دوستان لطفا یک نفر این خیر بس بزرگ در حق ما بکنه که زبان انگلیسی بلد نیستیم بیاد داستان مرحله به مرحله این بازیو اینجا به صورت مخفی شده بنویسه ما هم بفهمیم چی شده. دارم میترکم وایییییییییییییییییی![]()
دوستان لطفا یک نفر این خیر بس بزرگ در حق ما بکنه که زبان انگلیسی بلد نیستیم بیاد داستان مرحله به مرحله این بازیو اینجا به صورت مخفی شده بنویسه ما هم بفهمیم چی شده. دارم میترکم وایییییییییییییییییی![]()
آقا پچی و مودی واسه بازی نیومده
حیف زود تموم شد
توی 5ساعت و 10 دقیقه تمومش کردم
تازه نزدیک 38 تا از 46 تا لبتاب رو گرفتم
برای من هم میومد ، تنها کاری که من کردم از بازی رفتم بیرون ، دوباره اومدم توش و بقیش را بازی کردم ،
البته برای من بعد از هربار که این پیغام نشون داده میشد دیگه سیو ها کار نمی کرد برای همین هر مرحله را که تموم میکردم سیو ها را جای دیگه ای کپی میکردم .
عکس اول برای یه مرحله ای هستش که توش خشونت زیاده
برای همینم ازت سوال میپرسه که میخوای بازی کنی یا نه؟
که شما باید کانتینیو رو بزنی و بری حالشو ببری
در مورد عکس هم من برای یکی از دوستان توضیح دادم باید چیکار کنه
یه سرچ بزنی پیداش میکنی
اسمش مرحله هامبورگ هستش
من برعکس بقبه بچه ها ننشستم یه دفعه تمومش کنم....
از این بازی باید لذت برد نه اینکه فرتی تمومش کنی و تایم بگیری..
سال تا سال یه بازی مرگی میاد اونم تو 6 ساعتو خوردی تمومش کنی؟حیفه به خدا![]()
کسانی که از اول تو تاپیک بودن بگن که آیا کسی تا حالا داستان بازی رو گذاشته یا نه؟ اگه نذاشتین که لطفا یکی بزاره.
سیو بازی کجاست؟ مگه همون که تو فولدر player2 تو فولدر خود بازی هست نیست؟ اون رو عوض کردم ولی سیوم پرید!
صفحه اول تاپیک
کامل ترین توضیحات رو اونجا بخونید
بالاخره بازی به دستم رسید . بد نیست خوبه ....
fبچه ها من دو بار این بازی رو تمومیدماین یوری چه گندی بالا اورده بود ؟ صفحه اولم خوندم خبری نبود
Salam Mc babate on carck Ke behem dadin .baziro tamam kardam.Man mikham bazio co op Bazi konam .Aslanam nemidonam Chejori Bazi konam .systemo lan kardam Be ham vasl Shodan . Fagahd nemdionam Chejori Co op konam ke ops ro Donafari beram jolo .Age Mishe Behem Begin.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)