حداقل ما بچه های پی سی رعایت کنیم. دست از سلام دادن که طمع داریم برداریم!![]()
حداقل ما بچه های پی سی رعایت کنیم. دست از سلام دادن که طمع داریم برداریم!![]()
دوستان از افرادی که از لحاظ سنی از شما کوچکتر هستند و در مقابل ذره بین خانواده شان قرار دارند رفاقت نکنید
مثلا میرید با اون شخص براش لباس بخرید بعد لباس خوب از آب در نمیاد یا جلف هستش . پدر و مادر اون شخص این حرکت را از چشم شما می بینند و ممکن است به شما غر بزنند که چرا این لباس را برای بچه من خریدید ( خوب تو که بچه ات رو دوست داری با خودت ببرش براش لباس بخر )
یا با افرادی که خیلی گیر هستند نرید خرید کنید
مثلا با یکی میرید یه پیراهن میخرید بعد یارو میره فردا پسش میده یا عوضش می کنه در شرایطی که اون فروشنده آشنای شماست و پیشش آبرو دارید
چند وقت یکبار دوستان خود را روی ترازو بریزید و ببینید کدوم یک از اون ها برای شما ضرر نداشته و مطالب و کار های مفید ازش یاد گرفتید و سپس بقیه نخاله ها رو از غربیلک ردشون کنید بره
چند وقت یکبار به دوستان خود مسیج بدید شاید اون طرف شماره شما از گوشیش پاک شده باشه و شما از دستش ناراحت شدید که چرا چند وقته به ما زنگ نمی زنه و اون بنده خدا رو فحش بدید
و به این نکته خیلی خیلی توجه کنید که برای من تجربی ی مهمی بود و مسیر زندگیمو عوض کرد:
با افرادی که همیشه فاز غم و منفی دارند و همیشه ناراحت و غمگین هستند حالا چه خوب چه بد فقط سلام و علیک کنید و باهاشون رفاقت نکنید چون این افراد موج منفیشون روی شما تاثیر میزاره و شما همش غمگین و ناراحت هستید و اصابتوت داغون میشه من زیاد تجربه کردم
چند روز یکبار یه دوش آب سرد بگیرید(اگه سرما نمیخورید) برای شادابی و نشاط و روحیه گرفتن خوبه
اگه می بینید تفریحتون شده فقط سفره خونه و قلیون کشیدن و حوصلتون و پولتون به وقتتون به هدر میره برای گزراندن وقت بیلیلارد تفریح خوب و نسبتا ارزونیه
امید وارم تجربه هام بدردتتون خورده باشه
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
آقا راستی یه چیزه دیگه بگم برای رفیقن اتفاق افتاد آبروش رفت :
تو خیابون یا کوچه یا هر جایی تو محلتون هر دختری رو دیدید بهش تیکه ول ندید یه دفعه دیدی خواهر رفیقتون که چهره اش تغییر کرده یا شما تا حالا ندیدیدش و ممکنه اون شما رو بشناسه واون وقت ..............
راستی این رفیقمون حمید دیابلودیگه نیستش فکر کنم تجربه هاش ته کشیده
(قصد جسارت نبود فقط برای عوش شدن روحیتون )
احترام از خود بزرگترمون رو نگه داریم و اگه نظرش با نظر ما نمیخونه ، خیلی منطقی بهش جواب بدیم و سعی کنیم مثل کوچیکتر از خودمون بهش جواب ندیم مخصوصا جلوی بقیه (حتی اگه نظر شما درست باشه )
به نظر من مشکلات افسردگیتون دست کم نگیرید چون عواقب بعدی داره...سعی کنید اگر روابططون با همسرتون
داره به بمبست نزدیک میشه ار مشاوره خانواده استفاده کنید ... اگر افسردگی و اضطراب دارید به روانپزشک مراجعه کنید
تا به زندگی با شور شوق کامل و بدون استرسو اظطراب و افسردگی برگردید و فقط به فکر پیشرفت و ثروت اندوزی و سعادت اخروی باشید
سلام
راستش من یه چیو تجربه کردم شاید به نظرتون خنده دار بیاد شایدم واقعا براتون اتفاق میوفته.چیزی رو که بهش نیاز ندارید رو دور میریزید یا بیخیالش میشید و بعد که از دسترستون خارج شد فورا میبینید مواقعی پیش اومد که بهش نیاز پیدا کردید و با خودتون گفتید کاش با خودم فلان چیزو میووردم یا کاش دور نمینداختمش
دیشت درایور یکی از سخت افزارهام که فروخته بودم رو بعد از یک سال به درد نخوری پاکش کردم از آرشیوم .دو ساعت بعدش طرف زنگ زد گفتش آقا اون درایور فلان سخت افزار رو من گمش کردم تو تو آرشیوت داری؟
نتیجه اینکه هر وقت جایی میرید و میخوایید یه وسیله یا هر چیو با خودتون ببرید اگه با خودتون گفتید که ای بابا اینکه اونجا به دردم نمیخوره و ...بدونید که اگه نبریدش حتما مشکلی یا ... ای پیش خواهد اومد که بهش نیاز پیدا میکنید و مواردی مشابه همین
سعی کنید به کسی چپ چپ نگاه نکنید.مخصوصا تو اتوبوس اونم به خانومهاواین تجربه رو دوستم بهم گفت که چند وقت پیش براش تو brt اتفاق افتاده بود!!
اگه تو جمعی رفتید که کسی رو نمیشناسید و تو اون جمع 2 نفر با هم شوخی کردند یا اینکه به هم متلک انداختند شما نخندید.چون با خندتون باعث میشه طرف مقابل یاهاتون دشمنی کنه
با پیرزنهاها بحث نکنید.یه دفعه دیدی یه چیزی گفتید و اونم سکته زد و حالا بیا و درستش کن
سلام
بعضی از مردم عادت دارند وقتی به فکر فرو میرند به یه جا یا یه کسی خیره میشند درحالیکه اصلاً هدفشون نگاه کردن نیست بلکه فقط تو فکر هست .
بنابراین اگر جائی دیدین یه نفر بهتون زُل زده احتمال داره قصدش نگاه کردن به شما نباشه اصلاً .
پس چیزی بهش نگین و شما نگاهش نکنین . اگر با شما کار داشته باشه صداتون میزنه .
بعضیها اونقدر از این موضوع غافلند که یکدفعه با طرف دعوا میکنند !!! و بهش میگن چته زل زدی به من ؟ .... در حالیکه اون بیچاره فقط تو فکر زندگی و مشکلاتش هست .
============================+=====+====
کلاً تا وقتی احتمالهایِ خوب هم وجود داره در یک موضوع , هیچوقت احتمالهای بد رو حتمی ندونید وگرنه یا سوء تفاهم پیش میاد یا قضاوتتون ناعادلانه میشه و تبدیل میشین به یه آدم ظالم .
وقتتون بخير دوستان
اگه تو خونه با مورچه ها مشکل دارین و از دستشون عاجز شدین , این مطلب رو با دقت و حوصله بخونین , مشکلتون حل میشه :
مورچه ها از نظافتچی هایِ طبیعت هستند و همین موضوع باعث میشه بیان تو خونه و آشپزخونه و اتاقها و دنبال خوراکی بگردند و اگه جائی خوراکیِ باب طبعشون زیاد باشه میرن با یه لشکر بر میگردن تا زود اونجا رو تمیز کنند .
اگر میخواین کمتر پیداشون بشه , شکر و خورده قند و خورده نان و چیرهای دیگه نریزین رو زمین .
کشتنِ مورچه ها گناه داره مگر اینکه دیگه اونقدر مزاحمت ایجاد کنند که چاره ای جز مقابله با اونها وجود نداشته باشه .
بهترین کار نریختن مواد غذائی در آشپزخانه و اتاقها هست تا زیاد نشند .
راه دوم :
بستنِ لانه هایِ اونها با کمی سیمانِ سفید یا سیاه یا گچ هست .
راهِ سوم ( راهِ حل نهائی ) :
اگر ازتون سلبِ آسایش میکنند و میان تو رختخوابتون و رو دست و پاتون یا همه جا تونل زده اند و دارند خونه رو خراب میکنند دیگه چاره ای نیست جز اینکه با روشی که الان خدمتتون عرض میکنم برای همیشه پروندشون رو ببندین :
1 - باید یک بسته پودر بایگون یا پیف پاف بخرین . یک قوطیش حدود 1700 تومن قیمت داره تو کویت .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنده مارکهایِ ایرانی رو سالها پیش آزمایش کردم اما اصلاً کارائی نداشت . شاید الان خوب باشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- باید لانه ی مورچه ها رو که ازش وارد اتاق یا آشپزخونه یا حیاط میشند رو پیدا کنید .
این کار بسیار ساده هست . فقط کافیه یک قطره عسل یا یک تکه ی کوچیکِ خرما یا شوکولات بذارین گوشه ی اتاق .
خودشون میان سراغش و با دنبال کردنشون راحت لانشون رو پیدا میکنید .
پودر حشره کش دخلِ همه ی حشراتِ مزاحم رو میاره و تا ماهها یا حتی سالها پروندشون رو میبنده . این پودر معجزه میکنه .
اما باید بدونین چطور ازش استفاده کنین .
هرگز پودر رو اینور و اونور و گوشه ی دیوار نپاشید خصوصاً اگر بچه ی کوچیک دارین .
فقط لانه ی مورچه ها رو با روشی که گفتم پیدا کنید و مقدار بسیار کمی به اندازه ی یک دانه ی عدس بریزد داخل لانه . فقط همین . میتونین با یک چوب کبریت یا چوبِ خلال دندان براحتی این کار رو انجام بدین .
با حوصله و دقت همه ی لانه ها رو پیدا کنین و کمی پودر بریزین توی اون .
قبل از ریختنِ پودر حتماً کولر و پنکه رو خاموش کنین و در و پنجره ها رو ببندین چون این پودر بسیار سبک هست و با کمترین بادی سه مقداریش پخش میشه تو هوا که ممکنه بره تو ریه ی شما .
برای مورچه های بزرگ , مقدار بیشتری پودر بریزین .
مشکلتون کاملاً حل میشه .
![]()
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 30-09-2011 at 14:03. دليل: amending
وقتی تصمیمی میگیری بلا فاصله عملیش نکن . یکم صبر کن حداقل تا فرداش ببین هنوز رو تصمیمت هستی یا نه. بعد عمل کن
هیچ وقت به خاطر چیزی که تو مقصرش نیستی و توش دخالتی نداشتی خجالت نکش .
همیشه و همه جا خودت باش و به خاطر خوشایند دیگران حرفی نزن یا کاری نکن
همیشه برای خودت احترام و ارزش قائل شو . به عبارتی خودت رو دوست داشته باش
کاری رو کن که فکر میکنی درسته . حتی اگه بعد بفهمی اشتباه بوده حداقل میدونی این درست ترین تصمیمی بوده که تو بدترین شرایط گرفتی .
اشتباهاتت رو ببخش اما تکرار نکن .
همیشه تو کارات با یکی از اعضای خانوادت مشورت کن .
افسوس گذشته رو نخور . هیچوقت واسه هیچی دیر نیست حتی وقتی که فکر میکنی دیگه کار از کار گذشته . خدا همیشه جای شکرش رو باقی میذاره .
اگه پسر جوانی هستی طلا ننداز.
زیاد منم منم نکن چون هیچ کس از این رفتارت خوشش نمیاد و شما رو فردی خودخواه و جاه طلب میدونن
بزار خسته بشیو واقعا خوابت بیاد بعد برو تو رختخواب چون غیر از این باشه مجبورس ساعتها فکر بی خود کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)