هنوز راه حلی واسه .بیرون پریدن از منیجر پیدا نشده؟ راستی چرا باسر نمیشه اصلا گل زد؟
هنوز راه حلی واسه .بیرون پریدن از منیجر پیدا نشده؟ راستی چرا باسر نمیشه اصلا گل زد؟
دوستاني كه ميخوان بازي خيلي روون بشه ، كافيه حالت بازي رو از 3d روي 2d بزارن
توي Game Setting
کسی نیست جواب من رو بده؟چجوری تو فیفا دریبل بزنم؟
دوستان مشکل این ارور ;که از بازی میاد بیرون تو منیجر مود حل نشد من مجبور شدم دوباره وارد بازی و اون بازی رو اسکیپ کنم و اینجوری جاش بزرام
منم دارم با اینتر میرم جلو ولی بسته به درجه سختی مدیریت باشگاه ازت انظار داره بازیهای آسونو ببری مثلا کاری نداره که اول باشی یا نه ولی به عنوان مربی اینتر ازت انتظار داره کالیاریو ببری وگرنه از امتیازت کم میکنه چندتا که بشه مثلا 3 تا مساوی و 1 باخت اخراجت میکنه!!
اخراجش خیلی کشکیه.
چطوری میشه قرارداد بازیکن تمدید کرد؟![]()
سلام
من همیشه pes بازی کردم، حالا میخوام FIFA بازی کنم. ولی مثل اینکه توی فیفا همون دکمه ای که پاس میده، بازیکن هم عوض میکنه. درسته؟
سلام
تو فیفا های قبلی آره اینطوری بود ولی الان نه با دکمه پاس بازیکن عوض نمیکنه . بطور پیش فرض با شیفت سمت چپ بازیکن عوض میکنه .
موفق باشید.
دکمه LT رو نگه میداری که بره تو حالت دریبل و بعدش با چرخوندن RS میتونی دریبل های زیادی بزنی .
راجع به تکنیک ها هم برو توی My FIFA 11 و بعدش از قسمت Help برو توی Skill Moves و توش همه دریبلها رو به ترتیب درجه بهت گفته . البته باید بازیکنت سطح تکنیک با توپش به اون درجه دریبل رسیده باشه .
بیشتر کنترل ها مثل PES شده . من خودم تنظینات فیفاهای قبلی رو دوست داشتم . یعنی با پاس دکمه عوض بشه . اون مال موقعی بود که بیشتر فیفا رو پی سی بود ولی حالا چند ساله با اومدن ایکس باکس پی سی شده تابع ایکس باکس .
درضمن در ادامه سوال قبلیم میخوام بپرسم که دوربین توی Become A Legend توی PES میتونه سوم شخص بشه ؟ مثل PES 6 که باید اون رو پول میدادیم میخریدیم ؟
خودم مشکل را حل کردم . راه حلش هم میگم :
فیفا را بیخیال شدم و PES بازی میکنم![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)