تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 303 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان من یک دستگاه تلوزیون سه بعدی 40c7770 دارم که دیروز خودبه خود تعداد زیادی رگه های رنگی عمودی ودانه های رنگی (که از سمت راست شروع میشه به شمت چپ کشیده میشه وسمت چپ زیادتر میشه )روی تصویر پیدا شد که بیشتر مایل به رنگ سبزه ریست فاکتوری هم کردم ولی درست نشد .کسی از شما راهکاری به نظرش نمیرسه؟لطفا کمکم کنید .با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان من یک دستگاه تلوزیون سه بعدی 40c7770 دارم که دیروز خودبه خود تعداد زیادی رگه های رنگی عمودی ودانه های رنگی (که از سمت راست شروع میشه به شمت چپ کشیده میشه وسمت چپ زیادتر میشه )روی تصویر پیدا شد که بیشتر مایل به رنگ سبزه ریست فاکتوری هم کردم ولی درست نشد .کسی از شما راهکاری به نظرش نمیرسه؟لطفا کمکم کنید .با تشکر
    دوست عزيز تلويزيون من هم دقيقا مشكل شما رو داره البته مال من 7770 46d هستش . زنگ زدم نمايندگي گفت پنلش اشكال داره بياريد تا عوضش كنيم. حالا قراره فردا ببرمش براي گارانتي.

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی برخوردم:
    من یه led سری 5 دارم 1 پورت hdmi داره و 1 پورت vga که به عنوان پورت pc اتصال مشخصه
    موقع اتصال به pc وقتی که tv رو از طریق خروجی hdmi به گرافیک کامپیوتر (hdmi to hdmi ) وصل میکنم تصویر اتوماتیک میره روی رزولوشن 1080 (رزولوشن استاندارد خود ( tv ولی در کمال تعجب کیفیت تصویر در این حالت خیلی پایینه .
    رنگها خیلی بد و غیر طبیعی نشون داده میشن ، فونتها نامیزون و دندونه دار و کلا تصویر خیلی مات و بی کیفیت و افتضاح نمایش داده میشه . ضمن اینکه تنظیمات تصویر برای حالت pc غیر فعاله و ظاهراً این پورتو به عنوان استاندارد نمیشناسه.
    وقتی از تبدیل hdmi به dvi هم استفاده میکنم و به پورت dvi گرافیک وصل میکنم بازم همون داستانه.
    اما وقتی که tv رو با پورت VGA به DVI گرافیک وصل میکنم (چون گرافیکم vga نداره با تبدیل) تصویر درست میشه و میشه عین یه مانیتور استاندارد .
    ولی یه مشکلی این وسط هست یکی اینکه خیلی از قابلیتهای تلویزیون و تنظیمات تصویر غیر فعال میشن و اینکه vga یه پورته آنالوگه و کیفیت تصویرش خیلی بالا نیست و به خصوص موقع پخش فیلم چه معمولی و چه hd و عکسها وتصاویر یه مقداری افت کیفیت رو میشه احساس کرد.
    اتصالات و کابلها رو هم تست کردم همه ok هستن.

حالا سوالی که از اساتید دارم اینه :
    امکان این هست از منوی مخفی سامسونگ تنظیمات رو یجوری تغییر داد که پورت hdmi بجای vga بعنوان پورت استاندارد برای اتصال tv به کامپیوتر شناخته بشه تا بشه از بیشترین کیفیت تلویزیون روی کامپیوتر استفاده کرد؟
    ممنون میشم کمک کنید

راستی یه LCD LG هم داریم که اون دقیقاً برعکسه و کیفیتش موقع اتصال با hdmi عالیه و مشکل بالا رو نداره.
    Last edited by PSYCHO_MAN; 31-07-2012 at 22:45.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام یک سالی میشه این تلویزیون را خریدم ازشم راضیم.40c6960
    فقط می خواستم بدونم روشی هست تا با آن سینمای خانگی اتوماتیک روشن بشه ؟ و بشه صدای تلویزیون را از آن شنید بدون اینکه با کنترل سینما را روشن کنم و هر وقت تلویزیون خاموش شد سینما هم خاموش بشه ؟
    کابل اچ دی ام آی هم گرفتم ولبی فایده ای نداشته . چی کار کنم به نظرتون ؟با این کابلهای اپتیکال میشه این کارو کرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

لطفا کمک کنید من تو قسمت svc روی upgrade bt کلیک کردم و بعدش هر کاری کردم دیگه عینک به tv وصل نشد لطفا سریعا راهنمایی کنید در ضمن مدلش ua40d6960

تاريخ عضويت
    Jul 2012

13 کمک بسیار فوری

لطفا کمک کنید من تو قسمت svc روی upgrade bt کلیک کردم و بعدش هر کاری کردم دیگه عینک به tv وصل نشد لطفا سریعا راهنمایی کنید در ضمن مدلش ua40d6960

تاريخ عضويت
    Jul 2012

داره خودمونی میشه azar_yurdum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

salam be hame ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان منم اومدم در کنارتون البته بار اولمه که سوال مطرح میکنم اگه اشتباهی پیش اومد ببخشید

عزیزان 2سال قبل تلوزیونLED40C6900بدون گرانتی خریدم منومخفی رو دستکاری کردم وفارسی شدحالا مشکل من اینه که اون تلوزیون فروختم مدل40D6000( البته 3d هست) گرفتم ولی هرکاری میکنم گزینه مدل ولوکال ست فعال نمیشه اگه کسی میدونه راهنمائی کنه لطفاً
    در ضمن همه کارها رو انجام دادم از قبیل نصب فلش با فرمت FAT32 / هتل مود رو هم فعال کردم ولی نشد
    Last edited by gggn; 11-08-2012 at 19:17.

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان منم اومدم در کنارتون البته بار اولمه که سوال مطرح میکنم اگه اشتباهی پیش اومد ببخشید

عزیزان 2سال قبل تلوزیونLED40C6900بدون گرانتی خریدم منومخفی رو دستکاری کردم وفارسی شدحالا مشکل من اینه که اون تلوزیون فروختم مدل40D6000( البته 3d هست) گرفتم ولی هرکاری میکنم گزینه مدل ولوکال ست فعال نمیشه اگه کسی میدونه راهنمائی کنه لطفاً
    در ضمن همه کارها رو انجام دادم از قبیل نصب فلش با فرمت FAT32 / هتل مود رو هم فعال کردم ولی نشد
    روش Unlock کردن سری D دیگه مثل سری C نیست. راحت ترین کار استفاده از برنامه rusamsung هست که اینجا توضیح داده شده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •