تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 430 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 4293

نام تاپيک: Xperia™ Arc & Arc S | گوشي هاي اندرويدي سوني اريكسون با پردازنده هاي 1 و 1.4 گيگاهرتزي

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

مثل گوسفند يهو پستا دوتايي ميشه!
    چرا؟

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

اگه پول داري كه با گارانتي بگير!
    ولي كلا هنوز اين گوشي گرونه!
    نميرزه!‌ شما يه كم ديگه صبر كن تا قيمتش افت خودش رو بكنه حداقل بياد طرفاي 500 تومن!
    من الانم حاضرم با 700 بگيرم البته با گارانتي فكر كنم تا بخواد برسه به 500 1 سال ديگه طول بكشه و نهايتا تا 1 ماه ديگه بيشتر صبر نمي كنم اصلا شايد زودتر هم گرفتم

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

خو طبیعیه که آرک از خوشگل ترینای تاریخه ولی مگه گوشی به خوشگلیه؟؟؟ سونی اریکسون پشتیبانی نرم افزاریش افتضاحه و سخت افزار آرک هم تا چند وقت دیگه از رده خارجه...
    پس یعنی هیچ عکسی از باطری آرک نبووووود؟؟؟ اون دوستمون که خریده نمی تونه از باطریش یه عکس بزاره؟؟؟
    سخت افزار بالا تر فكر نمي كنم نياز من باشه من تا حالا با گوشي لمسي كار نكردم چه برسه با اين گوشي لمسي با سيستم اندرويد و يه سري امكانات زياد مثلا در سنسيشن فيلم برداري 1080 فول اچ دي انجام ميده كه برام مهم نيست اگه ارك تو همون 720 بمونه و نتونه 1080 فول اچ دي بگيره
    من از اون ادم هايي نيستم كه هر سال يه گوشي بخرم و من يه گوشي w810 داشتم كه به سرقت رفت و موقتا چون هزينه خريد ارك رو نداشتم گوشي k970 ELM گرفتم كه تا اون موقع بتونم هزينه رو تهيه كنم كه الان دارمش در ضمن ميخوام يه liveview كه جزء لوازم جانبي هست بگيرم اگه كسي تو تهران يا ترجيحا شيراز ادرس فروشگاهي داره پيغام خصوصي بده

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

من الانم حاضرم با 700 بگيرم البته با گارانتي فكر كنم تا بخواد برسه به 500 1 سال ديگه طول بكشه و نهايتا تا 1 ماه ديگه بيشتر صبر نمي كنم اصلا شايد زودتر هم گرفتم
    شما همین پولو بده سنسیشن بخر
    از همه نظر برتری داره
    سی پی یو 2 هسته ای
    gpu قویتر
    رم بیشتر
    رزولوشن بالاتر
    بلوتوث ورژن 3
    usb host
    فیلم برداری full hd

و از همه مهمتر افت قیمت کمتر ... مطمعن باش آرک هم مثله همه گوشیهای سونی بعد از 1 سال افت قیمت خیلی زیادی میکنه
    مثلاً w960 تا یه مدت زیادی رو 500 600 میچرخید آخراش تا 250 تومنم اومده بود
    آرکو بخری 1 سال دیگه تو بازار 400 تومنه و مال شما رو 250 تومن میخرن
    ولی htc اینجوری نیست و مثلاً سنسیشن اگه 750 باشه به سختی از 600 پایینتر میره

5. 5 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام. سایت دیجی کالا زده آرک با گارانتی کامتل 815 تومن! مگه پارس کامتل آرک رو گارانتی کرده اصلاً؟ اگه کرده چرا توی سایتش نیست؟ اگه نکرده یعنی دیجی کالا هم...؟؟ اگه واقعاً پارس کامتل باشه من که حاضرم 800 بدم!!

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بعضی از سیاست های غلط سونی اریکسون در تاخیر دیر موقع این گوشی باعث شد
    از فروش نچندان خوبی بهره مند بشه
    این فاجعست
    حداقل ایکس 10 توی فروش خیلی موفق بود

8. این کاربر از farhooode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danitondar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان من دیدم بعضی ها به bluetooth نسخه 3 خیلی دقت میکنند ولی باید گفت که 2.1 با 3 غیر از مصرف کمتر از نظر سرعت هیچ فرقی نمیکنه فقط انرژی کمتری مصرف میکنه!

---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------

در ضمن بنظر من Xperia play خیلی قشنگ تره ولی جون برای بازی هست خیلی احساس کلاس بالا بودن نمیده قبول دارید؟

10. این کاربر از Danitondar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

بعضی از سیاست های غلط سونی اریکسون در تاخیر دیر موقع این گوشی باعث شد
    از فروش نچندان خوبی بهره مند بشه
    این فاجعست
    حداقل ایکس 10 توی فروش خیلی موفق بود
    آره ولی حتی اگه نخوایم با بقیه ی گوشیها مقایسش کنیم هم قیمتش بالاست یعنی کلا در مقایسه با خودش هم مشکل داره بنده خدا! و این یعنی اینکه فعلا مشکل فراتر از دیرکرد در ریلیزشه!
    فعلا من گالکسی اس2 و X10 رو برای خرید منطقی تر میدونم

12. این کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

دوستان من دیدم بعضی ها به bluetooth نسخه 3 خیلی دقت میکنند ولی باید گفت که 2.1 با 3 غیر از مصرف کمتر از نظر سرعت هیچ فرقی نمیکنه فقط انرژی کمتری مصرف میکنه!
    در ضمن بنظر من Xperia play خیلی قشنگ تره ولی جون برای بازی هست خیلی احساس کلاس بالا بودن نمیده قبول دارید؟
    در مورد بلوتوث سه من نميدونم عملا سرعتش چه قدر بالاتر هست!‌چون تئوريش 3 مگ در ثانيه ميتونه انتقال بده...بايد ديد تو عمل هم ميتونه يا نه! حالا شما ميگيد نميكنه نميدونم! (مثل اين كه نياز به يه چيپ ديگه داره تا به اون سرعت برسه)

در مورد ايكسپريا پلي هم نه!‌
    كجاش قشنگ تر از آركه؟

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------

بله تفاوت سرعتی وجود نداره.

اما اگر مثل GSII
    HS باشه اونوقت اختلاف سرعتی زیاد میشه. البته هر دو دستگاه در تبادل اطلاعات باید این امکان رو داشته باشند.

بنظرم چون میشه بین دو دستگاه گوشی یک Wireless AD HOC داشت نبود بلوتوث 3 چندان مهم نیست.

برای ارتباظ با تلوزیون هم میشه از تکنولوژی DLNA بهره گرفت

15. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •