آره؟!!!!نوشته شده توسط mohammad ashena
![]()
![]()
![]()
![]()
مونيكا خانم فكر نكن دارم پرو بازي در ميارم
ولي تو اين يك هفته اي كه من به اينجا آومدم به شما خو گرفتم (آخه بعد از رفتن شما من بايد جلوي كي تو مشاعره كم بيارم؟)
نوشته شده توسط Monica
مونيكا جان از اينكه يك روز ديگه هم روي صندلي هستي خوشحالي ؟
مونيكا خانم اختيار داريد.نوشته شده توسط Monica
بي احترامي چيه. شما اگه بخواي يه سال رو صندلي بشين.
گذشته از اون. ميبيني كه صندلي خاليه فعلا اگه 24 ساعت ديگه حضورتو تمديد كني ممنون ميشم.
سلام .... بفرماییدنوشته شده توسط G A B R I E L
![]()
یوزرتون به نظرم آشنا اومد اما هر چی فکر کردم متاسفانه چیزی یادم نیومد1. من رو میشناسی؟ اگه آره از کجا؟![]()
![]()
![]()
افسانه ی شجاعان2. به دنبال کدامین قصه و افسانه میگردیم؟![]()
![]()
نمی دونم والا در حاله حاضر چون می خوام سریع تایپ کنم تا ساعت 2 نشه نمی تونم خیلی فکر کنم
![]()
پست ندادم. اما سر زدم. تاپیک هایی که مربوط به Edsl بود رو می خوندم3. تا حالا به انجمن کارتهای جانبی (مودم.صوت.تی وی و...) سر زدی؟![]()
تا حده معمولیه نه چندان عالی4. زبان انگلیسی رو تا چه حدی بلدی؟ کلاس رفتی؟اصلا با همه ی زبونا من مشکل دارم
کمترین نمره هایه دبیرستانم مربوط به سه زیبانه انگلیسی و فارسی و عربی می شه
![]()
در خواسته کرک5. به کدوم انجمن اصلا نرفتی؟![]()
نظری ندارم6. نظرت در مورد Jan 2005 چیه؟![]()
![]()
یه پروژه داشتیم در مورده چند تا نرم افزار با چند تا از دوستام روش کار می کردیم7. چه جوری با P30 World آشنا شدی؟یکی از دوستام چند تا پطلب از تویه اینم سایت ذخیره کرده بود و منم که دیدم خیلی مفیده و خیلی به کارمون می آد فرداش خودم به اینجا اومدم و خیلی خیلی به اینجا علاقه مند شدم بعد از 2 3 ماه هم تو فرومش ثبته نام کردمو البته اون اوایل خیلی اینجا نمی اومدم فقط هر وقت به مشکلی بر می خوردم می اومدم تاپیک می زدم....یادش به خیر
![]()
![]()
قبلا جواب دادم8. مشخصات CPU , RAMکامپیوترت چیه ؟ (فــــضـــــولـــــی![]()
intel 100%9. INTEL OR AMD ???![]()
Asus10. GIGA OR ASUS ???![]()
Nvidia11. NVIDIA OR ATI ???![]()
الهیییییییی12. دلت میاد قلب 199+1 نفر رو بشکونی با رفـتـنـت؟ (اون +1 خودم هستم!)دوستایه گلم درک می کنن مطمئنا
رفتنم اجباریه
![]()
فکر نکنم اخه وقت ندارم13. نمایشگاه الکامپ میری؟![]()
شرمنده14. چرا غلط املایی داری؟ (فارغ تحصیل نه فارق تحصیل...!) رجوع شود به صفحه 102اشتباه از تایپه
تازه بعضی وقتا از این فجیهههههه تر هم می شه
![]()
![]()
3DMax که من هیچی بلد نیستم ازش15. بهترین نرم افزار به نظرت چیه؟![]()
yahoo16. YAHOO OR GOOGLE ???![]()
Nochhhhhh17. تا حالا با جستجوگر MSN سرچ کردی؟![]()
نمی دونم18. WWW و HTTP مخفف چیه؟![]()
چون گفتی سراغه دیکشنری نرم پس جواب نمی دم20. FORUM به چه معنی هستش ؟ (نری الان از تو دیکشنری نگاه کنی هاااا!!!)![]()
نگو21. نظرت چیه در مورد اینکه نام این تاپیک از ((صندلی داغ)) به (( صندلی دق)) تبدیل بشه؟این آقا سعید بهش بر می خوره
![]()
دومی خوشگل تره22. |\/| O |\| | |{ /\ بهتره یا MØÑî©Á ؟ ( همین الان درستش کردم هاااا![]()
اما خب مهم اصلشه که جفتش منم
![]()
![]()
نه23. تو که انقدر به P30WORLD سر میزنی به PCWORLD هم سر میزنی؟![]()
آره چند دفعه انضباطم24. تا حالا چند بار نمره کمتر از 12 گرفتی؟ (فضولی)![]()
یادم نیست) 25. کدوم یک از تاپیکهایی که خودت زدی رو بیشتر دوست داری؟آخه من زیاد تاپیک نمی زنم
![]()
شعرش خیلی قشنگه26. نظر در مورد امضام چیه؟![]()
![]()
به هیچ وجه27. از آواتار MAN HUNTERخوشت میاد ؟!!!![]()
![]()
![]()
آخه یکی از دوستایه خیلی صمیمیم تویه پی سیه28. چرا انقدر فرانک رو اذیت میکنی؟![]()
خارج از اینجا هم باهاش در ارتباطم
![]()
آخه ایشون یکی از مدیران خیلی با شخصیته پی سی هستن که خیلی علاقه داشتم بیشتر باهاشون آشنا بشم متاسفانه افتخارشو نداشتم29. چرا دوست داری OMID روی صندلی داغ بشینه؟
آره فقط خیلی گشنمه اخه به خاطره شوالا ناهار نخوردم30. هنوز زنده ای؟ ( اگه نمردی بگو به 200 - 300 تا دیگه سوال بپرسم![]()
من در خدمتمدو کلام حرف جدی هم باهات دارم که به موقعش بهت میگم فعلا خداحافظ تا بعد (منتظر 200-300 تا سوال دیگه باش)اما دیگه نوبتم تموم شده
![]()
خداحافظ![]()
مونیکا آماده باش میخوام بـتـرکـونـمـت ، اول کمر بند ایمنی رو ببند....
با سلام
قسمت دوم سوالای حقیر
این هم از سوالات : ( به پا از هوش نری)
1. 31. فکر میکنی من چند سالمه؟
32. فکر کنم دیگه تا حالا این صندلی داغ تبدیل شده به صندلی که سوخته دیگه هیچی ازش باقی نمونده (با این سوالهایی که من پرسیدم ... نـــــــــــــه مونیکا ؟
33. چرا پسرهایی که میخوان با کل کل کردن راهی به حریم دختران پیدا کنند در فقر فرهنگی به سر میبرند؟
34. در مقابل کلمات زیر هر کلمه ای اول به ذهنت میاد بگو (فکر نکن سریع بگو)
الف ) زرشک
ب) آبدوغ خیار
ج ) جوراب بو گندو
د ) فرانک
هـ ) گابریل
و ) چغندر
ز ) علی دایی
ی ) محمدرضا گلزار
ک ) شـنـبـلـیـلـه
ف ) ممد نبودی ببینی...
م ) امضای خودت
ط ) عدد پی
س ) باز هم بگم ...؟
35. جملات زیر رو کامل کن
+ عدد پی مساوی است با 3/14 . . . . . .
+ اگه من با گابریل چت میکردم . . . . . . .
+ اگه دستم به گابریل میرسید . . . . . . . (به احتمال 120% زنده نمیذاشتی)
+ magmagf , saye از اعضای . . . . . . . . پی سی ورلد هستند
+ به این دلیل از اینجا میرم چون . . . . . . . ( پاسخ مونیکا : یه عده برام مزاحمت ایجاد میکنند *** پاسخ گابریل : آواتار بدهید ، جنازه تحویل بگیرید
+ خیلی خوشحال هستم که با رفتنم دل 199+1 نفر رو میشکونم . چون . . . . . . . . .
36 . در طول روز چند بار مسواک میزنی؟!
37. اگه بهت بگن یکی از این موارد رو انتخاب کن . کدوم رو انتخاب میکنی؟
الف - بمدت 48 ساعت هیچی نخوری اما بذارن بری تو پی سی ورلد
ب - هر کاری دوست داری انجام بده اما 48 ساعت تو پی سی ورلد نرو
38. قشنگترین شهر دنیا (به غیر از تهران.نیویورک.رم !!!)
39. الان تو دلت داری به فحش میدی نــــــه؟!
40. هنوز زنده ای؟ اگه هنوز نمردی بگو به 40-50 تا دیگه بنویسم ...!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++
/\/\O/\/ | ( /\ + G A B R I E L + تمومی بروبچ پی سی => P30 WORLD FORUMS
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++
دو کلام حرف جدی هم باهات دارم که به موقعش بهت میگم
فعلا خداحافظ تا بعد (منتظر 200-300 تا سوال دیگه باش)
Last edited by G A B R I E L; 18-07-2006 at 17:28.
شما لطف دارید ... دوستانه دیگه ای هم هستند که در اون بخش فعالن ... بازم ممنون از شما اما باید رفتنوشته شده توسط amir 110
![]()
![]()
![]()
![]()
آقا بهروز حواست باشه ها یکی در میون جمله هات ...نوشته شده توسط behroooz
![]()
خیب از اینکه یه روز دیرتر از پیشتون می رم خوشحالم![]()
مگه من بادکنکم؟؟؟نوشته شده توسط G A B R I E L
![]()
![]()
برایه باره دومه
سی تا سواله اول هم که تکراریه
![]()
نه خیر از هوش نمی رم بفرمایید
![]()
![]()
از حرارت و شور و شوقتون فکر کنم 14 15 ساله باشید که انقدر بشاشید31. فکر میکنی من چند سالمه؟![]()
![]()
![]()
![]()
نه بابا جنسه این صندلی از فولاده حالا حالا ها نمی سوزه فقط اون طفله معصومی که روش بشینه می سوزه32. فکر کنم دیگه تا حالا این صندلی داغ تبدیل شده به صندلی که سوخته دیگه هیچی ازش باقی نمونده (با این سوالهایی که من پرسیدم ... نـــــــــــــه مونیکا ؟![]()
![]()
به خاطره اینکه فرقه فرومو با چت روم تشخیص ندادن و کسی که نتونه این فرقو تشخیص بده یه آدمه بی فرهنگه ! در ضمن اونقدر ارزشه خودشو پایین می آره که نه تنها از چشم اون دختر می افته بلکه اگه هم بفهمن از چشمه بقیه هم می افته33. چرا پسرهایی که میخوان با کل کل کردن راهی به حریم دختران پیدا کنند در فقر فرهنگی به سر میبرند؟فکر کنید یه پسر تو پستاش به یه دختر تیکه بندازه بعد تو پیغامه خصوصی بگه عزیزم می شه شمارتو لطف کنی
![]()
![]()
ok34. در مقابل کلمات زیر هر کلمه ای اول به ذهنت میاد بگو (فکر نکن سریع بگو)![]()
قبله توجه بعضیاالف ) زرشک![]()
آبگوشتب) آبدوغ خیار
کد خدایه پی سی رامبدج ) جوراب بو گندو![]()
![]()
چاقالود ) فرانک![]()
مشکوکهـ ) گابریل![]()
فرانکو ) چغندر![]()
![]()
![]()
![]()
دایناسورز ) علی دایی![]()
چندشی ) محمدرضا گلزار![]()
قورمه سبزیک ) شـنـبـلـیـلـه![]()
ف ) ممد نبودی ببینی...![]()
![]()
![]()
اخطاره جدیم ) امضای خودت![]()
دایرهط ) عدد پی![]()
بفرماییدس ) باز هم بگم ...؟![]()
ok35. جملات زیر رو کامل کن![]()
151617181920+ عدد پی مساوی است با 3/14 . . . . . .![]()
حتما واقعا بی کار بودم+ اگه من با گابریل چت میکردم . . . . . . .![]()
گابریل احتمالا تبدیل می شد به :+ اگه دستم به گابریل میرسید . . . . . . . (به احتمال 120% زنده نمیذاشتی)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
قبول نیست+ magmagf , saye از اعضای . . . . . . . . پی سی ورلد هستنداین دوتا اصلا به هم ربطی ندارن
فرنک عسله منه
![]()
سایه دوستم
![]()
علاوه بر مزاحمت کارمم خیلی زیاد شده+ به این دلیل از اینجا میرم چون . . . . . . . ( پاسخ مونیکا : یه عده برام مزاحمت ایجاد میکنند *** پاسخ گابریل : آواتار بدهید ، جنازه تحویل بگیرید![]()
جمله غلطه+ خیلی خوشحال هستم که با رفتنم دل 199+1 نفر رو میشکونم . چون . . . . . . . . .![]()
100 دفعه36 . در طول روز چند بار مسواک میزنی؟2 بار شب قبل از خواب صبح قبل از بیرون رفتن
![]()
![]()
10000% دومیو انتخاب می کنم37. اگه بهت بگن یکی از این موارد رو انتخاب کن . کدوم رو انتخاب میکنی؟ الف - بمدت 48 ساعت هیچی نخوری اما بذارن بری تو پی سی ورلد ب - هر کاری دوست داری انجام بده اما 48 ساعت تو پی سی ورلد نرومگه دیونم دو روز هیچی نخورم که می میرم
![]()
پاریس38. قشنگترین شهر دنیا (به غیر از تهران.نیویورک.رم !!!)![]()
نه39. الان تو دلت داری به فحش میدی نــــــه؟!فقط چند تا کوچولو
![]()
![]()
با اجازتون هنوز زندم بدونه هیچ گونه مشکلی و قصد دارم حالا حالاها زنده باشم و زندگی کنم! 40. هنوز زنده ای؟ اگه هنوز نمردی بگو به 40-50 تا دیگه بنویسم ...!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1+2+ R = ???++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++ /\/\O/\/ | ( /\ + G A B R I E L + تمومی بروبچ پی سی => P30 WORLD FORUMS ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++![]()
![]()
خواهش می کنم اما فکر کنم وقت نشه چون بنده دارم رفعه زحمت می کنمدو کلام حرف جدی هم باهات دارم که به موقعش بهت میگم فعلا خداحافظ تا بعد (منتظر 200-300 تا سوال دیگه باش)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)