باید اون کوه بزرگ رو دور بزنی , تا میرسی یه جا به نام Ivarstead , بعد 50متر نرسده به شهره , یه پل داره که پله میخوره میره بالا , پله ها به خاطر طولانی بودنشون معروفن , یه 6000تایی هستن , دیگه از پله ها که بری بالا دقیق جلو Dragonbeard در میای
باید اون کوه بزرگ رو دور بزنی , تا میرسی یه جا به نام Ivarstead , بعد 50متر نرسده به شهره , یه پل داره که پله میخوره میره بالا , پله ها به خاطر طولانی بودنشون معروفن , یه 6000تایی هستن , دیگه از پله ها که بری بالا دقیق جلو Dragonbeard در میای
اینم عکس های هیروم که گفته بودم با ست دراگون :
از ایتم ها هم عکس گرفتم برا اینکه مشخصاتشون رو ببینین ( فقط اینجا که هستم پر دراگون بود , کشتمشون ایتماشون رو برداشتم , زیاد از وزنی که دارم حمل میکنم تعجب نکنیدمحتوای مخفی: عکس
)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم بازی چقدره آخه من بازیو گرفتم تو دو تا dvd بود تازه دی وی دی دومش نصفه هم کمتر بود ؟
درسته، حدودا 6گیگه...![]()
[/QUOTE]اون صندوقه قفل هست , وقتی میخوای بازش کنی اون بالا نمینویسه You Are Out of lootpick? این یعنی میله برای بازکردن قفل نداری[/QUOTE]
محتوای مخفی: متن پنهان
6 گیگ هست. ولی اینقدر توی بازی کار میشه انجام داد که نگو. بقیه بازیهایی که حجمشون اندازه 6 تا دی وی دی هست یاد بگیرند.
سلام
چطوری باید ست دراگون درست کرد ؟
میشه یه توضیح کامل بدین؟
مرسی
حجم بالای بازی ها به خاطر زیاد بودن آبجکت ها و تسکتچرهای بازی هست یعنی بیشتر مورد گرافیک هست. اینطور هم که دیدم این بازی اصلا گرافیک خوبی نداره.
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
پس بازی قشنگیه. ولی من نمی تونم اینجوری بازی کنم. چون عادت دارم ناخنک میزنم به بازی مثلا نیم ساعت یا فوقش 2 ساعت. اما اینطور که تو پستها دیدم باید زندگیتو بزاری پاشممنون که خوب و کامل توضیح دادین
![]()
باید اول شغل Smithing رو 100 کنید , بعد هم وقتی لول آپ میشید یه سری perk بهتون میده , اونو برای Smithing خرج کنید تا بتونید ست های جدید بسازید , بهترین ست بازی اول Daedric هست , بعد این دراگون , آیتم های مورد نیازشم آیتمایی هست که از دراگون ها دراپ میشه.
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
دوستانی که گرگینه رو درمان کردن , وقتی kodlak یه کوست میده که باید بری تو یه غار و یه سری جادوگر رو بکشی , جادوگر ها شما رو هم با 1 اسپل میکشن؟!!
حجم بالای بازی ها به خاطر زیاد بودن آبجکت ها و تسکتچرهای بازی هست یعنی بیشتر مورد گرافیک هست. اینطور هم که دیدم این بازی اصلا گرافیک خوبی نداره.
درسته حجم بازی به گرافیک خیلی ربط داره ولی به گفته خودشون به لطف موتور جدید و فشرده سازی اطلاعات باعث شده خیلی حجمش بیاد پایین. اینکه گرافیکش خوبه یا بده اول پیشنهاد میکنم بازی رو انجام بدید. چون من اینجا یکی از بهترین چیزهایی که دیدم گرافیک هست فقط دوست دارم توی بازی بگردم و از طبیعت فوق العاده اش لذت ببرم یکی از نمرات خوبشم به خاطر همین گرافیک بازی هست. نمیدونم شما از روی چی دیدی و اینطوری قضاوت کردی که اصلا گرافیک خوبی نداره. البته اینم بگم که من روی تنظیمات ultra بازی میکنم.
Last edited by aristocrat; 21-11-2011 at 15:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)