تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 3017 اولاول ... 17671071131141151161171181191201211271672176171117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

نمیصرفه ...پول برق و مهم تر از همه کامپیوتر بیچاره ... قبلا امتحان کردم که میگما ....1 سال تمام شاید هفته ای 1 بار خاموش میشد اونم برقی میرفت یا دیگه کاری نداشتم بعد هاردم و سپس رمم پوکید (سوخت)..... به هر حال خود دانی
    من بیشتر از 2 ساله کارم این بود و بقول شما وقتی برق می رفت.....

اتفاقا میصرفه اولا اینکه کامپیوتر بجز مانیتور اصلا برق زیادی مصرف نمی کنه فکر می کنی اون پاور واسه چیه؟ یکی از کاراش اینه که برق 220 ولت رو تبدیل می کنه به 12 ولت. مانیتور هم که واسه دانلود احتیاج نیست روشن باشه و تنظیم می کنی که بعد از 3 دقیقه

خاموش بشه (کلا تو خوزستان شما کولر گازی روشن کنی دیگه باید پول قبض برق بدی مصرف وسایل برقی در مقابل کولر به صفر میل میکنه

دوما بالاخره شما به غیر از دانلود احتیاج به اینترنت دارید و واسش هزینه می کنید حالا اگه نامحدود بگیرید به هزینه های شما حداکثر 10-15 تومن اضافه میشه

اگه توصیه من رو بخوای بجای 128 نامحدود سرعت های بالا و محدود رو بگیر چون قیمتش تقریبا همون میشه و دیگه نیازی نداری کلی منتظر باشی تا فیلم و .... دانلود بشه
    Last edited by arash59b; 06-10-2012 at 22:08.

2. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امروز حدود 50 درصد پکت لاست داشتم
    زنگ زدم پشتیبانی بعد از اینکه حدود نیم ساعت پشت خط منتظر بودم تلفنو قطع کردن

4. 2 کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه krasusmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من بیشتر از 2 ساله کارم این بود و بقول شما وقتی برق می رفت.....

اتفاقا میصرفه اولا اینکه کامپیوتر بجز مانیتور اصلا برق زیادی مصرف نمی کنه فکر می کنی اون پاور واسه چیه؟ یکی از کاراش اینه که برق 220 ولت رو تبدیل می کنه به 12 ولت. مانیتور هم که واسه دانلود احتیاج نیست روشن باشه و تنظیم می کنی که بعد از 3 دقیقه

خاموش بشه (کلا تو خوزستان شما کولر گازی روشن کنی دیگه باید پول قبض برق بدی مصرف وسایل برقی در مقابل کولر به صفر میل میکنه

دوما بالاخره شما به غیر از دانلود احتیاج به اینترنت دارید و واسش هزینه می کنید حالا اگه نامحدود بگیرید به هزینه های شما حداکثر 10-15 تومن اضافه میشه

اگه توصیه من رو بخوای بجای 128 نامحدود سرعت های بالا و محدود رو بگیر چون قیمتش تقریبا همون میشه و دیگه نیازی نداری کلی منتظر باشی تا فیلم و .... دانلود بشه
    مشکل برق مشکل قطعی و استهلاک کامپیوتر مشکل کمبود فضا روی هارد . مشکل همیشگی و مرتب نبودن دانلود ها . مشکل قیمت بالای اکانت های وی آی پی سایت های دانلود . مشکل وقت روزانه ای که برای جمع آوری لینک ها گرفته میشه . مشکل هزینه نسبتا بالا ...

6. 3 کاربر از krasusmh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

مشکل برق مشکل قطعی و استهلاک کامپیوتر مشکل کمبود فضا روی هارد . مشکل همیشگی و مرتب نبودن دانلود ها . مشکل قیمت بالای اکانت های وی آی پی سایت های دانلود . مشکل وقت روزانه ای که برای جمع آوری لینک ها گرفته میشه . مشکل هزینه نسبتا بالا ...
    اگه مشغله ادم زیاد باشه از همین وقت های اضافه که پیش میاد میشه برای پیدا کردن لینک استفاده کرد. مگه ادم وقت میکنه تو روز چند تا فیلم ببینه، اگه وقت تون ازاد باشه که ....

تعجب می کنم چیزی هم که زیاد سایت های فارسی که لینک مستقیم میدن، دیگه خیلی اوضاع بد باشه میدی به رپیدباز و اپلودباز.........

اگه ادم بخواد کلکسیون فیلم درست کنه که فوقش یه رایت از شون می گیره اگه هم مثل من فقط نگاه می کنید که بعد از چند ماه فیلم ها رو میریزد تو تراش و پاک می کنیدو خوباش و نگه میدارید

اونموقع که جون بودیم بیش از 2سال فیلم دانلود می کردم و قبلش هم که بیکارتر بودم دانلود افلاین داشتم که شبی کمش 50-60 گیگ دانلود داشتم و سیستم هم همیشه روشنه(کلا اگه کاری هم نداشته باشم سیستم من روشنه) تا الان هم بایه هارد 700 هیچ مشکلی نداشتم

و سیستم هم از 5 سال پیش تا الان خدارو شکر مشکلی نداشته تا الان هم چه دانلود فیلم و چه دانلود ماه.واره ای یک ریال هم برای اکانت و پریمیوم و غیره هزینه نکردم. کلا جیزی که قرا باشه خراب بشه خراب میشه

من که چه دانلود کنم چه نکنم ماهیانه همینقدر پول اینترنت میدم پس واسم بصرفه تره که برنامه ها و نرم افزارهام رو خودم دانلود کنم.

البته هر کس صلاح کار خودش رو بهتر میدونه و تصمیم با خودشه که چکاری به نفعش هست. ولی ما که قبلا از این کارا میکردیم اینقدر سخت نمیگرفتیم.
    Last edited by arash59b; 07-10-2012 at 01:21.

8. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سرعت در حد دیال آپ

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

فعلا انگار همه چی آرومه !

11. این کاربر از 9vin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

زورم از این میگیره دانلود به زور 110 سرویس 2 مگ.... دیشب ساعت 2:10 دقیقه برق رفت تا 5 خلاصه جاتون خالی دارم رو فحش های جدیدی سرمایه گذاری میکنم برای برق و مخابرات

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

زورم از این میگیره دانلود به زور 110 سرویس 2 مگ.... دیشب ساعت 2:10 دقیقه برق رفت تا 5 خلاصه جاتون خالی دارم رو فحش های جدیدی سرمایه گذاری میکنم برای برق و مخابرات
    اینا 2 مگ واقعی نیستن که ...

من دیروزجایی بودم با 512 پارس انلاین راحت 300 الی 350 میرفت

کلا مسخرس ....

14. این کاربر از 9vin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اینا 2 مگ واقعی نیستن که ...

من دیروزجایی بودم با 512 پارس انلاین راحت 300 الی 350 میرفت

کلا مسخرس ....
    داداش من با 128 پارس آنلاین توی روز با 220 دانلود میزدم و تو شب با 100.

این مخابرات هم کنارش گذاشتم.

PES2013 رو هم بالاخره دانلود کردم!

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

داداش من با 128 پارس آنلاین توی روز با 220 دانلود میزدم و تو شب با 100.

این مخابرات هم کنارش گذاشتم.

PES2013 رو هم بالاخره دانلود کردم!
    سرویستو عوض کردی ؟ رفتی پارس ؟؟؟

17. این کاربر از 9vin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •