سلام
یکی از ارور ها مربوط میشه به Syncro TruEmu Team H2O، نمیدونم چه نرم افزاریه اما درایورش قدیمیه!
ارور دیگه تون هم مربوط به یه دیوایسه به اسم Scarlett 2i2 USB
هر دوشون درایورشون قدیمین (2009)
سلام
یکی از ارور ها مربوط میشه به Syncro TruEmu Team H2O، نمیدونم چه نرم افزاریه اما درایورش قدیمیه!
ارور دیگه تون هم مربوط به یه دیوایسه به اسم Scarlett 2i2 USB
هر دوشون درایورشون قدیمین (2009)
Last edited by ask_bl; 09-08-2012 at 12:20.
مشکل شما مربوط به ویندوز نیمشه که ویندوز عوض کردین اول از همه برنامه driver genius ازلینک پایین دانلود کلیه درایورهای مادربورد با این برنامه حتما بروز نصب کنید برای کار با این برنامه هم از v p n استفاده کنید درمرحله بعد از لینک دوم فایل هات فیکس پایین بسته به نوع سیستم عامل دانلود نصب کنید برای دانلودشم روی دکمه سبز رنگ بالای صفحه کلیک کنید اگر بازم مشکلتون رفع نشد مشکل شما سخت افزاری مربوط میشه به پورت usb شما که مورد داره هر چی دستگاه به پورت usb دارین برای تست جدا کنید بطور موقت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان....
امروز داشتم سیکوال سرور ماکروسافت رو برای نصب مجدد از سیستمم پاک میکردم که وسط یه دفعه صفحه مرگ اومد... هیچ رقمه هم کنار نمیرفت....
با لینوکس بوت کردم و فایل های درایو C و دسکتاپ که مهم بود رو کنار گذاشتم... و خواستم بعد از چند ماه، بالاخره ویندوز عوض کنم....
همه چیز خوب پیش میره، تا اینکه سیستم ریست میشه و جایی که باید بگه نصب تموم شد، ارور میده که نمیتونه نصب کنه و سیستم رو خاموش میکنه.... سیستم عامل قبلی ۷ و سیستم عامل کنونی هم ۷ هستش....
متاسفانه دسترسی به دیسک ویندوز اکس پی هم ندارم الان!
سلام دوستان چند روز پیش یه کارت دی وی بی پروف 7500 خریدم. آک و نو خریدم. ویندوزم 7 اورجیناله................................ ..............................................
حالا هردفعه به لپتاپم میزنم و میخوام هر برنامه ای باز کنم و از کارت استفاده کنم یهو صفحه آبی مرگ میاد و حالمو میگیبره و می نویسه آنالیز هارد و تا 100 درصد پر میشه و سیستم رو صفح آبی قفل می شه منم مجبورم سیستمو با پاورش خاموش کنم. سیستمم لپتاپ Vaio F224FX/s هست. 1 سال نشده که خریدمش. به نظر شما دلیلش چیه؟
ویندوز هم وقتی می خواد بیاد بالا بعد WELCOME خیلی طول میکشه و گاهی اوقات صفحه سیاه میشه بعد دونه دونه آیکنا دسکتاپ میان بالا. لطفا راهنماییم کنید. با تشکر.
سلام دوستان ما یه کارت د.ی .... و.ی ... بی ... خریدیم مدل پر.و.ف .... 7.5.0.0...
این رو وقتی از طریق کابل یو اس بیش میزنم به لپتاپم بعد 2 دیقه کار کردن سیستم قفل می کنه و یه صفحه آبی ظاهر میشه
چکار کنم؟ مشکل از یو اس بی می تونه باشه؟ که اتصالی داشته باشه؟ با تعویس کابل یو اس بی درست میشه؟
یه راهنمایی بکنین. لپتاپم ویندوزش اورجینال 7 هست.
مدل لپتاپم هم اینه: sony vaio f224fx/s
چکار کنم دیگه نبینم این صفحه رو؟ blue screen error
اینم نوشته هایی که تو صفحه مرگ میاد همون صفحه آبیه. کسی ازش سر در میاره؟
==================================================
Dump File : 081512-17004-01.dmp
Crash Time : 15/08/2012 1110
Bug Check String : DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Bug Check Code : 0x000000d1
Parameter 1 : 00000000`00000088
Parameter 2 : 00000000`00000002
Parameter 3 : 00000000`00000000
Parameter 4 : fffff880`05a036f5
Caused By Driver : ks.sys
Caused By Address : ks.sys+36f5
File Description :
Product Name :
Company :
File Version :
Processor : x64
Computer Name :
Full Path : C:\Windows\minidump\081512-17004-01.dmp
Processors Count : 8
Major Version : 15
Minor Version : 7601
اینم همون فایلی که تو پست اول گفته بودین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==================================================
Last edited by Mahmood_Makhmaseh; 15-08-2012 at 11:38.
سلام
فولدر زیر رو آپلود کنین:
C:\Windows\minidump
Dump File : 061612-20514-01.dmpCrash Time : 6/16/2012 142 AMBug Check String : BAD_POOL_CALLERBug Check Code : 0x000000c2Parameter 1 : 0x00000007Parameter 2 : 0x00001097Parameter 3 : 0x0806000aParameter 4 : 0x8b862250Caused By Driver : fwpkclnt.sysCaused By Address : fwpkclnt.sys+8622File Description : FWP/IPsec Kernel-Mode APIProduct Name : Microsoft® Windows® Operating SystemCompany : Microsoft CorporationFile Version : 6.1.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255)Processor : 32-bitCrash Address : ntkrnlpa.exe+11f1b6Stack Address 1 : fwpkclnt.sys+8622Stack Address 2 : fwpkclnt.sys+20a0cStack Address 3 : fwpkclnt.sys+1c271Computer Name : Full Path : C:\Windows\minidump\061612-20514-01.dmpProcessors Count : 4Major Version : 15Minor Version : 7600Dump File Size : 160,416=========================================== =======با سلام
این اطلاعات صفحه آبی blue screen لب تاپمه که با برنامه general reporter گرفتم.
dell 5110
ram:4 gig
graphic:gforce 525m
cpu core i5
hard:western digital 7500
جوابتون رو به ایمیلم بفرستید.
email:mstflampard1990@yahoo.com
با سلام
بنده به چند ماهی میشه که سیستمم مشکل خطای بلو اسکرین نمایش میده
1- ویندوزم عوض کردم ولی مشکل حل نشد
2-یه بار به دلایلی فونت زیاد نصب کردم و موقعی که برنامه فوتوشاپ رو باز می کردم و می خواستم یه تکستی رو عکس ها ایجاد کنم موقعی که روی گزینه ای که بصورت تی انگلیسی هست اتخاب می کردم که رو عکس ها بنویسم سریع سیستم هنگ وصفحه آبی میومد و این احتمالا به دلیل این بود که می خواست فونت ها رو بخونه و چون زیاد بود هنگ می کرد و یا موقعی که می خواستم حتی برم فونت ها ر و از کنترل پنل پاک کنم وارد فولدر فونت ها که میشدم باز هم همین اتفاق میوفتاد که مجبور به تعویض ویندوز شدم و مشکل حل شد
3- قبلا با برنامه فایرفوکس هیچ مشکلی نداشتم ولی چند وقتیه موقعی که چند تا تب تو برنامه باز می کنم برنامه بسته میشه و میگه باید ریسیت بشه اما بعضی مواقع با ریست برنامه هم حل نمیشه و باید سیستم ریسیت کنم تا دوباره بتونم ازش استفاده کنم گفتم شاید ربطی به این مشکل صفحه ابی داشته باشه مثلا مشکل رم یا هارد
4- همین الان یه فولدر موزیک به تعداد 160 عدد می خواستم از یه درایو منتقل کنم به یه درایو دیگه همین که چند درصدش رفت سیستم صفحه آبی بلو اسکرین اومد و منم مجبور به ریست سیستم شدم
5- بعضی مواقع بدون اینکه با سیستم کاری انجام بدم هم همین اتفاق افتاده
6- سیستم رو طوری تنظیم کردم که از ساعت 3شب تا 7 صبح که اینترنت رایگان هست به طور اتوماتیک روشن و از اینترنت دانلود کند اما دیشب از ساعت 3 تا 3:50 دقیقه دانلود کرده و بعد از اون صفحه بلو اسکرین نمایش داده که وقتی بیدار شدم 42 دقیقه همینجور رو صفحه آبی بود که اومدم سیستم ریسیتش کردم
مشخصات سیستم
ویندوز 7 - 32بیت
cpu: intel ci72600k - 3.40GH
ram: 4Gb
vga: Geforce GT 240 - 1Gb
Last edited by Aloneboy; 15-08-2012 at 23:34.
یه مشکل از درایور کارت دی وی بی تون هست! درایور ویستا هست
شما از چه موسی استفاده میکنین؟ فکر میکنم این تداخل به خاطر اتصال همزمان موستون و کارت دی وی بی تون از طریق پورت usb باشه
شما موستون رو بکشین ببینین باز BSOD میگیرین؟
Last edited by ask_bl; 16-08-2012 at 01:40.
سلام
فولدرهای زیر رو آپلود کنین و لینکشون رو بذارین:
General Report
Minidump
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)