تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 171 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین لفتافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

10

اقای فرشید توصیه ی ما هم همین گونه هست با توجه به پولی که طرف می ده و کاربردی که انتظار داره فرشید بخای نخای می خایمت

2. این کاربر از امین لفتافی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممکنه خوب در بیاد ممکنه بد ؟
    مگه هندونس که ندونید توش چه خبره ؟
    اصلا میدونید مردم چرا دارن تاریخ میخونن ؟
    شاید واسه شما این پول اهمیتی نداشته باشه ولی واسه خیلی این پول خیلی مهم هستش و از لپتاپشون چند سال انتظار دارن
    من تو این فروم خیلی وقته هستم و میدونن کسایی که میان چی میخوان و بسته به نوع نیازشون بهشون پیشنهاد میدم نه بر اساس یه سری اعداد و ارقام که دوستان فقط به اونا توجه دارن
    .
    .
    لطفا جواب بی محتوا ندید و تایپک رو هم نحرف نکنید
    دلیلی دارید بگید در غیر اینصورت سکوت پیشه کنید و بزارید تایپک مسیرشو ادامه بده
    دوست عزيز اتفاقا اون جوري كه شما فكر مي كنيد نيست.براي خريدن اين لپ تاپ روزگارم سياه شد تا پولش رو تونستم جور كنم.ولي حق با شماست چشم ساكت مي مونيم و منتظريم بزرگاني مثل شما نظر بدن.

4. این کاربر از kiana82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین لفتافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

10

دوست عزيز اتفاقا اون جوري كه شما فكر مي كنيد نيست.براي خريدن اين لپ تاپ روزگارم سياه شد تا پولش رو تونستم جور كنم.ولي حق با شماست چشم ساكت مي مونيم و منتظريم بزرگاني مثل شما نظر بدن.

شما ثابت کن ایشون بزرگه پسر تو چرا ساکت بمونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اينجا يك عده هستند كه قدرتمندند و نمي ذارند بقيه چيزي بگند قبلا هم اين اتفاق برام پيش اومده.اينجا زورگو زياده.

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اقای فرشید توصیه ی ما هم همین گونه هست با توجه به پولی که طرف می ده و کاربردی که انتظار داره فرشید بخای نخای می خایمت
    اينجا يك عده هستند كه قدرتمندند و نمي ذارند بقيه چيزي بگند قبلا هم اين اتفاق برام پيش اومده.اينجا زورگو زياده.
    دوست عزيز اتفاقا اون جوري كه شما فكر مي كنيد نيست.براي خريدن اين لپ تاپ روزگارم سياه شد تا پولش رو تونستم جور كنم.ولي حق با شماست چشم ساكت مي مونيم و منتظريم بزرگاني مثل شما نظر بدن. __________________
    شما ثابت کن ایشون بزرگه پسر تو چرا ساکت بمونی
    .
    .
    ببینید دوستان اینجا مکانی برای تبادل نظر هستش
    من با توجه به اسناد و همینطور نظر سایر فروم ها و در سطح کلان دارم حرف میزنم نه اینکه فلانی یکی خریده و خراب شده پس همه شون همینطورن...نه دوست عزیز اینطور نیست
    --------
    ببینید من نمیگم دل مشکل داره میگم سری inspiron مشکل داره
    البته شما میتونید یکیشو بگیرید و سیستم خنک کننده پردازنده رو عوض کنید و درایور هارم سرچ بزنید و خودتون تو نت پیدا کنید که در اون صورا همه چیز ok هستش
    و این مسائل در صورتی هستش که شما خودتون متخصص باشید نه یک مصرف کننده محصول
    دوسته عزیز شما اگه سندی داری که نشون میده این مدل مشکلی نداره ما با جان و دل حاضر به شنیدن سخنان شما دوستان هستیم
    معیار سنجش ما باید :
    3dmark vantage---3dmark06
    prime 95
    super prime
    hwminotor
    coretemp
    cpu-z
    gpu-z
    باشه
    شما خودتونم تست گیرید مشکلی نیست
    --------------
    در ضمن من میگم تو دراز مدت مشکل ایجاد میکنه که بازم میگم!!! اگه متخصص باشید مشکلی پیش نمیاد
    ولی پیش گیری بهتر از درمانه
    با تشکر

---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------

سلام دوستان عزیز .

من تازه سون نصب کردم. آخرین نسخه درایور هم ریختم . اما وقتی تو بازی Battlefield 3 می رم بعد از 5 دقیقه یا دستگاه ریست می شه یا از بازی بیرون میاد. بازی Hot Pursuit هم بازی می کنم یا همش گیر می کنه یا بازم دستگاه ریست می شه . یعنی خاموش می شه. چی کار کنم؟؟؟

باتشکر
    .
    .
    بخار گرم از سیستم شما خارج میشه ؟
    با برنامه hwmonitor دمای سیستم رو هم در حالت idle و هم در حالت بازی چک کنید اگه دما بالای 80 بود از خنک کننده استفاده کنید در صورتی که فایده نداشت خمیر سیلیکون پردازنده خودتونو عوض کنید چون میتونه تا چند درجه دما رو کم کنه

داره خودمونی میشه hagi-naser's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجا چه خبره . تا پارسال کسی روی hp و asus تف هم نمینداخت چی شد اینا یه دفعه شدن لپتاپ؟

l من تا الان 4 تا لپ تاب داشتم اونی که از همه بیشتر پدرم و در آورد لپ تاپ سونی بود. پس الان نتیجه بگیرم سونی مزخرفه ؟
    به این چیزا ربط نداره .

کسی هم که نمیتونه 4 تا مشکل ساده این لپ تاپ رو حل کنه بهتره بره یه xbox یا ps3 بگیره چون فکر کنم فقط بلده با p30 بازی کنه.

9. این کاربر از hagi-naser بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid4mi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حداقل call of duty رو درست مینوشتی احتمالاً هم منظورت از 8 همون modern warfare 3 هست؟
    من هاردم دور بالا هست 7200rpm احتمالاً برای همین زیر مچ دست داغ میکنه.
    در ضمن اگه در لپتاپ رو بیشتر از محدودیتش باز میکردم کلاً از جاش در میومد. ماشالا جنس پلاستیکی خفنی هم داره یه فشار کوچیک یا افتادن کوچیک میخواد تا همه زوارش در بره ...
    به هرحال ما هم سری از نرم افزار و سخت افزار داریم که کیفیتش رو دارم میگم... خودم یه ایسوس دارم چندین بار خورده زمین . دوستم وایوو داره از 1.5 متر خورد کف موزاییک سیستم ضد ضربه هاردش فعال شد بدسکتور هم پیدا نکرد فقط کنارش یه ترک برداشت. اینو الان من درشو باز و بسته کردم چفت کابلش شل شد. اگه زمین بخوره که بدنه پلاستیکیش هم خورد میشه...
    به هر حال باید از یک چیزی کم کنند که این سیستم به این قیمت پایین نسبت به هم رده ها برسه.
    دوست عزیز شما با این سابقه ای که داری میرفتی یه گوشت کوب میگرفتی که اگه زیر تریلی هم بره چیزیش نشه
    لب تاب یه چیز دیگه هستش و کاربرد های خیلی وسیع تری داره!!!
    ضمنا" خوشم میاد به چیز دیگه ای نتونستی گیر بدی غلط املایی گرفتی

11. این کاربر از majid4mi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اینجا چه خبره . تا پارسال کسی روی hp و asus تف هم نمینداخت چی شد اینا یه دفعه شدن لپتاپ؟

l من تا الان 4 تا لپ تاب داشتم اونی که از همه بیشتر پدرم و در آورد لپ تاپ سونی بود. پس الان نتیجه بگیرم سونی مزخرفه ؟
    به این چیزا ربط نداره .

کسی هم که نمیتونه 4 تا مشکل ساده این لپ تاپ رو حل کنه بهتره بره یه xbox یا ps3 بگیره چون فکر کنم فقط بلده با p30 بازی کنه.
    .
    .
    دوسته عزیز شما اگه دقت کنید ما داریم در سطح کلان حرف میزنیم نه با دیدن 2 3 مورد
    در ضمن ایسوس برندی هستش که الان تو ایران با این وضعیت اقتصادی بهترین کاربری با قیمت مناسب رو داره ارائه میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

والا من تو هر چی فروم دیدم از این مدل تعریف شده ....تو خود کلوب برندش هم کسایی که این مدل رو داشتند ازش تعریف کردند ..مشکلاتی هم که داشته توی همه لپ تاپ ها دیده میشه ...ولی نمیدونم چرا بعضی ها از این مدل بد میگن در صورتی که با این مدل کار نکردند ...به نظر من این مدل لپ تاپ به خاطر کانفینگ بالا و قیمت مناسب ارزش خرید رو داره ...

14. 2 کاربر از mehdi_nin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

والا من تو هر چی فروم دیدم از این مدل تعریف شده ....تو خود کلوب برندش هم کسایی که این مدل رو داشتند ازش تعریف کردند ..مشکلاتی هم که داشته توی همه لپ تاپ ها دیده میشه ...ولی نمیدونم چرا بعضی ها از این مدل بد میگن در صورتی که با این مدل کار نکردند ...به نظر من این مدل لپ تاپ به خاطر کانفینگ بالا و قیمت مناسب ارزش خرید رو داره ...
    ما هم نمیگیم بده
    ما میگیم اگه زیاد به لپ تاپ وارد نیستید که خودتون از پس مشکلات سیستمی یا سخت افزاری بر بیاید بهتره برید سراغ یه سیستمی که کانفیگ پایینتر با کیفیت بالاتری ارائه بده و پشتیبانی خوبی از محصول داشته باشه که شخص دچار مشکل و سر در گمی نشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •