اقای فرشید توصیه ی ما هم همین گونه هست با توجه به پولی که طرف می ده و کاربردی که انتظار داره فرشید بخای نخای می خایمت
اقای فرشید توصیه ی ما هم همین گونه هست با توجه به پولی که طرف می ده و کاربردی که انتظار داره فرشید بخای نخای می خایمت
دوست عزيز اتفاقا اون جوري كه شما فكر مي كنيد نيست.براي خريدن اين لپ تاپ روزگارم سياه شد تا پولش رو تونستم جور كنم.ولي حق با شماست چشم ساكت مي مونيم و منتظريم بزرگاني مثل شما نظر بدن.
شما ثابت کن ایشون بزرگه پسر تو چرا ساکت بمونی
اينجا يك عده هستند كه قدرتمندند و نمي ذارند بقيه چيزي بگند قبلا هم اين اتفاق برام پيش اومده.اينجا زورگو زياده.
اقای فرشید توصیه ی ما هم همین گونه هست با توجه به پولی که طرف می ده و کاربردی که انتظار داره فرشید بخای نخای می خایمتاينجا يك عده هستند كه قدرتمندند و نمي ذارند بقيه چيزي بگند قبلا هم اين اتفاق برام پيش اومده.اينجا زورگو زياده.دوست عزيز اتفاقا اون جوري كه شما فكر مي كنيد نيست.براي خريدن اين لپ تاپ روزگارم سياه شد تا پولش رو تونستم جور كنم.ولي حق با شماست چشم ساكت مي مونيم و منتظريم بزرگاني مثل شما نظر بدن. __________________.شما ثابت کن ایشون بزرگه پسر تو چرا ساکت بمونی
.
ببینید دوستان اینجا مکانی برای تبادل نظر هستش
من با توجه به اسناد و همینطور نظر سایر فروم ها و در سطح کلان دارم حرف میزنم نه اینکه فلانی یکی خریده و خراب شده پس همه شون همینطورن...نه دوست عزیز اینطور نیست
--------
ببینید من نمیگم دل مشکل داره میگم سری inspiron مشکل داره
البته شما میتونید یکیشو بگیرید و سیستم خنک کننده پردازنده رو عوض کنید و درایور هارم سرچ بزنید و خودتون تو نت پیدا کنید که در اون صورا همه چیز ok هستش
و این مسائل در صورتی هستش که شما خودتون متخصص باشید نه یک مصرف کننده محصول
دوسته عزیز شما اگه سندی داری که نشون میده این مدل مشکلی نداره ما با جان و دل حاضر به شنیدن سخنان شما دوستان هستیم
معیار سنجش ما باید :
3dmark vantage---3dmark06
prime 95
super prime
hwminotor
coretemp
cpu-z
gpu-z
باشه
شما خودتونم تست گیرید مشکلی نیست
--------------
در ضمن من میگم تو دراز مدت مشکل ایجاد میکنه که بازم میگم!!! اگه متخصص باشید مشکلی پیش نمیاد
ولی پیش گیری بهتر از درمانه
با تشکر
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
.سلام دوستان عزیز .
من تازه سون نصب کردم. آخرین نسخه درایور هم ریختم . اما وقتی تو بازی Battlefield 3 می رم بعد از 5 دقیقه یا دستگاه ریست می شه یا از بازی بیرون میاد. بازی Hot Pursuit هم بازی می کنم یا همش گیر می کنه یا بازم دستگاه ریست می شه . یعنی خاموش می شه. چی کار کنم؟؟؟
باتشکر
.
بخار گرم از سیستم شما خارج میشه ؟
با برنامه hwmonitor دمای سیستم رو هم در حالت idle و هم در حالت بازی چک کنید اگه دما بالای 80 بود از خنک کننده استفاده کنید در صورتی که فایده نداشت خمیر سیلیکون پردازنده خودتونو عوض کنید چون میتونه تا چند درجه دما رو کم کنه
اینجا چه خبره . تا پارسال کسی روی hp و asus تف هم نمینداخت چی شد اینا یه دفعه شدن لپتاپ؟
l من تا الان 4 تا لپ تاب داشتم اونی که از همه بیشتر پدرم و در آورد لپ تاپ سونی بود. پس الان نتیجه بگیرم سونی مزخرفه ؟
به این چیزا ربط نداره .
کسی هم که نمیتونه 4 تا مشکل ساده این لپ تاپ رو حل کنه بهتره بره یه xbox یا ps3 بگیره چون فکر کنم فقط بلده با p30 بازی کنه.
دوست عزیز شما با این سابقه ای که داری میرفتی یه گوشت کوب میگرفتی که اگه زیر تریلی هم بره چیزیش نشه
لب تاب یه چیز دیگه هستش و کاربرد های خیلی وسیع تری داره!!!
ضمنا" خوشم میاد به چیز دیگه ای نتونستی گیر بدی غلط املایی گرفتی![]()
.اینجا چه خبره . تا پارسال کسی روی hp و asus تف هم نمینداخت چی شد اینا یه دفعه شدن لپتاپ؟
l من تا الان 4 تا لپ تاب داشتم اونی که از همه بیشتر پدرم و در آورد لپ تاپ سونی بود. پس الان نتیجه بگیرم سونی مزخرفه ؟
به این چیزا ربط نداره .
کسی هم که نمیتونه 4 تا مشکل ساده این لپ تاپ رو حل کنه بهتره بره یه xbox یا ps3 بگیره چون فکر کنم فقط بلده با p30 بازی کنه.
.
دوسته عزیز شما اگه دقت کنید ما داریم در سطح کلان حرف میزنیم نه با دیدن 2 3 مورد
در ضمن ایسوس برندی هستش که الان تو ایران با این وضعیت اقتصادی بهترین کاربری با قیمت مناسب رو داره ارائه میده
والا من تو هر چی فروم دیدم از این مدل تعریف شده ....تو خود کلوب برندش هم کسایی که این مدل رو داشتند ازش تعریف کردند ..مشکلاتی هم که داشته توی همه لپ تاپ ها دیده میشه ...ولی نمیدونم چرا بعضی ها از این مدل بد میگن در صورتی که با این مدل کار نکردند ...به نظر من این مدل لپ تاپ به خاطر کانفینگ بالا و قیمت مناسب ارزش خرید رو داره ...
ما هم نمیگیم بدهوالا من تو هر چی فروم دیدم از این مدل تعریف شده ....تو خود کلوب برندش هم کسایی که این مدل رو داشتند ازش تعریف کردند ..مشکلاتی هم که داشته توی همه لپ تاپ ها دیده میشه ...ولی نمیدونم چرا بعضی ها از این مدل بد میگن در صورتی که با این مدل کار نکردند ...به نظر من این مدل لپ تاپ به خاطر کانفینگ بالا و قیمت مناسب ارزش خرید رو داره ...
ما میگیم اگه زیاد به لپ تاپ وارد نیستید که خودتون از پس مشکلات سیستمی یا سخت افزاری بر بیاید بهتره برید سراغ یه سیستمی که کانفیگ پایینتر با کیفیت بالاتری ارائه بده و پشتیبانی خوبی از محصول داشته باشه که شخص دچار مشکل و سر در گمی نشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)