با تشکر مجدد....اگه خودش کرک کرده باشه نمیخوام پاکش کنم...جز پاک کردن راهی واسه فهمیدن نسخه اصلی بودن ویندوز نیست؟
با تشکر مجدد....اگه خودش کرک کرده باشه نمیخوام پاکش کنم...جز پاک کردن راهی واسه فهمیدن نسخه اصلی بودن ویندوز نیست؟
خب اینکه مشکلی نداره اگر کرک پاک بشه از windows loader برای کرک کردن مجددش میتونید استفاده کنید که کلی وقتی که برای جنیون کردن ویندوز این برنامه میبره 10 ثانیه.
من با اینکه ویندورpc م رو توسط windows loader اکتیو کردم اما اصلا ویندوز لبپابم اکتیو نمیشه
چیکارکنم؟
ممنون
asus a53 smi هستش
اینکار انجام بدین برنامه MBR Regenerator ابتدا ازلینک پایین دانلود کنید بعدشم اجراش کنید بعد روی دکمه start ازبرنامه کلیک کنید بزارین کارش انجام بده بعدش که سیستم ریست شد بالا اومد کرک windows loader لینک دوم دانلود کنید نصبش کنیدبعد تست کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.من ویندوز سون 64بیتی نصب کردم.موقع بالا اومدن boot manager مینویسه تو 1 صفحه وتا 20 ثانیه هی کم میشه بایس اینتر بزنم تا بیاد بالا یا خودش بعد بیست ثانیه میاد بالا. مشکل از چیه؟ کرک نشده؟
لطفا راهنمایی کنید........
آقا حل شد به کمک پست های اینجا.ممنون![]()
یک عکس از همون گزینه که دریافت میکنید اینجا قراربدین قبلشم این روشی که میگم تست کنید
dvd ویندوز 7 داخل دستگاه بزارین بصورت بوت بالا بیاین بعدشم تو قسمت اول next بزنید تو صفحه دوم از اون پایین گزینه repair your computer انتخاب کنید همینطوری باز next بزنید تا به کادر system recovery options برسین اونجا گزینه command prompet انتخاب کنید این دستوروارد اینتر کنید بعدشم این یکی دستورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتایپ اینتر کنیدهمینطوری که من زدم وارد کنید بعدش که سیستم بالا اومد ببینیدرفع مشکل میشه اگر نشد باز از همون پنجره system recovery options گزینه Startup repair رو انتخاب کنید بزارین کارش انجام بده عکسم فراموش نشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
برای اینتر پرایس که از جالت اکتیو در اومده راه حلی ندارید ؟
شما برای اکتیو کردنش از همون کرک از نوع استفاده کن فقط قبلش با برنامه MBR Regenerator کرک قبلی رو پاک کنید وقتی که سیستم ریست شد بالا اومد از نوع ویندوز کرک کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)