آمازون که دیجیتالی نداره. بخواد بفرسته هم 2 هفته طول میکشه
به نظرم گور بابای قانون کپی رایت و بریم سراغ پیدا کردن کرک.
من سرعتم بالاست دانلودش میکنم. اما کرک خدا کنه زود بیاد
آمازون که دیجیتالی نداره. بخواد بفرسته هم 2 هفته طول میکشه
به نظرم گور بابای قانون کپی رایت و بریم سراغ پیدا کردن کرک.
من سرعتم بالاست دانلودش میکنم. اما کرک خدا کنه زود بیاد
من که یک شبه دانلودش کردم
فقط گیر کرکه
تا زمانی هم کرک پیدا نشه هر شب یه بار دانلودش میکنم یه ساعت بازی میکنم تا کرکش بیاد![]()
شما که یه سور هم به ما زدی
خوب به جای دانلود دوباره ویندوزت رو یه بک آپ بگیر بعد از یه ساعت دوباره برگردون به بک آپ و دوباره نصبش کن.
ذئستان لینک دانلود بدون کرکشو بدین ما هم فیض ببریم
آقا پیدا کردی بگو ما هم دانلود کنیم
![]()
تعداد پستهای فروم با زمان باقی مانده تا ریلیز شدن بازی نسبت عکس داره
فکر کنم روز آخر هر ده دقیقه یه صفحه بریم جلو
خوب میخوای این کار رو بکنی برو چلنج های اسکانیا تراک رو بازی کن که هم خودش وقت میگره برات هم می تونی تکرارش رو نگاه کنی .
دوستان لینک دانلود نیومده ؟
تو وبلاگ scs یه متن بلند بالا گذاشتن که خلاصش اینه :
وقتی ما تو سپتامبر 2010 کارمون رو شروع کردیم فکر میکردیم کار روی یورو تراک یک سال طول بکشه . در طول این مدت تمام سیستم فیزیک رو کنار گذاشتیم و با سیستم جدید جایگزینش کردیم ،سیستم نور پردازی و سایه ها کاملا عوض شد ، موتر گرافیکی و 3 بعدی به روز استفاده کردیم ، سیستم تیونینگ برای شخصی سازی کامیون قرار دادیم ، مدل های کامیون ها و تریلر ها رو دوباره از نو طراحی کردیم ، کیفیت آیینه ها بهتر و قابل تنظیم شد ، هوش مصنوعی خودروها بهتر شد ، سیستم آب و هوا و روز و شب متنوع تر شد ، آسمان جدید و متحرک شده ، صداهای زیاد جدیدی ضبط شد ، نقشه بزرگی ساختیم پر از مکان های شگفت انگیز و .... در مورد دست اندرکاران پشت صحنه نوشته و اینکه هنوز رو این بازی کار خواهند کرد .
اینم آمار بازدید کنندهای وبلاگ scs تو دو سه سال اخیر که فکر کنم از 2010 به این طرف فقط به خاطر یورو تراک 2 بازدید ها زیاد شده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hamed30; 16-10-2012 at 09:09.
Minimum System Requirements:
CPU: 2.0 GHz Core 2 Duo, AMD Athlon MP -multiprocessor variant or comparable processors
RAM: 2 GB main memory
VGA: High powered graphic card: Nvidia GeForce 8600 or comparable ATI graphic card
DX: DirectX 9.0c
HDD: 2.0 GB free hard disk space
ODD: DVD-ROM drive
Recommended System Requirements:
CPU: 3.2 GHz Core 2 Duo recommended, AMD Athlon MP -multiprocessor variant or comparable processors
RAM: 2 GB main memory
VGA: Nvidia GeForce 9800 GT recommended or comparable ATI graphic card
DX: DirectX 9.0c
HDD: 2.0 GB free hard disk space
ODD: DVD-ROM drive
من سال پیش نگفتم بیاد یه سیستم بالا میخواد همه میگفتن نه.بیا حالا من با cpu دوال چیکار کنم؟؟؟؟گرافیکمم 7800 هستش
![]()
تو این سایت هم زده دو روز مونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)