تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 117 از 287 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

هفته ی پیش ، ایون بورن سوپراستار ای سی دابلیو از سوی کمپانی دابلیو دابلیو ای پیغامی دریافت کرد که به بورن متذکر شده بودن از فینیشرش که شوتینگ استار پرس نام داره دیگه استفاده نکنه و بدنبال فینیشری جدید باشه .

اما ایون بورن باز هم یک فینیشر پرشی انتخاب کرد که دابل نی دراپ نام داشت و مثل فینیشر قبلی از بالای طناب زده میشد . بورن این فینیشر رو برای یک هفته استفاده کرد اما کمپانی باز هم به او متذکر شد و گفت این فینیشر هم خطرناک هست و ممکنه زننده ی فن که خود بورن هست آسیب برسونه .

ایون بورن دیگه فینیشر قشنگ و سنگینی به ذهنش نیومد تا بعد از چندین بار صحبت و انجام دادن فن شوتینگ استار پرس در تمرینات ، مسئولان دابلیو دابلیو ای متوجه شدن که این سوپراستار در این نوع پرش استاد هست و امکان اینکه در طی اجراء فن آسیب ببینه خیلی کمه . پس بالاخره دابلیو دابلیو ای به این سوپراستار اجازه داد تا دوباره از شوتینگ استار پرس استفاده کنه که در هفته ی قبل ای سی دابلیو هم دیدیم .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : اسمک دان

تاریخ انجام : جمعه ، ۲۵م جولای سال ۲۰۰۸

محل انجام : واچوویا سنتر ، فیلادلفیا

دانلود عکس ها ، حجم: KB 3,263
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینتروی همیشگی دابلیو دابلیو ای زده میشه .

ویدئویی از هفته ی پیش اسمک دان و به هم خوردن عروسی ویکی گئررو و اج پخش شد .

حالا اینتروی اسمک دان پخش میشه و سپس شاهد مراسم آغازین شوء این هفته هستیم .

اسمکدان این هفته با برنامه ی وی آی پی لانج که مخصوص ام وی پی هست و به مجریگری خود او انجام میشه ، شروع میشه . ام وی پی داخل رینگ هست و بعد از چند کلمه مقدمه ، مهمان خودش در این هفته رو معرفی میکنه ؛ جف هاردی . جف وارد میشه و با تشویق شدید تماشاگرا مواجه میشه . ام وی پی درباره ی مشکلات جف هاردی در این مدت میپرسه و از جف میخواد که درباره ی این موضوع ها صحبت کنه . جف هم میگه که در این مدت اتفاقات بد زیادی براش افتاد . به تعلیق در اومدنش ، از دست دادن کمربند بین قاره ای ، آتش گرفتن خونه اش ، از دست دادن سگش و ... . ام وی پی میگه که این ۶۰ روز تعلیق ، فکر کردن به سگ و خونه ی از دست رفته موجب میشه که جف هاردی هیج وقت دابلیو دابلیو ای چمپین نشه . جف هاردی عصبانی شد و ام وی پی رو از رینگ به بیرون پرت کرد . جف هاردی به سمت ورودی ورزشگاه رفت و تماشاگرا او رو با سرود " هاردی ، هاردی " تشویق کردن .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 556
    کد:

پرومویی از سامراسلم امسال پخش شد .

مسابقه 1 :: قهرمان ایالات متحده شلتن بنجامین .vs جیمی ونگ ینگ

آهنگ شلتن بنجامین زده میشه و او در حالی که کمربند بین قاره ای رو دور کمرش بسته وارد میشه . میک فولی و جی آر درباره ی مسابقه ی شلتن و مت هاردی در گریت امریکن بش صحبت میکنن . سپس آهنگ جیمی ونگ ینگ زده میشه و او وارد رینگ میشه . مسابقه سر کمربند نیست و دو سوپراستار کار رو آغاز میکنن . شلتن بنجامین داره خیلی خوب کار میکنه و بر بازی کاملا مسلط هست . اما جیمی ونگ ینگ از فرصت استفاده میکنه و با چند پرش از بالای رینگ مسابقه رو در دست میگیره . حالا ونگ ینگ میخواد به شلتن بنجامین ویل کیک بزنه که شلتن اجازه نمیده و سریعا فینیشرش رو روی ینگ اجراء میکنه . شلتن حریفش رو پین میکنه و موفق میشه در اولین مسابقه ی خودش به عنوان قهرمان ایالات متحده پروز بشه .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 273
    کد:

در بک استیج ، اج به همراه کرت هایکینز و زک رایدر هست و قصد داره از اون ها عذرخواهی کنه . اما کرت هایکینز میگه که نیازی به عذرخواهی تو نداریم ، این ویکی هست که باید ازش عذرخواهی کنی . اج هم برای اون هادر مسابقه شون آرزوی موفقیت میکنه و میره .

مسابقه 2 :: کرت هاکینز .vs فستس

در ابتدا آهنگ هاکینز و رایدر زده میشه و مشخص هست که هاکینز باید به تنهایی مسابقه بده . سپس آهنگ قشنگ بیسکویتس اند گریوی زده میشه و فستس وارد رینگ میشه . زنگ شروع مسابقه زده میشه و فستس بسمت هاکینز حمله میکنه . فستس بالاخره بعد از اندکی تلاش موفق میشه هاکینز رو یه گوشه گیر بیاره و بشدت داره او رو میزنه . هاکینز هیچ کاری نمیتونه بکنه و زک رایدر که بیرون رینگ هست میخواد وارد بشه و به هاکینز کمک کنه . اما جسی از راه میرسه و هاکینز رو میزنه . سپس فستس فن فلپجک رو روی هاکینز اجراء میکنه و او رو پین میکنه . به این ترتیب فستس به همراهی جسی پیروز مسابقه شد .

بعد از مسابقه کرت هایکینز و زک رایدر به فستس دابل دی دی تی میزنن و رینگ رو ترک میکنن .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 440
    کد:

ویدئویی از جنی مک کارتی و حضورش در ساتر دی نایتس مین ایونت پخش میشه .

جیم راس و میک فولی دارن درباره ی این صحبت میکنن که چه کسی برابر تریپل ایچ در سامراسلم قرار خواهد گرفت .

در بک استیح ، فاکس و اج در کنار هم هستن ولی حضور بم نیلی باعث میشه تا اج مجبور شه فعلا بیخیال فاکس بشه و اون محل رو ترک کنه .

مسابقه 3 :: استیوی ریچاردز .vs ولادمیر کوسلاو

استیوی ریچاردز وارد رینگ میشه و به نظر میرسه او در شهر خودش داره مسابقه میده . تماشاگرا دارن او رو تشویق میکنن . ولادمیر کوسلاو وارد میشه و مثل همیشه او رو هوو میکنن . استیوی ریچاردز چند حمله ی خوب انجام داد و داشت مثل دو هفته ی پیش مسابقه میداد اما باز هم روی کوسلاو تاثیری نداره و او بر بازی مسلط میشه . حالا کوسلاو ، استیوی ریچاردز رو میگیره و با یک هدبات او رو پین میکنه . بله ، ولادمیر کوسلاو باز هم موفق میشه رکورد خودش رو حفظ کنه و بی رقیب بمونه .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 361
    کد:

بعد از مسابقه کوسلاو رو به جی آر و فولی میکنه و یه جمله به زبان روسیه ای به اون ها میگه و سپس رینگ رو ترک میکنه .

اعلام شد که مسابقه ای بتل رویال امشب بین بیگ شو ، گریت کالی ، جف هاردی ، میستر کندی ، اوماگا و ام وی پی مسابقه ی بعدی خواهد بود که برنده شانس قرار گرفتن برابر تریپل ایچ و بدست آورن کمربند دابلیو دابلیو ای رو در سامراسلم خواهد داشت .

مسابقه 4 :: کندی .vs جف هاردی .vs گریت کالی .vs بیگ شو .vs اوماگا .vs ام وی پی

میستر کندی اول از همه وارد میشه . گریت کالی به همراه رینجین سینگ که منیجرش هست وارد میشه . بعد از ایندو هم به ترتیب ام وی پی ، اوماگا ، جف هاردی و بیگ شو وارد میشن که بین این شش نفر جف هاردی و بیگ شو بیشتر از همه مورد تشویق قرار گرفتن . مسابقه ی بتل رویال شروع میشه و سوپراستار ها با هم درگیر میشن . هاردی قصد داره ام وی پی رو بندازه بیرون . کالی با کندی و هاردی رو میگیره و هر دو رو میزنه . اون طرف بیگ شو به اوماگا ساید اسلم میزنه . اوماگا بلند میشه و به کالی و بیگ شو کیک میزنه و جفتشون رو روی رینگ میندازه . بعد از یک کامرشال برمیگردیم . برمیگردیم و حالا جف هاردی از بالای رینگ فن ویسپر این د ویند رو روی اوماگا اجراء میکنه . جف هاردی و ام وی پی با هم درگیر میشن و اون طرف هم اوماگا و بیگ شو . در حالی که کسی حواسش نبود ، جف هاردی موفق میشه ام وی پی رو بندازه بیرون . چند لحظه بعد این اوماگا هست که توسط بیگ شو حذف میشه . کندی به طرف بیگ شو حمله میکنه اما بیگ شو کندی رو هم از رینگ بیرون میندازه . کالی و بیگ شو با هم درگیر میشن و کالی به شو چاپ میزنه اما حالا بیگ شو میره برای چوکسلم و بله موفق میشه به کالی چوکسلم بزنه . اوماگا از اینکه حذف شده عصبانی هست و وارد میشه و به بیگ شو سموئن اسپایک میزنه . جف هاردی میره بالای رینگ تا یک پرش روی بیگ شو انجام بده اما بیگ شو او رو میگیره و میخواد جف رو بندازه بیرون . اما نه ، این جف هاردی هست که موفق میشه بیگ شو رو از رینگ به بیرون پرت کنه . حالا جف میره بالای رینگ و به کالی سوانتان بامب میزنه . اما روی کالی تاثیر چندانی نداره ، کالی بلند میشه و به جف یک چاپ میزنه و پشت سر اون هم به راحتی جف رو از رینگ به بیرون پرت میکنه و به این ترتیب گریت کالی پیروز این بتل رویال میشه و در سامراسلم برابر تریپل ایچ قرار خواهد گرفت .

آهنگ تریپل ایچ زده میشه و او با تشویق شدید تماشاگرا وارد رینگ میشه . حالا او برابر کالی قار میگیره و نگاهی به او میندازه . کالی رینگ رو ترک میکنه و با دست به تریپل ایچ نشون میده که کمربند رو میخواد .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 365
    کد:

پروموی دیگری از حضور رون کیلینگز در اسمک دان هفته ی بعد پخش میشه .

مسابقه 5 :: قهرمان دیواس میشل مک کول .vs ماریس

میشل مک کول در حالی که کمربند دیواس رو به همراه خودش داره وارد میشه و منتظر میشه حریفش که ماریس هست وارد رینگ بشه . ماریس هم وارد میشه و مسابقه باید شروع بشه . مشخص میشه این مسابقه سر کمربند نیست . میشل مک کول مسابقه رو خوب آغاز میکنه و بعد از درگیر شدن با ماریس فن مونسالت رو روی ماریس اجراء میکنه . مک کول پاهای ماریس رو میگیره و سابمیشنی که ابداع کرده رو روی ماریس اجراء میکنه . ماریس دووم نمیاره و تسلیم میشه . به این ترتیب میشل مک کول در اولین مسابقه ی خودش به عنوان قهرمان دیواس پیروز از رینگ خارج میشه .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 307
    کد:

در " فرام د والت " این هفته ، مسابقه ی ری میستریو و چاوو گئررو در پی پی وی گریت امریکن بش 2004 پخش میشه و چگونگی پیروزی ری میستریو برابر چاوو گئررو نشون داده میشه .

راء ریباند : هایلایتهایی از مین ایونت هفته ی قبل راء پخش میشه که موجب درگیری های کین و باتیستا و حفظ قهرمانی سی ام پانک میشه .

در بک استیج ، بم نیلی و چاوو در کنار ویکی هستن و دارن به ویکی میگن که اج از کارش ناراحت هست و میخواد از دل ویکی در بیاره .

مسابقه 6 :: شنن مور .vs برایان کندریک

برایان کندریک به همراه بادیگرادش ازیکیل وارد میشه و سپس شنن مور میاد داخل رینگ . مسابقه آغاز میشه و باز هم شاهد یک مسابقه ی کوتاه و سرد هستیم . کندریک کاملا بر بازی مسلط هست و داره شنن مور رو خورد میکنه . کندریک با اجراء فلایینگ دی دی تی موفق میشه شنن مور رو شکست بده . این دومین هفته ی متوالی هست که این دو با هم مسابقه میدن و نتیجه هم همون نتیجه ی هفته ی قبل هست .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 370
    کد:

در بک استیج ، بم نیلی و چاوو همچنان دارن با ویکی صحبت میکنن و میگن که اج گفته میخواد تو در رینگ باشی تا اون جا ازت عذرخواهی کنه .

اج وارد میشه و جالبه که حالا تماشاگرا رفتارشون با اج یخورده تغییر کرده و 40 % دارن اج رو تشویق میکنن . اج میگه : " من میخوام از همسرم ویکی گئررو عذرخواهی کنم . " چند لحظه بعد ویکی گئررو در حالی که روی ویلچر نشسته و چاوو گئررو و بم نیلی او رو همراهی میکنن وارد میشه . تماشاگرا ویکی رو هوو میکنن . ویکی گئررو سعی داره وارد رینگ بشه که با کمک اج ، بم نیلی و چاوو وارد میشه . اج زانو میزنه . اج میگه : " من نمیتونم بدون عشق تو زندگی کنم . " ویکی گئررو میگه که منظور اج رو فهمیده . اج قصد داره ویکی رو ببوسه اما ویکی اج رو هول میده و میگه که دیگه نمیخواد مورد تمسخر قرار بگیره . ویکی میگه : " من کاری انجام دادم که شاید تو دوست نداشته باشی . من آندرتیکر رو دوباره استخدام کردم . " ورزشگاه غرق در شادی شده و تماشاگرا نمیدونن دارن چی کار میکنن . اج زیاد خوشحال بنظر نمیرسه . اج میگه : " من و تو با هم دوباره به همون ارتباط میرسیم و اینبار آندرتیکر و تریپل ایچ همدیگرو میکشن تا من بتونم قهرمان دابلیو دابلیو ای بشم . ویکی میگه : " من یک برنامه ی دیگه هم دارم . اج و آندرتیکر در یک مسابقه تک به تک بصورت هل اینه سل مچ در سامراسلم با هم مسابقه میدن . " اج میترسه و رینگ رو ترک میکنه . ویکی میخنده .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 486
    کد:

و در همین لحظه اسمک دان این هفته به پایان میرسه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوشنبه ی این هفته ، راء انجام خواهد شد در حالی که نزدیک به پنج هفته هست که جنرال منیجر نداره و مسابقات از قبل تایین شدن . طبق اخباری که بدستم رسیده ، در این هفته ی راء شین مک من حضور خواهد داشت تا بالاخره راء رو یک نفر از نزدیک کنترل کنه .

حالا باید ببینیم در این هفته شین جنرال منیجر جدید راء رو مشخص خواهد کرد یا نه . خیلی حدس ها درباره ی جنرال منیجر راء زده شده ، میشه به مهم تریناش که ریک فلیر ، ویلیام ریگل ، شین مک من اشاره کرد . البته حدس های عجیب دیگه ای هم زده شده که در پست های بعدی اسمشون رو میگم .

-------------------------------------------------

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

پروفایل آندرتیکر دوباره به برند اسمک دان اضافه شد .

پروفایل این سوپراستار بعد از شکستش در وان نایت استند و اخراج موقتش از کمپانی ، از قسمت سوپراستارهای اسمک دان پاک و به قسمت دابلیو دابلیو ای الومنی اد شده بود . بازگشت پروفایل نشونه ی بازگشت قطعی آندرتیکر هست و صحبت ها مبنی بر اینکه ویکی فقط قصد ترسوندن اج رو داره همینجا تکذیب میشه .

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آقا رضا دستت درد نكنه
    واقعا زحمت كشيدي

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

رضا خان دستت درد نکنه عالی بود -------------------- بی صبرانه منتظر له شدن اج توسط تیکر هستم

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

داش رضا ممنون
    عکس های آندر خیلی میزون بود

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

شان داواری ، سوپراستار اخراج شده ی دابلیو دابلیو ای مدتی هست که با کمپانی تی ان ای قرار داد امضاء کرده و در چند مسابقه هم حضور داشته . شان داواری بعد از انجام چند مسابقه در تی ان ای اسم و کرکترش رو تغییر داده و به یک سوپراستار متفاوت تبدیل شده .

داواری در هفته ی قبل تی ان ای با اسم " شیخ عبدالبشیر " معرفی شده و خودش رو یک جنتلمن میدونه در حالی که خیلی ها بدلیل نژادش و رنگ پوستش بر این باورن که او یک تروریست هست ! داواری کاملا اسم و شخصیت خودش رو از یک ایرانی به یک انسان عرب - آمریکایی تغییر داده و خودش رو یک ایرانی نمیدونه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من كوچيك همه هستم ممنون ............

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : راء

تاریخ انجام : دوشنبه ، ۲۸م جولای ۲۰۰۸

محل انجام : وریزون سنتر ، واشینگتون دی سی

دانلود عکس ها ، حجم: KB 3,988
    کد:

اینتروی همیشگی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

هایلایت هایی از هفته ی پیش راء و اتفاقاتی که در پایان مسابقه ی باتیستا و سی ام پانک در مین ایونت همون هفته اتفاد پخش شد .

اینتروی راء پخش میشه .

مراسم آغازین راء که بسیار هم زیبا هست انجام میشه و سپس جری لالر و مایکل کول به بیننده ها سلام میکنن و میگن شوء امشب در واشینگتن دی سی انجام میشه .

آهنگ جان سینا زده میشه و او وارد میشه . سینا در باره ی هفته ی پیش صحبت میکنه و میگه که باورش نمیشه که چنین اتفاقی افتاد . سینا از باتیستا میخواد که وارد بشه تا مثل دو تا مرد همه چیز رو حل کنن . بالاخره آهنگ باتیستا زده میشه و او وارد میشه . باتیستا میگه : " من میدونم که سینا من رو دوست داره و بهم احترام میذاره . در سامراسلم وقتی من پانک رو شکست دادم ، اونوقت سینا اولین کسی خواهد بود که برابر من قرار خواهد گرفت . " او در ادامه میگه : " نه تنها پانک میتونه من رو شکست بده ، سینا هم نمیتونه . " سینا به باتیستا میگه : " باتیستا برابر سینا همیشه جزو مسابقاتی هست که همه دوست دارن در رسل مینیا انجام بشه که این مسابقه در هدلاین رسل مینیا قرار داره . چطوره که رسل مینیا رو امشب برگذار کنیم . " تماشاگرا سینا رو تشویق میکنن . باتیستا میگه : " من هیچ وقت برابر سینا در یک مسابقه ی تک به تک قرار نگرفتم . الان من در سهر خودم هستم پس بیا انجامش بدیم . " گروه دیگری از تماشاگرا هم باتیستا رو تشویق میکنن . اما آهنگ شین مک من زده میشه و او وارد میشه . شین میگه : " من و استفانی جنرال منیجر جدید رو انتخاب کردیم و او مسابقات رو تعیین میکنه . او گفته که امشب سی ام پانک برابر یکی از بهترین ها در این بیزینس قرار میگیره که اسمش رو نمیگم . ضمن اینکه امشب سینا و باتیستا باید با هم یار بشن و برابر تیم جی بی ال و کین قرار بگیرن . "

دانلود عکس ها ، حجم: KB 404
    کد:

مسابقه 1 :: کلی کلی و دیلو بران .vs بث فینکس و سانتینو مارلا

ابتدا کلی کلی وارد شد و بعد از او هم دیلو بران اومد . سانتینو مارلا به عنوان سومین نفر وارد میشه و همتیمی او که بث فینکس هست هم بعد از او میاد تا مسابقه آغاز بشه . دیلو بران و سانتینو مارلا مسابقه رو آغار خواهند کرد . دیلو بران با بیگ اوتومیک دراپ مسابقه رو آغاز میکنه و سپس به مارلا کلوزلاین میزنه . دیلو کاور میکنه اما دو شماره . دیلو مارلا رو گوشه ی رینگ میبره و او رو در گوشه ی رینگ میزنه . سپس به طرف مارلا حمله میکنه که او جاخالی میده و سپس نک بریکر از مارلا اجراء میشه . حالا همزمان دو سوپراستار داخل رینگ با همتیمی هاشون تگ میشن و کلی کلی و بث فینکس با هم میجنگن . بعد از چند لحظه بث فینکس کلی رو میزنه و مارلا به فینکس میگه میخواد بیاد تو تا کلی رو بزنه . فینکس با مارلا تگ میشه . مارلا وارد میشه و ابتدا دیلو بران رو پرت میکنه و سپس کلی کلی رو رول آپ میکنه . داور هم میشمره و به این ترتیب تیم بث فینکس و سانتینو مارلا پیروز میشن .

بعد از مسابقه بث فینکس و مارلا با هم دست میدن . مارلا قصد داره رینگ رو ترک کنه اما بث فینکس او رو میگیره و برش میگردونه طرف خودش . سپس مارلا رو میبوسه . سپس فینکس رینگ رو ترک میکنه .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 585
    کد:

تبلیغی از مسابقه ی کین و جی بی ال برابر جان سینا و باتیستا پخش میشه .

تبلیغی از ساتردی نایتس مین ایونت که 2وم آگست برگذار خواهد شد پخش میشه .

در بک استیج ، شین مک من حضور داره و درباره ی یک پوستر از وینس داره صحبت میکنه که در همون لحظه جی بی ال میاد و میگه : " وینس آدم بسیار خوب و عالی ای در این بیزینس بود . " شین از جی بی ال میخواد که اصل مطلب رو بگه . جی بی ال میگه که میخواد در سامراسلم برابر پانک قرار بگیره . شین میگه باید این رو از جنرال منیجر جدید بخوای . سپس موبایل شین زنگ میخوره و به نظر میرسه جنرال منیجر جدید پشت خط هست . سپس شین میگه که چیزی تغییر کرده که باید بره ببینه قضیه چیه ! سپس شین میره .

مسابقه 2 :: جری لالر و مایکل کول .vs قهرمانان تیمی جهان کودی رودس و تد دیبیاسی

جری لالر و جیم هکساء دوگن وارد میشن . یک داور از بیرون رینگ میاد و به لیلیان گارسیا یک برگه میده . گرسیا میگه که این مسابقه توسط جنرال منیجر جدید تغییر کرده و هکساء دوگن همتیمی لالر نخواهد بود . همتیمی لالر در این مسابقه مایکل کول هست . میریم برای یک کامرشال و برمیگردیم . حالا قهرمانان تیمی جهان کودی رودس و تد دیبیاسی وارد میشن . مسابقه آغاز میشه و جری لالر و تد دیبیاسی داخل رینگ هستن . لالر به دیبیاسی سیلی میزنه . سپس لالر یک بیگ بوت یه دیبیاسی میزنه . اما چند لحظه بعد این دیبیاسی هست که با یک کلوزلاین بر بازی مسلط میشه . کودی رودس وارد میشه و چند مشت به لالر میزنه . حالا کودی سریعا با تد دیبیاسی تگ میشه . لالر دیبیاسی رو میزنه اما باز هم کودی وارد میشه . کودی سعی داره کاری کنه تا لالر با مایکل کول تگ بشه اما این اتفاق نمیفته . کودی به لالر حمله میکنه و بالاخره لالر و کول تگ میشن و حالا مایکل کول داخل رینگ هست . یک مشت ضعیف به کودی میزنه . کودی موفق میشه سر کول رو به گوشه ی رینگ بکوبه . حالا کلوزلاین از کودی . کودی کاور میکنه و داور هم میشمره . بله ؛ تیم تد دیبیاسی و کودی ریودس پیروز این مسابقه میشن .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 931
    کد:

بعد از یک کامرشال برمیگردیم .

مایم ادملی بجای مایکل کول نشسته و گفته که چند روز پیش از کمپانی پیامی رسمی گرفته که باید امشب در واشینگتن باشه .

مسابقه 3 :: قهرمان بین قاره ای کوفی کینگستن .vs جیمی نابل ( تایتل مچ )

جیمی نابل داخل رینگ هست و لیلا هم کنار او هست . حالا کوفی کینگستن در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . چند کیک از کوفی کینگستن زده میشه و بعد دابل لگ دراپ . کوفی میره بالای رینگ و فن کراس بادی رو روی نابل اجراء میکنه . کوفی کاور میکنه اما 2 شماره . حالا کوفی سر جیمی نابل رو به گوشه ی رینگ میکوبونه و نابل روی زمین میفته . کوفی صبر میکنه تا نابل بلند شه . حالا ترابل این پردایس از کوفی کینگستن زده میشه . کوفی نابل رو پین میکنه و به این ترتیب موفق میشه از کمربندش برابر او دفاع کنه .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 406
    کد:

چهره ی سی ام پانک پخش میشه که داره برای مسابقه ی امشبش آماده میشه .

جی بی ال وارد میشه و همه او رو هوو میکنن . او میره و کنار جری لالر و مایک ادملی میشینه .

مسابقه 4 :: قهرمان سنگین وزن سی ام پانک .vs ویلیام ریگل

پانک در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه و کمربندش رو بالا میگیره . آهنگ کینگ آف د رینگ امسال ، یعنی ویلیام ریگال زده میشه و او وارد میشه . مسابقه آغاز میشه و پانک با لگد به فک ریگال ضربه میزنه . کار به بیرون رینگ میکشه و ریگال صورت پانک رو به آهن گوشه ی رینگ میکوبونه . ریگال همینطور داره روی سر پانک کار میکنه تا وقتی که سر پانک میشکنه و صورتش خونی میشه . ریگال پانک رو میندازه داخل رینگ و او رو کاور میکنه اما دو شماره . ریگال همینطور داره پانک رو میزنه و همینطور هم از سر پانک داره خون میریزه . پانک به بازی برمیگرده و ریگال رو رول آپ میکنه ولی دو شماره . ریگال سابمیشن خودش رو روی پانک اجراء میکنه و تماشاگرا دارن پانک رو تشویق میکنن . بک سوپلکس از ریگال روی پانک و کاور میکنه اما دو شماره . اما در یک رفت و برگشت این سی ام پانک هست که ریگال و میبره بالا و فن جی تی اس رو روی ریگال اجراء میکنه . حالا پانک کاور میکنهو داور میشمره . بله ، پانک موفق میشه ویلیام ریگال رو شکست بده .

بعد از مسابقه صدای انفجار میاد و آهنگ کین زده میشه . کین میاد و جی بی ال رو میزنه . سپس کین میخواد پانک رو بزنه که از پانک یک کیک میخوره . اما جی بی ال بلند میشه و پانک رو میزنه و از رینگ میندازه بیرون . سپس کین و جی بی ال فیس تو فیس میشن .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 644
    کد:

پرومویی پخش میشه که درواقع به ما خبر میده که امشب آخرین برنامه ی هایلایت ریل کریس جریکو خواهد بود .

کریس جریکو وارد میشه و پشت سر او هم لنس کید هست . کریس جریکو باز هم درباره ی شان مایکلز صحبت میکنه و واقعیت ها رو برای مردم میگه اما باز هم تماشاگرا با او خوب رفتار نمیکنن . جریکو میگه : " امشب ما میخوایم از یک اسطوره خداحافظی کنیم . اون اسطوره شان مایکلز نیست . نه اچ بی کی نیست . او کریس جریکو هست ! " سپس ویدئویی از کریر کریس جریکو و اتفاقاتی که برای او در این سال ها افتاده پخش میشه . جریکو میگه : " من در گریت امریکن بش شان مایکلز رو کشتم و کارش رو تموم کردم ، یعنی تک تک تماشاگرا رو کشتم . " سپس لنس کید یک میکروفون میگیره و کریس جریکو رو تشویق میکنه و میگه که از کارهایی که در این سال ها انجام داده واقعا خوششاومده و باید او رو تحسین کرد . جریکو میگه : " من امشب دیدم که باتیستا ، جی بی ال و سینا خواستن با پانک سر کمربند مسابقه بدن . ولی هیچ کس از من مسلط تر و قوی تر نیست . من هم میخوام در سامراسلم سر کمربند مسابقه بدم . "

دانلود عکس ها ، حجم: KB 153
    کد:

جیم راس وارد میشه و همه او رو تشویق میکنن . او به طرف میز گزارشگر ها میره و اون جا میشینه و میگه که گفتن او امشب باید اینجا باشه .

مسابقه 5 :: قهرمان زنان میکی جیمز .vs جیلیان هال

میکی جیمز وارد میشه و بشدت مورد تشویق قرار میگیره . بعد از او هم جیلیان میاد . مسابقه شروع میشه و اعلام میشه که این مسابقه سر کمربند نیست . جیلیان کار رو بهتر شروع میکنه و در همون ابتدای مسابقه دو بار میکی رو کاور میکنه اما دو شماره طول میکشه . جیلیان حواسش میره طرف تماشاگرا که دارن او رو هوو میکنن . سپس میکی جیمز او رو رول آپ میکنه اما دو شماره . میکی چند کیک روی جیلیان میزنه . سپس ساینیچر دی دی تی از میکی جیمز به اجراء در میاد و او جیلیان رو پین میکنه و پیروز مسابقه مبشه .

بعد از مسابقه میکی جیمز به طرف پدرش که در قسمت تماشاگرا نشسته میره ولی کیتی لی از پشت به او حمله میکنه و او رو میزنه و سپس به طرف ورودی ورزشگاه میره . کیتی لی میگه که این کاری که او کرد برای جنرال منیجر جدید راء بود تا او قهرمان بعدی زنان کیتی لی و قهرمان بعدی بین قاره ای پال برچیل رو بشناسه .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 391
    کد:

جیم راس ، جری لالر و مایک ادملی دارن صحبت میکنن .

اسمک دان ریباند پخش میشه .

در بک استیج ، تاد گریشام داره با شین مک من صحبت میکنه و میگه که همه دارن دیوونه میشن و میخوان بدونن که کی جنرال منیجر جدید راء هست . شین مک من هم میگه که بزودی همه متوجه خواهید شد .

در بک استیج ، جان سینا و کرایم تایم دارن با هم صحبت میکنن و کرایم تایم میگن که سینا امشب به او نیاز داره یا نه چون جی بی ال قابل اعتماد نیست . اما سر و وکله ی باتیستا پیدا میشه و او میخواد با سینا صحبت کنه . باتیستا به سینا میگه بهتره سر راه او قرار نگیره . سینا هم میگه که حرفای باتیستا مسخر و خنده داره .

جری لالر اعلام میکنه که در هفته ی بعد راء شان مایکلز برای یک مصاحبه ی کوچیک حضور خواهد داشت .

مسابقه ۶ :: جان سینا و باتیستا .vs جی بی ال و کین

جی بی ال وارد میشه و اکثر تماشاگرا او رو هوو میکنن . حالا نوبت کین هست و کین در حالی که همون کیف رو در دستش داره وارد میشه . آهنگ جان سینا زده میشه و او در حالی که گروهی از تماشاگرا دارن تشویقش میکنن میره داخل رینگ . در آخر هم باتیستا میاد و بیشترین تشویق رو در راء این هفته نصیب خودش میکنه . مسابقه آغاز میشه و سینا و جی بی ال داخل رینگ هستن . سینا به جی بی ال بلاک باستر میزنه و کاور میکنه اما دو شماره . چند کیک و رایت هند از جان سینا . حالا سینا و باتسیتا تگ میشن . باتیستا وارد میشه . در گوشه ی رینگ باتیستا داره رو جی بی ال کار میکنه . پاور اسلم از باتیستا و کاور میکنه اما دو شماره که با دخالت کین همراه هست . حالا جان سینا هم دخالت میکنه و کین رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . سینا و باتیستا فیس تو فیس میشن و میریم برای کامرشال . برمیگردیم و سینا داره جی بی ال رو میزنه که کین دخالت میکنه و به سینا لگد میزنه . کین حالا بطور رسمی وارد میشه و به سینا بیگ بوت میزنه و او رو کاور میکنه اما دو شماره . چینلاک از کین اجراء میشه و سینا درمیره و میخواد با باتیستا تگ بشه . اما کین نمیذاره و سینا رو میندازه گوشه ی رینگ و حالا کین و جی بی ال تگ میشن و جی بی ال وارد میشه و در گوشه ی رینگ سینا رو میزنه . اما کین دوباره به بازی برمیگرده . سینا قصد داره کین رو بزنه اما کین به سینا ساید اسلم میزنه و او رو کاور میکنه اما دو شماره . کین میره بالای رینگ تا بپره اما سینا نمیذاره . حالا دی دی تی از سینا زده میشه . حالا جای هر دو سوپرستار تغییر میکنه و دو تازه نفس یعنی باتیستا و جی بی ال وارد میشن . کار این دو به بیرون رینگ میکشه و جی بی ال موفق تر هست . جی بی ال باتیستا رو میندازه بداخل رینگ و کاور میکنه اما دو شماره . حالا کین وارد میشه و جی بی ال بیرون میره . کین روی باتیستا کار میکنه . اسکیسورز سابمیشن هولد روی باتیستا اجراء میشه . بعد از یکی دو تا رایت هند جی بی ال و کین دوباره جاشون رو تغییر میدن . جی بی ال میره برای کلوزلاین فرام هل اما باتیستا به او اسپیر میزنه . باتیستا کین رو میزنه اما اونطرف از جی بی ال بیگ بوت میخوره . کین وارد میشه و میره به بایتستا چوکسلم بزنه . حالا باتیستا در میره و به جی بی ال دوباره اسپیر میزنه . باتیستا با سینا تگ میشه و سینا وارد میشه . حالا اف یو از جان سینا زده میشه و سینا کاور میکنه . یک دو سه و بله تیم سینا و باتیستا پیروز این مسابقه میشن .

بعد از مسابقه سینا و باتیستا میخوان با هم درگیر بشن اما آهنگ شین مک من زده میشه و او وارد میشه . شین مک من میگه که جنرال منیجر جدید راء مایک ادملی هست . ادملی بلند میشه و بعد از برداشتن یک میکروفون میره داخل رینگ . ادملی میگه که در سامراسلم باتیستا و سینا برابر هم قرار خواهند گرفت . سپس او برای هر دوی اون ها آرزوی موفقیت میکنه و راء این هفته تموم میشه .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 510
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •