تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 124 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    دوستان میشه یکم راجع به آببندی ماشین توضیح بدن،ماشینم se یورو۴ ۷۰۰تا کارکرده،تا الانم مراعات کردم از ۸۰تا بیشتر نرفتم با یه سرعت یکنواخت هم طولانی رانندگی نکردم.من بیشتر کارم شهرستانه میخواستم بدونم الان میتونم جاده برم؟سوال دیگم راجع به گارانتیه،من به این نمایندگی ها بدبینم میشه سرویس اولیه رو بریم بعدش دیگه سرویسا رو نریم و اینکه چه قطعاتی رو گارانتی قبول میکنه؟بلبریگ چرخ سر پلوس لنت یا ای سی یو سنسورها شامل گارانتی میشن؟یکم توضیح بدین.
    ممنون

تا 1000 کیلومتر اول زیاد به موتور فشار نیارید البته خیلی مهم نیست .
    ماشین شما تا 5 هزارتا کاملا گارانتی هست حتی لنت ترمز
    از 5 هزار تا 40 هزار فقط موتور و اجزای درون موتور گارانتی کامل هست ، بقیه موارد مثل کمک فنر و دیسک چرخ و گیرباکس بسته به نظر کارشناس شامل گارانتی میشود .
    زیاد به گارانتی دلخوش نباشید سایپا هرکاری انجام بده پولش رو میگیره .
    حتی سرویس ادواری هم پولش رو تمام و کمال میگیره ، من طبق تجربم اصلا سرویس ادواری نمیبرم چون یه پول هنگفت میگیرن و کار آپاراتی و تعویض روغنی انجام میدن .

2. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام دوستان.من یه مشکل با لقی محوری ستون فرمون پرایدم دارم.به علت ضربه که به فرمون خورده فیوز پلیمری ستون فرمون شکسته و فرمون در جهت محوری یعنی به سمت خودم و موتور لقی پیدا کرده....آیا این مشکل حادیه؟؟؟حتما باید ستون فرمون عوض کنم یا نه میشه همینطوری از ماشین استفاده کرد؟؟میگن فیوز ستون فرمون فقط مال حفظ جون راننده در حین تصادفه؟؟

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان از کجا بفهمیم 131 ساخت پارسخودرو هست یا سایپا جایی نوشته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان.
    جدیدا پراید صبا مدل 88 رو دادم و یه 131SE مدل 93 گرفتم. با اینکه موتورشون جدیده و به گفته خودشون تقویت شده ولی نمیدونم چرا تو سربالایی ها از نفس میفته؟ صبارو تو سربالایی با دنده 4 و دور موتور 3000 حتی با سرعت 100 هم میرفتم ولی این جدیده رو تو همون سربالایی بیشتر از 80 تا نمیتونم برم تازه با همون 80 هم دور موتور به 3000 میرسه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه behzad20000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    من از طریق نمایندگی یک سایپا 131 اس ای ثبت نام کردم اولا که به موبایلم اس ام اس کد پذیرش نیومد زنگ زدم نمایندگی اونا بهم دادن دوم م از اونجایی که من از طریق نمایندگی ثبت نام کردم متصدی ورد اطلاعات ازم آدرس ایمیل نخواست و الان برای پیگیری دچار مشکلم چرا که ازم رمز عبور می خواد که اونم گویا ایمیل می شه لطفا راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان.
    جدیدا پراید صبا مدل 88 رو دادم و یه 131SE مدل 93 گرفتم. با اینکه موتورشون جدیده و به گفته خودشون تقویت شده ولی نمیدونم چرا تو سربالایی ها از نفس میفته؟ صبارو تو سربالایی با دنده 4 و دور موتور 3000 حتی با سرعت 100 هم میرفتم ولی این جدیده رو تو همون سربالایی بیشتر از 80 تا نمیتونم برم تازه با همون 80 هم دور موتور به 3000 میرسه.

شما به گفته های نمایندگی توجه نکنید . یه کاتالیزور یورو۴ داخل موتور گذاشتن که داره موتور رو خفه میکنه . ماشین من حتی به زور روشن میشه انگار اگزوزش مسدود شده . میخوام اگر بشه کاتالیزورش رو بردارم .خسته شدم از بس راه نمیره .

8. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ضريب دنده ها فكركنم عوض كردند چون شنيده بودم يورو4 اينطوره..دركل ماشيناي قديمي معمولا بهتر هست...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما به گفته های نمایندگی توجه نکنید . یه کاتالیزور یورو۴ داخل موتور گذاشتن که داره موتور رو خفه میکنه . ماشین من حتی به زور روشن میشه انگار اگزوزش مسدود شده . میخوام اگر بشه کاتالیزورش رو بردارم .خسته شدم از بس راه نمیره .
    سلام یورو 2 هم کاتالیزور داره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام یورو 2 هم کاتالیزور داره؟

همه ی ماشین ها دارند اما یورو ۲ فرق میکنه و استاندارد درست موتورهایی هست که یورو ۴ شدند .
    اصلا یورو استاندارد آلایندگی خودروهاست نمیتونم باور کنم که با چه رویی نمایندگی ها دم از تغییرات کلی موتور برای یورو ۴ میزنن که در اون تغییرات مصرف کم تر شده و قدرت بیشتر . اصلا چ ربطی داره .

12. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ظاهر موتور که داره داد میزنه که یورو 4پراید تغییر کرده...حرفتون در مورد عدم تفاوت خاص بین یورو2 و یورو4 برای تمام ماشینهای داخلی درسته بجز پراید،چون کمی در طراحی موتور هم دستکاری شده و به همین خاطر هم در اطلاعیه فنی سایپا اومده که پرایدهای یورو4 باید از روغن10-40 استفاده کنند....شما گه از اعضای TT هستین،دیگه واقعا خنده داره که این حرفا را بزنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •