سلام
چطور میشه gprs از گوشی به لپتاپ از طریق wifi شیر کرد؟
اینکارو از adsl لپتاپ به گوشی از طریقه wifi انجام دادم
سلام
چطور میشه gprs از گوشی به لپتاپ از طریق wifi شیر کرد؟
اینکارو از adsl لپتاپ به گوشی از طریقه wifi انجام دادم
از طریق وای-فای گمونم نمیشه
اما ا استفاده از usb و قابلیتی به نام usb tethering میشه اینکار رو انجام داد
از طریقه usb ممکنه بگید چطور میشه...
درمورد wifi از لپتاپ به گوشی انجام شد پس یه راهی هم برای عکسش یعنی گوشی به لپتاپ هم باید باشه
=====
ftp و lan در برنامه Es File explorer چطور به pc وصل میشه؟ هرکاری کردم نشد!!![]()
گزینه پاک کردن پست بیزارید دیجه![]()
Last edited by nihilnigritude; 01-05-2011 at 12:15.
سلام
من كوشيم يه دفعه اس ام اس هاش ريخته بهم
اس ام اس ها نمياد اول و از اون طرف اخرين اس ام اسي كه با هر نفر داشتي ميره وسطاي ارشيو
مشكلش مشخصه?
این جا بگید مشکلتون رو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شانسو میبینین 11 فروردین خریدیم 219 از همین طبقه چهارم!
دو هفته ای 40 تومن خورد تو سرش!!!
سلام .
چرا انتقدر داره افت میکنه...
واقعا سونی اریکسون هیچوقت از گوشیهاش پشتیبانی خوبی نمیکنه و زیرشون رو خالی میکنه..
من که فروختم مال خودم رفتم مثل همیشه سراغ سامسونگ..
دلیل فروشم هم این بود از سونی اریکسون واقعا خیلی ناراحت شدم چون اصلا حاظر نشد براش اپدیت رسمی 2.2 رو بده با اینکه تو ماهواره همیشه ایکس 8 رو تبلیغ میکرد و کلی روش مانور میداد بعد هم ایکس 10 که قدیمیتره به 2.3 اپدیت کرد.. ولی بازم حاظر نشد این که جدیدتره رو حد اقل به 2.2 برسونه..
از اونورم w8 رو جایگزیت خط تولید ایکس 8 کرد..
داخل سایت ها خراجی هم خیلی ها از سونی اریکسون شکایت دارند..
الان سامسونگ ویو723 رو گرفتم خیلی راحت.. تازه سامسونگ اعلام کرد بادا 2.0 رو هم برای این گوشی عرضه میکنه.. به این میگن پشتیبانی هم ویو 1 و 2 رو گفت اپدیت میکنم که جز گوشی های رده بالا و سی پی یو 1 گیگش هست و هم رده متوسط مثل ویو723 ...
به نظر من بفروشین یچی دیگه بگیرین ولی نا گفته نماند واقعا ایکس 8 گوشی همه فن حریف بود واقعا ساپورتش عالی بود به خصوص بازی های گرافیکی رو اجرا میکرد..
الان گلاکسی مینی که وضوح 240 در 320 داره و از ایکس 8 پایینتر سامسونگ اونو به 2.2 اپدیت کرده.. قیمتش رو هم 220 تا 240 نگه داشته...
سلام
من اخرش دادم گوشیرو فلش کردن تا اومد بالا
اما هنوزم میخام یه رام نصب کنم روش همش هم بخاطر نصب برنامه ها روی مموری هستش
وارد ریکاوری میشم گزینه نصب انستال کاستوم رو هم میزنم اما ارور میده هرکاری کردم نمیشه خودمو کشتم دیگه!
اسم پوشه رام رو هم آپدیت گذاشتم اون اسمی که دوستمون هم توی چند تا پست قبلی گفت رو هم گزاشتم اما نمیشه
لطف کنیین یه توضی باحال بهم بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)