پرسپولیس دومین برد پیاپیاش را جشن گرفت
برد خانگی فولاد و توقف شاهین در هفته نهم لیگ برتر
پرسپولیس دومین برد پیاپیاش را جشن گرفت
تیم فوتبال پرسپولیس دومین پیاپی خود در رقابت های لیگ برتر را مقابل صبا قم جشن گرفت.
به گزارش سرویس ورزشی برنا، سرخپوشان پایتخت که در هفته هشتم برابر فجر سپاسی پیروز شده بودند، عصر امروز در ورزشگاه آزادی برابر صبای قم قرار گرفتند و با نتیجه ۲-۱ میهمان بالای جدولی خود را شکست دادند.
در نیمه نخست این مسابقه و در دقیقه ۱۱ هادی نوروزی روی پاس محمد نوروزی گل اول را به ثمر رساند. در دقیقه ۹۰ نیز غلامرضا رضایی با پاس عرضی حسین بادامکی برای دومین بار دروازه حامد لک را باز کرد تا هواداران باز هم خوشحال شوند.
قضاوت این مسابقه بر عهده احمد صالحی بود که به زارع و آقازمانی از پرسپولیس و حمدی نژاد و بیان از صبا کارت زرد نشان داد.
این بازی در حضور نزدیک به ۲۰ هزار تماشاگر برگزار شد.
پرسپولیس با این برد ۱۲ امتیازی شد و به مکان ششم صعود کرد. صبا نیز ۱۹ امتیازی باقی ماند و نتوانست بالاتر از استقلال در صدر قرار بگیرد.
در دیگر بازی امروز تیم فولاد با تنها گل ضا نوروزی، آقای گل فصل گذشته در دقیقه ۵۶ برابر فجر سپاسی به برتری رسید.
امروز همچنین تیم های شاهین و داماش نیز در بوشهر به مصاف هم رفتند که این بازی با تساوی ۱-۱ خاتمه یافت. جهانگیری عسگری در دقیقه ۴۴ برای داماش و منصور تنهایی در دقیقه ۸۶ برای شاهین گلزنی کردند.
فریاد های جادوگر پس از تعویض/عکس/دیدار پرسپولیس و صبا
استیلی:علی پروین را در ورزشگاه ندیدم /رویانیان اسم دایی را آورد / از زحمات حبیب کاشانی تشکر میکنم
ای ما اصلا "چرا" معنا ندارد چون اگر تعویضی صورت گرفته به صلاح ما بوده است. همه باید به فکر تیم باشند و بازیکنان بدانند منیت باید تبدیل به ما شدن شود
سایت گل - حمید استیلی پس از پیروزی ۲ بر صفر تیمش مقابل صبای قم طبق معمول حرفهایش را با تشکر از یک چیزی یا یک جایی شروع کرد و این بار گفت: در ابتدا جا دارد قهرمانی تیم ملی والیبال را به مردم و جامعه ورزش تبریک بگویم.
به گزارش گل و به نقل از فارس او درباره بازی صبا گفت: بازی امروز شرایط خاصی داشت چون ما بعد از بازی با فجر سپاسی فرصت کمی برای ریکاوری داشتیم. از عملکرد تیم در نیمه دوم خیلی راضی نیستم ولی در نیمه اول موقعیتهای زیادی را خلق کردیم و روی تجربه بازیکنان توانستیم ۳ امتیاز بازی را بگیریم. من این برد را به همه هواداران پرسپولیس تقدیم میکنم.
استیلی در پاسخ به این سوال که تغییرات مدیریتی چقدر در موفقیتهای دو هفته اخیر پرسپولیس تاثیر داشته گفت: از زحمات حبیب کاشانی تشکر میکنم. سردار رویانیان دراین مدت کوتاهی که بالای سر تیم آمده پاداشهای خوبی به بازیکنان داده و با آمدن علی پروین بر سر تمرینات انسجام خوبی حاکم شده است. امیدوار هستم این شرایط تداوم داشته باشد و ما نتایج خوبی بگیریم. خوشبختانه در تعطیلات میتوانیم شرایط فیزیکی تیممان را بالا ببریم و منتظر هستیم تا ببینیم چند بازیکن ما به تیم ملی دعوت میشوند تا یک برنامه ریزی خوب داشته باشیم.
سرمربی پرسپولیس در خصوص اینکه جواد کاظمیان زودتر از دیگران رختکن را ترک کرد و آیا این مسئله به خاطر ناراحتی او بوده است گفت: فکر میکنم او با خوردبین هماهنگ کرده بود ولی باید بگویم مهم تیم است و فرد ملاک نیست. برای ما طرفداران پرسپولیس مهم هستند. به همه به یک چشم نگاه میکنم و هر کس شرایط خوبی داشته باشد به زمین خواهد رفت. کاظمیان هر زمان برای ما بازی کرده با تمام وجود به میدان رفته و از عملکرد او راضی بودهایم.
در ادامه نشست خبری یکی از خبرنگاران به صحبتهای کاظمیان اشاره کرد و گفت این بازیکن اعلام کرده در بین دو نیمه بازی با استقلال اعتراض کوچکی داشته و گفته "چرا" تعویض شده و پس از آن دیگر به میدان نرفته و آیا نیمکت نشینی به خاطر سوال کاظمیان از شما بوده یا دلایل فنی دارد که استیلی در پاسخ گفت: برای ما اصلا "چرا" معنا ندارد چون اگر تعویضی صورت گرفته به صلاح ما بوده است. همه باید به فکر تیم باشند و بازیکنان بدانند منیت باید تبدیل به ما شدن شود و ما باید این هواداران را خوشحال کنیم حال چه در زمین باشد و یا روی سکو. این تیم کوچک نیست و هوادارانش با یک برد و یک باخت خوشحال و ناراحت میشوند.
استیلی درخصوص اینکه علی پروین اشاره کرده که این تیم مشکل بدنی دارد گفت: مگر آقای پروین در ورزشگاه حضور داشت؟
خبرنگاران در ادامه به سرمربی پرسپولیس اشاره کردند که او در ورزشگاه بود که استیلی ادامه داد: همانطور که گفتم فاصله کم بین این بازی و دیدار با فجر سپاسی باعث شد از لحاظ بدنی تحلیل برویم. البته ما یک سری بازیکن داریم که باید به خاطر شرایط سنیشان مواظبشان باشیم که خوب ریکاوری کنند و آسیبی به آنها وارد نشود.
در ادامه نشست خبری خبرنگاری پرسید که شما در فصل نقل و انتقالات به پای خیلی از بازیکنان ایستادید اما حالا که پرسپولیس روی دور افتاده برخی اعتراض میکنند نظرتان چیست که استیلی دراین خصوص گفت: همانطور که گفتم ممکن است برخی از بازیکنان ناراحت باشند. من با جواد کاظمیان جلسه خواهم گذاشت چون او به پرسپولیس تعصب دارد. زمانی که با ما قرار داد بست با کمترین رقم به توافق رسید. مهم این است که نباید حرفمان را در رسانهها بزنیم و اختلافات را در خانه حل و مشکلات را درون تیم مطرح کنیم. خبرنگار وقتی بازیکن ناراحت است از او مصاحبه میگیرد ولی بازیکن هم باید در ناراحتی خودش را کنترل کند و مراقبت صحبتهایش باشد.
سرمربی پرسپولیس در خصوص اینکه رویانیان اعلام کرده بود به دنبال علی دایی میگردد و سرمربی راه آهن در حمایت از رویانیان مصاحبهای انجام داده و اینکه آیا این مسئله برای استیلی ذهنیت به وجود نمیآورد گفت: قبل از اینکه رویانیان با دایی صحبت کند مسئله را با من مطرح کرد و گفت قصد دارد با یکسری از پیشکسوتان صحبت کند. حتی ایشان نام دایی را آورد و من هم اعلام کردم که حتما با او صحبت کنید. چون به کارم ایمان دارم و علی دایی را افتخار ایران میدانم و امیدوار هستم که ایشان در راه آهن موفق شود.
استیلی در خصوص اینکه امروز پس از پایان بازی راه آهن در ورزشگاه اکباتان مورد تشویق قرار گرفته است با خنده گفت: من دوست ندارم این مسائل پیش بیاید. چون مهم رفاقت و اخلاق است و علی دایی از دوستان صمیمی من محسوب میشود و برد و باخت خیلی زود فراموش خواهد شد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا صبای قم شخصیت یک تیم بالای جدولی را داشت یا خیر گفت: ویسی تیم خوبی را روانه مسابقات کرده و وقتی یک تیم در بالای جدول حضور دارد نشان از شخصیت آن تیم دارد. ما بازی سال گذشته این تیم را آنالیز کرده بودیم و میدانستیم آنها روی ضد حملات خوب کار میکنند ولی دیدید ساختار دفاعی ما بهتر شده و در تعطیلات میتوانیم شرایطمان را بهتر کنیم.
وی تاکید کرد: پتانسیل تیم ما این نیست و توانایی ما خیلی بالاتر از این حرفها است و پس از پشت سر گذاشتن تعطیلات روندمان را بهتر به نمایش میگذاریم.
استیلی در خصوص اینکه آیا اردویی برای تیمش در نظر گرفته یا خیر گفت: قرار است یا در داخل و یا در خارج از کشور اردو بگذاریم و رویانیان اعلام کرده که توانایی برپایی اردو و مهیا کردن آن را در خارج کشور دارد.
وی در خصوص اینکه آیا از مشورت علی پروین استفاده میکند یا خیر، گفت: صد در صد از مشاوره ایشان استفاده میکنم.
در ادامه خبرنگاری تاکید کرد: اینکه شما گفتید پروین را در ورزشگاه ندیدید تعجب آور است و آیا عضو هیئت رئیسه باشگاه در بین دو نیمه به رختکن آمد گفت: واقعا علی پروین را در ورزشگاه ندیدم. هر روز از مشورت او در تمرینات استفاده میکنم چون پروین بزرگ این فوتبال است و نظرات او برای ما مفید خواهد بود.
سرمربی پرسپولیس در پایان در خصوص اینکه آیا عدم دریافت مطالبات بازیکنان در آینده مشکل ساز میشود یا خیر گفت: مقداری مشکل داشتیم و دیروز جلسهای با مسئولان تیم برگزار کردیم و قرار شد در آینده نزدیک مشکلات حل شود. چون این تیم متعلق به وزارت ورزش است و وزیر آن تازه مشخص شده و رویانیان خیلی تلاش میکند که بتواند تعهدات خود را انجام دهد.
پرسپولیس بالاخره گل نخورد!
سایت گل- تیم پرسپولیس در هفته نهم لیگ برتر برای اولین بار در این فصل موفق به حفظ دروازه اش شد و گل نخورد! سرخپوشان در ۸ بازی قبلی ۱۳ گل خورده بودند و در همه بازی ها نیز دروازه خود را باز شده دیده بودند. آنها برای اولین بار در بازی مقابل صبا موفق به حفظ دروازه شدند تا پرسپولیس در جدول حفظ دروازه عدد یک را مقابل نامش ببیند. به جز تیم مس کرمان، سایر تیم ها حداقل در یک بازی موفق به حفظ دروازه خود در این فصل شده اند.
نکته دیگر ینکه پرسپولیس در این فصل در ۳ بازی موفق به زدن گل اول شده است که هر ۳ بازی را نیز با برد پشت سر گذاشته است: نفت آبادان، سپاسی شیراز و صبای قم.
هاشمیان:از مربی بپرسید چرا بازی نمیکنم
وحید هاشمیان پس از برتری ۲ بر صفر پرسپولیس برابر صبای قم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برای اینکه من را بازی نمیدهند نمیتوانم خودکشی کنم. از مربی بپرسید چرا بازی نمیکنم. در زمین تمرین میکنم و خارج از زمین مسابقه حاشیهها را بلد نیستم. اگر هم برای پرسپولیس گل زدهام حاصل کار دسته جمعی بوده است.
وی افزود: ۱۱ سال در آلمان بازی کردهام و بازیکن حرفهای هستم. چه یک دقیقه و چه ۹۰ دقیقه با تمام توان برای تیم بازی میکنم. در عمر فوتبالم هرگز خارج از مستطیل سبز روزنامهنگار نداشتهام.
هاشمیان در مورد اینکه امروز پرسپولیس خوب بازی کرد یا نه گفت: بهتر است از کادرفنی بپرسید که خوب بازی کرده یا نه، من نباید در مورد این مسایل حرف بزنم.
حقیقی: از نظر مالی خوب شارژ شده ایم
حقیقی: از نظر مالی خوب شارژ شده ایم
خبرگزاری فارس: دروازهبان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از نظر مالی در این چند وقت خوب شارژ شده ایم.
خبرگزاری فارس: حقیقی: از نظر مالی خوب شارژ شده ایم
به گزارش خبرگزاری فارس، علیرضا حقیقی در مورد پیروزی ۲ بر صفر مقابل صبای قم اظهار داشت: صبا تیم خوبی بود. ۵، ۶ موقعیت را روی دروازه ما خلق کردند ما هم این موقعیت ها را داشتیم و دو تای آن را گل کردیم. خدا را شکر که شرمنده هواداران نشدیم و ۳ امتیاز را گرفتیم.
گلر سرخپوشان در مورد اینکه آیا مدیریت در نتیجه گیری تیم تاثیر گذاشته یا خیر گفت: ما کار خود را انجام می دهیم اما شرایط بهتر شده است. کاشانی هم زحمت خود را کشید اما انرژی مثبت به تیم تزریق شده و به لحاظ مالی هم شارژ شده ایم.
انتهای پیام/
استیلی:کاظمیان وبازیکنان دیگرمنیت راکنار بگذارند
حمید استیلی پس از پیروزی ۲ بر صفر تیمش مقابل صبای قم در جمع خبرنگاران گفت: در ابتدا جا دارد قهرمانی تیم ملی والیبال را به مردم و جامعه ورزش تبریک بگویم.
وی افزود: بازی امروز شرایط خاصی داشت چون ما بعد از بازی با فجر سپاسی فرصت کمی برای ریکاوری داشتیم. از عملکرد تیم در نیمه دوم خیلی راضی نیستم ولی در نیمه اول موقعیتهای زیادی را خلق کردیم و روی تجربه بازیکنان توانستیم ۳ امتیاز بازی را بگیریم. من این برد را به همه هواداران پرسپولیس تقدیم میکنم.
استیلی در پاسخ به این سوال که تغییرات مدیریتی چقدر در موفقیتهای دو هفته اخیر پرسپولیس تاثیر داشته گفت: از زحمات حبیب کاشانی تشکر میکنم. سردار رویانیان دراین مدت کوتاهی که بالای سر تیم آمده پاداشهای خوبی به بازیکنان داده و با آمدن علی پروین بر سر تمرینات انسجام خوبی حاکم شده است. امیدوار هستم این شرایط تداوم داشته باشد و ما نتایج خوبی بگیریم. خوشبختانه در تعطیلات میتوانیم شرایط فیزیکی تیممان را بالا ببریم و منتظر هستیم تا ببینیم چند بازیکن ما به تیم ملی دعوت میشوند تا یک برنامه ریزی خوب داشته باشیم.
سرمربی پرسپولیس در خصوص اینکه جواد کاظمیان زودتر از دیگران رختکن را ترک کرد و آیا این مسئله به خاطر ناراحتی او بوده است گفت: فکر میکنم او با خوردبین هماهنگ کرده بود ولی باید بگویم مهم تیم است و فرد ملاک نیست.
وی تاکید کرد: برای ما طرفداران پرسپولیس مهم هستند. به همه به یک چشم نگاه میکنم و هر کس شرایط خوبی داشته باشد به زمین خواهد رفت. کاظمیان هر زمان برای ما بازی کرده با تمام وجود به میدان رفته و از عملکرد او راضی بودهایم.
حرکت دیدنی جادوگر پس از تعویض
علی کریمی پس از تعویض در نیمه دوم بازی به سمت معلولی که در کنار نیمکت پرسپولیس روی صندلی چرخدار قرار داشت رفت و با بوسیدن وی به ابراز احساساتش پاسخ گفت. کاپیتان پرسپولیس پس از تعویض با جدیت بازی تیمش را از کنار زمین دنبال می کرد و به هر اتفاقی که در زمین می افتاد، واکنش نشان می داد.
کریمی:از کاشانی تشکر می کنم
علی کریمی پس از برتری ۲ بر صفر برابر صبای قم در جمع خبرنگاران گفت: صبا تیم کوچکی نیست. آنها در نیمه دوم برای جبران گل خورده خیلی تلاش کردند و فشار به ما وارد آوردند ولی روی یک غافلگیری توانستیم گل دوم را بزنیم. این برد را به هواداران تقدیم میکنم. بردهای پرسپولیس باید تداوم داشته باشد.
وی در مورد اینکه علی پروین گفته بازیکنان پرسپولیس از نظر بدنی مشکل دارند گفت: این نظر شخصی ایشان است و من به این نظر احترام میگذارم ولی در این هفته ما تمرینات زیادی داشتیم و بازیکنان خسته شده بودند. باید وضعیت به گونهای باشد که بازیکنان در روز بازی دچار مشکل نشوند.
کاپیتان پرسپولیس در مورد اینکه تغییرات مدیریتی در بردهای این تیم نقش داشته یا نه گفت: اول باید از زحماتی که کاشانی برای تیم کشید تشکر کنم. برای گروه جدید هم که آمدهاند آرزوی موفقیت میکنم اما واقعیت این است که مدیران باشگاه تغییر کردهاند و بازیکنان همان نفرات سابق هستند. ما لیگ را با بدشانسی شروع کردیم و اکنون باید بردها ادامه پیدا کند تا شرمنده هواداران نشویم.
کریمی در مورد تعویضش گفت: پایم درد میکرد و خودم از استیلی خواستم که من را تعویض کند. از شرایط ایدهآل بدنی خارج شده بودم و او هم لطف کرد و این کار را انجام داد.
عنایتی: برخی بازیکنان صبا در آزادی راه هم نرفته بودند!
به گزارش خبرگزاری فارس، رضا عنایتی پس از شکست ۲ بر صفر برابر پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: در نیمه اول خیلی بد بازی کردیم. در نیمه دوم میتوانستیم گل خورده را جبران کنیم اما نتوانستیم نتیجه بگیریم. بازیکنان ما تحت تاثیر نام پرسپولیس قرار گرفتند و نتوانستند ارزشهای خودشان را نشان دهند. امیدوارم در بازیهای آینده این گونه نباشیم.
وی افزود: بازیکنان ما جوان هستند و اکثر آنها در ورزشگاه آزادی حتی راه هم نرفتهاند چه برسد به بازی کردن. به همین دلیل کمی استرس داشتند و شرایط بازی این گونه رقم خورد. این تجربه خوبی برای ما شد.
عنایتی در مورد اینکه گلی که زده است آفساید بود یانه گفت: شاید آفساید بوده من در آن لحظه متوجه نشدم.
نوری: به قهرمانی نزدیک می شویم
به گزارش خبرگزاری فارس، محمد نوری پس از برتری ۲ بر صفر برابر صبای قم در جمع خبرنگاران گفت: خوب بازی کردیم و پیروز شدیم و با این برد خیال هواداران تا حدی راحت شد. کاشانی برای پرسپولیس زحمت زیادی کشید و رویانیان باحرفهایی که زد باعث شد ما بیشتر تلاش کنیم تا به قهرمانی نزدیک شویم؛ البته کارمان سخت است.
وی در مورد کارتهای هدیه محمد رویانیان به بازیکنان پرسپولیس گفت: او به ما کارتهای ۵۰۰ هزار تومانی هدیه داد و کار خوبی هم بود زیرا به تیم ما انرژی مثبت داد. البته رویانیان میخواست کلاس بگذارد که روزنامهها به او ایراد گرفتند. ما ۲ برد خوب کسب کردهایم و تلاش میکنیم موفقیتها ادامه داشته باشد.
رضایی: برای گلزنی به آب و آتش زدم
به گزارش خبرگزاری فارس، غلامرضا رضایی که توانست گل دوم پرسپولیس را به ثمر برساند، اظهار داشت: فشار زیادی روی من در هفته گذشته بود و به همین دلیل دنبال گلزنی در این مسابقه بودم و خودم را به آب و آتش زدم.
وی افزود: خدا را شکر که به هدفم رسیدم. مقابل یک تیم خوب به پیروزی رسیدیم. ثابت کردیم حرف های زیادی برای گفتن داریم و اتفاقات گذشته حادثه بوده است.
رضایی خاطرنشان کرد: امیدوارم در بازی های آینده تماشاگران بیشتری به ورزشگاه بیایند. در بازی با صبا هم به یک گل راضی نشدیم.
علی کریمی در پاسخ به پروین:تمرین مان زیاد بود خسته بودیم / به پروین و همه پیشکسوتها احترام می گذارم
سایت گل - علی کریمی بعد از گل دوم پرسپولیس در حدی باورنکردنی خوشحال بود . علی کریمی پس از تعویض در نیمه دوم این دیدار به سمت معلولی که در کنار نیمکت پرسپولیس روی صندلی چرخدار قرار داشت رفت و با بوسیدن وی به ابراز احساساتش پاسخ گفت. کاپیتان پرسپولیس پس از تعویض با جدیت بازی تیمش را از کنار زمین دنبال می کرد و به هر اتفاقی که در زمین می افتاد، واکنش نشان می داد.
او که امروز با تمام توانش برای قرمزها بازی کرد پس از برتری ۲ بر صفر برابر صبای قم در جمع خبرنگاران گفت: صبا تیم کوچکی نیست. آنها در نیمه دوم برای جبران گل خورده خیلی تلاش کردند و فشار به ما وارد آوردند ولی روی یک غافلگیری توانستیم گل دوم را بزنیم. این برد را به هواداران تقدیم میکنم. بردهای پرسپولیس باید تداوم داشته باشد.
به گزارش گل به نقل از فارس کاپیتان پرسپولیس در مورد اینکه تغییرات مدیریتی در بردهای این تیم نقش داشته یا نه گفت: اول باید از زحماتی که کاشانی برای تیم کشید تشکر کنم. برای گروه جدید هم که آمدهاند آرزوی موفقیت میکنم اما واقعیت این است که مدیران باشگاه تغییر کردهاند و بازیکنان همان نفرات سابق هستند. ما لیگ را با بدشانسی شروع کردیم و اکنون باید بردها ادامه پیدا کند تا شرمنده هواداران نشویم.
کریمی در مورد تعویضش گفت: پایم درد میکرد و خودم از استیلی خواستم که من را تعویض کند. از شرایط ایدهآل بدنی خارج شده بودم و او هم لطف کرد و این کار را انجام داد.
وی در مورد اینکه علی پروین گفته بازیکنان پرسپولیس از نظر بدنی مشکل دارند گفت: این نظر شخصی ایشان است و من به این نظر احترام میگذارم ولی در این هفته ما تمرینات زیادی داشتیم و بازیکنان خسته شده بودند. باید وضعیت به گونهای باشد که بازیکنان در روز بازی دچار مشکل نشوند.
وی در مورد رابطه تیره اش با علی پروین گفت: به این سوال بارها پاسخ دادهام اما انگار تلویزیون دوست دارد این سوال را مدام بپرسد و از نشریات عقب نماند. من به علی پروین به عنوان بزرگتر و پیشکسوت تیم احترام میگذارم و به خیلی از پیشکسوتان دیگر باشگاه نیز که ممکن است مسئولیتی در تیم نداشته باشند هم احترام را می گذارم.
فردوسی پور نگران نیمکت نشینی کاظمیان و هاشمیان!
به گزارش سرویس ورزشی برنا عادل فردوسی پور به جای گزارش بازی پرسپولیس-صبا با حرف هایی جهت دار به گونه ای سخن می گفت تا نگرانی اش را از بابت نیمکت نشینی کاظمیان و هاشمیان بارها و بارها به مخاطب القا کند.
وی با بیان عباراتی تحریک آمیز به گونه ای از وضعیت و حالات نیمکت نشینی کاظمیان و هاشمیان حرف می زد که ای شائبه پیش می آمد که انگار مسوول ایجاد بحران در پرسپولیس است.
وی حتی در دقایق انتهایی بازی وقتی برد قاطع پرسپولیس را دید با لحنی تمسخرآمیز گفت:کاظمیا و هاشمیان با طرح زوج و فرد به میدان می آیند.
فردوسی پور که از ابتدای بازی به تخریب بازی غلامرضا رضایی مشغول بود پس از گلزنی این بازیکن گفت:بالاخره پس از هفت-هشت ماه غلامرضا رضایی گل زد.
گزارشگر بازی وقتی از باخت پرسپولیس و ایجاد مجدد بحران در این تیم ناامید شد با لحنی منحصر به فرد گفت:پرسپولیس بالاخره رنگ بالای جدول را هم دید.
برنا آماده است تا توضیحات قانع کننده فردوسی پور و نیز اظهار نظر بازیکنان و باشگاه پرسپولیس را منتشر کند.
هاشمیان: بهخاطر بازی نکردن خودکشی نمیکنم/حاشیههای بیرون زمین را بلد نیستم
از کادرفنی بپرسید خوب بازی کردیم یا نه
هاشمیان: بهخاطر بازی نکردن خودکشی نمیکنم/حاشیههای بیرون زمین را بلد نیستم
خبرگزاری فارس: مهاجم پرسپولیس گفت: به خاطر اینکه بازی نمی کنم، نمی توانم خودکشی کنم.
خبرگزاری فارس: هاشمیان: بهخاطر بازی نکردن خودکشی نمیکنم/حاشیههای بیرون زمین را بلد نیستم
به گزارش خبرگزاری فارس، وحید هاشمیان پس از برتری ۲ بر صفر پرسپولیس برابر صبای قم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برای اینکه من را بازی نمیدهند نمیتوانم خودکشی کنم. از مربی بپرسید چرا بازی نمیکنم. در زمین تمرین میکنم و خارج از زمین مسابقه حاشیهها را بلد نیستم. اگر هم برای پرسپولیس گل زدهام حاصل کار دسته جمعی بوده است.
وی افزود: ۱۱ سال در آلمان بازی کردهام و بازیکن حرفهای هستم. چه یک دقیقه و چه ۹۰ دقیقه با تمام توان برای تیم بازی میکنم. در عمر فوتبالم هرگز خارج از مستطیل سبز روزنامهنگار نداشتهام.
هاشمیان در مورد اینکه امروز پرسپولیس خوب بازی کرد یا نه گفت: بهتر است از کادرفنی بپرسید که خوب بازی کرده یا نه، من نباید در مورد این مسایل حرف بزنم.
انتهای پیام/
ویسی علت شکست را تشریح کرد:اولین بار بود کریمی را از نزدیک می دیدیم!
خوشبختانه در بازی با استقلال دیگر نگران استرس داشتن بازیکنانمان نخواهیم بود
سایت گل - برد پرسپولیس پاسخی مناسب به کری های عبدالله ویسی بود که تیمش امروز چیزی در حد ماکت بارسا هم نبود.
به گزارش گل و به نقل از ایسنا ویسی در توجیه شکست تیمش مقابل پرسپولیس در نشست خبری بعد از بازی اظهار کرد: ما در این بازی شاهد دو نیمه متفاوت بودیم، در نیمه نخست بازیکنان ما تحت تاثیر نام پرسپولیس قرار گرفته بودند، خیلی ازآنها برای اولین بار بود که علی کریمی را از نزدیک میدیدند، به همین خاطر استرس فراوانی داشتند که البته ما این استرس را پیش بینی کرده بودیم.
ویسی ادامه داد: در نیمه دوم با صحبتهایی که با بازیکنان کردیم و دستورهایی که به آنها دادیم وضعیت بهتر شد و ما میدان دار بازی بودیم اما متاسفانه بازیکنان ما بیدقتی کردند و در نهایت بازی را به پرسپولیس باختیم، هیچ کدام از بازیکنان من کم کاری نکردهاند و ما امروز به تجربه پرسپولیس باختیم. البته امروز برای برد به ورزشگاه آزادی آمده بودیم اما شرایط به گونهای شد که نتوانستیم به هدف خود دست پیدا کنیم.
وی در پاسخ به این سئوال که با این تفاسیر بازیکنان شما نباید برای دیدار با استقلال در ورزشگاه آزادی مشکلی داشته باشند؟ گفت: بله، خوشبختانه در بازی با استقلال دیگر نگران استرس داشتن بازیکنانمان نخواهیم بود، هر چند که ما برای این بازی هم روی مسائل روحی روانی بازیکنانمان کار کرده بودیم.
ویسی درباره وضعیت حامد لک دروازه بان تیمش که در دقایق پایانی بازی مصدوم شد، گفت: من پس از بازی حامد را ندیدم و باید بررسی کنم که چه اتفاقی برای او افتاده است. سرمربی صبا در پاسخ به این سئوال که چه نظری درباره شعار هواداران پرسپولیس علیه خود دارد؟ گفت: به هر حال هواداران هر تیمی ممکن است علیه افراد خاصی شعار دهند، من به آنها احترام میگذارم.
عبدالله ویسی درباره این موضوع که حضور علی پروین چقدر در بالا رفتن انگیزه بازیکنان پرسپولیس موثر بود؟ گفت: پروین سلطان فوتبال ایران است، قطعاً بودن او به لحاظ روحی و روانی تاثیر خودش را گذاشته است.
سرمربی صبا با اشاره به اینکه تیمش در حال حاضر از برنامهای که در ابتدای فصل طراحی شده بود عقب نیست، گفت: استراتژی ما در آغاز فصل این بود که از هر پنج بازی هشت امتیاز بگیریم. ما از پنج بازی اولمان ۱۰ امتیاز و از پنج بازی دوممان هم ۹ امتیاز گرفتهایم، بنابراین فعلا عقب نیستیم.
وی در پاسخ به این سئوال که فکر نمیکنید با این استراتژی انگیزه بازیکنان شما پایینتر بیاید؟ گفت: اگر بازیکنان من امتیازهایی که برایشان تعیین شده را به دست بیاورند و همچنین بدهی که باشگاه به آنها دارد پرداخت شود صبا میتواند به صدر جدول هم برود.
کاظمیان: به خاطر یک اعتراض کوچک به استیلی نیمکتنشین شدم/میخواهم به کاشان بروم!
فوتبالیستهای ایرانی اهل سیاستند اما من حرف دلم را میزنم
کاظمیان: به خاطر یک اعتراض کوچک به استیلی نیمکتنشین شدم/میخواهم به کاشان بروم!
خبرگزاری فارس: بازیکن پرسپولیس گفت: در دیدار با استقلال اعتراض کوچکی به استیلی کردم و نیمکت نشین شدم.
خبرگزاری فارس: کاظمیان: به خاطر یک اعتراض کوچک به استیلی نیمکتنشین شدم/میخواهم به کاشان بروم!
به گزارش خبرگزاری فارس، جواد کاظمیان پس از پیروزی ۲ بر صفر پرسپولیس برابر صبا در جمع خبرنگاران گفت: از پیروزی پرسپولیس خوشحالم. پرسپولیس ۱۱ ملی پوش داشته اما تنها بازیکنی که در این ۲ بازی نکرده من بودم. من بی مورد حرف نمیزنم. در بین نیمه بازی با استقلال اعتراض کوچکی به استیلی کردم و گفتم چرا نیمکت نشین شدم و پس از آن دیگر بازی نکردم. آن هم در حالی که در ۲ بازی ۴ گل زدم.
کاظمیان افزود: به تیم ملی دعوت شدم و در تیم ملی هم خوب کار کردم. از برد پرسپولیس خوشحالم اما اینکه بازی نمیکنم از نظر شخصی برایم خوب نیست. اکنون نیز قهر نکردهام. پیش از مسابقه با خوردبین هماهنگ کردم زیرا دوستم دنبالم آمده و میخواهم به کاشان بروم. اعتراضی هم ندارم. شما از من پرسیدید چرا بازی نکردید من هم جواب دادم.
کاظمیان در مورد اینکه تغییرات مدیریتی باعث بازی نکردن او شده یا نه، گفت: بازی نکردم به این مسئله ربطی ندارد. مربی همواره بهترین ترکیب خود را انتخاب میکند. با این حال من اهل قهر و خاله زنک بازی نیستم. بچه نیستم که قهر کنم. تلاش و تمرینم را بیشتر میکنم تا به ترکیب اصلی برگردم.
وی افزود: فوتبالیستهای ما اهل سیاست هستند ولی من این طوری نیستم و حرف دلم را میزنم. یک صحبت کوچک با استیلی کردم و مورد لطف قرار گرفتم.
غلامرضا رضایی بعد از یک سال گلزنی کرد!
سایت گل- غلامرضا رضایی مهاجم شماره ۱۰ پرسپولیس در بازی مقابل صبای قم بالاخره گلزنی کرد و گل دوم سرخپوشان را در نیمه دوم به ثمر رساند. این اتفاق در حالی روی داد که پای مهاجم پرسپولیس بعد از یک سال اخیر به گلزنی باز شد! رضایی آخرین بار در هفته دهم فصل قبل و در شکست ۳-۲ مقابل ملوان برای پرسپولیس گلزنی کرده بود. از آن بازی ۳۵۴ روز سپری شده است!
پیش بینی هشت پا تا حدودی قابل قبول بود
این هشت پا که به تازگی وارد ایران شده چند هفته ای است که پیش بینی های ان را مورد تست و ارزیابی قرار دادند و از ۳۰ پیش بینی انجام شده ۲۸ مورد درست بوده این هشت پا تعداد گلها را نیز حدس میزند در حدود بیش از ۹۰ درصد پیش بینی دقیق بوده است.
پیش بینی بازی پرسپولیس با صبا را با نتیجه ۴ بر۰ پرسپولیس برنده خواهد
اما بازی با نتیجه ۲ بر ۰ تمام شد اگر بازیکنان پرسپولیس قدر فرصتهای خود را میدانستند پیش بینی اتفاق می افتاد هر چند پیش بینی در چندین مورد فقط در اختلاف گل بود.
bordobakht