هر بازی اولش بخاطر اموزش کارهایی که در طول مسیر بازی انجام بدی کند میگذره ولی با ادامه بازی روند بازی تندتر میشه.
CoD کلا یک بازی خیلی سریع هست و فقط بکش برو جلو و نمی تونی با این مقایسه اش کنی
هر بازی اولش بخاطر اموزش کارهایی که در طول مسیر بازی انجام بدی کند میگذره ولی با ادامه بازی روند بازی تندتر میشه.
CoD کلا یک بازی خیلی سریع هست و فقط بکش برو جلو و نمی تونی با این مقایسه اش کنی
دوستان فکر کنم این بازی پایان های مختلفی داشته باشه.. . من اون پایانی رو داشتم که دوستامو انتخاب کردم و یارو دختر سیاه پوسته کشته شد... کلا آخرش چی شد و جریان چطور پیش رفت؟
اگر کوزه ها رو پیدا نکنی به این معنی هست که بازی رو تموم نکردی؟
محتوای مخفی: پایان بازی
اگر کوزه ها رو پیدا نکردید مهم نیست چون این جز اضافات بازی هست
دوستان این برگ ها و ایتم هایی که گیرم بیاد اشکالی نداره بفروشم؟ کدوم ها را برای خودم نگه دارم و چه چیزهایی بخرم جز اسلحه؟
راستی اون تیرکمان که تو لیست خرید هست، چطوره؟
مرسی
آیتم ها را میتونی بفروشی ولی برگ ها و پوست حیوانات را نه ! ببین چه چیزی نیاز داری اول بازی . من اول نیاز به کیف پول داشتم واسه همین اول از همه رفتم ببینم برای بزرگ کردن کیف پول
به چه چیزهایی نیاز دارم ..... برای فهمیدن اینکه برای مجهز کردن خودت ، به چه برگ ها و پوست هایی نیاز داری ، از منوی استارت گزینه Crafting را بزن . زیر همه آیتم ها نوشته مثلا برای مجهز کردن این آیتم به پوست گراز احتیاج داری ...... راجع به تیرکمان ، من اوایل بازی با اسلحه میرفتم به شکار حیوانات مختلف ! و وقتی گروه های حریف صدای اسلحه را میشنیدن ، میومدن سراغم![]()
برای همین به دردسر میفتادم و تصمیم گرفتم برای شکار حیوانات ،از تیرکمان استفاده کنم که خیلی خوبه ! .......
آقا كلا يه سئوال : اصلا اين توهمات چي بود كه ميرفت توي توهم طرف رو مي كشت و بر ميگشت![]()
محتوای مخفی: توهم
این جملش همیشه توی ذهنم میمونه.دوبله باحالی هم واس داره..Do you know what is insanity?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)