ئظا جان من با hdmi 1.3 فیلم 3d دیدم اونم بلوری 50 گیگ
ئظا جان من با hdmi 1.3 فیلم 3d دیدم اونم بلوری 50 گیگ
محمدرضا هستم
نه که نشه دید
از قابلیت ARC هم میشه استفاده کرد
منتهی اینکه حد اکثر کیفیت رو بده یا نه و دیگر مواردی که تو همون ویکیپدیا نوشته بود حرف دیگه ای هست
در ضمن بلوری 50 گیگ و 25 گیگ و ... فرقی با هم ندارن از نظر استفاده از کابل و مقدار دیتایی که در هر ثانیه
داره ترنسفر میشه ملاک هست
راستی چی شد ؟ PS3 رو دوستت نیاورد تست کنید؟
سلام این بازی های که تو تلوزیون های اسمارت هست چه جوری بازی یاش مسخره یا خوبه
سلام کسی این برنامه کنترل 57000 را برای آندرویید را داره اگه کسی داره لطفا آپلود کنه چون من نتونستم از مارکت بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نهایت احترام به دوستانی که در مورد ال جی نظرات خصمانه دارن و سونی رو چشم بسته قبول دارن
بهتره بدونن سونی هم خودش بهتر از همه میدونه که چه تکنولوژی ای در سه بعدی پیروز هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ئظا; 02-02-2012 at 04:52.
سلام . من یک 47LW57000 دارم که برای اتصال به اینترنت از مودم D-LINK 520T (تک پورت ) استفاده می کنم ولی در مرحله سومDNS متوقف می شه
دوستانی که در این مورد تجربه دارند لطفا راهنمایی کنند. با سپاس
من یه دو روزه توی باشگاه پام بد جور آسیب دیده.نه تونستم برم کلاس.نه این رفیقمو دیدم ولی به احتمال زیاد هفته ی دیگه تست می کنم
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------
مالی نیست.در حد tv هست
بسیار مقاله جالبی محمدرضا جان. ممنون
سلام دوستان عزیز
1-درقسمت تنظیمات صدا گزینه ای است بنام surround infiti 3d که همیشه غیر فعال است چگونه فعال می شود؟
2-درقسمت حالت های سه بعدی تصویر که پنج حالت وجود دارد دوحالت سمت چپ همیشه غیر فعال است چرا؟
3-و حالت دیگر سه بعدی که در وسط قرار دارد و تصویر بالا و پایین دارد برای چیست؟
4-درقسمت تنظیمات کنترل پیشرفته تصویر گزینه ی XVYCC که همیشه غیر فعال است برای چیست؟
5-تا شدگی موضعی LED وهمچنین پرش تصویر یعنی چی؟ باید روشن باشد یا خاموش؟
ممنون میشم اگه مرا راهنمایی کنید؟
Last edited by enayati193; 02-02-2012 at 18:27.
سلام در سایتی نوشده بود عمق تلوزیون های اکتیو زیاد تر است ایا درست است لطفا مرا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)