.
    .................................
    توصیه بنده به دوستان خودم برای سرور زدن حتما vps رو از جایی تهیه کنید که دارای فایروال سخت افزاری باشه ( مقابله با حملات ddos) حتما به این نکته توجه کنید که دشمن زیاده و سو استفاده نشه.

12. 2 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت (pro)armin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

تا 5 تیر صبر کن خودم میام سرور میزنم
    الان چند تا تحویله خفن دارم ، اصلا وقت بازی نیست .
    بابا ایول مگه این که تو یه کاری کنی بعد کنکوور میام حتمابه گلنار هم سلام برسون

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

باشه شما بزنید ما هم میزنیم ببینم کی بیشتر مشتری داره
    سروراتون رو دستتون باد کرد خریداریم اره
    فرمایشتون متین.
    ولی دوست عزیز سرور مود های ما با مود های شما فرق داره. ( سه ماه برای نوشتن مود وقت صرف نمیکنیم که آخرش رو دستمون باد کنه)

امر دیگه ای بود در خدمتم.

بهتره جو کمی دوستانه باشه. دوستان قدیمی اینجا همیشه حرمت هم دیگرو دارن. خوب این بازی رایگانه و هزینه سرورش هم خیلی بشه ماهیانه 20 تومن که برا 4-5 سرور . دور از عقل و منطق هست کسی بیاد این بازی رو ممبر و چیزای دیگشو بفروشه و درامدزایی کنه . و سرور از 5 سال پیش بوده اسم سرور هم majical بوده و بعد اون persian شده.
    .................................
    توصیه بنده به دوستان خودم برای سرور زدن حتما vps رو از جایی تهیه کنید که دارای فایروال سخت افزاری باشه ( مقابله با حملات ddos) حتما به این نکته توجه کنید که دشمن زیاده و سو استفاده نشه.

بازیی که توش بچه بریزه جو دوستانه شعری بیش نیست.

این سرور های ما هم مود اختصاصی دارن و فقط یک ماه جهت تست ران میشن اگر استقبال شد برای 2 ماه دیگه هم تمدید میشن اگرم نشد که هیچی.

از جهت DDOS هم کاملا" مطمئنم چون فکر این روزاش رو کردم میدونم با کیا طرفم....

راستی فارغ از بحث سرور و اینا ... چرا انقدر کم پیدایی

قبل شما این بازی برا ایرانی ها 5 سال هستش سرور داره ها !!! خود بچه های تی باز سرور زدند خود شهاب و poseidon و ali و parham و hermes , اینجانب و ... تو این 5 سال هیچ کی به فکر member زدن و ... نبود !
    سروربلاکی که heavy hammer داره اصلا فایده نداره همین
    لامصب خودت با vbot میری پدر همرو در میاری بعد میگی با HM بازی فایده نداره. ( شوخی )

15. 2 کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه daniad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اصلا بازی مال بچه هاست
    چرا اینقد از بازی با بچه ها شکایت میکنین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •