تیاگو در بازی مقابل کلاب امریکا در پست نا آشنای پشت مهاجمان بازی کرد و پس از بازی اعلام کرد که برای او فرقی نمی کند کجا بازی کند و تنها امر مهم حضور در زمین است.
تیاگو آلکانترا پس از فراخوانده شدن توسط وینسنت دل بوسکه برای بازی دوستانه اسپانیا مقابل ایتالیا، شنبه شب توسط پپ گواردیولا انتخاب شد تا پشت مهاجهان اصلی برای گمراه کردن حریف حضور یابد، اما وی توضیح می دهد: «من تنها می خواهم بازی کنم. آمده آن هستم که در هر پستی بازی کنم و اگر لازم شود به عنوان یک بال و یا یک هافبک بازی کنم نیز مشکلی ندارم. من هرکجا که مربی بخواهد بازی می کنم و اکنون باید تنها برای پیشرفت خود تلاش کنم.»

تنها یک هفته به بازی با رئال مادرید مانده است، تیاگو تاکید کرد: «
من خودم را در لیست آغازین آن بازی نمی بینم. من باید بسیار تلاش کنم تا به این جایگاه برسم. ما سوپرجام را به هر قیمتی باید ببریم.»
آدریانو راضی از نحوه عملکرد
آدریانو کوریرا نیز پس از لازی در دالاس با رسانه ها صحبت کرده و توضیح داد: «من امشب وضعیت خوبی داشتم و می دانم که باید به تلاش با تمام قوا ادامه دهم.» آدریانو که هفته پیش - پس از سفرش به کوپا امریکا با برزیل - به تیم پیوسته است، همچنین استادیوم کابویز را مورد تحسین قرار داد و تاکید کرد که با وجود آنکه دمای هوای بیرون بیشتر در حدود 40º بود، «دمای هوایی عالی» در استادیوم حس می شد.
مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir