من مودمو رست کردم دوباره کانفیگ کردم باز سرعتش 64 کیلوبایت بود. اما الان که سر ظهره دوباره خاموش روشن کردم سرعت شد 220.
ولی مطمئنم امشب که ساعت 1 شد باز سرعت میشه 64.
من مودمو رست کردم دوباره کانفیگ کردم باز سرعتش 64 کیلوبایت بود. اما الان که سر ظهره دوباره خاموش روشن کردم سرعت شد 220.
ولی مطمئنم امشب که ساعت 1 شد باز سرعت میشه 64.
شما قبل از ساعت 1 مودمو روشن بزار و دیگه خاموش روشنش نکن تا ip جدید بگیره.ببین فرقی میکنه یا نه.
اخرین باری که مخابرات داشتم اگه از 1 به بعد مودم ip جدید میگرفت محدودیت اعمال میشد.
+
خط شما فیبرنوری هست؟
چند ساعت قبل از ساعت 1 مودمو خاموش روشن کردم. دیگه دست نزدم.
باز ساعت 1 سرعت 64 بود تا ساعت بین 4 و 5. بعدش شد 220 کیلوبایت. الان که ساعت 5و 10 دقیقه ست روی 220 مونده. هیچ کاهش سرعتی هم نداره فقط بین 220 تا 223 کیلو بایت.
بله خطم فیبر نوریه.
زنگ میزنم مخابرات میگه شب سرعت میاد پایین. میگم قبلا نبود. میگه من سیستم رو نگاه میکنم مشکلی نداری حتما خطها شلوغه سرعتت میاد پایین.
میگم ینی طوری خطها شلوغه که سرعتم میمونه روی 64؟ نمودار cfosspeed ی خط دقیقا راست میشه روی 64 کیلو بایت. میگه باید بررسی شه شاید خطط مشکل داره. مودمت مشکل داره.
میدونید که بخوان بپیچونن میپیچونن.
Last edited by milatave; 23-06-2015 at 04:12.
Update Counter : 412
Modulation : ADSL2+
Annex Mode : Annex A/L
Line State : up
Lan Tx : 37717
Lan Rx : 27887
ADSL Tx : 24619
ADSL Rx : 28468
CRC Down : 0
CRC Up : 0
FEC Down : 0
FEC Up : 0
HEC Down : 0
HEC Up : 0
SNR Up : 26.3
SNR Down : 38.4
Line Attenuation Up : 0.8
Line Attenuation Down : 8.9
Data Rate Up : 508
Data Rate Down : 2048
مشکل از خطه یا از مخابرات؟
Update Counter : 74
Modulation : ADSL2+
Annex Mode : Annex A/L
Line State : up
Lan Tx : 11090
Lan Rx : 7686
ADSL Tx : 7277
ADSL Rx : 9883
CRC Down : 0
CRC Up : 0
FEC Down : 0
FEC Up : 0
HEC Down : 0
HEC Up : 0
SNR Up : 25.9
SNR Down : 41.9
Line Attenuation Up : 1.8
Line Attenuation Down : 10.9
Data Rate Up : 508
Data Rate Down : 2048
آقا جای مودم رو عوض کردم.. سرعت دانلود خوب شده. 222 میمونه. فقط نفهمیدم. این افزایش سرعت بخاطر تعویض جای مودمه ؟ یا مخابرات این کارو کرده.
خط شما هیچ گونه مشکل نویزی نداره و کم شدن سرعت به مخابرات برمیگرده.
ممنون.
پست دوم که مشخصات مودم رو دادم سرعتم 220 بود. پست اول سرعت 64. آیا سرعت کم اینترنت به مشخصات پست اول ربطی نداره؟ پست اول ینی این: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم مشکلی نداره؟
مشکل از سمت شما نیست.خیالت راحت...وضعیت خطت در هر دو حالت عالیه
همونطور که گفتم مشکل از سمت مخابراته.
سلام دوسته عزیز منم نتم شبیه شماست منتها افت سرعت از ائل ماه رمضون شروع شده و سرعت منم 64 میشه گاهی وتا بالا میره خطم رو 10 مگه کلا سرعت شب روزم افت کرده
سلام. خدمت دوستان
من از مخابرات عماریاسر سرویس دارم،میخوام سه ماه سرویس با شبانه رایگان بگیرم.
میخواستم بدونم دوستانی که در این منطقه هستند سرعت شبانه شون همون 256کیلوبیته که مخابرات گفته یا بیشتر ؟
ممنون
VAhiD
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)