تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 156 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

دوست عزیز میشه بپرسم تاپیک برای برنامه های ایپد کجاست ؟!!
    اگر هست ممنون میشم تاپیکش رو معرفی کنید
    چون من تو صفحات قبلم دیدم تو همین تاپیک دوستان در مورد برنامه ها حرف زدن و یا برنامه ها رو معرفی کردن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by emadpumad; 28-12-2011 at 01:56.

2. این کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه happyhome82's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    under the sea

پيش فرض

چطور مي تونم إز اين سايت دانلود كنم؟
    إز دانلودر هم استفاده كردم نمي شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سوال
    چطور میشه بدون استفاده از itunes برنامه برای ipad دانلود کرد؟
    سرعتم مخصوصا با VPN خیلی پایینه، می خواستم ببینم میشه یه جوری بدون استفاده از itunes برنامه ها رو دانلود کرد و بعد ریخت توی ipad?

تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

سوال
    چطور میشه بدون استفاده از itunes برنامه برای ipad دانلود کرد؟
    سرعتم مخصوصا با VPN خیلی پایینه، می خواستم ببینم میشه یه جوری بدون استفاده از itunes برنامه ها رو دانلود کرد و بعد ریخت توی ipad?
    درود
    تو app store سرچ کنید برنامتون رو پیدا کنید بعد که شروع به دانلود کرد میتونید وی پی ان رو خاموش کنید

6. 4 کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

درود
    تو app store سرچ کنید برنامتون رو پیدا کنید بعد که شروع به دانلود کرد میتونید وی پی ان رو خاموش کنید
    ممنون جناب عماد
    معمولا این کار رو می کنم ولی می خواستم ببینم راهی نداره که خود فایل برنامه رو روی PC بتونم Save کنم؟
    در ضمن جا داره از شما به خاطر کمک هایی که بهمون می کنی تشکر کنم.
    خیلی باحالی
    Last edited by sina818; 01-01-2012 at 12:20.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

ممنون جناب عماد
    معمولا این کار رو می کنم ولی می خواستم ببینم راهی نداره که خود فایل برنامه رو روی PC بتونم Save کنم؟
    در ضمن جا داره از شما به خاطر کمک هایی که بهمون می کنی تشکر کنم.
    خیلی باحالی
    درود بر سینا گرامی
    سوالتون دو پهلو بود.
    شما میتونید برنامه رو بعد از دانلود به وسیله آیتیونز در کامپیوترتون یا در سیدی و یا جای دیگه سیو کنید برای این کار باید به آدرس زیر برید و برنامه رو کپی و هرجا که دلتون خواست پیست کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پهلو دیگش اینه که شما نمیتونید از سایتی به قیر از اپل برنا مه های App Store رو دانلود کنی چونکه این برنامه ها باید ابتدا شمارو شناسایی کنند و با اپل آیدی شما مچ بشند و بعد اجازه دانلود و نصب داده بشه .
    شما مثلا میخواید یک برنامه که با آیدی من دانلود شده رو نصب کنید برای این کار باید آیدی من رو داخل آیتیونزتون آتورایز کنید در غیر این صورت نمیتونید نصبی کنید
    من خوشحال میشم اگه کاری از دستم بر بیاد انجام بدم
    Last edited by emadpumad; 01-01-2012 at 12:34.

9. 2 کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اینجور که پیداست چند وقتی اپل بشدت پاپیچ apptrackr بزرگترین سایت برنامه کرک شده ی ios شده و چند تا پیام تهدید امیز براش فرستاده

apptrackr هم بیکار ننشسته و داره با عوض کردن سرورهاش و بردن اونا به کشورهایی که قانون کپی رایت رو رعایت نمیکنن با تهدید اپل مقابله میکنه.یه captcha هم به لینکای خروجیه سایتش اصافه کرده که بنظر برای پایین اوردن امار سایتشه

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اینجور که پیداست چند وقتی اپل بشدت پاپیچ apptrackr بزرگترین سایت برنامه کرک شده ی ios شده و چند تا پیام تهدید امیز براش فرستاده

apptrackr هم بیکار ننشسته و داره با عوض کردن سرورهاش و بردن اونا به کشورهایی که قانون کپی رایت رو رعایت نمیکنن با تهدید اپل مقابله میکنه.یه captcha هم به لینکای خروجیه سایتش اصافه کرده که بنظر برای پایین اوردن امار سایتشه

طرح SOPA رو برای همین درست کردن که جلوی سایت های غیرقانونی در کشورهای بدون کپی رایت رو بگیرن با خارج کردن رکوردهاشون از DNS ها و کارهای مشابه برای جلوگیری دسترسی. اگه طرح SOPA در آمریکا رای بیاره (طرح های مشابه در اروپا رای آوردن و پیاده سازی هم شدن) اپل می تونه با رای دادگاه جلوی اینطور سایت ها رو بگیره و هر جای دنیا هم برن نمی تونن کاری کنن..

به امید اون روز.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من به شخصه اگه چنین اتفاقی بیافته ، جز اولین افرادی هستم که هر چی iDevice داشته باشم میفروشم :P
    با این اوضاع وحشتناک خراب اقتصادی ایران و با در نظر گرفتن حقوق یک ایرانی و حقوق یک امریکایی یا اروپایی ، من اصلا به خودم نمیبینم که از پس هزینه اپلیکیشن ها بر بیام... مگه اینکه به شغل شریف کارتن خوابی روی بیارم
    البته عذاب وجدان دارم از بابت اینکه دارم زحمت های این بیچاره ها رو مفت مفت استفاده میکنم ، ولی اوضاع این کشور لعنتی اجازه کار دیگه ای به من نمیده :|

دوستان من موقع ساخت اپل آیدیم با وی پی ان سوییس وصل شده بودم... به همین خاطر اپل منو سوییسی شناخت و منم کد پستی سوییس زدم و اینطوری شد خلاصه...
    اما الان میخوام کشور رو به امریکا تغییر بدم...
    چون تمامی ایمیل هایی که از اپل میگیرم به زبان شیرین فرانسویه ، و اینکه مثلا خیلی از اپلیکیشن ها که برای کریسمس توی امریکا رایگان شده بودن رو نتونستم بگیرم و کلا خیلی مشکل دارم با این قضیه...
    وقتی هم توی آیتونز میخوام تغییرش بدم ، بعد از تغییر کشور ، باید روش پرداخت رو انتخاب کنم و گزینه None هم وجود نداره...
    چیکار میتونم بکنم؟؟؟
    راستی ارزون ترین و مطمئن ترین جایی که گیفت کارت میفروشه کجاست؟؟؟
    آیا جایی هست که مثل فروش اینترنتی کارت شارژ ایرانسل ، بعد از پرداخت ، مستقیم کد رو نشون بده (بدون منتظر موندن) ؟؟؟
    Last edited by .:PAR3A:.; 01-01-2012 at 16:03.

13. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من به شخصه اگه چنین اتفاقی بیافته ، جز اولین افرادی هستم که هر چی iDevice داشته باشم میفروشم :P
    با این اوضاع وحشتناک خراب اقتصادی ایران و با در نظر گرفتن حقوق یک ایرانی و حقوق یک امریکایی یا اروپایی ، من اصلا به خودم نمیبینم که از پس هزینه اپلیکیشن ها بر بیام... مگه اینکه به شغل شریف کارتن خوابی روی بیارم
    البته عذاب وجدان دارم از بابت اینکه دارم زحمت های این بیچاره ها رو مفت مفت استفاده میکنم ، ولی اوضاع این کشور لعنتی اجازه کار دیگه ای به من نمیده :|
    راهش اصلا استفاده نکردنه، آیه آسمونی نیومده حتما فلان اپ های پولی رو روی دستگاهمون داشته باشیم. منم دلم BMW می خواد ولی اوضاع اقتصادی...

دوستان من موقع ساخت اپل آیدیم با وی پی ان سوییس وصل شده بودم... به همین خاطر اپل منو سوییسی شناخت و منم کد پستی سوییس زدم و اینطوری شد خلاصه...
    اما الان میخوام کشور رو به امریکا تغییر بدم...
    چون تمامی ایمیل هایی که از اپل میگیرم به زبان شیرین فرانسویه ، و اینکه مثلا خیلی از اپلیکیشن ها که برای کریسمس توی امریکا رایگان شده بودن رو نتونستم بگیرم و کلا خیلی مشکل دارم با این قضیه...
    وقتی هم توی آیتونز میخوام تغییرش بدم ، بعد از تغییر کشور ، باید روش پرداخت رو انتخاب کنم و گزینه None هم وجود نداره...
    چیکار میتونم بکنم؟؟؟
    راستی ارزون ترین و مطمئن ترین جایی که گیفت کارت میفروشه کجاست؟؟؟
    آیا جایی هست که مثل فروش اینترنتی کارت شارژ ایرانسل ، بعد از پرداخت ، مستقیم کد رو نشون بده (بدون منتظر موندن) ؟؟؟
    تنها راه تغییر کشور داشتن کردیت کارت از کشور مقصده و راه دیگه ای وجود نداره و با گیفت کارت هم ممکن نیست. یه اکانت جدید باید درست کنید.

15. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •