اگه میشه راه درمانشم بگین.
به احتمال زیاد با گذر زمان بهبود پیدا میکنه و نیازی به دارو ندارد.اگه میشه راه درمانشم بگین.
از کورتیکواستروئید ها و ماینوکسیدیل هم میشه استفاده کرد. (در موارد شدید)
من دیروز سرم موی ویگورانس گرفتم
به نظرم که خیلی عالی بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
حدود دو ماهی میشه که فینانستراید مصرف میکنم اما اثرگذاریش طول میکشه.
میخواستم بپرسم اگر محلول روگین را هم استفاده کنم موهای ریخته شده مجدد رویش میکنه یا نه؟
ممنون
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
روگین تقریبا" همون ماینوکسیدیل ـه البته با کمی تغییرات.سلام دوستان
حدود دو ماهی میشه که فینانستراید مصرف میکنم اما اثرگذاریش طول میکشه.
میخواستم بپرسم اگر محلول روگین را هم استفاده کنم موهای ریخته شده مجدد رویش میکنه یا نه؟
ممنون
مصرف ماینوکسیدیل خیلی بهتر از روگین هست چون 90% روگین های داخل بازار ایران تقلبی هستند. ( الکل و مقدار بسیار کم گلیسیرین)
چند وقته مو هام زیاد شوره میزنه....چه چیزایی مفیده واسه مو هام که بتونه از بین ببرتش؟
شامپو "ضد شوره pz+ سریتا" برای نتیجه گیری بهتر باید هفته اول درمان هر روز یا یک روز در میان و سپس در هفته های آتی هر هفته یک بار سرتون رو باهاش شستشو بدید.چند وقته مو هام زیاد شوره میزنه....چه چیزایی مفیده واسه مو هام که بتونه از بین ببرتش؟
شامپو کتوکونازول هم تاثیر بسیار خوبی دارد.
یکی از دوستام که ریزش مو آندروژنیک داشت بمدت چند ماه قطره چشمی زالاتان ( لاتاناپروست) روی یک ناحیه کوچیک از سرش میریخت. ( پروستاگلندین باعث گشادی رگ ها میشه در نتیجه مو ها رشد بهتری پیدا میکنند)
بنا به گفته خودش بعد از چند ماه دیگه ریزش نداشته و حتی مو های جدیدی هم شروع به رشد کردند.
منم تحقیقاتی داشتم , از سال 2012 دارند رو این دارو کارو میکنند و تست های انسانیش نتایج امیدوار کننده ای داشته , شاید در چند سال آینده شاهد دارو بهتری (هم از نظر زمان درمان و هم از نظر بهبودی) برای ریزش مو باشیم.
( این پست جنبه خبری داشت , لطفا" بعد از خوندن این پست نرید بشکه زالاتان ـو رو سرتون خالی کنید چون عوارض و عواقبش به عهده خودتونه)
من با شما موافق نيستم چون اصولا ريزش مو به دليل كمبود خونرساني نيست و در واقع تحت تاثير آندروژن ها فوليكول هاي موي ترمينال تبديل به ولوس ميشند و اين برگشت ناپذيره. شايد تا حدود كمي بتونه جلوي ريزش مو رو بگيره ولي باعث رويش مجدد موهاي ريخته شده نميشه.
در رفرنس پوستي تقريبا فقط روي فيناسترايد و ماينوكسيديل تمركز كرده
Sent from my iPhone using Tapatalk
البته من دسترسی به روگین اصل دارم اما قیمتش خیلی بالاست.
روگین اصل تاثیرگذاریش خوبه؟
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)