تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 416 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینیستا: این فقط گام کوچکی در مسیر قهرمانی بود

آندرس اینیستا، ستاره خط میانی بارسلونا معقتد است که تیمش به شایستگی پیروز دیدار ال کلاسیکو لقب گرفت.

سایت گل - آندرس اینیستا از شیوه پیروزی تیمش مقابل رئال مادرید که دوشنبه شب و با نتیجه 0-5 رقم خورد بسیار خوشحال است.

ستاره اسپانیایی بارسا از اینکه رئالی ها نتوانستند فرصت چندانی برروی دروازه تیم میزبان خلق کنند، شوکه شده. او در صحبتهایی رضایت خود را از پیشی گرفتن بارسا از رئال در جدول رقابتهای لالیگا ابراز کرد: «ما بازی فوق العاده ای را به نمایش گذاشتیم. می دانستیم که باید با جدیت فراوانی بازی کنیم و تیم ما نمایش فوق العاده ای را به اجرا گذاشت. فاصله زیادی بین دو تیم احساس می شد، چون آنها تقریبا هیچ فرصت حمله ای را خلق نکردند. ما می دانیم که برد رئال، به منزله قهرمانی ما نیست و تنها گام کوچکی در این مسیر است.»

اینیستا ادامه داد: «ما فوق العاده ظاهر شدیم و این نمایش خوبی برای بازیکنان و هواداران تیممان بود. فکر می کنم که ما به شایستگی تیم پیروز میدان لقب گرفتیم و الان باید برای موفقیت دردیدارهای باقی مانده لیگ حرکت کنیم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/11/30

پویول: از برد با اختلاف 5 گل شوکه شدم

پویول در صحبتهایی اعلام کرد که از پیروزی مقتدرانه تیمش مقابل رئال مادرید کاملا متعجب شده است.

سایت گل - کارلس پویول، کاپیتان بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که هدف تیمش پس از برد 0-5 رئال، تمرکز برروی ارائه بازیهای خوب در دیدارهای باقی مانده از رقابتهای این فصل است.

پویول در پایان مسابقه گفت: «اصلا انتظار چنین پیروزی بزرگی را نداشتم. ما از این بابت واقعا خوشحالیم، چون همیشه بحث های زیادی در این رابطه مطرح بود؛ چرا که رئال مادرید بزرگترین رقیب ماست ولی سرنوشت چنین بازیهایی در زمین مسابقه رقم می خورد.»

او در ادامه صحبتهایش به برخوردی که میان او و سرخیو راموس در دقایق پایانی مسابقه رخ داد اشاره کرد و گفت: «من برای دفاع از هم تیمی ام جلو رفتم، چرا که به نظر من تکل سرخیو راموس واقعا خشن بود. من دوستان زیادی در رختکن رئال مادرید دارم و هیچ مشکلی از این بابت نیست. هر مشکلی که در زمین به وجود بیاید، در همان زمین چمن خواهد ماند. من رابطه خیلی خوبی با سرخیو راموس دارم. این ماجرا به دست فراموشی سپرده شده و مسائل مهمتری برای فکر کردن دارم.»

پویول در بخش پایانی صحبتهایش گفت: «این برد به ما روحیه زیادی داد. تیم ما خیلی خوب است و باید به همین روند ادامه دهیم.ما تیمی بزرگ با بازیکنان فوق العاده هستیم.»

کد:
    2010/11/30

ژابی آلونسو: اصلا انتظار چنین بازی ای را نداشتیم

با وجود شکست سنگین رئال مقابل بارسلونا، راه زیادی تا پایان رقابتهای این فصل لالیگا باقی است.

سایت گل - ژابی آلونسو، ستاره خط میانی رئال مادرید از شکست 0-5 تیمش مقابل بارسا به شدت احساس ناامیدی می کند ولی او در عین حال به این نکته اشاره کرده که کورس قهرمانی در لالیگا به پایان نرسیده است.

بارسلونا دوشنبه شب و در دیدار ال کلاسیکو با گلهای چابی، پدرو، جفرن و دو گل از داوید ویا مهمترین حریف خود در رقابتهای لالیگا را از پیش برداشت و بزرگترین ضربه کاری به مورینیو در طول دوران مربیگری اش را وارد آورد.

ژابی آلونسو، ستاره اسپانیایی رئال، بلافاصله پس از اتمام این بازی، به خبرنگاران گفت: «اصلا انتظار چنین بازی ای را نداشتیم ولی هنوز دیدارهای زیادی تا پایان رقابتهای لیگ باقی است و کار ما تمام نشده است. بارسلونا خیلی زود به گل اول و دوم خود رسید. کار کاملا سخت شده بود و ما عملکرد خوبی نداشتیم.»

آلونسو ادامه داد: «اصلا نباید نگران باشیم و باید از اشتباهاتمان درس بگیریم.»

کد:
    2010/11/30

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

football3.ir (!)

پپ گوارديولا: به بارسا مي‌بالم

سرمربي تيم فوتبال بارسلونا با اشاره به پيروزي پرگل آبي و اناري پوشان مقابل رئال مادريد گفت به تيمش مي بالد و مي خواهد از اين پيروزي لذت ببرد.

تیم فوتبال بارسلونا بامداد امروز سه شنبه در چارچوب هفته سیزدهم رقابت‌های لالیگا با پنج گل مقابل رئال مادرید در ورزشگاه نیوکمپ به برتری رسید و به صدر جدول رده بندی رقابت‌های لالیگا صعود کرد.
    پ
    پ گواردیولا در پایان این دیدار اظهار داشت: دنیا بازی بارسلونا را دید و ما به خودمان می بالیم. در واقع، کاری که ما در دیدار با رئال انجام دادیم، ستودنی است و غرورآفرین. اکنون اجازه دهید بنشینیم و از این پیروزی لذت ببریم. ما این بازی را بازبینی خواهیم کرد و جزئیات آن را از نظر خواهیم گذراند اما الان اشتباه است اگر بخواهیم شادی نکنیم. بازی‌هایی مثل این به ندرت اتفاق می افتد.

سرمربی بارسلونا در ادامه تصریح کرد: البته هنوز دیدارهای زیادی باقی مانده است. ما در دیدار با رئال مادرید تیم بهتر بودیم اما باید پذیرفت که هر دو تیم در سطح بالایی از فوتبال قرار دارند. تیم قدرتمند رئال مادرید فقط دو امتیاز از ما کمتر دارد و اگر به من بود دوست داشتم اختلاف امتیاز آنها با ما بیش از این می بود اما این امکانپذیر نیست با این حال راضی هستیم.

کد:
    سه‌شنبه 09/09/1389

مورينيو: سرمربي بارسا در جنگ تاکتيکي مرا شکست داد

سرمربي رئال مادريد گفت: بارسلونا تيم خوبي است و ما، در جنگ تاکتيکي شکست خورديم

شايد مارکا روزنامه صبح مادريد، جنجالي‌ترين مصاحبه آقاي خاص پس از تحقير رئال مادريد برابر بارسلونا منتشر کرد و از قول مورينيو نوشت: بازيکنان بارسلونا بهتر از ما بازي کردند و سرمربي اين تيم نيز در جنگ تاکتيکي مرا شکست داد. شب عجيبي براي ما بود و هيچ توجيهي وجود ندارد اما بايد بر اين نکته تاکيد کنم که بازيکنان بارسلونا ناجوانمردي را به اوج رسانند و بارها بازيکنان ما را با ضربات عمدي مصدوم کردند. داور اين ديدار نيز براي نديدن اين تصاوير آموزش ديده بود و گويا خوشحال مي‌شد وقتي ناراحتي من يا رونالدو را تماشا کند.

آقاي خاص به کنايه گفته است: حاضرم براي آنکه برخي مشکلات روحي بازيکنان بارسلونا برطرف شود جايي به صورت ثابت بايستم تا آنها به نوبت بر صورت من سيلي بزنند. شايد اينگونه کمکي به اين جوانان کرده ‌باشم.

مورينيو در مصاحبه با روزنامه اسپورت کاتالونيا که چند روز قبل از ال کلاسيکوي دربي وي را رسما فردي ناآگاه معرفي کرده بود نيز گفت: بايد شخصيت خود را حفظ کنيم. بيش از آنچه که تصور مي‌کردم از اين بازي لعنتي صدمه ديده‌ايم اما اوضاع درست مي‌شود و ورق به سود ما بر مي‌گردد.

آقاي خاص در مصاحبه با گاردين نيز ضمن قبول مسئوليت شکست برابر بارسلونا گفته است: رئال مادريد خوب بازي نکرد اما بد هم بازي نکرد و اين تنها برتري ما نسبت به بارسلونا است.

رئال مادريد با 5 گل برابر بارسلونا شکست خورد و صدر جدول را به اين تيم تحويل داد.

کد:
    سه‌شنبه 09/09/1389

احتمال 3 جلسه محروميت براي كريس رونالدو

درگيري فيزيکي مهاجم پرتغالي رئال مادريد با سرمربي بارسلونا مي‌تواند به شدت براي پايتخت‌نشينان گران تمام شود.

شيطنت جوزپه گوارديولا در تحويل توپ به رونالدو خشم مهاجم پرتغالي را در پي داشت.

کريس، گوارديولا را با ضربه دست به عقب راند و همين مسئله خشم بازيکنان بارسلونا را در پي داشت. نيمکت بارسا بهم ريخت و در اين ميان شايد غيرقابل کنترل ترين مرد کاتالونيا، ويکتور والدس بود. گونسالس داور باسکي اين ديدار در انتهاي اين هياهو، رونالدو و آلوس را با کارت زرد، جريمه کرد.

فدراسيون فوتبال اسپانيا امروز در مورد وقايع منحصر به ‌فرد ال‌کلاسيکو دربي جلسه فوق العاده خواهد داشت و کميته انضباطي نيز در نامه‌اي محروميت چند جلسه‌اي رونالدو و جريمه سنگين نقدي براي چند بازيکن ديگر از رئال مادريد را بديهي و قطعي دانسته است.

احتمال محروميت 3 جلسه‌اي رونالدو نيز در گفت‌وگوي تلفني رئيس فدراسيون فوتبال اسپانيا با خبرنگار روزنامه مارکا عنوان شده است.

کد:
    سه‌شنبه 09/09/1389

ويا: نيمي از راه قهرماني را طي كرديم

مهاجم گلزن تيم فوتبال بارسلونا پيروزي برابر رئال مادريد را همطراز با نيمي از راه قهرماني توصيف کرد.

داويد ويا زننده 2 گل از 5 گل شب گذشته بارسلونا به رئال مادريد در تونل منتهي به اتوبوس تيم خود خطاب به خبرنگاران گفت: پيروزي برابر رئال مادريد با ساير پيروزي‌هاي اين فصل متفاوت است و در روحيه ما تاثير بسزايي خواهد داشت.

وي افزود: 5 گل به تيمي که مدعي قهرماني است يعني طي شدن نيمي از راه قهرماني و اميدوارم پس از اين هرگز صدر جدول را به رئالی ها واگذار نکنيم.

کد:
    سه‌شنبه 09/09/1389

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تبریک به بارسایی ها

تا قبل از این بازی بارسایی ها از اخلاق نیکو مربی و مسی شون میگفتن ولی توی این بازی یه چیز دیگه دیدیم

اون از مربی که واقعا تهش بود هرچند با حرکت رونالدو حال کردم به خاطر تخس بازیش توی اون صحنه بعد هم مثل یه بچه مثبت هیچ کاری نکرد

اونم از مسی که خودش رو انداخت روی زمین و ننه من غریبم بازی در اورد که البته کارت زردش رو هم گرفت

تیم رئال اگر مارسلو رو نزاشته بود توی بازی هیچ گاه با این نتیجه بازی رو واگذار نمیکرد گل اول و دوم که مقصر بود گل سوم و چهارم هم به طور غیر مستقیم که روحیه تیم رو ریخت به هم

به هر حال هنوزم که هنوزه نتونستید نتیجه های 11 تا و 8 تا رو جبران کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجب بازی ای بود 5 تا زدیم و 5 تا نزدیم!! که 2 تاش گل خالی تقریبا بود
    ولی مردونه این تیم در حد المریا هم نبود اونا 8 تا خوردند ولی مردونه بازی کردند و یه خطای الکی و این حاشیه ها را هم درست نکردند
    کلاس بازیکنان هم معلوم شد
    ولی بدوانید و آگاه باشید بازی برگشت دیگه نمیتونند با 3 هافبک دفاعی بازی کنند و یه 7 یا 8 تایی تو ورزشگاه خودشون نوش جان میکنند
    داوری هم که افتضاح بود بشدت طرفدار تیم پادشاهی بود وگرنه الان همه تیمشون باید اخراج میشد
    خطاهای بدون توپ اونا رویه بازیکنان را هم که همه دنیا دیدند
    کجاند دوستانی که میگفتند بارسلونا با تبانی تیم های لالیگا را شکست میده؟
    این ر ام و س و ک ر ی س هم شخصیت خودشون را به همه دنیا نشون دادند اگه روزی یکی از بازیکنان بارسا چنین حرکاتی بکنند(خدایی نکرده) من دیگه اسمشون را هم نمیارم
    شاد باشید و کهکشانی!!

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوستان با رعایت ادب و احترام بنویسید تا مشکلی پیش نیاد.

خب فرمول داريم كلا رئال عددي نيس واسه بارسا ... ديشبم كه ثابت شد ...

به به ، سلطان اسمایلی اینورا ؟

فدات ... اومدم ديدم رئال كُشونه ... گفتم حضوري بهم رسانيم ...

6. این کاربر از WooKMaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش روز: کارت قرمزهای راموس به ایئرو رسید؛ راموس خشن ترین بازیکن رئال

ستاره جوان باشگاه مادریدی با خطای خشنی که بر روی مسی انجام داد، از زمین مسابقه اخراج شد.

سایت گل - سرخیو راموس، مدافع باتجربه باشگاه رئال مادرید در دقایق پایانی بازی به خاطر خطای خشنی که برروی مسی انجام داد، توسط ایتورالده گونسالس، داور بازی از زمین سمابقه اخراج شد.

پس از خطای راموس برروی مسی، بازیکنان بارسا به دفاع از مسی، با راموس درگیر شدند و راموس با دست محکم بر چانه پویول کوبیده و او را نقش بر زمین کرد.

در تصاویر تلویزیونی مشخص بود که بلافاصله پس از خطای خشن راموس برروی مسی، ایتورالده کارت قرمزش را آماده کرده بود و پس از آنکه راموس با پویول درگیر شده و به صورت او کوبید، این کارت را به مدافع رئال نشان داد

راموس رکورددار کارت قرمز در تاریخ رئال

کارت قرمزی که سرخیو راموس در دیدار مقابل بارسلونا دریافت کرد، دهمین کارتی بود که این مدافع جوان با پیراهن رئال در کارنامه اش ثبت کرد و بدین ترتیب تعداد کارتهای قرمز راموس با کارتهای فرناندو ایئرو برابری می کند. مدافع جوان رئال این تعداد کارت را در 175 دیداری که با پیراهن رئال برگزار کرده، دریافت کرده و این در حالی است که ایئرو در 439 دیدار، ده کارت قرمز را مقابل رویش دیده بود.

کد:
    2010/11/30

گزارش روز: مروری بر آمار و ارقام ال کلاسیکو

سایت گل - بازیکنان بارسلونا طی پیروزی خیره کننده 0-5 خود در بازی دوشنبه شب برابر رئال مادرید در ورزشگاه نئوکمپ، رکورد جالب توجه بیش از 600 پاس را ثبت کردند.

آنها با 684 پاس، که از این تعداد 89% پاس سالم ارسال شد، در مجموع 76/608 بار پاس‌های صحیح را برای هم تیمی‌های خود ارسال کردند. در آن سوی میدان، رئالیها تنها موفق شدند از مجموع 331 پاس، حدود 74% یا سه چهارم از پاس‌هایشان را به درستی ارسال کرده که این آمار بیانگر آنست که 94/224 بار پاس سالم برای بازیکنان سفیدپوش رئال ارسال شده است.

در مجموع بارسلونا 67% و رئال 33% از مالکیت توپ را در اختیار داشت، و در عین حال از 15 بار شوتی که به سمت دروازه رئال شلیک کردند، 5 بار موفق به گلزنی شدند.

از مجموع ضربات شلیک شده به سمت دروازه حریف، بارسا 15 بار اقدام به شوت‌زنی کرد که البته 5 بار هم دروازه رئال را گشود، اما رئالیها تنها دو بار شوتزنی دروازه ویکتور والدس را تهدید کردند.

لازم به ذکر است که برترین بازیکن زمین جابی هافبک بارسلونا بود که طی 87 دقیقه حضور در میدان، 110 پاس سالم را برای هم تیم‌هایش ارسال کرد.

کد:
    2010/11/30

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بالدانو: فقط 3 امتیاز از دست دادیم

مدیر ورزشی رئال مادرید از شکست سنگین تیمش در نوکمپ می گوید.

سایت گل - خورخه بالدانو، مدیر ورزشی باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی از آسیبی که پس از شکست 0-5 به تیمش وارد شد صحبت کرد و اعلام کرد که اختلاف گلها نشان دهنده فاصله دو تیم نیست.

بالدانو در صحبتهایی به آ.اس گفت: «ما بازیکنان خوب و مربی فوق العاده ای داریم و این ضربه کشنده ای برای ما نبود. بارسلونا فوق العاده بود و با ثبات بازی کرد و با اعتماد به نفس بازی را آغاز نمود. آنها روی اولین فرصتشان به گل رسیدند و این کار را برای ما سخت کرد.»

مدیر ورزشی رئال ادامه داد: «از روی بدشانسی ما با بارسلونایی مواجه بودیم که واقعا تیم برتر میدان بود و از دید مثبت، ما تنها 3 امتیاز از دست دادیم و باید امیدوار به بازگشت باشیم.»

کد:
    2010/11/30
    حیدری: طرفدار رئال هستم، ولی هیچ حرفی ندارم/ بدون پنالتی هم پرسپولیس را می‌بردیم

من بابت نتیجه بازی با پرسپولیس خوشحال بودم، ولی آخر شب رئال مادرید باخت و ناراحت شدم. من طرفدار این تیم هستم ولی بارسلونا با اقتدار برد و هیچ حرفی باقی نمی‌ماند.

سایت گل - خسرو حیدری در دوران بازیگری خود برای اولین بار پیروزی مقابل پرسپولیس را با گلزنی جشن گرفت. او در مورد این گل به خبرنگار سایت گل می‌گوید: «خیلی خوشحالم که برای اولین‌بار مقابل پرسپولیس پیروز شدم و گل هم زدم. در آن صحنه توره خیلی خوب پاس داد و من هم به قلب دفاع زدم و در دروازه حریف را باز کردم.»

حیدری در مورد بازی می‌گوید: «ما زیاد خوب شروع نکردیم و دلیلش این بود که یک ماه بازی رسمی نداشتیم ولی بعد از 15 دقیقه اول نبض بازی را در دست گرفتیم و برتر از پرسپولیس بودیم.»

حیدری در مورد پنالتی اول سپاهان که با اعتراض پرسپولیسی‌ها همراه بود، تاکید می‌کند: «کارشناسان داوری گفته‌اند که هر دو پنالتی درست بود ولی مطمئن باشید ما بدون پنالتی هم حریف را می‌بردیم چون خیلی بهتر از پرسپولیس بازی کردیم. تیم ما نشان داد که شخصیت قهرمانی دارد و باید تلاش کنیم.»

حیدری که طرفدار رئال‌مادرید است، در پایان حرف‌هایش می‌گوید: «من بابت نتیجه بازی با پرسپولیس خوشحال بودم، ولی آخر شب رئال مادرید باخت و ناراحت شدم. من طرفدار این تیم هستم ولی بارسلونا با اقتدار برد و هیچ حرفی باقی نمی‌ماند. رئال در بازی برگشت جبران می‌کند، البته ما رئالی‌ها همیشه این حرف را می‌زنیم ولی باز هم می‌بازیم.»

کد:
    2010/11/30

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

به هر حال هنوزم که هنوزه نتونستید نتیجه های 11 تا و 8 تا رو جبران کنید
    خوشحال میشم که رئالی ها به نتیجه نا جوانمردانه 11-1 افتخار کنند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان یه فلش بک به پست های قبل زدم دیدم بعضی ها عجب رویی دارند
    دلایل باخت رئال
    1. م و ری نی و سرما خورده بود چون هتل بارسلونا تجهیزات گرمایشی نداشت
    2.چمن افتضاح بود
    3.د ا و ر بارسایی بود
    4.د ی ما ری ا حوصله نداشت
    5.ک ر ی س توسط سوتهای بارساییها دچار تنش شده بود!
    6.مقامات ورزشگاه نگذاشتند جی اف کاس ی ا س بیاد تو ورزشگاه برای همین روحیه کاسی خراب شد
    7.مسی پاشو میزنه تو پای را م و س راموس اخراج میشه واقعا که تازه پویول را دیگه نگم...
    8 . پنج تا پنالتی واسه ر ئ ال نگرفتند
    9.کفش م س عوت خوب نبود برای همین نتونست بازی کنه
    10. و ...
    شوخی بود جدی نگیرید
    Last edited by vatan2009; 30-11-2010 at 13:08. دليل: اشتباهی نقل قول کرده بودم!

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خوشحال میشم که رئالی ها به نتیجه نا جوانمردانه 11-1 افتخار کنند
    تیمی که 11 تا میخوره دیگه این حرفها نیست (زدیم شما هم اگر میتونید بزنید ) مهم اینکه بعد از گذشت سالها هنوز معتبره و ما طرفدارهای رئال میگیم 11 تایی هاش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •