تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 456 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض فونتاس:تیاگو آلکانتارا شایسته دعوت به تیم ملی اسپانیاست

اندریو فونتاس مدافع جوان باشگاه بارسلونا معتقد است تیاگو آلکانتارا مستحق حضور در ترکیب بارسا و همچنین دعوت به تیم ملی اسپانیاست

سایت گل – اندریو فونتاس مدافع جوان باشگاه بارسلونا از تصمیم ویسنته دل بوسکه سرمربی تیم مای اسپانیا مبنی بر دعوت از تیاگو آلکانتارا هافبک جوان آبی و اناری ها برای بازی دوستانه چهارشنبه شب مقابل ایتالیا دفاع کرد.
    آلکانتارا بهترین بازیکن رقابتهای قهرمانی زیر 21 ساله های اروپا شناخته شد و فونتاس معتقد است او شایسته حضور در تیم ملی بزرگسالان اسپانیا نیز هست.
    فونتاس می گوید:" او شایسته دعوت به تیم ملی است. او یک فصل فوق العاده را پشت سرگذاشته است. بازیکنی بسیار با استعداد که خارج از زمین فوتبال هم شخصیتی جذاب دارد."
    فونتاس که اجازه تمرین با تیم اصلی بارسا را دارد می گوید:" من ازهمه بازیکنان بارسا چیز یاد می گیرم. امیدوارم بتوانم روزی همانند بزرگان بارسلونا برای این تیم افتخار آفرینی کنم."

2. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض ویسی:هم سن،هم قد و هم وزن گواردیولا هستم/ لباس هایم را سه برابر قیمت به من می فروشند/یک نفر شماره پای گویاردیولا را با اس ام اس به من داد

بايد مقابل لوكا درس پس بدهم. تمام توانم را مي گذارم تا لوكا از اين كه يك نفر را مربي كرده است خوشحال شود.

سایت گل - عبدالله ویسی را باید یکی از عجیب ترین مربیان ایران دانست که هر روز تلاش می کند خودش را از لحاظ تیپ و چهره بیشتر به پپ گواردیلولا سرمربی بارسلونا نزدیک کند.او در گفت و گو با خبرنگار سایت گل در این مورد می گوید:« بد نیست بدانید که من هم سن،هم قد و هم وزن گواردیولا هستم.هر دوی ما متولد سال 1971 هستیم،قد هر دوی ما 1/78 است و هر دو 74 کیلو وزن داریم.فقط شماره پای گواردیولا را نمی دانستم که یک نفر به من اس ام اس داد و گفت شماره پای او 43 است ولی شماره پای من 41 است.»

او در قسمت جالبی از حرف هایش ادامه می دهد:«من عاشق لباس خریدن هستم وسعی می کنم تیپم شبیه این مربی باشد.البته چون فروشنده ها می دانند من مربی هستم لباس ها را سه برابر قیمت معمول به من می فروسند.مثلا شاید لباسی بخرم که 150 هزار تومان باشد ولی قیمت واقعی اش 50 هزار تومان است.»
    ویسی در مورد رویارویی با لوکا بوناچیچ در هفته دوم لیگ برتر می گوید:« اين بازي براي من بسيار حائز اهميت است، چون خودم سپاهاني هستم و هم اين كه لوكا مربي من بوده و او مرا مربي كرد.او مربی باهوشی است ولی می توان از لحاظ فنی روی اعصاب این مربی راه رفت.تیم لوکا اگر گل اول را بزند خیلی سخت گل می خورد ولی اگر گل اول را بخورد آن وقت پشت سر هم گل می خورد.»
    او در پایان می گوید:« بايد مقابل لوكا درس پس بدهم. تمام توانم را مي گذارم تا لوكا از اين كه يك نفر را مربي كرده است خوشحال شود. باختن مقابل لوكا كار سختي نيست، اگر بتوانيم اين تيم را ببريم كار بالايي است. سپاهان هميشه سپاهان است، فرقي نمي‌كند چه كسي در اين تيم مدير يا بازيكن است. شخصيت اين تيم بالا و قابل احترام است. بازيكنان خوب و مربي بزرگي دارد. مقابل سپاهان بازي سنگيني را پيش رو داريم وبايد خودمان را نشان دهيم.»

---------------

عجب توهمی

4. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض و اولین برد بارسا دردیدارهای دوستانه آمریکا

سایت گل- بارسلونا بعد از تقبل شکست مقابل تیمهای منچستریونایتد و چیوواس گوادالاخارا شنبه شب موفق شد در سومین و آخرین دیدار دوستانه اش در آمریکا به پیروزی برسد.
    دراینجا می توانید تصاویر منتخب دیدار بارسلونا مقابل کلوب آمه ریکای مکزیک را تماشا کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    داوید ویا، زننده اولین گل بارسا دراین دیدار دوستانه گلزنی اش را این طور جشن گرفت

تیاگو آلکانتارا در این بازی هم توانایی هایش را به نمایش گذاشت

ویا با بهره گیری از پاس آدریانو اولین گل بارسا را به ثمر رساند

زمانی که بازیکنان باکیفیت و توانا باشند شاهد این شادی ها هم خواهیم بود

دروازه بان مکزیکی یکی از ستاره های کلوب آمه ریکا بود و با نمایش قابل قبولش مانع از گلزنی بیشتر بازیکنان بارسا شد
    پیکه با قد بلندش به هوا می پرید و مانع از گلزنی بازیکنان حریف می شد. او تمام فرصتهای هوایی حریف را یکی یکی دفع می کرد
    ناوررته دروازه بان توانای کلوب آمه ریکا با وجود بازی خوبی که به نمایش گذاشت نتوانست دروازه اش را بسته نگاه دارد
    این هم یکی از هواداران بارسا در آخرین دیدار دوستانه اش در آمریکا

آبیدال برای نود دقیقه در ترکیب تیمش بود و یکی از مهر های مطمئن خط دفاعی تیم گواردیولا می نمود

سیدو کیتا زننده گل دوم تیمش بود

6. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض ژاوی: انتقال فابرگاس در مراحل پایانی قرار دارد

این هافبک باتجربه خوش بین است که تلاش های باشگاه کاتالانی برای خرید فابرگاس نتیجه بدهد و در نهایت این انتقال که بسیاری از طرفداران بارسا در انتظار آن هستند، به نتیجه برسد.

سایت گل- ژاوی، ستاره خط میانی بارسا، معتقد است تلاش این باشگاه برای به خدمت گرفتن فابرگاس به زودی نتیجه خواهد داد.
    این هافبک باتجربه خوش بین است که تلاش های باشگاه کاتالانی برای خرید فابرگاس نتیجه بدهد و در نهایت این انتقال که بسیاری از طرفداران بارسا در انتظار آن هستند، به نتیجه برسد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما منتظر پیوستن فابرگاس به بارسا هستیم و به نظر می رسد این انتقال در مرحله نهایی قرار دارد. امیدواریم این انتقال همان طور که دوست داریم پیش برود.
    مسئله اصلی توافق بین آرسنال و بارساست. من خوش بینم و فکر می کنم فابرگاس به بارسا بیایم."
    این در حالی است که گفته می شود آرسنالی ها پیشنهاد 35 میلیون یورویی بارسا را رد کرده اند و بارسا نیز تمایلی برای افزایش این مبلغ ندارد.
    ژاوی همچنین در مورد دیدار سوپرکاپ مقابل رئال مادرید گفت:" ما در خانه دست بالا را داریم و یکی از بهترین تیم های دنیا هستیم ما دوست دارم در مورد رئال صحبت کنم."

8. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض تیاگو: «من جایی بازی می کنم که گواردیولا از من بخواهد.»

تیاگو در بازی مقابل کلاب امریکا در پست نا آشنای پشت مهاجمان بازی کرد و پس از بازی اعلام کرد که برای او فرقی نمی کند کجا بازی کند و تنها امر مهم حضور در زمین است.

تیاگو آلکانترا پس از فراخوانده شدن توسط وینسنت دل بوسکه برای بازی دوستانه اسپانیا مقابل ایتالیا، شنبه شب توسط پپ گواردیولا انتخاب شد تا پشت مهاجهان اصلی برای گمراه کردن حریف حضور یابد، اما وی توضیح می دهد: «من تنها می خواهم بازی کنم. آمده آن هستم که در هر پستی بازی کنم و اگر لازم شود به عنوان یک بال و یا یک هافبک بازی کنم نیز مشکلی ندارم. من هرکجا که مربی بخواهد بازی می کنم و اکنون باید تنها برای پیشرفت خود تلاش کنم.»

تنها یک هفته به بازی با رئال مادرید مانده است، تیاگو تاکید کرد: «من خودم را در لیست آغازین آن بازی نمی بینم. من باید بسیار تلاش کنم تا به این جایگاه برسم. ما سوپرجام را به هر قیمتی باید ببریم.»

آدریانو راضی از نحوه عملکرد

آدریانو کوریرا نیز پس از لازی در دالاس با رسانه ها صحبت کرده و توضیح داد: «من امشب وضعیت خوبی داشتم و می دانم که باید به تلاش با تمام قوا ادامه دهم.» آدریانو که هفته پیش - پس از سفرش به کوپا امریکا با برزیل - به تیم پیوسته است، همچنین استادیوم کابویز را مورد تحسین قرار داد و تاکید کرد که با وجود آنکه دمای هوای بیرون بیشتر در حدود 40º بود، «دمای هوایی عالی» در استادیوم حس می شد.

مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir

10. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

12. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من متوجه نشدم چرا نظرم برای تایید نگه داشته شد الان هم نیست!
    اقا ممنون از لینکهایی که که گذاشتین.
    راستش با شرمندگی من فکر کنم درخواستم اشتباه بود.
    فکر کنم گل آلکانتارا به بایرن رو باید درخواست میکردم.
    راستش من گل رو از اخبار دیدم.
    اون گلی که آلکانتارا یه حرکت نمایشی کرد,یه یک و دو,در نهایت یه بغل پای زیبا...
    راستش اونقدر این گل منو به وجد آورد کل نت رو دنبالش گشتم پیدا کردم اما لینکها مشکل دارند.ارزش بارها دیدن رو داره.
    اون هایلایتی هم که زحمت کشیدین راستش نفهمیدم چطور باید دانلود بشه سایته یکم شلوغ بود.
    اگه یکی صحنه اون گل رو فقط با حجم کم برام ردیف کنه ممنونش میشم.
    به عنوان یه میلانی همیشه برای فوتبال بارسا احترام قائل بودم.

14. 2 کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

من متوجه نشدم چرا نظرم برای تایید نگه داشته شد الان هم نیست!
    اقا ممنون از لینکهایی که که گذاشتین.
    راستش با شرمندگی من فکر کنم درخواستم اشتباه بود.
    فکر کنم گل آلکانتارا به بایرن رو باید درخواست میکردم.
    راستش من گل رو از اخبار دیدم.
    اون گلی که آلکانتارا یه حرکت نمایشی کرد,یه یک و دو,در نهایت یه بغل پای زیبا...
    راستش اونقدر این گل منو به وجد آورد کل نت رو دنبالش گشتم پیدا کردم اما لینکها مشکل دارند.ارزش بارها دیدن رو داره.
    اون هایلایتی هم که زحمت کشیدین راستش نفهمیدم چطور باید دانلود بشه سایته یکم شلوغ بود.
    اگه یکی صحنه اون گل رو فقط با حجم کم برام ردیف کنه ممنونش میشم.
    به عنوان یه میلانی همیشه برای فوتبال بارسا احترام قائل بودم.
    سلام،

گل اول:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گل دوم: (منظور شما همین گله...)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 4 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض فرانس بکن باوئر: ماریو گوتزه مانند مسی است

گوتزه 19 ساله در رقابت های فصل قبل بازی های بسیار درخشانی به نمایش گذاشت و با 15 پاس گلی که داد، نقش مهمی در قهرمانی دورتموند داشت.
    سایت گل- فرانتس بکن باوئر، اسطوره فوتبال آلمان، با ستایش از ماریو گوتزه، هافبک دورتمند، گفت که این ستاره جوان کیفیتی مشابه لیونل مسی دارد.

گوتزه 19 ساله در رقابت های فصل قبل بازی های بسیار درخشانی به نمایش گذاشت و با 15 پاس گلی که داد، نقش مهمی در قهرمانی دورتموند داشت.

او در دیدار ابتدایی فصل جدید نیز با زدن یک گل و دادن یک پاس گل، تحسین های بسیار را برانگیخت.

بکن باوئر در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" متوقف کردن گوتزه غیرممکن است. او طوری بازی می کند که انگار هیچ بازیکنی در زمین در مقابلش نیست.

او خصوصیاتی مانند مسی دارد. سبک بازی این دو و فهم آنها از بازی است که آنها را به فوتبالیست هایی متفاوت تبدیل کرده است."

18. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض گواردیولا برای جایگزینی میلیتو از تیم جوانان فراخوانی می کند

پس از تمجید از روحیه رقابت جوی گابی میلیتو، پپ گواردیولا اعلام کرد که جای خالی مدافع آرژانتینی را با جوانان تیم ذخیره پر می کند.

خسوس فارگا
    در خلال کنفرانس مطبوعاتی در دالاس، پپ گواردیولا در مورد مرگ کدیر اسبق بارسا خسوس فارگا سخنانی ابراز کرد: "نهایت همدردی خود را با خانواده و فرزندان او ابراز می کنم، کسی که به شخصه می شناختمش، او بازرگانی بزرگ برای کشورمان و سراسر دنیا بود و همواره ارتباطی محکم با دنیای ورزش داشت".
    "در تیم ذخیره گزینه های بیشتر از نیاز برای جایگزینی او داریم"، گواردیولا پس از اینکه اعلام شد گابی میلیتو باشگاه را ترک خواهد کرد این جملات را بیان کرد و با وجود بازیکنانی مانند مارک بارترا، مارک مونیسا یا سرخی گومز که قبلا تجربه بازی در تیم اصلی را داشتند او قطعا احساس اطمینان می کند.
    گواردیولا به شدت میلیتو را ستود – بازیکنی که در مدت حضورش در باشگاه 10 جام کسب کرد - : "می دانم بازیکنان معدودی هستند که روحیه رقابت جوبی او را داشته باشند. او همواره بازیکن مهمی برای سایر اعضای تیم بود و نیاز داشت که مداوم به میدان برود. داشتن او در کنار خود امتیازی بود. مصدومیت بدی داشت و بازیکنان زیادی در سن او فوتبال را کنار می گذاشتند، ولی او این کار را نکرد".
    غیبت آلوز و الکسیس جهت شرکت در بازی های ملی

گواردیولا همچنین به این خبر که او دنی الوز و الکسیس سانچز را در اختیار نخواهد داشت – بازیکنانی که تا کنون در تمرینات پیش فصل حضور نداشته و اکنون برای بازی با تیم های ملی شان به مرخصی رفته اند – واکنش نشان داد: "این نبردیست که واگذار کردیم. تیم های ملی مقصر هستند و حدس می زنم اینگونه ادامه خواهند داشت. باید با آن کنار بیاییم. مجبوریم با بازیکنانی که در اختیار داریم بازی کنیم و به مبارزه ادامه دهیم" او با نیم نگاهی به بازی سوپرکاپ اسپانیا این مطالب را عنوان کرد.
    رسیدن به آمادگی درست ذهنی
    گواردیولا همچنین تاکید کرد که بازیکنانش باید بر روی بازی سوپرکاپ پیش رو تمرکز کنند: "آمادگی فقط جسمی و تاکتیکی نیست – فصل قبل بدون در اختیار داشتن 8 یا 9 بازیکنانمون به بازی سوپر کاپ رفتیم و باید ذهنمان را آنقدر تمرین دهیم که با آمادگی کامل پای به این بازی ها بگذاریم" – گواردیولا همچنین به خبرنگاران یادآوری کرد که تیمش فصل قبل پیش از بازی سوپرکاپ تنها 3 بازی انجام داده بودند، درحالیکه این فصل 6 بازی انجام خواهند داد.

منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: سامان اکبری FCBarca.ir

20. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •