کسی تا حالا اینها رو امتحان کرده ؟
کسی تا حالا اینها رو امتحان کرده ؟
سلام دوستان من پوست حساسی دارم؟
کدوم برند رو بگیرم؟؟؟؟ میگن فیلیپس خوب نیست اینو هم قبول دارم چون خودم امتحانش کردم .
قیمتش مهم نیست امایه چیزی باشه که بالاش پول بی خودی ندم؟
بچه ها پدر بنده فیلیپس داره و من هم ازش استفاده میکنم متاسفانه پوستم حساسه اذیت میکنه تا 100 تومن چی خوبه؟
اصل باشه ها
دادشا من اینو از فروشنده شنیدم.
میگف من خودم اولین بار که این ریش تراش های خفن براون اومد گرفتم.300 تومن بود.میگف خوب اسلاح نمیکرد در صورتی که رفیقش داشت و توپ اصلاح میکرده براش.گفت بعدش اومدم یه دونه از این 80 تومنیاشو گرفتم گف هنوز دارم استفاده میکنم . عالیه.گف ممکنه یه ریش تراش رو صورت یکی بسازه رو یکی نه!
من خودم فیلیپس دارم مدل 8200 بابام هم فیلیپس داره از مدل های قدیمی ترش.(4 سال پیش) هر دوتامون راضی ایم.فوق العاده است.
اگه صورتت حساسه سری sensitive رو بگیر.اونا یه ژل (امولسیون) مخصوص دارن برای اصلاح.قیمتشم فک کنم الان دور و بر 500 باشه بهترین مدلش.ولی از 200 و خوردی شروع میشه این سری....
کسی نمیدونه؟
سلام
دروغ چرا، چند صفحه بیشتر از این تاپیک رو نخوندم و یه کمی هم سرچ کردم[ احتمالن واسه این بود که بعدن واسه کسی که میگه "قبلن گفته شده" یه جوابی داشته باشم!!]
دوستان یه ماشین اصلاح می خوام که قیمتش زیر 100 تومن باشه، و مهم تر اینکه مثل این موزر ها تقریبن بتونه از تَه بزنه مثلن یه مدل فیلیپس بوداز 1 تا 18میلی متر میزد .(1 میلی متر مینیمم مقدار ماشین اصلاح هست؟). این موزر ها از این لحاظ ایده آل هستند فقط بدیشون اینه که مکنده ندارن و موقع اصلاح کلی کثیف کاری میشه!
اگه موردی سراغ ندارید لطف کنید یه سایتی که بشه موزر اصل ازش خرید بهم معرفی کنید.
ممنون از شما
امروز از اخر رفتم پاناسونیک LT20 رو با قیمت 240 خریدم
سلام دوستان
منم دقیقا شبیه این دوستمون یه ماشین اصلاح صورت میخام که اصلاح نمره صفر داشته باشه . یعنی اصلاح صفرش یا در حد صفرش عالی باشه.
قیمت ش هم حداکثر تا 100هزار باشه.
دوستان و اساتید راهنمایی های مفیدشونو دریغ نکنن.
Last edited by saasn; 25-07-2012 at 16:16.
فعلا یکبار اصلاح کردم . باید بگم که نسبت به براون قدیمی که داشتم واقعا عالیتر اصلاح کرد ولی باز هم زیر گردن رو تک و توکی باقی میزاره . البته پس از سالها اصلاح با تیغ زمان میبره تا ریش ها بهش عادت کنن .
هر چند روز یکبار باید ریش تراش رو تمیز کرد ؟
سلام . مبارکها باشه.
اگه با فوم اصلاح میکنین خوب هر روز میشورینش . ولی اگه خشک اصلاح میکنین هر هفته یکبار با آب ولرم و کمی صابون مایع بشورینش عالی میشه. در ضمن اگه خشک اصلاح میکنین ، یکبار هم که شده با فوم یا صابون اصلاح کنین ببینین کدوم واسه شما بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)