تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 129 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 1289

نام تاپيک: Far Cry 3

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان من بازی رو تازه نصب کردم
    اونجایی هستم باید برگ جمع کنم و دو تا گراز رو بکشم بعد با ماشین برگردم بفروشم...
    جسارت نباشه این بازی کلا گیم پلی اش اینقدر کند است؟ بازی جلوتر جذاب تر میشه؟
    البته زیاد اهل بازی نیستم، محیط بازی یک جورایی خلوته...شاید بخاطر علاقه من به کال آف دیوتی است
    هر بازی اولش بخاطر اموزش کارهایی که در طول مسیر بازی انجام بدی کند میگذره ولی با ادامه بازی روند بازی تندتر میشه.
    CoD کلا یک بازی خیلی سریع هست و فقط بکش برو جلو و نمی تونی با این مقایسه اش کنی

2. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sunrise1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان فکر کنم این بازی پایان های مختلفی داشته باشه.. . من اون پایانی رو داشتم که دوستامو انتخاب کردم و یارو دختر سیاه پوسته کشته شد... کلا آخرش چی شد و جریان چطور پیش رفت؟
    اگر کوزه ها رو پیدا نکنی به این معنی هست که بازی رو تموم نکردی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آره 2 تا پایان داره

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان فکر کنم این بازی پایان های مختلفی داشته باشه.. . من اون پایانی رو داشتم که دوستامو انتخاب کردم و یارو دختر سیاه پوسته کشته شد... کلا آخرش چی شد و جریان چطور پیش رفت؟
    اگر کوزه ها رو پیدا نکنی به این معنی هست که بازی رو تموم نکردی؟
      محتوای مخفی: پایان بازی 
    وقتی شما برادر سیترا(همین زنی که رئیس قبیله هست می کشتید) و بعدش اون سر دسته خلاف کار ها رو قمه قمه اش میکنید, سیترا(اسمش یادم نمیاد)بهتون میگه برای اینکه جنگجو کاملی بشید باید یک قدم دیگه بردارید اونم اینکه تمام دوستان خودتون رو بکشید تا به هیچ چیزی وابستگی نداشته باشید
    اگر بکشید با سیترا همبستر میشید که تو بازی یک صحنه خیلی نابی هستید,بعد از اینکه سیترا باردار کردید اون شما رو میکشه و می فهمدید که تمام اینکارها برای قدرت گرفتن قبیله بوده
    اگر نکشید دوستان رو ازاد می کنید و سیترا به توسط همون مرد که میخواد شما رو به علت نافرمانی کردن بکشه(یک جورایی عاشق این زنه هست) سیترا خودش سپر شما قرار میده و میمیره.یادم نیست دقیقا اخرش جیسون میگه سواری کشتی شدم یا نه

اگر کوزه ها رو پیدا نکردید مهم نیست چون این جز اضافات بازی هست

6. 2 کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز basketball's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان این برگ ها و ایتم هایی که گیرم بیاد اشکالی نداره بفروشم؟ کدوم ها را برای خودم نگه دارم و چه چیزهایی بخرم جز اسلحه؟
    راستی اون تیرکمان که تو لیست خرید هست، چطوره؟
    مرسی

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این برگ ها و ایتم هایی که گیرم بیاد اشکالی نداره بفروشم؟ کدوم ها را برای خودم نگه دارم و چه چیزهایی بخرم جز اسلحه؟
    راستی اون تیرکمان که تو لیست خرید هست، چطوره؟
    مرسی
    آیتم ها را میتونی بفروشی ولی برگ ها و پوست حیوانات را نه ! ببین چه چیزی نیاز داری اول بازی . من اول نیاز به کیف پول داشتم واسه همین اول از همه رفتم ببینم برای بزرگ کردن کیف پول
    به چه چیزهایی نیاز دارم ..... برای فهمیدن اینکه برای مجهز کردن خودت ، به چه برگ ها و پوست هایی نیاز داری ، از منوی استارت گزینه Crafting را بزن . زیر همه آیتم ها نوشته مثلا برای مجهز کردن این آیتم به پوست گراز احتیاج داری ...... راجع به تیرکمان ، من اوایل بازی با اسلحه میرفتم به شکار حیوانات مختلف ! و وقتی گروه های حریف صدای اسلحه را میشنیدن ، میومدن سراغم
    برای همین به دردسر میفتادم و تصمیم گرفتم برای شکار حیوانات ،از تیرکمان استفاده کنم که خیلی خوبه ! .......

9. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

محتوای مخفی: لو رفتن داستان 

یک سوال:
    مگه واس چاقو نکرد توی شکم جیسن؟؟پس چرا جیسن تونست اون رو بدون هیچ دردسری بکشه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه docomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

محتوای مخفی: لو رفتن داستان 

یک سوال:
    مگه واس چاقو نکرد توی شکم جیسن؟؟پس چرا جیسن تونست اون رو بدون هیچ دردسری بکشه؟؟
    آقا كلا يه سئوال : اصلا اين توهمات چي بود كه ميرفت توي توهم طرف رو مي كشت و بر ميگشت

12. این کاربر از docomid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آقا كلا يه سئوال : اصلا اين توهمات چي بود كه ميرفت توي توهم طرف رو مي كشت و بر ميگشت
      محتوای مخفی: توهم 
    بزن بهادر داستان که با یک چاقو نمیمیره
    کلا از اول بازی دیوانگی و چگونه دیوانه شدن رو میخواست نشون بده.همونطور که دوست دخترش میگفت قضیه این همه تفنگ چیه با خودت حمل میکنی.سوار قایق نمیشید برای انتقام گرفتن.شخصیتی که داداشتون رو کشته میگه دارید میشید مثل خودش.تمامی این ها رو میگه چون میخواد بگه وقتی تو را کشتار قدم برمیدارید دیگه مثل اول نمیشید

14. 3 کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

محتوای مخفی: توهم 
    بزن بهادر داستان که با یک چاقو نمیمیره
    کلا از اول بازی دیوانگی و چگونه دیوانه شدن رو میخواست نشون بده.همونطور که دوست دخترش میگفت قضیه این همه تفنگ چیه با خودت حمل میکنی.سوار قایق نمیشید برای انتقام گرفتن.شخصیتی که داداشتون رو کشته میگه دارید میشید مثل خودش.تمامی این ها رو میگه چون میخواد بگه وقتی تو را کشتار قدم برمیدارید دیگه مثل اول نمیشید
    این جملش همیشه توی ذهنم میمونه.دوبله باحالی هم واس داره..
    Do you know what is insanity?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •