مثل گوسفند يهو پستا دوتايي ميشه!
چرا؟
من الانم حاضرم با 700 بگيرم البته با گارانتي فكر كنم تا بخواد برسه به 500 1 سال ديگه طول بكشه و نهايتا تا 1 ماه ديگه بيشتر صبر نمي كنم اصلا شايد زودتر هم گرفتم
سخت افزار بالا تر فكر نمي كنم نياز من باشه من تا حالا با گوشي لمسي كار نكردم چه برسه با اين گوشي لمسي با سيستم اندرويد و يه سري امكانات زياد مثلا در سنسيشن فيلم برداري 1080 فول اچ دي انجام ميده كه برام مهم نيست اگه ارك تو همون 720 بمونه و نتونه 1080 فول اچ دي بگيره
من از اون ادم هايي نيستم كه هر سال يه گوشي بخرم و من يه گوشي w810 داشتم كه به سرقت رفت و موقتا چون هزينه خريد ارك رو نداشتم گوشي k970 ELM گرفتم كه تا اون موقع بتونم هزينه رو تهيه كنم كه الان دارمش در ضمن ميخوام يه liveview كه جزء لوازم جانبي هست بگيرم اگه كسي تو تهران يا ترجيحا شيراز ادرس فروشگاهي داره پيغام خصوصي بده
شما همین پولو بده سنسیشن بخر
از همه نظر برتری داره
سی پی یو 2 هسته ای
gpu قویتر
رم بیشتر
رزولوشن بالاتر
بلوتوث ورژن 3
usb host
فیلم برداری full hd
و از همه مهمتر افت قیمت کمتر ... مطمعن باش آرک هم مثله همه گوشیهای سونی بعد از 1 سال افت قیمت خیلی زیادی میکنه
مثلاً w960 تا یه مدت زیادی رو 500 600 میچرخید آخراش تا 250 تومنم اومده بود
آرکو بخری 1 سال دیگه تو بازار 400 تومنه و مال شما رو 250 تومن میخرن
ولی htc اینجوری نیست و مثلاً سنسیشن اگه 750 باشه به سختی از 600 پایینتر میره
سلام. سایت دیجی کالا زده آرک با گارانتی کامتل 815 تومن! مگه پارس کامتل آرک رو گارانتی کرده اصلاً؟ اگه کرده چرا توی سایتش نیست؟ اگه نکرده یعنی دیجی کالا هم...؟؟ اگه واقعاً پارس کامتل باشه من که حاضرم 800 بدم!!
بعضی از سیاست های غلط سونی اریکسون در تاخیر دیر موقع این گوشی باعث شد
از فروش نچندان خوبی بهره مند بشه
این فاجعست
حداقل ایکس 10 توی فروش خیلی موفق بود
دوستان من دیدم بعضی ها به bluetooth نسخه 3 خیلی دقت میکنند ولی باید گفت که 2.1 با 3 غیر از مصرف کمتر از نظر سرعت هیچ فرقی نمیکنه فقط انرژی کمتری مصرف میکنه!
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
در ضمن بنظر من Xperia play خیلی قشنگ تره ولی جون برای بازی هست خیلی احساس کلاس بالا بودن نمیده قبول دارید؟
آره ولی حتی اگه نخوایم با بقیه ی گوشیها مقایسش کنیم هم قیمتش بالاست یعنی کلا در مقایسه با خودش هم مشکل داره بنده خدا! و این یعنی اینکه فعلا مشکل فراتر از دیرکرد در ریلیزشه!
فعلا من گالکسی اس2 و X10 رو برای خرید منطقی تر میدونم
در مورد بلوتوث سه من نميدونم عملا سرعتش چه قدر بالاتر هست!چون تئوريش 3 مگ در ثانيه ميتونه انتقال بده...بايد ديد تو عمل هم ميتونه يا نه! حالا شما ميگيد نميكنه نميدونم! (مثل اين كه نياز به يه چيپ ديگه داره تا به اون سرعت برسه)دوستان من دیدم بعضی ها به bluetooth نسخه 3 خیلی دقت میکنند ولی باید گفت که 2.1 با 3 غیر از مصرف کمتر از نظر سرعت هیچ فرقی نمیکنه فقط انرژی کمتری مصرف میکنه!
در ضمن بنظر من Xperia play خیلی قشنگ تره ولی جون برای بازی هست خیلی احساس کلاس بالا بودن نمیده قبول دارید؟
در مورد ايكسپريا پلي هم نه!
كجاش قشنگ تر از آركه؟
بله تفاوت سرعتی وجود نداره.
اما اگر مثل GSII
HS باشه اونوقت اختلاف سرعتی زیاد میشه. البته هر دو دستگاه در تبادل اطلاعات باید این امکان رو داشته باشند.
بنظرم چون میشه بین دو دستگاه گوشی یک Wireless AD HOC داشت نبود بلوتوث 3 چندان مهم نیست.
برای ارتباظ با تلوزیون هم میشه از تکنولوژی DLNA بهره گرفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)