اره من با گارانتی و بیمه کامتل گرفتم
همه کامتل داشتن , دنبال یاس گشتم نبود
اره من با گارانتی و بیمه کامتل گرفتم
ویعنی انقدر قیمتش اومده پایین ؟؟!! فکر نکنم. مطمئنید گارانتی اصل گرفتید؟ من 2شنبه هفته پیش خریدم 630 البته گارانتی یاس اما تا اونجایی که یادم میاد کامتل هم 630 بود. از کجا گرفتید؟
شما که میخواستی با گارانتی بخری چرا با گارانتی یاس نگرفتی؟
در حال حاضر تو کل این انجمن فقط من و شما هستیم که دیزایر اچ دی داریم عزیزان دیگه یا نمیان یا اگرم بیان تو انجمن اینجا نمیان. منم مثل شما هنوز با گوشی راه نیفتادم.
بهترین نقشه هم Google Maps هست.
قیمت کامتل همیشه یه 60 تومنی ارزون تر بود...! اون موقع ها که سری اولش اومده بود و من خریده بود (6-7 ماه پیش) یاس 730 بود و کامتل 670.اره من با گارانتی و بیمه کامتل گرفتم
البته یاس که راحت گیر میاد! بازار موبایل تهران همون طبقه ی ورودی شو رومش هست که ارجاعت میده به مغازه های دیگه!
مقایسه دیزایر اچ دی با گالکسی و سنسیشن که خودم تست کردم و در موبایلستان هم تاپیکشونو باز کردم .
میتونید از اینجا ببینید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام لطفا کمکم کنید گوشی من رامش اسیایی نیست فارسی مشکل داره میشه از اول بگید برای ریختن رام رسمی 2.3.3 خاور میانه باید چکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
دوستان عزیزم سلام من از این گوشی خوشم اومده به نظرتون بخرم ؟
1. صداش کیفیتش در چه حدی هست ؟ خش خش داره اسپیکرهاش یا بمه صداش تنظیمات داره ؟
2. بلندی صداش در حد چه گوشی هست بقیه گوشی ها اچ تی سی این مشکلو دارن اصلآ صداش مانند دیزایر معمولی ضعیفه ؟
3. کیفیت عسک برداریش و فیلم برداریش چطوره کسی یک عکس با دوربینش میگیره بزاره ممنون میشم ؟
4. وب گردی باش خوب هست ؟
5.باطریش چطوره ؟
7.وضوحیت صفحه نمایشش چطور هست ؟
8. راستی پیامک فارسی توش میشه تایپ کرد؟
9.در کل نظرتون چیه کدام گوشی رو معرفی میکنید و معایب گوشی از نظر شما که دارید این گوشی رو چی هست ؟
10. با تشکر فراوان![]()
دوستان تایوانی این گوشی هم هست ؟
دوست من با آپدیت مصرف باطریش چطور شده ؟
و آیا صداش بلندتر شده ؟
سلام لطفا کمکم کنید گوشی من رامش اسیایی نیست فارسی مشکل داره میشه از اول بگید برای ریختن رام رسمی 2.3.3 خاور میانه باید چکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
پیگوشی بدرد بخوری نیست با تعریفاتش چون تاپیکش گفتگو نداره
چه نتیجه گیری هوشمندانه ای واقعا تبریک میگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)