تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 320 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض برد پرگل رئال مادريد با هت‌تريک زيباي ايگواين

گونسالو ايگواين از غيبت کريم بنزما استفاده کرد و سه گل عالي زد.

رئال مادرید با هت‌تریک گونسالو ایگواین به فاصله یک‌امتیازی بارسلونا در صدر جدول رسید. آنها در پایتخت کاتالونیا اسپانیول را چهار بر صفر بردند.

مادریدی‌ها که مانند بارسلونا پیراهن مشکی به تن کرده بودند با دفاع خوبی از سوی حریف مواجه شدند اما در نهایت بازی را بردند.

ابتدا در ضدحمله‌ای سریع، رونالدو پاس کاکا را گرفت و آن را به ایگواین سپرد و او هم با شوتی محکم با پای راست توپ را به گوشه بالای دروازه اسپانیول زد. این گل در دقیقه 17 به ثمر رسید.

اسپانیول بعد از این گل خوب بازی می‌کرد اما نتوانست گلی بزند.

در دقیقه 66، ایگواین پاس آلوارو آربلوا را گرفت و با شوت پای راست توپ را به گوشه بالا و راست دروازه حریف فرستاد. این ضربه او مهارناپذیر بود.

هنگامی که خوسه کایخون، بازیکن سابق اسپانیول در اواخر بازی به میدان آمد، طرفداران او را تشویق کردند، اما او در دقیقه 82 دل هواداران تیم سابقش را شکست و روی پاس رونالدو که با از خودگذشتگی همراه بود گل سوم را زد.

ایگواین در وقت‌های تلف‌شده روی اشتباه اکتور مورنو گل چهارم را زد. اکنون مادرید 13 امتیاز دارد، یک امتیاز کمتر از بارسلونا.

منبع:ورزش 3

پ.ن:منم بردو تبریک میگم+رئال این فصل خیلی خوبو قشنگ بازی میکنه!

2. 7 کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برد پرگل رئال مادرید با هت‌تریک زیبای ایگواین

گونسالو ایگواین از غیبت کریم بنزما استفاده کرد و سه گل عالی زد.
    رئال مادرید با هت‌تریک گونسالو ایگواین به فاصله یک‌امتیازی بارسلونا در صدر جدول رسید. آنها در پایتخت کاتالونیا اسپانیول را چهار بر صفر بردند.
    مادریدی‌ها که مانند بارسلونا پیراهن مشکی به تن کرده بودند با دفاع خوبی از سوی حریف مواجه شدند اما در نهایت بازی را بردند.
    ابتدا در ضدحمله‌ای سریع، رونالدو پاس کاکا را گرفت و آن را به ایگواین سپرد و او هم با شوتی محکم با پای راست توپ را به گوشه بالای دروازه اسپانیول زد. این گل در دقیقه ۱۷ به ثمر رسید.
    اسپانیول بعد از این گل خوب بازی می‌کرد اما نتوانست گلی بزند.
    در دقیقه ۶۶، ایگواین پاس آلوارو آربلوا را گرفت و با شوت پای راست توپ را به گوشه بالا و راست دروازه حریف فرستاد. این ضربه او مهارناپذیر بود.
    هنگامی که خوسه کایخون، بازیکن سابق اسپانیول در اواخر بازی به میدان آمد، طرفداران او را تشویق کردند، اما او در دقیقه ۸۲ دل هواداران تیم سابقش را شکست و روی پاس رونالدو که با از خودگذشتگی همراه بود گل سوم را زد.
    ایگواین در وقت‌های تلف‌شده روی اشتباه اکتور مورنو گل چهارم را زد. اکنون مادرید ۱۳ امتیاز دارد، یک امتیاز کمتر از بارسلونا.

اسپانیول ۰-۴ رئال مادرید / ال پیپیتا ، مهار نشدنی

مرجع خبری رئال مادرید : رئال مادرید با یک برد خوب توانست که به رتبه سوم جدول لالیگا برسد تا نشان دهد که تیم ، در روند صحیحی قرار گرفته است .
    ترکیب آغازین بازی بر خلاف پیش بینی ها ، بدون واران و خدیرا بود . در همان ابتدای کار ، کریستیانو صاحب یک توپ خوب شد که این موقعیت را از دست داد . بازی آرام و تحت کنترل رئال دنبال می شد و اسپانیول تنها به اشتباهات رئال بر روی ضد حملات دل بسته بود .
    اما گل دقیقه ۱۷ هیگوائین روی حرکت خوب کریستیانو باعث شد که خیال رئال مادرید تا حد زیادی راحت شود . رئال که فاقد په په و کاروالیو ، زوج اصلی خود در خط دفاع در این بازی بود ، ترجیح داد که در ادامه بازی ، بیشتر کار را کنترل کند و ریسک نکند . بازی تیم تا پایان نیمه اول بیشتر بر مبنای پاسهای کوتاه و تک ضرب میان بازیکنان بود . از طرفی دیگر اسپانیول نیز سعی می کرد که به معدود ضد حملات خود خوش کند که یک بار هم در دقیقه ۳۶ توسط ثیوی و یک بار دیگر در دقیقه ۴۱ توسط سرجیو گارسیا ، کاسیاس را به زحمت انداختند اما به هر حال بازی با نتیجه ۱-۰ به سود رئال در نیمه اول به اتمام رسید .
    اولین موقعیت نیمه دوم در دقیقه ۵۶ برای اسپانیول روی اشتباه مارسلو پدید آمد که در نهایت سرجیو گارسیا ، توپ را روانه اوت کرد . اسپانیول ، وایس را وارد زمین کرد تا کمی تحرکش بیشتر شود .
    اما این هیگوائین فرصت طلب بود که در دقیقه ۶۶ ، روی پاس عمقی خوب آربلوا با یک شوت فوق العاده دروازه حریف را گشود تا مشخص شود که چه مهاجم ششدانگی است . او با این که نسبت به بنزما ، تاثیر کمتری در بازی تیمی دارد اما نشان داد که چه مهاجم گلزنی است و از کوچکترین استفاده هایش می تواند بهترین بهره را ببرد که این امر ، به خصوص در بازیهای بزرگ ، برای تیم خیلی مفید خواهد بود .
    در ادامه ، فشار حملات اسپانیول با حمایت هوادارانش بیشتر و بیشتر شد و رئال مادرید نیز با ورود خدیرا و کایخون ، بیشتر به ضد حملات دل بست ، تاکتیکی که در آن ، بیشترین تبحر را دارد که اتفاقات نتیجه هم داد و در دقیقه ۸۱ ، کریستیانو با فرار عالی خود ، باعث شد که کایخون هم پایش به گلزنی باز شود . اما این پایان کار نبود و اشتباه مدافعان اسپانیول در پاسکاری با یکدیگر موجب شد که هیگوائین با آلوارز تک به تک شود و با یک ضربه چیپ ، هت تریکش را تکمیل کند .
    اسپانیول ۰-۴ رئال مادرید
    گلها : هیگوائین (۳) و کایخون
    بازیکنان رئال : کاسیاس ، آربلوا ، راموس ، آلبیول ، مارسلو ، ژابی ، لاس ، اوزیل ، کاکا و رونالدو / تعویضی ها : گرانرو ، کایخون و خدیرا
    بازیکنان اسپانیول : آلوارز ، لوپز ، فورلین ، مورنو ، دیداچ ، بائنا ، مارکز ، ثیوی ، وردو ، روماریچ ، گارسیا / تعویضی ها : وایس ، داتولو و آلفونسو
    استادیوم : کورنیا ال پرات
    داور : فرناندو تیکسیرا ویتینس
    کارت زرد : لاس دیارا از رئال و ثیوی ، لوپز ، وایس و روماریچ از اسپانیول
    آمار بازی :
    شوت : ۱۲-۱۳ / شوت به چارچوب : ۵-۹ / کرنر : ۹-۵ / آفساید : ۲-۳ / خطا : ۲۴-۵ / اوت : ۱۷-۱۴ / مالکیت توپ : ۴۷-۵۳

bordobakht

4. 7 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض مورینیو:"این یک پیروزی مهم برابر حریفی سرسخت بود"

مورینیو:"این یک پیروزی مهم برابر حریفی سرسخت بود"

به نقل از سایت رسمی باشگاه؛ ژوزه مورینیو ابراز رضایت خود را تیم بیان کرد.

"ما با این نتیجه ایده آل از آن هفته بد خارج شدیم. این مهم است زیرا ما از کیفیتمان آگاه هستیم و مهمتر از لحاظ روانی است. ما مدیریت کردیم تا از آن نتایج بد خارج شویم. در حالیکه در 3 قبل بازی بد عمل کرده بودیم؛ حالا با این سه پیروزی و 13 گل زده ارزش های خود را نشان دادیم. من برای تیم و بازیکنانی که به سختی در این فصل بهشان بازی رسید نظیر لاس و آلبیول و آربلوا خوشحالم."

"این یک پیروزی مهم برابر حریفی سرسخت بود. آنها تا زدن گل دوم ما را تحت فشار قرارداده بودند. موقعیت های زیادی هم در نیمه اول داشتند. ایگواین هم مهم بود زیرا با تیم کارکرد.رونالدو هم دو پاس گل داد. همه سخت کارکردند بازی کردند تا تیم نتیجه مهمی بگیرد"

"گل دوم ما بازی را تمام کرد و کمکمان کرد تا دو گل دیگر هم بزنیم. باختن با یک گل یا هزار گل تفاوتی ندارد. اسپانیول ریسک کرد و به ما فضا رسید تا نتیجه بهتری بگیریم. من به خریف قدرتمندی چون اسپانیول علاقه دارم زیرا پیروزی بر تیم های خوب بهتر است."

"یک امتیاز از بارسا عقب هستیم. یک امتیاز یک امتیاز است نه ده امتیاز. بدیهی است که میخواهیم به پیش برویم و این یک نکته ناچیز است. من معتقدم لوانته شاهد ستایش و توجه است. به خاطر دستاوردهای غیر منتظره شان و فصل فوق العاده ای که دارند."

"شکست خوردن در فوتبال پیش می آید. مهم این بود پس از تساوی مقابل سانتاندر ما شرایط را کنترل کردیم. مادو بازی خانگی در برنابئو انجام دادیم که حمایت هواداران برایمان مهم بود"

ایگواین:"میخواهم به این روند ادامه دهم"

به نقل از سایت رسمی باشگاه؛گونزالو ایگواین بعد زدن 3 گل و نمایش عالی اش در بازی مقابل اسپانیول؛ پاسخگوی رسانه ها بود.

او که توپ امضا شده بازی را در دست داشت گفت:"این یک بازی دشوار بود ولی ما با اعتماد به نفس بودیم و موفق شدیم بازی را بدست بگیریم"

"من بهبود یافته ام و باز هم میتوانم بازی کنم. من میخواهم دوباره بازی هایی مثل امشب داشته باشم و برای تیم گلزنی کنم."

"این پیروزی به ما کمک میکند تا بر اتفاقات افتاده نظارت کنیم. این یک بازی سخت بود اما کمک میکند تا اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنیم و رو به جلو برویم. ما باید به عنوان یک تیم به راه خود ادامه دهیم زیرا این کمک میکند برای قهرمان شدنمان."

"مورینیو از من استقبال کرد. همه میدانستند من به چنین بازی بعد از مصدومیتم نیاز داشتم. در حال حاضر من میخواهم بازی به بازی لذت ببرم."

"پاس آربلوا عالی بود. من بدون درنگ و با سرعت استفاده کردم"

6. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مورینیو: به زبان اسپانیایی از من سئوال کنید، نه کاتالان

سایت گل – به نوشته روزنامه مارکا ژوزه مورینیو سرمربی رئال مادرید در کنفرانس خبری بعد از بازی مقابل اسپانیول از خبرنگاران خواست تا به زبان اسپانیایی از او سئوال کنند نه به به زبان کاتالان.
    مورینیو زبان کاتالانی را از زمان دستیاری بابی رابسون و لوئیس فان خال در بارسلونا به خوبی صحبت می کند اما بازگشت او به ایالت کاتالان چندان دوستانه به نظر نمی آید.
    یک خبرنگار رادیو کاتالونیا از مورینیو در مورد بازی سئوال کرد اما مورینیو از او خواست تا سئوالش را بار دیگر به زبان اسپانیایی تکرار کند.
    از زمانی که این مربی ۴۸ ساله هدایت رئال مادرید را قبول کرده تنش بین این تیم و رقیب دیرینه یعنی بارسلونا بسیار افزایش یافته است. بارسلونایی که سمبل ایالت کاتالان است.

"جام بهترین های اسپانیا در دستان مورینیو و رونالدو"عکس

عکس واسه مراسم امشب انتخاب بهترین های فصل گذشته فوتبال اسپانیا توسط روز نامه مارکا در سیبلس مادرید.
    خوزه مورینیو سرمربی رئال مادرید به عنوان بهترین مربی و کریستیانو رونالدو مهاجم پرتغالی رئال مادرید که در فصل گذشته موفق شده بود ۴۱ گل برای این تیم به ثمر بروسونه،به عنوان بهترین بازیکن انتخاب شد.
    "سلامتیه اون صبحی که وقتی از خواب پا میشی،
    به جای اینکه عکس رو ببوسی،صاحب عکس رو ببوسی"

کریس رونالدو: می خواهم دوباره رکورد آقای گلی را جابجا کنم

کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید معتقد است که می تواند به رکوردشکنی در به ثمر رساندن گل در رقابتهای لالیگا ادامه دهد و بار دیگر عنوان پی چی چی رقابتهای لالیگا را مال خود کند.
    طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، رونالدو در تمامی تورنمنت های برگزار شده در فصل گذشته توانسته بود تا ۴۱ گل برای تیمش به ثمر برساند و این رکورد را به نام خودش ثبت کند ولی لیگ حرفه ای فوتبال اسپانیا تعداد گلهای رونالدو را ۴۰ گل ثبت کرده و یکی از گلهایی که رئال وارد دروازه رئال سوسیداد نموده بود را به اسم په په ثبت کرده است
    در هر صورت رونالدو جایگاه مارکای امسال را مال خود کرده و در صحبتهایی که در روزنامه مارکا بازتاب یافت گفت:« در فوتبال هیچ چیز غیرممکن نیست و هررکوردی می تواند شکسته شود. امیدوارم تا بتوانم از رکورد پیشینم پیشی بگیرم ولی می خواهم از هم تیمی هایم به خاطر دست یابی به عاین عنوان تشکر کنم. باید ببینیم که در آینده چه خواهد شد. هیچ وقت نمی دانی که چه اتفاقاتی ممکن است بیفتد ولی فکر می کنم که می توانم رکورد قبلی ام را بشکنم.»
    رونالدو درادامه صحبتهایش درمورد پیروزی ۰-۴ رئال مقابل اسپانیول در رقابتهای لالیگا که در آن دیدار نتوانست به گل برسد ولی دو گل را برای هم تیمی هایش ساخته و پرداخته کرد، گفت:« من دوست دارم تا به هم تیمی هایم کمک کنم که گل بزنند؛ این هم بخشی از کار من است. آنها توپ را به من پاس می دهند و من همبه آنها پاس می دهم.من همیشه نهایت تلاشم را به کار می گیرم تا تیم به پیروزی برسد.»
    رونالدو با گلهایی که در فصل گذشته به ثمر رساند توانست رکورد تلمو ساررا و اوگو سانچس را که هر دو ۳۸ گل در ۳۰ و ۳۵ دیدار به ثمر رسانده بودند بشکند
    او تنها بازیکن در تاریخ فوتبال است که توانست در رقابتهای یک فصل لیگ ۴۰ گل یا بیشتر به ثمر برساند
    لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا فصل گذشته در ۳۳ دیدار لالیگا ۳۱ گل برای تیمش به ثمر رسانده بود ولی رکورد گلزنی این دو بازیکن در مجموع تمام تورنمنتها در عد ۵۳ برابر بود.

bordobakht

8. 8 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مورینیو جایزه بهترین مربی لالیگا 11-2010 را دریافت کرد

به نقل از سایت رسمی باشگاه؛ ژوزه مورینیو جایزه میگل مونز را دریافت کرد. این جایزه توسط مارکا به مورینیو به عنوان بهترین مربی فصل گذشته داده شده است.

ژوزه مورینیو جایزه میگل مونز را امروز از دستان آلفردو دی استفانو دریافت کرد. جایزه ای که توسط مارکا به عنوان بهترین مربی فصل 11- 2010 داده شد. اولین بار است که یک نفر از رئال مادرید این جایزه را دریافت میکند. مورینیو گفت:"بردن این جایزه مایه افتخار است. این نتیجه یک کارگروهی است و این جایزه متعلق به همه گروه است"

مورینیو تنها یک فصل نیاز داشت تا این جایزه را به دست بیاورد. او 6 امتیاز بیشتر از گواردیولا (نفر دوم) بدست آورده بود.

مورینیو در ادامه گفت:"این جالب است که این جایزه در رقابت سخت با بارسا بدست آمد. در لیگ دوم شدیم با امتیازات زیاد. بالای 90 امتیاز. در لیگ قهرمانان هم خوب بودیم با امتیازات زیاد در مرحله گروهی."

"من امیدوارم این فصل بهتر باشد. من هنوز روی نیمکت لیگ قهرمانان این فصل ننشسته ام ولی دو پیروزی بدست آورده ایم. تا بحال ما کارمان را به درستی انجام داده ایم و در ادامه راحت تر خواهیم بود." در مورد شاهین هم گفت:"دو هفته مهم برای او خواهد بود"

10. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض کریس رونالدو: ما بارسلونا را شکست خواهیم داد

کریس رونالدو: ما بارسلونا را شکست خواهیم داد

به گزارش مارکا، مهاجم پرتغالی تیم رئال مادرید اعلام کرد که تیم مدافع جام کوپا د ری، بارسلونا را شکست خواهد داد.

با اینکه تیم رئال مادرید توانست بارسلونا را در دیدار کوپا د ری شکست دهد، ولی نتیجه کلی آنها مقابل بارسلونای پپ گواردیولا راضی کننده نبود، اما کریس رونالدو در حین بازدید از یک مرکز کودکان معلول قول داد که امسال این تیم را شکست خواهند داد.

وی در پاسخ به اینکه آیا رئال مادرید در این فصل بارسلونا را شکست خواهد داد یا نه اذعان کرد: " نگران نباشین، این بار شکستشون میدیم. "

رئال مادرید در رفت و برگشت 5-4 مقابل بارسلونا در دیداد سوپرکاپ شکست خورد.

بارسلونا در حال حاضر با 14 امتیاز از 16 بازی در صدر جدول است در حالی که رئال مادرید 13 امتیاز دارد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نمای بسیار زیبا از ورزشگاه سانتیاگو برنابئو

14. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

اولاً تبریک بابت برد. چه میکنه گونزالو! گل دومش خیلی قشنگ بود. و چه کرد کریستین رونالدو. در حالی که مشخص بود نمیخواست از مسی عقب بیفته و در حالی که راحت میتونست گل بزنه، به گایخون پاس داد.

دوماً امیدوارم باشگاه خدیرا رو از دست نده. اگه اینطور بشه بد اشتباهی خواهد بود، بد!
    سوماً اینکه این باشگاه روسیِ فکر میکنه که فوتبال واقعی پلی استیشنه؟ تمام پیر و پاتال ها رو میخواد با پول های آنچنانی جذب کنه! خوب این سرمایه گذاری رو روی جوون های کشورش کنه خیلی بهتره که! 30 ملیون دلار کم نیست! میشه باهاش 30 تا جوون رو به بهترین نحو ممکن آموزش داد.

من نظرم فروش خدیراست چون زیادم واسه رئال خوب بازی نکرده.اما نه به آنژی.به منچسترسیتی بفروشه و به جاش توز رو از منچسترسیتی بگیره.
    فکرشو بکنید چه ترکیبی می سازن رونالدو ، کاکا ، اوزیل ، توز
    اونوقت دیگه هر تیمیو به زانو در می یارن.

16. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

فروش خدیرا خیلی میتونه خوب باشه . این بازیکن پتانسیل گرفتن کارت قرمز در همه بازیها رو داره
    نوری شاهین هم اگه زودتر درمان نشه و خودشو نشون نده فاتحش خوندست ...

حالا جایگزینی داریم واسه اینا؟
    با این وصف هافبک دفاعی نیاز داریم نه توز رو...

18. 2 کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من نظرم فروش خدیراست چون زیادم واسه رئال خوب بازی نکرده.اما نه به آنژی.به منچسترسیتی بفروشه و به جاش توز رو از منچسترسیتی بگیره.
    فکرشو بکنید چه ترکیبی می سازن رونالدو ، کاکا ، اوزیل ، توز
    اونوقت دیگه هر تیمیو به زانو در می یارن.
    اتفاقا خدیرا خیلی خوب بازی کرده. متاسفانه پستش طوری هست که بازیش به چشم نمیاد.

توز بازیکن پر حاشیه ای هست. الان هیگواین و بنزما دارن عالی کار میکنن. تازه سن زیادی هم ندازن.

20. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •