امیدوارم که آنری برگرده.
من اصلا به خاطر آنری طرفدار آرسنال شدم، ولی الان میگم تیم فقط آرسنال چه با آنری چه بی آنری ولی خوشحال میشم اگه برگرده چون از بازیش خیلی خوشم می یاد.
امیدوارم که آنری برگرده.
من اصلا به خاطر آنری طرفدار آرسنال شدم، ولی الان میگم تیم فقط آرسنال چه با آنری چه بی آنری ولی خوشحال میشم اگه برگرده چون از بازیش خیلی خوشم می یاد.
منبع:ngossip.blogfa.com
عکسهای انتفادی برخی از رسانه های بریتانیا در باره عروسی پرخرج و وین رونی در یکی از روزنامه ها
عروسی پرخرج و ۱۰ میلیون دلاری وین رونی و کالین مک لاگلین باعث انتقادهایی در برخی از رسانه های بریتانیا شد که عکسها نگاه انتقاد گونه یکی از روزنامه ها را به این عروسی نشان میدهد.
عکسهایی از این عروسی پر هزینه و تجملی که در ۳ شبانه روز در ایتالیا برگزار شد
وز براون و همسرش
جان اوشی و همسرش
مایکل کریک و برادر وین رونی هنگام بازگشت از عروسی
غایب بزرگ این عروسی الکس کوران همسر استیون جرارد و دوست کالین بود او با جرادرد در حال سپری کردن تعطیلات در میامی میباشد
![]()
عجبا. ایول منچستر که همچین بازیکنانی داره.
خوب پول داره خرج میکنه.
اندرانیک تیموریان که هفته ای 28 میلیون
از فولام میگیره دیگه حساب کن وین رونی که تو منچستره و فیکس هم بازی میکنه چقدر میگیره.
Last edited by M_Abieteh; 15-06-2008 at 01:00.
کار بسیار پسندیده ای کرده! این مطبوعات انگلیسی هم همیشه دنبال همین چیزان که جنجال درست کنند.
سالی چندین میلیون نفر به علت گرسنگی باید بمیرند اونوقت ایم مر....که 10 میلیارد واسه عروسیش خرج میکنه
کار پسندیده ای کرد(!!!!!!!!)
تو همین ایران ما هم خیلی ازین آدما وجود دارن.ولی خب ما نمیدونیم که وین رونی به مراکز خیریه کمک میکنه در عین حال یا نه.پس نمیتونیم درین مورد قضاوت کنیم
از این حرفای احساساتی همیشه میشه زد. اگه آمریکا این همه پول واسه جنگ خرج نمیکرد، اگه دستمزد فوتبالیستها و بازیگرا اینقدر نبود بعدش میشد چه میدونم آفریقا رو یه کاریش کرد فقیرا پولدار بشن...
مسعود شجاعي به باشگاه اوساسونا اسپانيا پيوست.
به گزارش ايسنا، مسعود شجاعي، بازيكن مليپوش فوتبال ايران امروز با عقد قرارداد 3 ساله به عضويت اوساسونا اسپانيا درآمد.
================================================== ===============
اميدوارم كه بتونه مثل نكونام تو اوساسونا جا بيوفته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)