سلام یه سوال:
ASSASSINS REVELATIONS با ASSASSINS BROTHERS چه فرقی میکنه؟![]()
سلام یه سوال:
ASSASSINS REVELATIONS با ASSASSINS BROTHERS چه فرقی میکنه؟![]()
اگر منظورتون از ASSASSINS BROTHERS عنوان ASSASSINS BROTHERHOOD هستش...
که این دو عنوان کاملا با هم مجزا هستن ...تنها وجه تشابهشون شخصیت بازی هستش که در
BROTHERHOOD دوره ای زندگی جوانی شخصیت روایت میشه و در
REVELATIONS دوره میان سالی شخصیت روایت میشه که هر کدوم یک بازی مجزا با زمان ، گیم پلی ، و محیط مجزایی هستن...
ممنون.میخواستم همین رو بدونم ولی بد عنوان کردم![]()
بازیو تمومش کردم
این بازی هم مثل بتمن خیلی بازی کاملی بود
و بی ایراد
البته چند تا ایراد جزئی دیدم که در ورژنهای قبلی ندیده بودم
گیم پلی عالی در سبک خود
و بازی خوشبختانه طولانی بود مدتی سرگرم کرد
یه جای بازی خیلی ناراحت شدم
محتوای مخفی: صحنه غم انگیز
البته از بیشتر صحنه ها عکس گرفتم
بازیه خوبی بود ولی حیف که نسخه های قبلیشو بازی نکرده بودم تا داستانشو کامل بفهمم
کسی میدونه که Assassins crees III کی میاد ؟؟؟؟
خوب چرا سه نسخه قبلیش نمیگیری بازی نمیکنی خیلی قشنگ هستن به خصوص اساسین کرید2 که محشره
الان مهمترین کار گیمری یو باید بازی کردن سریای قبلی باشه،سریای قبلی واقعا شاهکارن مخصوصا دومی !
این سریی ک یو بازی کردی ضعیفترین سری این فرنچایز بوده !
سلام..من یه جای بازی گیر کردم..
چند ساعتی بازی کردم.. 22% بازی رو رفتم...ولی الان دیگه هیچ ماموریتی توی نقشه نیست که انجام بدم..البته نقشه پر از علامت های مختلف و مکان های مختلف هست
ولی هیچ ماموریت Storty Memory که علامتش (!) هست توی نقشه نیست...آخرین ماموریتم هم این بود که رفتم دو تا مکان تو نقشه یه کشتی بود که داخلش شدم که دکمه C رو زدم یه چیزایی مثل نقشه و لوح که توی کشتی بود رو اسکن کرد و همین...فقط توی Mini Map یه اماکنی هست که باید خریداری بکنی که قیمتش خیلی بالاست..فعلا پول ندارم بخرم.. چیکار باید کرد ؟
برو همه ی اونا رو بخر بعد باید هر چی مرحله ی متفرقه توباز یهست رو انجام بدی
سلام دوستان
من تمام نسخه های قبلی این بازی رو کاملاً عمیق و با تمام جزئیات داستان ، دنبال کردم...
این نسخه از بازی رو هم الان میخوام شروع کنم ، اما نیاز به یک راوی ( برای روایت داستان بازی) دارم...
متنی رو توی اینترنت سراغ ندارید که به فارسی داستان رو شرح داده باشه ؟
آخه روایت داستان نسخه های قبلی ، توی اینترنت کاملاً تشریح شده بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)