اینیستا: این فقط گام کوچکی در مسیر قهرمانی بود
آندرس اینیستا، ستاره خط میانی بارسلونا معقتد است که تیمش به شایستگی پیروز دیدار ال کلاسیکو لقب گرفت.

سایت گل - آندرس اینیستا از شیوه پیروزی تیمش مقابل رئال مادرید که دوشنبه شب و با نتیجه 0-5 رقم خورد بسیار خوشحال است.
ستاره اسپانیایی بارسا از اینکه رئالی ها نتوانستند فرصت چندانی برروی دروازه تیم میزبان خلق کنند، شوکه شده. او در صحبتهایی رضایت خود را از پیشی گرفتن بارسا از رئال در جدول رقابتهای لالیگا ابراز کرد: «ما بازی فوق العاده ای را به نمایش گذاشتیم. می دانستیم که باید با جدیت فراوانی بازی کنیم و تیم ما نمایش فوق العاده ای را به اجرا گذاشت. فاصله زیادی بین دو تیم احساس می شد، چون آنها تقریبا هیچ فرصت حمله ای را خلق نکردند. ما می دانیم که برد رئال، به منزله قهرمانی ما نیست و تنها گام کوچکی در این مسیر است.»
اینیستا ادامه داد: «ما فوق العاده ظاهر شدیم و این نمایش خوبی برای بازیکنان و هواداران تیممان بود. فکر می کنم که ما به شایستگی تیم پیروز میدان لقب گرفتیم و الان باید برای موفقیت دردیدارهای باقی مانده لیگ حرکت کنیم.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/11/30
پویول: از برد با اختلاف 5 گل شوکه شدم
پویول در صحبتهایی اعلام کرد که از پیروزی مقتدرانه تیمش مقابل رئال مادرید کاملا متعجب شده است.
سایت گل - کارلس پویول، کاپیتان بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که هدف تیمش پس از برد 0-5 رئال، تمرکز برروی ارائه بازیهای خوب در دیدارهای باقی مانده از رقابتهای این فصل است.
پویول در پایان مسابقه گفت: «اصلا انتظار چنین پیروزی بزرگی را نداشتم. ما از این بابت واقعا خوشحالیم، چون همیشه بحث های زیادی در این رابطه مطرح بود؛ چرا که رئال مادرید بزرگترین رقیب ماست ولی سرنوشت چنین بازیهایی در زمین مسابقه رقم می خورد.»
او در ادامه صحبتهایش به برخوردی که میان او و سرخیو راموس در دقایق پایانی مسابقه رخ داد اشاره کرد و گفت: «من برای دفاع از هم تیمی ام جلو رفتم، چرا که به نظر من تکل سرخیو راموس واقعا خشن بود. من دوستان زیادی در رختکن رئال مادرید دارم و هیچ مشکلی از این بابت نیست. هر مشکلی که در زمین به وجود بیاید، در همان زمین چمن خواهد ماند. من رابطه خیلی خوبی با سرخیو راموس دارم. این ماجرا به دست فراموشی سپرده شده و مسائل مهمتری برای فکر کردن دارم.»
پویول در بخش پایانی صحبتهایش گفت: «این برد به ما روحیه زیادی داد. تیم ما خیلی خوب است و باید به همین روند ادامه دهیم.ما تیمی بزرگ با بازیکنان فوق العاده هستیم.»
کد:
2010/11/30
ژابی آلونسو: اصلا انتظار چنین بازی ای را نداشتیم
با وجود شکست سنگین رئال مقابل بارسلونا، راه زیادی تا پایان رقابتهای این فصل لالیگا باقی است.
سایت گل - ژابی آلونسو، ستاره خط میانی رئال مادرید از شکست 0-5 تیمش مقابل بارسا به شدت احساس ناامیدی می کند ولی او در عین حال به این نکته اشاره کرده که کورس قهرمانی در لالیگا به پایان نرسیده است.
بارسلونا دوشنبه شب و در دیدار ال کلاسیکو با گلهای چابی، پدرو، جفرن و دو گل از داوید ویا مهمترین حریف خود در رقابتهای لالیگا را از پیش برداشت و بزرگترین ضربه کاری به مورینیو در طول دوران مربیگری اش را وارد آورد.
ژابی آلونسو، ستاره اسپانیایی رئال، بلافاصله پس از اتمام این بازی، به خبرنگاران گفت: «اصلا انتظار چنین بازی ای را نداشتیم ولی هنوز دیدارهای زیادی تا پایان رقابتهای لیگ باقی است و کار ما تمام نشده است. بارسلونا خیلی زود به گل اول و دوم خود رسید. کار کاملا سخت شده بود و ما عملکرد خوبی نداشتیم.»
آلونسو ادامه داد: «اصلا نباید نگران باشیم و باید از اشتباهاتمان درس بگیریم.»
کد:
2010/11/30