دلیل نمیشه بازارشون که گرم شد کلاهبرداری کنند .
باید اون سرعتی که ادعا می کنند تضمین کنند همیشه یه مقدار باید سر عتی که روی خط می بندند بلاتر باشد
همیشه مقداری افت سرعت وجود داره.![]()
دلیل نمیشه بازارشون که گرم شد کلاهبرداری کنند .
باید اون سرعتی که ادعا می کنند تضمین کنند همیشه یه مقدار باید سر عتی که روی خط می بندند بلاتر باشد
همیشه مقداری افت سرعت وجود داره.![]()
یدخلون فی دین الله افواجا
ولی یه مشگل ریزه میزه هست اونم این که مفتکی که هیچ پول دستی هم بدن بدرد نمیخوره مگه برای اونایی که مثل شما صاحب بصیرت باشند![]()
همین سرویس 256 رو داریوش از داتک گرفته بود سرعت بالای 16 KB نمی یومده . ایرادهای بنی اسرائیلیمی گیری ها
.
تا پهنای باند همه شرکتها که در اختیار کاربرها می گذارند به طور کامل نامحدود نشه و سرویس حجمی حذف نشه و قیمتها پایین نیاد هیچ رقابتی شکل نمگیره/.
داتک رو که ولش کن.
کجاش بنی اسراییلی هست نمی دونم.
ولی وقتی 256/128 میدن باید بتوان با سرعت 32 دانلود کردو با 16 آپلود اگر کمتر باشه اسمش میشه کم فروشی
اگر همه دزدی می کنند داتک هم یکیشون مخابرات هم باید از فضا سو استفاده کنه از سرویسش بدزده .
کار مخابرات عذر بدتر از گناه هست
مخابرات خیلی وقته که دزده
حتی سردسته شونه
به خاطر 10 15 تومن تلفن رو یه طرفه می کنن
ولی بازم بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کرد
من خودم الآن مخابرات ندارم ولی می خوام در آینده مخابرات بگیرم
ولی کاملا باهات موافقم و ایراد البته از جای دیگه است![]()
چه بخاین چه نخاین مخابرات همینی که هست.
اگه دوست نداری فسخ کن بورو از این پایینی بگیر.
![]()
نه من دزدی مخابرات رو نخواستم توجیه کنم . ولی سرویس Adsl یا سرویس های دیگه مقداری از پهنای باند به عنوان ساخت بستر ارتباطی از بین میره . یعنی شما یک فایل 100 مگی دانلود کنید حجمش بیشتر میشه حالا وقتی خط شما رو 256 بسته میشه حدود به جای 32 با 27 دانلود می کنید حدود 5 KB صرف همون بستر سازی میشه که از جیب مشترک میزنند.
مشکل اصلی همون هست که گفتم این سرویس های ما در حد دایال آپ برای کشورهای همسایه هستش وقت گذاشتن برای بحث کردن روی معایب و مزایاشون بیهوده هست.
اینجوری هم درست نیست که سودش رو اینها ببرند ما کاربرها بزنیم تو سر هم دیگه .
دوستان با پشتیبانی تماس گرفتم
کمکی نکرد به من
مشکل من اینه که مثلا یه فایل 20 مگی رو میذارم دانلود بعد از اینه 10 مگ دانلود میکنه سرعتش میاد زیر 1 کیلوبایت!!!!!!!
بعد از اینکه browser رو باز میکنم 5 یا 6 بار رفرش میکنم درست میشه دوباره اینطوری میشه !!!!
کانکشن هارو هم امتحان کردم هم bridge و هم poppe
کسی میدونه خواهشا کمک کنه کلافه شدم!!!
میترسم چاله(شاتل )اومده باشم افتاد باشم تو چاه (مخابرات)![]()
ممکنه سرعت لینک هات پایین باشه
اگه mirror شون رو داری اونا رو هم تست کن ببین سرعتت چه طوره
همیشه هم حداقل 2 تا فایل با هم دانلود کن
سلام !
مخابرات تهران 256 ، اگه دانلود روی 22 و آپلود 10 باشه طبیعی هست ؟
اگه طبیعی نیست با اعتراض میشه درستش کرد ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)